bosei Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Βάλτε κι εμένα σε αυτούς που δεν γιορτάζουν τίποτα. 1
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τι ανεσεις ειναι αυτες??? Σε μας οι παγκοι και το 90% των μηχανηματων κουνιουνται σαν σπασμενες βαρκες, οι μπαρες σκουριασμενες, κλιματιστικο αναβουν μονο καλοκαιρι οταν πιασει 40 η θερμοκρασια, λειπουν αλτηρες που εχουν κλαπει απο παλια..και πολλα αλλα καλα Για να κανω σε σταθερο παγκο πιεσεις παω και παιρνω 2 περιοδικα απο τη ρεσεψιον και τα χωνω απο κατω Χρονια πολλα Φωτη, και στους Γιαννηδες για αυριο Πλάκα κανεις. Και πληρώνεις συνδρομη ακομα σε τέτοιο γυμναστηριο? θα ειχα εξαφανιστεί. Επικινδυνο είναι αυτό, γιατι αμα εσυ τραυματιστείς μετα τρέχα γυρευε. Δεν ασχολούνται δυστυχως ..... τα εχω δει και εγω .... λιγοι είναι οι σοβαροι επαγγελματιες που ασχολούνται και ενδιαφέρονται για την επιχειρηση τους. Γιατι σκέψου αμα κάποιοι πελάτες είναι αρχάριοι και καινούργιοι .... έρχονται γυμναστηριο για να δουν τι παιζει ... αμα με το που έρθουν απλα τους δειξει κάποιος βαρετά και στα γρηγορα τα μηχανήματα και μετα δεν ασχοληθεί ξανα μαζι τους δεν θα ξαναέρθουν και θα χάσει πελάτες το γυμναστηριο. Κάποιοι ντρέπονται .... ετσι είναι ο χαρακτηρας τους δεν θα ρωτήσουν, πρέπει ο γυμναστης ή οποιος επιβλέπει εκεινη την ώρα να περνάει και να διορθώνει αλλιως τον πληρώνεις για να χαζευει. Αμα σε καλυπτει αυτό σαν ιδιοκτητη πάσο. Αμα τη βγάζεις κιολας .... και δεν μπαινεις μέσα λες γιατι να το αλλαξω αφου μια χαρά έρχονται και παλι. Πλακα θα ειχε να γινοταν μια εκπομπή παλια όπως αυτη που έκανε Ο μποτρινι για τα εστιατόρια ετσι και για τα γυμναστήρια ... θα πηγαινε και θα έλεγε στην άλλη καλα έχει έρθει καινούργιος στο γυμναστηριο δεν ξέρει τις ασκησεις και εσυ κάθεσαι εδώ και χαζεύεις στο φεησμπουκ? για αυτό σε πληρώνουν? για να χαζεύεις? και μετα αναρωτιέστε γιατι ο κοσμος έχει κακη γνωμη για το γυμναστηριο? και δεν ξαναέρχεται? φανταζομαι απαντηση "μα εγω δεν είμαι προσωπικη του γυμναστρια να είμαι συνεχως από πάνω του..." στάνταρ αμα πιέσεις λιγο αυτή την απαντηση θα πάρεις είμαι σιγουρος.
Mikeasdf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Πλάκα κανεις. Και πληρώνεις συνδρομη ακομα σε τέτοιο γυμναστηριο? θα ειχα εξαφανιστεί. Δεν εχω θεμα, το εχω συνηθισει 2 χρονια πλεον. Ειμαστε ολοι παρεα εκει περα και δε ψηνομαι να αλλαξω. Εχει αυτα που χρειαζομαι, τη γυμναστικη μου την κανω. No problems
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ναι ρε φιλε .. εκει στηρίζονται στις δημοσιες σχέσεις και όχι στην ουσιαστική προσφορα. Θεωρεις ότι είναι φιλοι σου επειδή σου λενε καλημέρα με χαμογελο αλλα ο πραγματικος φιλος θα φροντιζε να γυμνάζεσαι με ασφάλεια για να μην γινει η στραβη και σακατευτείς. Εγω αυτό θα φροντιζα πιο πολύ όχι να σου κάνω τον δημοσιοσχετιστα .... τα βλεπω και εγω στο δικο μου γυμναστηριο ... οποτε με βλέπουν και τους δεις ... πωπω θα πεις αυτοι είναι κολλητάρια του βεβαια εντάξει δεν μου έχουν κανει κάτι αλλα κάνουν τα τελειως απαραίτητα φιλε... τυπικά και διεκπαιρεωτικά. Δεν κερδίζεις κοσμο έτσι. Απλα περιμένεις να περάσει η ώρα να φυγεις από τη δουλειά. Εχουν σημαντικο ποστο αλλα δεν το έχουν παρει χαμπάρι. Ελπιζω καμια μέρα να μη σπάσει κανενας παγκος γιατι ετσι όπως τα περιγράφεις αναθεμα και αν έχουν συντηρηθεί τα μηχανήματα ποτε από έναν αδιαφορο εκει ή αδιάφορους. Φαντασου να σπαγε κανας μονοζυγος .... επειδή το σιδερο έχει σαπισει .... ουτε να το φανταζομαι δεν θέλω. Καλα εκτος του ότι το "Εγω ετσι το βρηκα και όταν ηρθα ..." δεν είναι απάντηση. Απαντηση θα ηταν ... ναι βεβαια θα το κοιτάξουμε άμεσα έχεις δικιο ή .... τι να σου πω ... εγω τους το έχω πει αλλα τιποτα ... πίεσε τους και εσυ. Νομιζεις θα κάλυπτα εγω το αφεντικο αμα ηταν μαλακας και δεν ενδιαφερότανε και να γινει καμια στραβη και να τρέχουνε και μένα μετά με μηνυσεις κτλπ και αγωγη για αποζημιωση σε περιπτωση τραυματισμου. Ο τύπος που λες είναι ηλίθιος γιατι αν γινει η στραβη ..... θα δεις τι κυνηγητο θα φάει και τι αγωγη. Στο γυμναστηριο του έγινε ... με μια τεχνικη πραγματογνωμοσυνη αποδεικνύεται αν τα μηχανήματα συντηρούνται ή όχι. Να δεις πως θα τον φάει στο κώλο μετά. Άχρηστοι και επικινδυνα ανεύθυνοι. Μονο για δημοσιες σχέσεις είναι και να δειχνουν μπράτσα στις πιτσιρικες.
gon1332 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Κρατάω την ευχή για τα γενέθλια σε 4 μέρες. 2
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στο δικο μου δεν έχει τέτοια χάλια .... μονο ένα μηχάνημα το πέκ ντεκ έχει τέτοιο θέμα που δεν το χρησιμοποιω. Διαφορετικά θα έπεφτε σιγουρα παρατηρηση στον ιδιοκτητη και θα του ελεγα ότι υπαρχει και περιπτωση να μην ξαναπατησω. Όταν πληρώνεις έχεις τουλάχιστον την απαιτηση ... τα οργανα να είναι σωστά συντηρημένα. Και κάτι άλλο το γυμναστηριο κανα πιστοποιητικο έχει για τα οργανα? ότι έχουν ελεγχθει και συντηρηθεί ότι είναι ασφαλη? όχι ρε φιλε ο άλλος να είναι τέτοιος και να είναι και φιλος. Αυτος είναι αρπακτικο ... θέλει να παιρνει τα φράγκα από τις συνδρομες και να μην συντηρει τα μηχανήματα. Χέστηκε για την ασφαλεια των πελατων του με λιγα λογια.
eliasjuve Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Έχει ασχοληθεί κάποιος με ισομετρική εκγύμναση; Λέει τίποτα; Έχω μια μπάρα τύπου bullworker. Να την κρατήσω ή να την πετάξω;
Mikeasdf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 @devil Δεν ειναι ακριβως οπως τα φανταζεσαι τα πραγματα Το γυμναστηριο αυτο ειναι σιδεραδικο και παρεϊστικο, σαν καφενειο δηλαδη, μερικοι ερχονται καθε παρασκευη και μαζευονται με πιτσες και μπυρες στον πανω οροφο . Το εχει ενας παππους με εναν 45αρη και δεν ειναι οτι πηγαινω γιατι μου λενε καλημερα με χαμογελο ή κατι τετοιο. Μ'αρεσει το κλιμα, εχω κ τους γνωστους μου εκει μεσα οταν τελειωνουμε λεμε καμια μαλακια, βοηθαμε ο ενας τον αλλο, πασχα-χριστουγεννα ψηνουν κρεατα εξω, αν χρειαστει να παω και θα καθυστερησω την πληρωμη του μηνα δε θα μου πουν τιποτα -πλεον- κλπ.
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 @bosei ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ!! σε χάλασε ο σπεκτ κι εσένα.
InfernoN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ειναι ενας τυπος που ερχεται στο gym και φοραει μασκα οξυγονου??? τυπου bane απτο batman να φανταστω ειναι ψυχακι ή υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος. Αλλα για ψυχακι το κοβω εχει βαλει και ενισχυση να ακουγεται η αναπνοη του σε ολο το gym.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αν έχει 3 βαλβίδες μπροστά είναι για εξομοίωση υψομέτρου και βοήθεια στο να κάνεις προπόνηση σαν να είσαι σε βουνό ενώ είσαι σε επίπεδο θάλασσας. Μόνο θετικά έχει να δώσει αυτό αν δεν κάνεις ταρζανιες για να μείνεις στον τόπο.
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 @devil Δεν ειναι ακριβως οπως τα φανταζεσαι τα πραγματα Το γυμναστηριο αυτο ειναι σιδεραδικο και παρεϊστικο, σαν καφενειο δηλαδη, μερικοι ερχονται καθε παρασκευη και μαζευονται με πιτσες και μπυρες στον πανω οροφο . Το εχει ενας παππους με εναν 45αρη και δεν ειναι οτι πηγαινω γιατι μου λενε καλημερα με χαμογελο ή κατι τετοιο. Μ'αρεσει το κλιμα, εχω κ τους γνωστους μου εκει μεσα οταν τελειωνουμε λεμε καμια μαλακια, βοηθαμε ο ενας τον αλλο, πασχα-χριστουγεννα ψηνουν κρεατα εξω, αν χρειαστει να παω και θα καθυστερησω την πληρωμη του μηνα δε θα μου πουν τιποτα -πλεον- κλπ. Λογικο να μην σου πουν.... αλλωστε η πληρωμη δεν πάει για το γυμναστηριο ενω αμα βιαζοταν κάποιος να συντηρησει τα μηχανηματα ή να βάλει λεφτά σε κάτι αλλο εκει μεσα θα σου ζητουσε την συνδρομη εννοειται. Τελοςπαντων φιλε εσυ ξέρεις .... το μονο σιγουρο ειναι οτι αμα βγει η αρμοδια υπηρεσια ελεγχου ή ακομα και η αστυνομια να αρχισει να ελεγχει στα μαγαζια πως δουλευουν και αν έχουν τα πιστοπιοιητικα και ποσα απο αυτα ειναι σε ισχυ πολυ φοβαμαι οτι θα κλάψουμε. Τεσπα καλη τυχη και να προσέχεις. Εγω θα έφευγα πάντως. Ναι μεν ειναι καλοι για παρέα ... καλοι για ψησιματα ... αλλα για γυμναστηριο ... δεν κάνουν. Ας ανοιξουν καμια ψησταρια τοτε. Προτιμω ενα γυμναστηριο με αυστηρους γυμναστες αλλα να κάνουν δουλειά. Και να προσέχουν τους αθλούμενους παρα να σου λένε καλημερα και κατα βαθος να σε έχουν γραμμενο. Στη τελικη αμα οι άνθρωποι έχουν καλη διαθεση εξηγησε τους το φιλικά ρε παιδι μου και αμα δεν το διορθώσουν τι να σου πω....
arnold94 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) παιδες απ αυτα εδω ποιο να παρω να μετραει παλμους και τα σχετικα?ευχαριστω http://www.skroutz.gr/s/9225441/Xiaomi-Mi-Band-2-Black.html http://www.skroutz.gr/s/8178241/Garmin-Fenix-3-Sapphire-HR.html http://www.skroutz.gr/s/387153/Casio-Pro-Trek-PRW-2500-1ER.html?keyphrase=pro+trek+2500 http://www.skroutz.gr/s/7249887/Garmin-HRM-Tri.html# προσθεσα και ενα ακομη Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2017 από arnold94
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 https://egalaxy.gr/polar-ft1-hrενδεικτικά αυτό .... για καλύτερη μέτρηση προτίμησε να έχει και ζώνη όπως το συγκεκριμένο Polar
Προτεινόμενες αναρτήσεις