TEOKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Έκανε dips ο άλλος το πρωί κάτι έπαθε και έσκασε από το δίζυγο κάτω με την μούρη. Τον μάζεψαν και βόγγαγε κρατώντας τον ώμο του. Είχε και κρεμασμένο βάρος στην μέση. Τον πήραν σηκωτό τώρα για νοσοκομείο δεν ξέρω! Είναι σκατοάσκηση τελικά τα dips;
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Έκανε dips ο άλλος το πρωί κάτι έπαθε και έσκασε από το δίζυγο κάτω με την μούρη. Τον μάζεψαν και βόγγαγε κρατώντας τον ώμο του. Είχε και κρεμασμένο βάρος στην μέση. Τον πήραν σηκωτό τώρα για νοσοκομείο δεν ξέρω! Είναι σκατοάσκηση τελικά τα dips; Ειναι αμα νομιζεις οτι εισαι ο Hulk την ωρα που εισαι ο Zohan 3
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καθε ασκηςη ειναι επικίνδυνη. Δεν ξέρω αν το παράκανε ´η έπαθε κάποιο τράβηγμα αλλα φαντάσου να το πάθαινε κάνοντας πιέσεις στήθους με μπάρα.
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ψάχνωντας το λίγο παραπάνω στο νετ διαπιστώνω ότι έτσι και αλλιώς δεν είναι καλή άσκηση τα dips. Βαράει από περίεργη γωνία τους ώμους που μακροπρόθεσμα τους επιβαρύνει άσχημα 2
InfernoN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ηταν ενας σημερα στις 7 το πρωι που παω συνηθως, μεθυσμενος και εκανε πιεσεις στηθους και επειδη εξω ηταν κατραμι απτα συννεφα τραγουδουσε αυτο , νταξει παιδια οπως την βρισκει κανεις no problem εγω https://www.youtube.com/watch?v=oaquSquw3Uo
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ψάχνωντας το λίγο παραπάνω στο νετ διαπιστώνω ότι έτσι και αλλιώς δεν είναι καλή άσκηση τα dips. Βαράει από περίεργη γωνία τους ώμους που μακροπρόθεσμα τους επιβαρύνει άσχημα Κι εγω ένιωθα να με τραυματίζει παρά να με δυναμώνει γι αυτό και τη σταμάτησα παρόλο που έκανα ειδική κατασκευή αποκλειστικά για βυθίσεις. 2
alex_000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τα dips είναι επικίνδυνη άσκηση γιατί οι συμβουλές στο internet για το και καλά σωστό αυστηρό dip είναι ότι πρέπει για να σκίσουν ώμους και αγκώνες. Εγώ την θεωρώ από τις καλύτερες ασκήσεις που τουμπανιάζει τελείως άνω κορμό αλλά δεν θέλω να βλέπω να γίνονται αυστηρά για τρικέφαλους, είναι επικίνδυνο τόσο strain στον αγκώνα αλλά για στήθος / τρικέφαλους για να είναι πιο ασφαλής. Μια φώτο που βρήκα την τεχνική που βολεύει εμένα με 3 points Στήθος μπροστά από λεκάνη, γόνατα πίσω από λεκάνη αντί για ίσιο κορμό που λένε έκταση όσο βολεύει τον καθένα καλύτερα όσο πάει Μάξιμουμ κίνηση 180 με 90 μοίρες γωνία στον αγκώνα, όχι μεγαλύτερη βύθιση, αντί για μάξιμουμ βύθιση που λένε. ενώ αν την κάνετε έτσι, είναι όντως επικίνδυνη: 8
tonkpils Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που είπε ο Alex. Το κακό με τις βυθίσεις είναι η υπερέκταση των ώμων. Αν τις κάνεις κάθετα κ περισσότερο από 90 μοίρες απλά καταστρέφεσαι. Καλύτερα το σώμα ελαφρώς λυγισμένο μπροστά, κ οι ώμοι να μην ξεπερνούν τις 90 μοίρες κατά την βύθιση. Επίσης, λίγες διατάσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν... 2
Demetra_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 αγκώνες συγκλίνουν προς ή αποκλίνουν από τον κορμό;
alex_000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αποκλίνουν ελαφρώς. Σκέψου κάπως σαν να κάνεις bench press το σώμα σου προς τα πάνω από άλλη γωνία, ή ότι κάνεις κάμψεις κρατώντας τα χερούλια για να καταλάβεις για πόσο απόκλιση μιλάω. Natural κίνηση. 1
bosei Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Επίσης, λίγες διατάσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν... Ούτε τον κάναν άλλον άνθρωπο...
DDevil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αυτο με την υπερέκταση το ειχα επισημάνει πριν κάτι σελιδες και εγώ. Σε μια τυπική ημέρα προπονησης στήθους. Και στις πιέσεις στηθους με αλτήρες και στις πιεσεις στηθους σε μηχάνημα. Εννοειται χθες που έκανα προπονηση αφιέρωσα 5-7 λεπτά στο ζέσταμα με 4κιλα βαράκια και 30 κάμψεις. Στο τέλος έκανα πάλι διατασεις στα χέρια ... αφιέρωσα 5-7 λεπτά. Και μετα έφυγα. Κάποιοι κοιτάνε περιεργα αμα σε δουν σε καμια γωνια να κάνεις διατάσεις αλλα δεν πειράζει. Α! Επισης σημαντικο το ειδα χθες απο 2 άτομα στους πλάγιους κοιλιακους με δισκο ή αλτηρα δεν παιρνεις βάρος και στα 2 χέρια γιατι έτσι κάνεις την ζυγαριά ... και οχι σωστή εκγυμναση πλάγιων.
bosei Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Α! Επισης σημαντικο το ειδα χθες απο 2 άτομα στους πλάγιους κοιλιακους με δισκο ή αλτηρα δεν παιρνεις βάρος και στα 2 χέρια γιατι έτσι κάνεις την ζυγαριά ... και οχι σωστή εκγυμναση πλάγιων. Αν εννοείς αυτή την άσκηση: https://goo.gl/K5wtdb Τότε όσο καλά και να την κάνεις το ίδιο κακή επιλογή την κάνει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αν εννοείς αυτή την άσκηση: https://goo.gl/K5wtdb Τότε όσο καλά και να την κάνεις το ίδιο κακή επιλογή την κάνει. elaborate
gon1332 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Για τη σωστή εκγύμναση πλαγίων και ειδικά για εσένα που έχεις θέμα με τα παχάκια στις άκρες, δε θα σου πρότεινα αυτή την άσκηση. Ίσα ίσα που θα φαίνεται χειρότερα το τελικό αποτέλεσμα. Οπότε εδώ είσαι: Ή πολύ απλά κάνε all around the worlds ή windshield wipers σε μονόζυγο και τους έχεις στην όλη κίνηση σωστά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις