DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εχει πολλη θερμιδα ο άτιμος είναι αληθεια. Για αυτό έφαγα λιγο. Δεν είναι για κάθε μέρα εννοείται. 1
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Χρονια πολλά στο Νορβηγό που ατυχώς γεννήθηκε στην υπεροχοτερη χώρα του κόσμου (μόνο μειονέκτημα οι ατέλειωτες ορδές ηλιθίων που την κατοικούν αλλα τι να κανεις, ουδείς άσφαλτος!). Αύριο εχει την τιμητική του το θρεντ, τουλάχιστον 4 Γιάννηδες είμαστε. 5
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγω κανω γυμναστικη τεσσερης μερες πλεον Στήθος μαζι με δικεφαλα την δευτερα Ποδια τριτη Πλατη μαζι με τρικεφαλα Τετάρτη Πέμπτη ρεπο γιατι εχω παραλαβες στην δουλεια Ωμοι Παρασκευή μαζι με κοιλιακους Σαββατο ποδηλατο. Ελεγα για upper lower αλλα οι τρεις μερες ειναι συνεχομενες πραγμα που με κανει λιγο διστακτικο.
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 δεν πρόλαβα να κλείσω μηνά αφού είχα αρρωστήσε.ι ξανά τα ίδια, είμαι τέταρτη μέρα κρεβατωμένος με πυρετούς και μύτες , τι γίνεται ρε γαμώτο. και είχα μπει πολύ δυνατά από τρίτη ψυχολογικά για το καινούργιο έτος.Ελπίζω Δευτέρα να ξαναμπώ στο πρόγραμμα. 1
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Περαστικά , ειναι πολύς κόσμος άρρωστος , πραγματικά ολοι οι γνωστοί έχουν περασει ιώσεις 1
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 φυλάξου γροσ μην υποτροπιάσεις πάλι ... ο κακός χαμός με ιώσεις
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τι θα πει ίωση παιδια? δεν θυμαμαι. Κάντε μια περιγραφή -.- Τι θα πει πυρετος???? κτλπ http://www.onmed.gr/ygeia/story/349265/ioseis-5-tropoi-gia-na-dynamosete-tin-amyna-toy-organismoy Προσοχή στη διατροφή Η διατροφή αποτελεί «κλειδί» για την υγεία του ανοσοποιητικού. Ορισμένα τρόφιμα διεγείρουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Τέτοιες είναι το σελήνιο (καρύδια), ο σίδηρος (κόκκινο κρέας και όσπρια), ο ψευδάργυρος (οστρακόδερμα, δημητριακά και γαλακτοκομικά), η βιταμίνη Α (καρότα, κολοκύθια, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές), η βιταμίνη C (εσπεριδοειδή) και η βιταμίνη Ε (σπόροι και ελαιόλαδο). Με φάβα και χουρμά .... θα σε κάνουν βασιλιά! -.-
Mau-Maus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 δεν πρόλαβα να κλείσω μηνά αφού είχα αρρωστήσε.ι ξανά τα ίδια, είμαι τέταρτη μέρα κρεβατωμένος με πυρετούς και μύτες , τι γίνεται ρε γαμώτο. και είχα μπει πολύ δυνατά από τρίτη ψυχολογικά για το καινούργιο έτος. Ελπίζω Δευτέρα να ξαναμπώ στο πρόγραμμα. Περαστικά παίχτη! Τέταρτη μέρα με πόσο πυρετό, πόσο ανεβαίνει τα βράδια? Μην το αφήνεις περισσότερο αν συνεχίσει κοίταξε το. Φώτη χρόνια πολλά φίλος! 1
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Περαστικά παίχτη! Τέταρτη μέρα με πόσο πυρετό, πόσο ανεβαίνει τα βράδια? Μην το αφήνεις περισσότερο αν συνεχίσει κοίταξε το. Φώτη χρόνια πολλά φίλος! έχω αρχίσει να στρώνω τώρα (στο 70% είμαι) αλλά τα βράδια τέτοιος ιδρώτας να αλλάζω 3ς φορές ρούχα δεν έχω ξαναζήσει.. περισσότερο εκνευρίζομαι γιατί ήμουν σε καλό πρόγραμμα και συντονισμό και 31 ΔΕΚ πατιόμουν γυμναστήριο. Πάω τρήτη, και ίδιο βράδυ κρεβάτωμα... Δυστηχώς υποψιάζομαι το ξεφάντωμα της πρωτοχρονιάς και στα καπάκια ότι δούλευα κυριακή βράδυ με λίγες ώρες ύπνου μπορεί να με ρίξανε σε χαντάκι.. δεν μασάμε.. προχωράμε... ξεκούραση καλό φαγητό και ζεστασιά.. π.σ κάτι άλλο καινούργιο χούι στο γυμναστήριο που πάω, ο τύπος στις 2 το μεσημέρι δεν ανάβει τα σώμματα γιατί δεν έχει πολλά άτομα, είναι για κανονικό κράξιμο...
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Eγω πηγα και τους κάνω χθες στο γυμναστηριο .... οταν θα φυγω με άδεια κάμποσες μέρες .... δεν θα πληρώσω ολοκληρο μήνα. Μου λεει η μια ναι βεβαια δικιο έχεις .... ΄μπορεις να πληρώνεις ανα εβδομάδα ... 10 ευρω την εβδομάδα. Λογικο μου φάνηκε οποτε συμφώνησα. Την επομενη θα τους πω για το κάθισμα που παιζει δεξιά αριστερα στο πέκ ντεκ .... και ακομα να το φτιάξουν θα τραυματιστεί κανεις. Το ειχα πει σε μια και η απαντηση ηταν "Ετσι ηταν από πριν έρθω ... " χαχα ότι να ναι. Φωναζαν και στο δικο μου γυμναστηριο για θερμανση την άλλη φορα εγω βεβαια κανω με το κοντομάνικο δεν κρυώνω. Η πλάκα είναι ότι ηταν πάλι αυτή που ειπε σε μενα την πιο πάνω απαντηση χαχα στο κοσμο τους ... φβ μονο και δημοσιες σχέσεις! Γενικά δεν ασχολούνται. Κανουν 2-3 βολτες ισα ισα για να δειξουν ρε παιδι μου ότι κοιτάνε και ως εκει. Καλα βεβαια το ηξερα αυτό και πριν πάω. Εγω αν ημουν γυμναστης και δουλευα στο γυμναστηριο θα ημουν σχεδόν συνεχεια στα βάρη και θα έκανα διορθωσεις. Αυτό μονο μια το κάνει .... είναι πολύ καλη η συγκεκριμενη και φαινεται και σοβαρή. Άνετα θα την διάλεγα για πέρσοναλ. Άνετα. Για ιδιαιτερα μαθηματα και δεν εννοω για να της την πέσω γιατι είναι και ομορφη αλλα για μάθημα χωρις πλάκα τωρα. - Καλη - Προθυμη - Ευγενικη και δειχνει και αρκετά.... value for money για περσοναλ.
wizzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Φώτη, χρονιά πολλά ρε φίλε, να χαίρεσαι την γιορτή σου! 1
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Α ναι. Χρονια πολλά φιλε καλες προπονήσεις. Αν μας βλέπεις κανεις άλλος Φώτης χρονια πολλά ή καμια φωτεινη! Υγεια και καλη χρονια. 1
Mikeasdf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Eγω πηγα και τους κάνω χθες στο γυμναστηριο .... οταν θα φυγω με άδεια κάμποσες μέρες .... δεν θα πληρώσω ολοκληρο μήνα. Μου λεει η μια ναι βεβαια δικιο έχεις .... ΄μπορεις να πληρώνεις ανα εβδομάδα ... 10 ευρω την εβδομάδα. Λογικο μου φάνηκε οποτε συμφώνησα. Την επομενη θα τους πω για το κάθισμα που παιζει δεξιά αριστερα στο πέκ ντεκ .... και ακομα να το φτιάξουν θα τραυματιστεί κανεις. Το ειχα πει σε μια και η απαντηση ηταν "Ετσι ηταν από πριν έρθω ... " χαχα ότι να ναι. Φωναζαν και στο δικο μου γυμναστηριο για θερμανση την άλλη φορα εγω βεβαια κανω με το κοντομάνικο δεν κρυώνω. Η πλάκα είναι ότι ηταν πάλι αυτή που ειπε σε μενα την πιο πάνω απαντηση χαχα στο κοσμο τους ... φβ μονο και δημοσιες σχέσεις! Γενικά δεν ασχολούνται. Κανουν 2-3 βολτες ισα ισα για να δειξουν ρε παιδι μου ότι κοιτάνε και ως εκει. Καλα βεβαια το ηξερα αυτό και πριν πάω. Εγω αν ημουν γυμναστης και δουλευα στο γυμναστηριο θα ημουν σχεδόν συνεχεια στα βάρη και θα έκανα διορθωσεις. Αυτό μονο μια το κάνει .... είναι πολύ καλη η συγκεκριμενη και φαινεται και σοβαρή. Άνετα θα την διάλεγα για πέρσοναλ. Άνετα. Για ιδιαιτερα μαθηματα και δεν εννοω για να της την πέσω γιατι είναι και ομορφη αλλα για μάθημα χωρις πλάκα τωρα. - Καλη - Προθυμη - Ευγενικη και δειχνει και αρκετά.... value for money για περσοναλ. Τι ανεσεις ειναι αυτες??? Σε μας οι παγκοι και το 90% των μηχανηματων κουνιουνται σαν σπασμενες βαρκες, οι μπαρες σκουριασμενες, κλιματιστικο αναβουν μονο καλοκαιρι οταν πιασει 40 η θερμοκρασια, λειπουν αλτηρες που εχουν κλαπει απο παλια..και πολλα αλλα καλα Για να κανω σε σταθερο παγκο πιεσεις παω και παιρνω 2 περιοδικα απο τη ρεσεψιον και τα χωνω απο κατω Χρονια πολλα Φωτη, και στους Γιαννηδες για αυριο 2
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ο Φώτης, όπως και ο Σπεκτ, εορτάζουν μόνο το γενέσιο τους. Αύριο έχουμε τον yannis27gr, τον bosei, τον Mau-Mau και ο gon (ξεχνάω κάποιον πολλά κεράσματα δλδ, protein cookies να φέρετε ! υγιείς και ευτυχείς να είστε με gainz σε όλους τους τομείς (προκαταβολικές ευχές τώρα που γυρνάει-αύριο θα έχω πεθάνει από τον ψόφο) 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις