Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε devil άσε μας ρε, εδώ μιλάμε έβγαζες ανάσα και την έβλεπες να αιωρείται μας δουλεύεις; ποια κοντομάνικα μας λες;

και 3ς γνωστοί που ήταν εκεί μεσα μέχρι και κασκόλ φορούσαν.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σωστος επαγγελματίας τεοκε.

ρε devil άσε μας ρε, εδώ μιλάμε έβγαζες ανάσα και την έβλεπες να αιωρείται μας δουλεύεις; ποια κοντομάνικα μας λες;

και 3ς γνωστοί που ήταν εκεί μεσα μέχρι και κασκόλ φορούσαν.

Ποσους βαθμούς ειχε εκει μεσα????

ένας παραπονέθηκε ότι κρυωνε βέβαια σε μια γυμναστρια και άλλοι ηταν με μακρυμάνικα. 3-4 ηταν με κοντομάνικα μαζι με εμένα από το συνολο των 15 ατομων που ειχε εκεινη την ωρα στο περιπου.

Δεν σε δουλευω γιατι εγω τις προπονήσεις μου τις κάνω και έξω ... και με 10 βαθμούς έχω κάνει προπονηση και με 5 ... όχι με κοντομάνικο βεβαια αλλα κοντομάνικο από μέσα και ένα μακρυμάνικο με φερμουάρ από έξω.

Αυριο αν δεν έχει πάγο θα βγω να τρέξω έξω. -.-

• Moderators
Δημοσ.

Εσθονια γυμναστηριο της σχολης μια χαρα ζεστο :P 
Σκεφτομαι να αλλαξω το προγραμμα μου σε Δευτερα - Παρασκευη πρωι γυμναστηριο  και Τριτη - Πεμπτη - Σαββατο kick box και ισως κυριακη Salsa

Δημοσ.

Εμείς κυκλοφορούμε με τα κοντομάνικα μέσα χειμώνα καλοκαιρι :P

Ντάξει οσο και να πληρώνεις σ ενα γυμναστήριο οφείλει να έχει σωστές συνθήκες θερμοκρασίας. Αν ειναι δυνατόν να μην έχει θέρμανση το καλοκαιρι, δώσε 50€ παραπάνω και πήγαινε να σαι άνθρωπος

• Moderators
Δημοσ.

Εμείς κυκλοφορούμε με τα κοντομάνικα μέσα χειμώνα καλοκαιρι :P

Ντάξει οσο και να πληρώνεις σ ενα γυμναστήριο οφείλει να έχει σωστές συνθήκες θερμοκρασίας. Αν ειναι δυνατόν να μην έχει θέρμανση το καλοκαιρι, δώσε 50€ παραπάνω και πήγαινε να σαι άνθρωπος

Καλα ειναι λιγο και τι γιδι ειναι ο ιδιοκτητης, Σε γυμνατηριο με 45-50/μηνα καλοκαιρι ο κλιματισμος ανοιγε ελαχιστα

• Like 1
Δημοσ.

Στο ελλάντα αμα βρεις γυμναστηριο που να τηρει τα στοιχειώδη κατουριέσαι από τη χαρά σου.

Γιατι να αναψει την θερμανση ο ιδιοκτητης? για να έχει προσθετα εξοδα? ασε τον ανθρωπο βρηκε καινουργιο γκομενάκι να μην πάει να του πετάξει λουλούδια στα μπουζούκια να το εντυπωσιασει.

Τελικά ο μάους κοροϊδευε αλλα ισως πριν πάς γυμναστηριο να κανεις μια προετοιμασια σε πραγματικές συνθηκες έξω ... ειτε με κρυο ειτε με καύσωνα. Εγω εχω κάνει και στις 2 περιπτώσεις οποτε τωρα και σε γυμναστηριο με απαράδεκτους να πάω (γιατι δεν ασχολούνται το έχουμε ξαναπει) δεν με ενοχλεί.

Εγω γενικα το καταλαβα από την 1η εβδομάδα που πάτησα στο γυμναστηριο ότι αμα δεν ψαχτείς μονος σου προπονηση σοβαρη δεν προκειται να κάνεις. Οι άνθρωποι δ ε ν α σ χ ο λ ο υ ν τ α ι. Εδώ έβλεπα σημερα ένα μικρο κοριτσι 13-15 χρονων να κανει προπονηση και δεν ήταν η γυμναστρια από πάνω του να του δειξει.

Μαλακα είναι φοβερο δηλαδή προτιμησε να κάθεται στην εισοδο και να κοιτάζει .... το ταβάνι παρα να πάει και να δειχνει στο μικρο. Εγω αμα ημουν γυμναστης πιο πολύ θα με κρατουσε ξυπνιο αυτό παρα να καθομαι και να κοιτάω το .... ταβανι ουτε στο φβ δεν ηταν. Τι κοσμος κυκλοφορει ρε γμτ. Φουλ αδιαφορια. φουλ. Εμενα πες εντάξει μη μου δειξεις είμαι 30 χρονων μαντράχαλος .... αλλα το μικρο ρε φιλε? ελεος.

• Moderators
Δημοσ.

Στο ελλάντα αμα βρεις γυμναστηριο που να τηρει τα στοιχειώδη κατουριέσαι από τη χαρά σου.

Γιατι να αναψει την θερμανση ο ιδιοκτητης? για να έχει προσθετα εξοδα? ασε τον ανθρωπο βρηκε καινουργιο γκομενάκι να μην πάει να του πετάξει λουλούδια στα μπουζούκια να το εντυπωσιασει.

Τελικά ο μάους κοροϊδευε αλλα ισως πριν πάς γυμναστηριο να κανεις μια προετοιμασια σε πραγματικές συνθηκες έξω ... ειτε με κρυο ειτε με καύσωνα. Εγω εχω κάνει και στις 2 περιπτώσεις οποτε τωρα και σε γυμναστηριο με απαράδεκτους να πάω (γιατι δεν ασχολούνται το έχουμε ξαναπει) δεν με ενοχλεί.

καλα ομως και απο την αλλη ο Ελληνας αμα σκασει λιγα παραπανω θα αρχισει ειναι ακριβο το γυμναστηριο αυτο και βρισκω αλλο με λιγοτερα κτλ. Εγω εδωσα 49€ για ενα χρονο στην Αθηνα αλλα δεν περιμενω ουτε χλιδες ουτε τιποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ εγω δινω 40 ευρω το μήνα ρε φιλε :cry:  :cry: δηλαδή 480 το χρονο. Αυτά είναι.

Και μη νομιζεις ότι παιζει και καμια τρελη συντηρηση στα μηχανήματα .... εγω ως τωρα σε 2 που έχω δει έχω βρει ελάττωμα το ένα είναι σε μια μπάρα και το άλλο στο πέκ ντεκ.

Θερμανση δεν βάζουνε. Μια φορά μονο την ανάψανε που τους την πέσανε μαζι 4-5 άτομα. Εγω πάντως δεν κρυώνω όταν γυμνάζομαι. Μπορω να κάνω άνετα και με κοντομάνικο. Θα ζοριζομουν αμα έκανα έξω με 10 βαθμούς με κοντομάνικο. Στο γυμναστηριο μέσα είμαι άνετος. Γιατι εκει παιζει να έχει 15-20 βαθμούς.

Βεβαια να πουμε ολη την αληθεια... έχει σάουνα ... και κάνεις και μπάνιο ... σημερα ειχε ζεστο νερο... απλα το ζεστο νερο είναι μια συγκεκριμενη ώρα γιατι αν πλακώσουν μετα ολοι θα το φάνε το ζεστο νερο.

Δημοσ.

Πραγματικα και γω αν κανω γυμναστικη δεν αντεχω να φοραω τιποτα παρα μονο κοντομανικο γιατι  σκαω.

Και εξω που εκανα γυμναστικη χειμωνα με κοντομανικο ημουν.

Στην αρχη φουτερ μεχρι να παρεις μπρος, μετα κοντο :P

• Like 2
Δημοσ.

Εχω βγει χτες  και σε μια παρεα  ειναι μια τυπισσα μετρια  ξερω εγω αλλα πολυ κοινωνικη εχει αρχισει το μπλα-μπλα ,ελεγα και εγω τα δικα μου με καποιους αλλους.Σε καποια φαση κατι λεμε ολοι μαζι  για διατροφες και γυμναστικη και αυτη εκδηλωνεται οτι ειναι φανατικη vegan .

Στο μεταξυ  εχει κατσει διπλα μου και εχει αρχισει  να βγαζει υμνους υπερ της χορτοφαγιας γιογκα κτλπ.Αλλα να επιμενει πολυ σε φαση προσηλυτισμος .

Bρηκε ανθρωπο στο μεταξυ , αλλο που δεν ηθελα και εγω την εχω αρχισει στο δουλεμα με ωραιο τροπο και δεν ξερει τι να πει σε καποια φαση.

Το συμπερασμα ειναι πως εχουν ξεφυγει πλεον κατι σαν μαρτυρες του Ιαχωβα τους κοβω να καταληγουν ,τραγικοι ...

Σκεφτομαι να αλλαξω το προγραμμα μου σε Δευτερα - Παρασκευη πρωι γυμναστηριο  και Τριτη - Πεμπτη - Σαββατο kick box και ισως κυριακη Salsa

Μην νομιζεις πως δεν το ειδα ετσι χαχα.

Οτι δλδ δεν θα εχω φαει εγω εναν ανθρωπο ολοκληρο για να βγω εκει εξω ?

post-237837-0-16783300-1484036621_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Ρε γατάκια, εγω γυμνάζομαι έξω, χιονάκι και μείον κάτι. Συνήθισα πια.

Καλά εσύ είπαμε είσαι το...

Οτι δλδ δεν θα εχω φαει εγω εναν ανθρωπο ολοκληρο για να βγω εκει εξω ?

attachicon.gif15871530_1736630709999283_3415841118789710338_n.jpg

Καλός είσαι και συ. Δεν σας έχω δει νομίζεις στο σινεμά ! Κανίβαλοι

post-68421-0-84563700-1484038686_thumb.jpeg

post-68421-0-03066700-1484040078_thumb.jpeg

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Μην νομιζεις πως δεν το ειδα ετσι χαχα.

Αν υπαρχει ενα πραγμα που ειμαι ασχετος αυτο ειναι ο χορός :P οποτε λεω να εξασκηθώ λιγακι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...