Demetra_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Γιατι!? Να δεις αν τρως ρυζι με 59 ή 65 παλμους!? Ξαναλεω περιττο για πολλους απο εμας για να δω τα hr μου την ώρα που κάνω squat και πονάει ο κώλος μου btw όταν τρώω ρύζι έχω 45
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 για να δω τα hr μου την ώρα που κάνω squat και πονάει ο κώλος μου btw όταν τρώω ρύζι έχω 45 μαλακιες δηλαδη!
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 μαλακιες δηλαδη! ότι λέει ο γροσερι πάνω κάποιο, κάποιοι το χρησιμοποιούμε για training zone. εγώ πχ το έκανα αυτό στο cardio μου ... τώρα που μου χάλασε και δν δύναμαι να το αντικαταστήσω, δεν θα πεθάνω κιόλας. Ναι προφανώς δεν μου είναι απαραίτητο αλλά αν είχα τα φράγκα γιατί όχι ...
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σκεφτηκα επειδη εχουν περασει πεντεμηνες+ απο το προγραμμα που εκανα να το γυρισω σε ανω και κατω κορμο. Επειδη λογο δουλειας με βολευει να κανω σερι δευτερη τριτη τεταρτη μετα παρασκευη και αν εχω χρονο το σαββατο να το παω καπως ετσι Δευτερα ανω σωμα Τριτη κατω σωμα Τετάρτη ανω σωμα Πεμπτη ρεπο απ ολα γιατι εχω παραλαβες Παρασκευη κατω σωμα θα χουν περασει πανω απο 24ωρες για να ξαναγυμνασω τα ποδια Σαββατο αν δεν κανω ποδηλατο, θα πηγαινω γυμναστήριο για ενα τρελο complex workout. Πως σας φαινεται;
bosei Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σκεφτηκα επειδη εχουν περασει πεντεμηνες+ απο το προγραμμα που εκανα να το γυρισω σε ανω και κατω κορμο. Επειδη λογο δουλειας με βολευει να κανω σερι δευτερη τριτη τεταρτη μετα παρασκευη και αν εχω χρονο το σαββατο να το παω καπως ετσι Δευτερα ανω σωμα Τριτη κατω σωμα Τετάρτη ανω σωμα Πεμπτη ρεπο απ ολα γιατι εχω παραλαβες Παρασκευη κατω σωμα θα χουν περασει πανω απο 24ωρες για να ξαναγυμνασω τα ποδια Σαββατο αν δεν κανω ποδηλατο, θα πηγαινω γυμναστήριο για ενα τρελο complex workout. Πως σας φαινεται; Cool. Καλά έκανες και έβαλες πρώτα upper μιάς και τυπικά αναρρώνει γρηγορότερα από lower οπότε "σε παίρνει" να υπάρχει μία μέρα ξεκούραση. Θα σου πρότεινα την πρώτη μέρα upper να βάλεις στο περίπου το 1/3 του συνολικού upper body volume και τα άλλα 2/3 την Τετάρτη που θα έχεις παραπάνω χρόνο να αναρρώσεις. 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Και γω ετσι το σκεφτηκα, απλα και δευτερα που θα πηγαινω πριν θα μαι ξεκουραστουςξεκουραστος ειδικα κυριακη που μονο τρωω και ξεκουραζομαι. Παντας πιστευω θα ναι το ιδανικότερο ετσι οπως θα το εφαρμοσω.
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κανονικά εγω κάνω Δευτερα και Πέμπτη upper, Τρίτη και παρασκευη lower. Εχει τύχει να παει σερί πχ δευτερα Τρίτη Τετάρτη, όπως θελει να το κανει ο Κρις. Βγαίνει αλλα δεν ειναι ο,τι καλύτερο, την Πέμπτη θα σου βγει πολύ κούραση, ειδικά αν προπονείσαι με φουλ ένταση κι έχεις κι απαιτητική δουλειά.
InfernoN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αν έχει 3 βαλβίδες μπροστά είναι για εξομοίωση υψομέτρου και βοήθεια στο να κάνεις προπόνηση σαν να είσαι σε βουνό ενώ είσαι σε επίπεδο θάλασσας. Μόνο θετικά έχει να δώσει αυτό αν δεν κάνεις ταρζανιες για να μείνεις στον τόπο. ναι μας φευγει το κλαπετο σε normal επιπεδο αυτος θελει και βουνο, κομπλε. στα βαρη δλδ τι διαφορα μπορει να εχει κατι τετοιο, cardio ok
arnold94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 το εισαι αθλητικος με το χρειαζεσαι παλμογραφο γιατι εχεις τελειοποιήσει ολα τα αλλα και ειναι το μονο που μενεις εχει τεραστια διαφορα. Δεν λεω μην το παρεις γιατι δικα σου λεφτα χαλας οχι δικα μου απλα προσπαθω να σου πω οτι ειναι περιττό.και να σε ρωτησω αμα θελω δηλαδη να μετραω καποιες φορες τους παλμους και τη χιλιομετρικη αποσταση να μη παρω κατι απ αυτα που παρεθεσα;
Mikeasdf Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φωτη εσυ που ανεβαινεις τα υψομετρα (και οποιος αλλος γνωριζει), υπαρχει τροπος να απαλλαχθεις/προστατευτεις απο αυτον τον απαισια ενοχλητικο πονοκεφαλο (στο μετωπο) που προκαλειται απο τον κρυο αερα και την αλλαγη θερμοκρασιας περιβαλλοντος? Οποτε ειμαι εξω στο κρυο και μετα γυρναω για κανα 30-40 λεπτο με ποναει το κεφαλι εκει στο κουτελο EDIT: Αυτη τη φορα δουλεψαν τα 2 panadol, την προηγουμενη οχι Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2017 από Mikeasdf
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ναι μας φευγει το κλαπετο σε normal επιπεδο αυτος θελει και βουνο, κομπλε. στα βαρη δλδ τι διαφορα μπορει να εχει κατι τετοιο, cardio ok Εσενα, δεν ειναι ολοι σαν και εσενα. Οταν ειδικα θες cardio η μασκα μπορει να σε βοηθησει να εχεις το αποτελεσμα μιας ωρας προπονηση σε μιση. Ειδικα για αυτους που η αντοχη ειναι βασικο ειναι οτι πρεπει. και να σε ρωτησω αμα θελω δηλαδη να μετραω καποιες φορες τους παλμους και τη χιλιομετρικη αποσταση να μη παρω κατι απ αυτα που παρεθεσα; Παρε κατι αλλα οχι κατι ακριβο (εκτος αν σου περισσεύουν), πχ το Garmin Fenix 5 κανει 600€ ρολογαρα αλλα για το επιπεδο σου και τις φορες που λογικα θα το δουλεψεις ειναι πεταμενα λεφτα
arnold94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 κοιτα τα λεφτα δεν ειναι προβλημα αν κρατησεις ενα ρολοι για χρονια,το θεμα ειναι αξιζει να χεις για μονιμο ρολοι το garmin fenix 3 hr η το pro trek? και επισης αυτοι που ειναι κατοχοι του garmin λες να χουν μονο αυτο η εναλαζουν αν χρειαστει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Και παλι παιζει ρολο τι κανεις. Αν κανεις τρεχεις, κανεις ποδηλατο, κολυμπι κλπ τοτε το fenix 5 ισως ειναι χρησιμο, αν ομως απλα κανεις το τρεξιματακι σου σε γηπεδο ή στανταρ διαδρομες και αντε κανα ποδηλατο τοτε ενα "φτηνο" garmin πχ 210-220 κλπ ειναι υπερ αρκετο. Αν με την εναλλαγή αναφέρεσαι για προπνηση και βολτα εξαρταται τι ρολοι ειναι γιατι ειναι καποια Garmin που ειναι απαισια
arnold94 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 με την εναλλαγη εχω στο μυαλο μου κυριως οτι αμα πας και μεινεις καπου εξω για επιβιωση λεω εγω τωρα, το garmin θα τελειωσει η μπαταρια....επισης σε ενα ρολοι ποσο προτιμας 100 η 200 water resistant?
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αν έχεις GPS ανοιχτό λογικό, αν και κάποια κρατάνε αρκετές ώρες, σαν κανονικό ρολόι δεν έχεις θέμα. Αν δεν κατεβαίνεις πολλά μέτρα δεν σε νοιάζει τόσο. Για κάτω από το νερό ρώτα στο θρεντ με τις καταδύσεις η περίμενε απάντηση από Φώτη η πουλινο που ασχολούνται με αυτα. Εσύ από δραστηριότητες τι κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις