arnold94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ενταξει δε κανω κατι ιδιαιτερο προς το παρων απλα αν χρειαστει κ ξεκινησω θα θελα να ξερω αν επαρκουν οι λειτουργιες
InfernoN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εσενα, δεν ειναι ολοι σαν και εσενα. Οταν ειδικα θες cardio η μασκα μπορει να σε βοηθησει να εχεις το αποτελεσμα μιας ωρας προπονηση σε μιση. Ειδικα για αυτους που η αντοχη ειναι βασικο ειναι οτι πρεπει. Δεν μιλαω για μενα, μιλαω για τον καθενα, αν θελει να παει λιγο πιο μπροστα καποιος απλα θα αυξησει ενταση και διαρκεια, το παρουσιαζεις σαν συνηθισμενο φαινομενο or something, θα φορουσαμε ολοι μασκες να σηκωναμε αλτηρες αν ηταν ξερω γω. Στο cardio καταλαβαινω την διαφορα του βουνου αλλα στα βαρη μπορεις να αυξησεις αλλα πραγματα, το βρισκω περιττο. Anyway με γεια του με χαρα του, αν δεν τον πειραζει τον ιδιο αυτο το πραγμα στο κεφαλι του και που ακουγεται σαν τον vader who cares.
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Χτες μέτρησα -1,3 κιλα ζύγισμα πριν τον ύπνο κι αμέσως μετά. Για μισό κιλό οκ, το ξερα αλλα τοςο πολύ; Να υποθέσω λόγο κρύου; Μάλλον.
Vapir Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δεν μιλαω για μενα, μιλαω για τον καθενα, αν θελει να παει λιγο πιο μπροστα καποιος απλα θα αυξησει ενταση και διαρκεια, το παρουσιαζεις σαν συνηθισμενο φαινομενο or something, θα φορουσαμε ολοι μασκες να σηκωναμε αλτηρες αν ηταν ξερω γω. Στο cardio καταλαβαινω την διαφορα του βουνου αλλα στα βαρη μπορεις να αυξησεις αλλα πραγματα, το βρισκω περιττο. Anyway με γεια του με χαρα του, αν δεν τον πειραζει τον ιδιο αυτο το πραγμα στο κεφαλι του και που ακουγεται σαν τον vader who cares. ε δε νομίζω αυτός π θέλει το παραπάνω να ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι γύρω του αν δεν σε πειράζει επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα ενεργά τον τελευταίο καιρό , με τι ασχολείσαι και πόσο καιρό περίπου?
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ναι μαζεψαμε τωρα με το κρύο, στις ζεστες απλώνουμε
Vapir Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Χτες μέτρησα -1,3 κιλα ζύγισμα πριν τον ύπνο κι αμέσως μετά. Για μισό κιλό οκ, το ξερα αλλα τοςο πολύ; Να υποθέσω λόγο κρύου; Μάλλον. δηλαδή έχασες 1,3kg κατα τη διάρκεια του ύπνου σου χωρίς να πας τουαλέτα? oO
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 @arnold Ακόμη και αν χρειαστεί να ξεκινήσεις μέχρι να φτάσεις σε επίπεδο να σου χρειάζεται θα έχουν βγει αρκετά νέα μοντέλα και οι τιμές θα είναι διαφορετικές οπότε πάρε κάτι φτηνό @inferno Το ότι στην Ελλάδα δεν το ξέρουμε δεν λέει κάτι. Ο τύπος δεν το φορούσε γιατι θα τον βοηθήσει να ανέβει στα βάρη αλλά γιατί τον βοηθάει στο κομμάτι των πνευμόνων και αν θυμάμαι καλά ανεβάζει τα αιμοσφαίρια που είναι υπεύθυνα για την μεταφορά οξυγόνου ή αν δεν τα ανεβάζει τότε ο οργανισμός μαθαίνει να τα αξιοποιεί πιο αποτελεσματικά το οποίο κάνει τη διαφορά. Τέλος όπως είπε ο Νίκος Who cares? Αν δεν ξέρεις τι κάνει και γιατί όποτε όλα τα άλλα είναι περιττά 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ναι Νίκο. Το αποδίδω στο οτι είχε φάει ενα τεράστιο, σε όγκο και θερμίδες, γεύμα και στο πολύ κρύο. Άλλες φορες που εχω κανει αντίστοιχη μέτρηση η διαφορα ήταν μισό κιλό. 1
Demetra_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ναι Νίκο. Το αποδίδω στο οτι είχε φάει ενα τεράστιο, σε όγκο και θερμίδες, γεύμα και στο πολύ κρύο. Άλλες φορες που εχω κανει αντίστοιχη μέτρηση η διαφορα ήταν μισό κιλό.Κατακρατηση λογω ψυχους ειναι. Δν ειναι κ η καταλληλοτερη εποχη να καψεις το λιπος. Κρατα τον για αρχη εαρινης σεζον.
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Το 5 να παρεις το καινούριο fenix. Πωωω ρολογαρα το θέλω κι εγώ Ασε με ρε το εχω λοκαρει ,ημουν στο τσακ να παρω το 3 και ειδα αυτο και κολησα .Το θελω . Γενικοτερα ισχυει οτι ειπε ο spect ειναι αχρειαστο για το 99% των περιπτωσεων στο οποιο συμπεριλαμβανομαστε και εμεις . Ομως αν καποιος το δει σαν gadget η' του αρεσει να κραταει data ok .Για το κομματι της προπονησης αφορα ελαχιστους σοβαρα με την εννοια οτι θα το χρησιμοποιουσουν ως εργαλειο και οχι απλα για να βλεπουν τις ενδειξεις του. Δεν κανει για καταδυσεις btw ειναι αλλα τα ρολογια- computer που φοραμε . Χρονια πολλα στους Γιαννηδες ειστε και απειροι παναθεμα σας και οι 2 κολητοι μου Γιαννηδες λεγονται . Παρτε και μια απο τον Ολυμπο Στεφανι απο το Σαββατο που καναμε προπονηση . 5
wizzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες του thread (λίγο καθυστερημένα μεν, κάλιο αργά παρά ποτέ δε)! 2
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Χρόνια πολλά και από μένα στους Γιάννηδες και Φώτηδες!!! Χτες το βράδυ στην δουλειά τάπαιξε ο κλιματισμός. Σοβαρή ζημιά.9 ώρες στον πάγο. Πρωί καβαλάω την μηχανή και φθάνω σπίτι κρύσταλλο όπως κάθε μέρα από τις τελευταίες. Τόση κούραση λες και έκανα το iron man. Δεν γαμιέται λέω θα πάω απόγευμα στο γυμ Πάω πριν λίγο και γινόταν χαμός. Δεν έχω συνηθίσει τόσο κόσμο . Όπως πήγα,ήρθα. Πάει και αυτή η προπόνηση. Τέταρτη μέρα αποχή. Τρελές τύψεις! 3
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 καλά και εγώ πήγα σήμερα φορτσάτος... ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ. που να του γκρεμιστεί. μπαίνω μεσα ρωτάω τι παίζει ρε μάστορα; μέχρι τις 3ς θα κάτσω απαντάει. (μηδέν βαθμούς μέσα.) αύριο είπε θα το κρατήσει ανοιχτό αλλά χωρίς θέρμανση. δλδ να πάμε με γάντια κασκόλ και ιστορίες και να squatάρουμε... λίγο που έπιασα σήμερα τη μπάρα με γυμνό χέρι μεσα στο παγετό δεν κρατιέται και πολύ ευχάριστα... ΡΕ ΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ. μετά έκανα μια βόλτα στα γυμβαστηρια στο κέντρο να δω τι παίζει τα περισσότερα δουλευαν μια χαρά. εντάξει τον καταλαβαίνω είναι για σύνταξη ο man αλλά κάνε ρε φιλε, κάθεσαι και αγναντεύεις το παγετό εκεί μέσα. 1
DDevil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Oυτε στο δικο μου γυμναστηριο ειχε θέρμανση σημερα .... αλλα δεν πειράζει έκανα λιγο διάδρομο κανα 5λεπτο και μετα έμεινα με το κοντομάνικο ... ρε παιδια σοβαρα τωρα τοσο πολύ κρυώνετε? ο άλλος ηρθε με σκουφο μέσα και μακρυμάνικο. Όταν κάνεις προπονηση δεν ζεσταίνεσαι? Εγω με το κοντομάνικο εκανα παντως σημερα και με μια φορμα από κάτω. Εκανα και τα drop set που προτεινε ο άλεξ σημερα .... αλλα δεν εκανα μονο στο τελευταιο αλλα τα 2 από τα 3 της άσκησης συνολικά. Με σηκώνε εντάξει δεν ειχα μεγάλο θεμα. Μαλιστα στο πάγκο εβαλα 50 κιλά έκανα 12 επαναλήψεις και μετα έκανα με 40 8 επαναλήψεις και τέλος βάρεσα και 7 κάμψεις. Πιστευω 10 δεν μπορουσα να βγάλω. Στις κάμψεις. Ενώ συνηθως κάνω σετ των 20.
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Στο δικό μου ο τύπος είναι large. Νεαρός και με πολύ όρεξη. Όλη μέρα με εργαλεία συντηρεί επιδιορθώνει. Αφού τον φωνάζουμε Μπόμπ ο μάστορας. Και συνέχεια επενδύει και επεκτείνεται . Την Πέμπτη που πήγα τελευταία φορά είχε μπουμπουνήσει την θέρμανση. Είναι κάτι τεράστια που πετάνε ζεστό αέρα από το ταβάνι. Και έτσι όμως δεν είναι άνετα. Να χτυπιέσαι εσύ κάτω και να σούρχεται καυτός αέρας από πάνω . Βγάζεις την μπέμπελη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις