gatokoritso Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γύρισα από τη γυμναστική λέω τι ν φάω τι να φάω.αυγα ή φακές?τελικα τα έφαγα μαζί χαχα.Φακές καρμπονάρα εγιναν λολ. 1
DDevil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Kαι εγω από αεροβια γυρισα .... και τρωω ένα γιαουρτάκι 2 ξυλάκια κοτοπουλο αβοκάντο και λιγο ψωμι χειροποιητο ολικής. Το πρωϊ πηρα στη δουλειά κουάκερ ένα γιαουρτι 1 μπανάνα και σταφιδες και πορτοκάλι έστιψα το πορτοκάλι στο κουάκερ και με τη σταφιδα μαζι εγινε υπερ γαμάτο. Εφαγα και 1 φετα ψωμι με 100γρ περιπου ντιρολο χαμηλώ λιπαρών. Μεσημέρι 300γρ φάβα ετσι όπως τα υπολογιζω είναι περιπου 140γρ πρωτεϊνη. Ειμαι 80 κιλα θεωρητικα έπρεπε να πάρω 160 το μέγιστο αλλα και τα 140 καλα είναι. Θα δουμε εχω πει θα κάνω πειραματισμο. Για κανα χρονο. Δεν βιάζομαι. Εγω πιστευω ότι μπορεις να ΄φτιάξεις ένα καλο αποτέλεσμα χωρις να τρως μονο κοτοπουλο - αυγα - κουάκερ και μαυρο ρυζι. Πχ χθες έφαγα μακαρονια 300γρ λευκά και 300γρ σογια. Αλλα την υπολοιπη μέρα δεν εφαγα πολύ υδατανθρακα. Το πιο θετικο από όλα είναι ότι κάνω μια διατροφή η οποια μου αρέσει. Πχ ανυπομονω αυριο να φάω τα πιτάκια βρωμης με σταφιδα - ταχινι που έφτιαξε η μανα μου αποψε. Το κουάκερ με το πορτοκάλι σημερα και τις σταφιδες τα έσπασε πραγματικά. Σημερινη προπονηση : - Tρέξιμο σε διάδρομο 45 λεπτά. Τα 15 ήταν ζέσταμα με 8χλμ την ώρα τα άλλα 25 ηταν σε πίεση με 11-12χλμ την ώρα και τέλος αποθεραπεια 5 λεπτά στα 7 χλμ ανα ώρα.... συνεχομενα πάντα.... έφυγα αποδητηρια να αλλάξω μπλουζάκι. - 100 καθίσματα .... 40 έλξεις .... (σημερα διαπιστωσα ότι τις αύξησα κιολας ... από 7 που μπορουσα να βγάλω σε ένα σετ πήγα στα 9) 120 κοιλιακους και καμια 60αρια πλάγιους. - Πολύ καλες διατάσεις στα ποδια κανα 10λεπτο μετα το τρέξιμο ... το πιο ωραιο από όλα ηταν ότι έφτανα με τα δαχτυλα μου και έπιανα το πέλμα και ηταν τρομερη η αισθηση.... Τέλος ραχιαιους (υποχρεωτικά) και δρομο. Ξέχασα να αναφέρω επισης ότι το απόγευμα πριν την προπονηση κοιμηθηκα 2.5 ωρες τα καλα του να εισαι .... εργένης!!!!
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγω παιρνω κοντα 6.5κιλα κοτα με 3.90/κιλο Και κοντα 60 αυγα με 9€ Το γιαουρτι το τοταλ ο ΑΒ το χει 3€ και παιρνω αυτο με 3.90 έχω βρει και εγώ καπου εκεί αλλα ενωμένα με το κόκαλο δλδ να ασχωληθεις. υποθέτω δεν είναι για τη βδομάδα αυτά ε;
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 με 3.90 έχω βρει και εγώ καπου εκεί αλλα ενωμένα με το κόκαλο δλδ να ασχωληθεις. υποθέτω δεν είναι για τη βδομάδα αυτά ε; Φιλετο στηθος ειναι για τν μηναιο μου 3ο γευμα (απτα 5)
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγω γιατι παιρνω στηθος κοτοπουλο ετοιμο καθαρισμενο νωπο 8,5 απο Βασιλοπουλο? Που το βρισκεται εσεις?
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τι 8,5 ευρω; παρε κοτα καλυτερα ριχτην στον φουρνο και κρατα μονο τα στηθη αν δεν θες τα αλλα. Παντα στην Θεσσαλονίκη εχει καλες προσφορες στα κρεοπωλεια της γειτονιας. Εγω επαιρνα καθε δυο μερες ετοιμο ψημενο δυο στηθη τέρατα 1,80€ το τεμαχιο, χτες επειδη μαλλον δεν το συμφερε ειδα οτι τα δυο τεμαχια ηταν σαν ενα. Μαλλον τα κοβει στην μεση. Μεγαλη ηττα.
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τι κοτα να παρω ρε λιβε αφου δεν μαγειρευω μονο τα ψηνω ...
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ε και ψητη γινεται... την ανοιγεις στην μεση και γινεται σχαραςν παντως πολυ ακριβα τα αγοραζεις
bosei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 bosei αντιστοιχη ασκηση δεν είναι οι στροφές κορμου με αλτήρα; Βάλε εικόνα να καταλάβω τι λες. Πάντως εγώ πρότεινα εναλλακτική...planks πιάνει τα παντα. Και αν δεν δυσκολεύει κάποιον εδώ είμαστε να την δυσκολεψουμε...Υπάρχουν tweaks 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 λογικα κατι τετοιο μπος εγω την εκανα ετσι αλλα χτυπουσε μεση οποτε την κανω ορθιος πλεον 2
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ε και ψητη γινεται... την ανοιγεις στην μεση και γινεται σχαραςν παντως πολυ ακριβα τα αγοραζεις Βρε ψητη γινεται αλλα το καθαρισμα της κοτας ποιος καθεται να το κανει?Ενω τα αλλα ειναι ολα ετοιμα καθαρισμενα -κομμενα τα πεταω πανω στην ψησταρια και σε 10 λεπτα τρωω. 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ο κρεοπωλης απλα και καθαρα.. παιρνεις και την πετας στην σχαρα. Αλλα αφού βολευεσαι δεν υπάρχει θεμα 1
margaritagr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αχαχχαχα φαντάζομαι τον Φώτη να καθαρίζει κότες χαχχαχαχαχχα 3
Vapir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αχαχχαχα φαντάζομαι τον Φώτη να καθαρίζει κότες χαχχαχαχαχχα με πέθανες πρωινιάτικα 2
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγω γιατι παιρνω στηθος κοτοπουλο ετοιμο καθαρισμενο νωπο 8,5 απο Βασιλοπουλο? Που το βρισκεται εσεις? φωτάρα βρες κάνα locali κρεοπώλη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις