Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 φωτάρα βρες κάνα locali κρεοπώλη. Βασικα γυναικα που να ασχολειται με αυτα πρεπει να βρω γιατι τα βαριεμαι αφορητα αχχαχαχα. 3
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Βάλε εικόνα να καταλάβω τι λες. Πάντως εγώ πρότεινα εναλλακτική...planks πιάνει τα παντα. Και αν δεν δυσκολεύει κάποιον εδώ είμαστε να την δυσκολεψουμε...Υπάρχουν tweaksΌσο πιο μπροστά τα χέρια μακριά από το κεφάλι,τόσο πιο δύσκολη. Μια σηκώνεις το ένα πόδι μια το άλλο . Κανένα άλλο tip?Πάντως η πιο δύσκολη και μόνο για τους pro είναι με ρόδα σε διαφορετικές γωνιές ( να μην ισιώσει ο κορμός όμως γιατί σκίζει την μέση)
InfernoN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια το total 2% το 1kg 3.70 δεν εκανε παντα? γιατι κανει 3 τωρα? what kind of sorcery is this Εγω γιατι παιρνω στηθος κοτοπουλο ετοιμο καθαρισμενο νωπο 8,5 απο Βασιλοπουλο? Που το βρισκεται εσεις? με 5-6 ευρω παιρνεις 1 κιλο φιλετο κοτοπουλο στηθος, 8.5 ειναι παρα πολυ παντως
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ρίχνουν τις τιμές λόγω κρίσης. πως θα επιβιώσει ο κόσμος
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ρε παιδια το total 2% το 1kg 3.70 δεν εκανε παντα? γιατι κανει 3 τωρα? what kind of sorcery is this με 5-6 ευρω παιρνεις 1 κιλο φιλετο κοτοπουλο στηθος, 8.5 ειναι παρα πολυ παντως πως διάολο έχουν την τρίαδα στα 600γράμμαρια 3.60 κάτι εντωμεταξύ με έχουν πάρει στο χουζούρι όλοι στη παρέα γιατί ξέρω ποσο έχουν τα μπρόκολα, τα αυγά, και τα κοτόπουλα στην αγορά και πότε ακριβαίνουν.
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 πως διάολο έχουν την τρίαδα στα 600γράμμαρια 3.60 κάτι εντωμεταξύ με έχουν πάρει στο χουζούρι όλοι στη παρέα γιατί ξέρω ποσο έχουν τα μπρόκολα, τα αυγά, και τα κοτόπουλα στην αγορά και πότε ακριβαίνουν. Κόστος συσκευασίας κτλ το μπουκάλι με το παστεριωμένο ασπράδι πόσο το παίρνετε ;
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Όσο πιο μπροστά τα χέρια μακριά από το κεφάλι,τόσο πιο δύσκολη. Μια σηκώνεις το ένα πόδι μια το άλλο . Κανένα άλλο tip? Πάντως η πιο δύσκολη και μόνο για τους pro είναι με ρόδα σε διαφορετικές γωνιές ( να μην ισιώσει ο κορμός όμως γιατί σκίζει την μέση) Μπορείς έτσι γίνεται το πρώτο progression μετά προσθέτεις και posterior pelvic tilt και τρέμεις σαν το ψάρι 1
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κόστος συσκευασίας κτλ το μπουκάλι με το παστεριωμένο ασπράδι πόσο το παίρνετε ; αυτό το μπουκάλι δεν έχει ο μασουτης. που το βρίσκεις.;;
nikos5800 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τα dips είναι επικίνδυνη άσκηση γιατί οι συμβουλές στο internet για το και καλά σωστό αυστηρό dip είναι ότι πρέπει για να σκίσουν ώμους και αγκώνες. Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες ασκήσεις που τουμπανιάζει τελείως άνω κορμό αλλά δεν θέλω να βλέπω να γίνονται αυστηρά για τρικέφαλους, είναι επικίνδυνο τόσο strain στον αγκώνα αλλά για στήθος / τρικέφαλους για να είναι πιο ασφαλής. Μια φώτο που βρήκα την τεχνική που βολεύει εμένα με 3 points Στήθος μπροστά από λεκάνη, γόνατα πίσω από λεκάνη αντί για ίσιο κορμό που λένε έκταση όσο βολεύει τον καθένα καλύτερα όσο πάει Μάξιμουμ κίνηση 180 με 90 μοίρες γωνία στον αγκώνα, όχι μεγαλύτερη βύθιση, αντί για μάξιμουμ βύθιση που λένε. ενώ αν την κάνετε έτσι, είναι όντως επικίνδυνη: και εγω ετσι κανω dips με 40 κιλα 8reps γενικα παρα πολυ καλη ασκηση
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 αυτό το μπουκάλι δεν έχει ο μασουτης. που το βρίσκεις.;;Εχει με γευσεις, εγω λεω για τη χαρτινη συσκευασια, σαν το γαλα μοιαζει
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εχει με γευσεις, εγω λεω για τη χαρτινη συσκευασια, σαν το γαλα μοιαζει κάτσε ρε ασπράδι αυγού με γεύση; και τι το πίνεις; ευχάριστα;
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 κάτσε ρε ασπράδι αυγού με γεύση; και τι το πίνεις; ευχάριστα; για να κάνεις ομελέτα.... όχι για ρόφημα το να παίρνω 60αυγά τη βδομάδα και οι περισσότεροι κρόκοι εξ αυτών να πετιούνται τσάπα ... λέω μήπως με συμφέρει η συσκευασία με τα ασπράδια και ανεξάρτητα μια 10αδα αυγά
saxos55 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 http://www.ab.gr/click2shop/GALAKTOKOMIKA-and-EIDI-PsYGEIOY/AYGA/FRESKA/PASTERIOMENO-ASPRADI-APO-NOPO-PASTERIOMENO-AYGO-500-GR/p/7146621 Εντελώς χοντρικά (το προσαρμόζει ο καθένας ανάλογα πόσο αγοράζει τα αυγά): Ένα L αυγό των 63γρ έχει περίπου 40γρ ασπράδι Άρα μία συσκευασία των 500ml ασπράδια έχει μέσα 500:40= 12,5 eggs worth of egg white Άρα 12,5 x 0,20€ το αυγό (εδώ βάζει ο καθένας την τιμή που αγοράζει το αυγό) = 2,5€ Δηλαδή έρχεται σχεδόν ίδια τιμή. Όμως: Γλιτώνεις τη διαδικασία (σπάσιμο, καθάρισμα μετά) Το χρόνο Τις απώλειες σε ασπράδι (όλο και κάμποσο ασπράδι θα πάει χαμένο επειδή έπεσε εκεί που έσπασε το αυγό ή έμεινε γύρω από τον κρόκο κτλ) Τους κρόκους που πάνε στράφι (το κυριότερο για μένα) Παστερίωση (το πίνεις κι απ το μπουκάλι που λέει ο λόγος ή το χτυπάς με μια μπανάνα στο μπλέντερ) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 το πίνεις; ευχάριστα; Έχοντας δοκιμάσει αυτό με γεύση μπανάνα θα σου 'λεγα πως.. θα κοντέψεις να ξεράσεις από τη γλύκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις