cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη εισαι υπερβαρος με μεγαλο ποσοστο λιπους για αρχη κοψε τις σαβουρες για ευλογο χρονικο διαστημα(οι 2 εβδομαδες ειναι πολυ μικρο διαστημα),μετα συνεχισε 3 μηνες συνεχομενα gym που θα ειναι το ατομικο σου ρεκορ . Αφου τα κανεις ολα αυτα που ειναι και τα πιο δυσκολα εδω ειμαστε να ξανασυζητησουμε. Το τι προγραμμα θα κανεις στο γυμναστηριο ειναι επι μερους στην φαση που εισαι ,παιζει και να μην χρειαζεται να κανεις βαρη καθολου για αρχη η' ελαχιστα αλλα μονο αεροβια . Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα έτσι;
alex_000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα όχι. Εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. 65-67 πιστεύω εννοούσε αλλά τεσπα. Λίγη σημασία έχει.... και 67 πάλι πολυ λιγα είναι για 1.76 για 7 χρόνια γυμναστηρίου. Δεν είναι κατηγορία bruce lee αλλά είναι σίγουρα κατηγορία "γυμνάζομαι για γκόμενες"
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα έτσι; Δεν ειμαι εγω αυτος που ξεκιναει και σταματαει το gym .Ο συνδυασμος διατροφης και αεροβιας ειναι που θα σε κανει να δεις ΓΡΗΓΟΡΑ μεγαλες διαφορες στο σωμα σου και αυτο ακρβως θα ειναι το κινητρο σου να συνεχισεις το gym που ειναι το ζητουμενο, εκει εχεις την κρισιμη καμπη σου . Εχω κατι αγυμναστους -ευτραφεις στο gym κανουν 5 λεπτα διαδρομο και 30 λεπτα βαρη δεν βλεπουν διαφορα στο σωμα τους διοτι κρυβεται απο το λιπος απογοητευονται και τα παρατανε. Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα προφανως οποτε ναι παιζει και να λεω μαλακιες... 3
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 @ yannis κάνε μετά από κάθε προπόνηση δεν παθαίνεις και τίποτα. Δες πόσο σε παίρνει 1
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τραγικά λίγα κιλά , εγώ θα τα είχα παρατήσει εκτός αν το κάνει για τις γκόμενες δηλαδη. 1.76 57 κιλα και 7 χρόνια γυμναστικής πρέπει να είναι σαν τον bruce lee εκτός αν έννουσες 65-75 και ήταν τυπο χαχα είναι λεπτός αλλά έχει μπράτσο ...κοιλιακούς πλάτες γράμμωση.. και μάλιστα πολύ καλά. Αυτός έχει πρόβλημα με το άγχος και δίνει μάχη να φτάσει στα 70 κιλά αλλά δεν μπορεί να τα διατηρήσει με τίποτα. Διατροφή πάντως κάνει σωστή . Ετών 33. Ισχύει προφανώς αυτό που είπε η Dimitra οτι έχει χαμηλό ποσοστό λίπους.
Voziniotis-3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πρωτη φορα στην ζωη μου σημερα στο κολυμβητηριο επαθα κραμπα (ω ναι, πρωτη φορα). Μια στην γαμπα και μια στην πατουσα. και τα δυο στο αριστερο το ποδι. Τι παιζει με αυτο το πραγμα? Γιατι το επαθα και πως θα το αποφευγω?
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειμαι εγω αυτος που ξεκιναει και σταματαει το gym Γιατί σου είπε κανείς ότι το σταμάτησα επειδή νόμιζα ότι αρκούσε ή επειδή απογοητεύτηκα; Εξωγενείς ήταν οι παράγοντες όλες τις φορές. Ο συνδυασμος διατροφης και αεροβιας ειναι που θα σε κανει να δεις ΓΡΗΓΟΡΑ μεγαλες διαφορες στο σωμα σου και αυτο ακρβως θα ειναι το κινητρο σου να συνεχισεις το gym που ειναι το ζητουμενο, εκει εχεις την κρισιμη καμπη σου . Επίσης πότε είπα ότι θέλω γρήγορα αποτελέσματα; καλύτερα είναι να έρχονται σιγά σιγά και να μένουν. Δεν θέλω να κάνω ραγάδες ούτε να κάψω μύες. Αποτελέσματα(ίσως και αρκετά γρήγορα προς το παρόν) βλέπω από τα βάρη και αυτό αρκεί. Εχω κατι αγυμναστους -ευτραφεις στο gym κανουν 5 λεπτα διαδρομο και 30 λεπτα βαρη δεν βλεπουν διαφορα στο σωμα τους διοτι κρυβεται απο το λιπος απογοητευονται και τα παρατανε. Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα προφανως οποτε ναι παιζει και να λεω μαλακιες... Το τι έχεις στο γυμναστήριο σου δεν με νοιάζει, ας έχουν όσο λίπος θέλουν. Εγώ το είπα ότι θέλω να χάσω λίπος σιγά σιγά. Οπότε ναι, εσύ λες μαλακίες γιατί από τα 5 πράγματα που είπα τα μισά τα κατάλαβες όπως σου κατέβηκε ενώ τα άλλα μισά δεν τα διάβασες καν +ότι μιλάς λες και είμαι παχύσαρκος
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 @Vozniiotis, και το αντιμετώπιζα αυτό κάθε φορά που κολυμπούσα στη θάλασσα. ώσπου έκανα λίγες διατάσεις στο πέλμα του ποδιού και γενικά στο πόδι και γλύτωσα πραγματικά. καλό θα είναι να ρωτήσεις τον ναυαγοσώστη που έχετε στη πισίνα @cthulhu, χαλάρωσε λίγο, μας ζήτησες τη γνώμη μας και σου απαντάμε, δεν χρειάζετε να νευριάζεις. Απλά λέμε τη γνώμη μας, από κει και πέρα δικαίωμα σου να πράξεις τα δέοντα.
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί σου είπε κανείς ότι το σταμάτησα επειδή νόμιζα ότι αρκούσε ή επειδή απογοητεύτηκα; Εξωγενείς ήταν οι παράγοντες όλες τις φορές. Επίσης πότε είπα ότι θέλω γρήγορα αποτελέσματα; καλύτερα είναι να έρχονται σιγά σιγά και να μένουν. Δεν θέλω να κάνω ραγάδες ούτε να κάψω μύες. Αποτελέσματα(ίσως και αρκετά γρήγορα προς το παρόν) βλέπω από τα βάρη και αυτό αρκεί. Το τι έχεις στο γυμναστήριο σου δεν με νοιάζει, ας έχουν όσο λίπος θέλουν. Εγώ το είπα ότι θέλω να χάσω λίπος σιγά σιγά. Οπότε ναι, εσύ λες μαλακίες γιατί από τα 5 πράγματα που είπα τα μισά τα κατάλαβες όπως σου κατέβηκε ενώ τα άλλα μισά δεν τα διάβασες καν +ότι μιλάς λες και είμαι παχύσαρκος Τα μισα απο τα ποστ που κανεις στο φορουμ ειναι για φαγητα , οχι δεν εισαι παχυσαρκος εισαι fit και απλα εδω ρωτησες γιατι κανεις ενα γκαλοπ για την σχολη σου.Τεσπα κανε οτι θες και πολυ ασχοληθηκα . 2
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα έτσι; αν εισαι παχυς και ξεκινησεις βαρη,θα πρηστεις κι αλλο,θα ξεχυλωσεις κι αλλο,οι μυς δε θα φαινονται και θα φαινεσαι ακομα πιο χοντρος. οποτε καλυτερα χασες το λιπος πρωτα,και μετα βαλε μυς.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί σου είπε κανείς ότι το σταμάτησα επειδή νόμιζα ότι αρκούσε ή επειδή απογοητεύτηκα; Εξωγενείς ήταν οι παράγοντες όλες τις φορές. Επίσης πότε είπα ότι θέλω γρήγορα αποτελέσματα; καλύτερα είναι να έρχονται σιγά σιγά και να μένουν. Δεν θέλω να κάνω ραγάδες ούτε να κάψω μύες. Αποτελέσματα(ίσως και αρκετά γρήγορα προς το παρόν) βλέπω από τα βάρη και αυτό αρκεί. Το τι έχεις στο γυμναστήριο σου δεν με νοιάζει, ας έχουν όσο λίπος θέλουν. Εγώ το είπα ότι θέλω να χάσω λίπος σιγά σιγά. Οπότε ναι, εσύ λες μαλακίες γιατί από τα 5 πράγματα που είπα τα μισά τα κατάλαβες όπως σου κατέβηκε ενώ τα άλλα μισά δεν τα διάβασες καν +ότι μιλάς λες και είμαι παχύσαρκος Βελτιωσε την διατροφη σου ωστε να μειωσεις τα ποσοστο λιπους.. Κανε το προγραμμα σου ετσι: 3 μερες βαρη 2 αεροβια.. Διαδρομο, ποδηλατο, στεπ, αν εχει τιποτα ομαδικα προγραμματα πανε και εκει την ημερα που εχει αεροβια.. Κρατα δηλαδη το σωμα σου στα επιπεδα πιυ εχει συνιθισει αλλα θα το αναγκασεις με υποθερμιδικηβδιατροφη να καει .. Το γυμναστηριο δεν σου δινει αμνηστια στο να σαβουριαζεις.. Ανακαλυψε τροφες ολικης πχ μακαρονια φετες του τοστ να βαλεις στην διατροφη σου θα δεις οτι ειναι πιο ευγεστα και πλουσια σε φυτικες ινες..
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα μισα απο τα ποστ που κανεις στο φορουμ ειναι για φαγητα , οχι δεν εισαι παχυσαρκος εισαι fit Λαμπρή λογική, το πήρες το όσκαρ σου και για σήμερα. αν εισαι παχυς και ξεκινησεις βαρη,θα πρηστεις κι αλλο,θα ξεχυλωσεις κι αλλο,οι μυς δε θα φαινονται και θα φαινεσαι ακομα πιο χοντρος. οποτε καλυτερα χασες το λιπος πρωτα,και μετα βαλε μυς. Δεν είμαι παχύς, έχω λίγο κοιλιά. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μασας, δεν εχεις κοιλια. Η δικια μας εχει μπει μεσα απλα !! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 1. Βελτιωσε την διατροφη σου ωστε να μειωσεις τα ποσοστο λιπους.. Κανε το προγραμμα σου ετσι: 3 μερες βαρη 2 αεροβια.. Διαδρομο, ποδηλατο, στεπ, αν εχει τιποτα ομαδικα προγραμματα πανε και εκει την ημερα που εχει αεροβια.. 2. Κρατα δηλαδη το σωμα σου στα επιπεδα πιυ εχει συνιθισει αλλα θα το αναγκασεις με υποθερμιδικηβδιατροφη να καει .. 3. Το γυμναστηριο δεν σου δινει αμνηστια στο να σαβουριαζεις.. Ανακαλυψε τροφες ολικης πχ μακαρονια φετες του τοστ να βαλεις στην διατροφη σου θα δεις οτι ειναι πιο ευγεστα και πλουσια σε φυτικες ινες.. Ρε λιβ αγορίνα μου, αφού τα έχω γράψει αναλυτικά τι κάνω. 1. Το είπα ότι έχω βελτιώσει την διατροφή μου. 2. Το είπα ότι δεν θα κάνω σκληρή δίαιτα, αλλά θα τρώω ελάχιστα υποθερμιδικά ώστε να χάσω με τον καιρό. 3. Το είπα ότι δεν τρώω σαβούρες αλλά μόνο "κλέβω" το πολύ μία φορά την εβδομάδα, ίσως και καμία. Α, btw κρίνοντας από τις φωτογραφίες, έχω λίγο παραπάνω κοιλιά από τον λίβερπουλ. Δεν είμαι χοντρός σε καμία περίπτωση
Voziniotis-3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.fit-health.gr/064 Βλεπεται καποιο ελατωμα στην αγορα αυτη? Τωρα που γυριζει πρωτου το παραγγειλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις