γροσερισοπ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 και ρολόι αν πάρει μια χαρά είναι αν δει κάνα review μερικοί φίλοι μου στο ποδήλατο έχουν ρολόγια τώρα δεν θυμάμαι μάρκες αλλά είναι ευχαριστημένοι. εγώ είμαι με ζώνη της garmin μαζί με το gps..
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 και ρολόι αν πάρει μια χαρά είναι αν δει κάνα review μερικοί φίλοι μου στο ποδήλατο έχουν ρολόγια τώρα δεν θυμάμαι μάρκες αλλά είναι ευχαριστημένοι. εγώ είμαι με ζώνη της garmin μαζί με το gps.. Οι αισθητήρες της ζώνης παρέχουν ασφαλέστερη εκτίμηση HR σαν εταιρίες οι πλέον αξιόπιστες είναι η polar και η garmin
arnold94 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 παιδες απ αυτα εδω ποιο να παρω να μετραει παλμους και τα σχετικα?ευχαριστω http://www.skroutz.gr/s/9225441/Xiaomi-Mi-Band-2-Black.html http://www.skroutz.gr/s/8178241/Garmin-Fenix-3-Sapphire-HR.html http://www.skroutz.gr/s/387153/Casio-Pro-Trek-PRW-2500-1ER.html?keyphrase=pro+trek+2500 http://www.skroutz.gr/s/7249887/Garmin-HRM-Tri.html# προσθεσα και ενα ακομη τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να παρω για ενα ρολοι να εχω μονιμα,το garmin με τη ζωνη ή να παρω το pro trek και για παλμους να εχω το xiaomi?
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 γιατι το θες? Ρωταωγιατι με συμωνα με την εμπειρια μου συντομα θα σου ειναι αχρηστο -αν δεν ειναι ηδη αχρηστο και απλα το θες σαν gadget-
margaritagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το 5 να παρεις το καινούριο fenix. Πωωω ρολογαρα το θέλω κι εγώ
arnold94 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 γιατι το θες? Ρωταωγιατι με συμωνα με την εμπειρια μου συντομα θα σου ειναι αχρηστο -αν δεν ειναι ηδη αχρηστο και απλα το θες σαν gadget- για ολα αυτα που προσφερουν μιας και ειμαι αθλητικος...ποιο συνδυασμος πιστευεις ειναι καλυτερος να κανω σ αυτο που ρωτησα?το garmin το κακο ειναι οτι τελειωνει η μπαταρια
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 το εισαι αθλητικος με το χρειαζεσαι παλμογραφο γιατι εχεις τελειοποιήσει ολα τα αλλα και ειναι το μονο που μενεις εχει τεραστια διαφορα. Δεν λεω μην το παρεις γιατι δικα σου λεφτα χαλας οχι δικα μου απλα προσπαθω να σου πω οτι ειναι περιττό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 εσυ δεν εχεις τιποτα απο αυτα ε? Εχω το Garmin 210 για το τρεξιμο τον παλμογραφο εχω να τον βαλω απο τον πρωτο μηνα και πανε 3 χρονια τωρα
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 στη ποδηλασία πάντως από ένα σημείο και μετά είναι απαραίτητο.. φυσικά το σημείο δεν αφορά το top.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 στη ποδηλασία πάντως από ένα σημείο και μετά είναι απαραίτητο.. φυσικά το σημείο δεν αφορά το top. σε ποιο σημειο ειναι απαραιτητο αν δεν πας για αγωνες? Μιλαμε για καποιον που κανει και εχει ηδη gps/κοντερ για να βλεπει ολα τα αλλα. Οι παλμοι σε νοιαζουν μονο οταν κανεις τελεια ολα τα αλλα πριν απο αυτο ειναι περιττο λες και αν εισαι με 169 ή 170 και το ξερεις θα κερδισεις το πρωταθλημα 1
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 σε ποιο σημειο ειναι απαραιτητο αν δεν πας για αγωνες? Μιλαμε για καποιον που κανει και εχει ηδη gps/κοντερ για να βλεπει ολα τα αλλα. Οι παλμοι σε νοιαζουν μονο οταν κανεις τελεια ολα τα αλλα πριν απο αυτο ειναι περιττο λες και αν εισαι με 169 ή 170 και το ξερεις θα κερδισεις το πρωταθλημα συνήθως πολύς κόσμος προπονείται με διάφορα training zones που οι παλμοί σε κάθε zone παίζουν ρόλο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καταλαβαινω τι λες. Αν και θεωρω οτι η ταχυτητα ειναι δεικτης που μπορει να χρησιμοποιήσει καποιος για αυτο το σκοπο. Δεν βγαζω τους παλμογραφους αχρηστους απλα θεωρω οτι για ερασιτεχνες δεν ειναι απαραιτητο
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εχω το Garmin 210 για το τρεξιμο τον παλμογραφο εχω να τον βαλω απο τον πρωτο μηνα και πανε 3 χρονια τωρα ντροπή ρε, αίσχος ... εμένα μου χάλασε το sigma και με την πρώτη οικονομική ευκαιρία θα πάρω νέο
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ντροπή ρε, αίσχος ... εμένα μου χάλασε το sigma και με την πρώτη οικονομική ευκαιρία θα πάρω νέο Γιατι!? Να δεις αν τρως ρυζι με 59 ή 65 παλμους!? Ξαναλεω περιττο για πολλους απο εμας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις