dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εφόσον γίνεται με σαβούρες κάτι τότε θα γίνεται και με το καλό διατροφολόγιο κάτι, αν και εφόσον το εμπλουτίσεις ανάλογα.Στη δικιά σου περίπτωση θα έπαιρνα έξτρα σκεύασμα πρωτεΐνης. Βάλε πρώτα μύες και μετά γραμμώσου, αν θες να γραμμώσεις τώρα τι θα αναδείξεις, κόκκαλα;Διάβασε εξονυχιστικά τα λινκ που σου έστειλε ο @bosei, είναι τα κατάλληλα για διαφώτιση ενός Σωστού Διατροφολογίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πάντως φίλος απο γυμναστήριο πάει πολλά χρονια 7 συνεχόμενα απο 4 φορές την εβδομάδα . Ειναι στο ύψος μου 176 και παίζει απο 65-67 κιλά και έχει φοβερή γράμμωση και καλά δίκέφαλα τρικέφαλα.. Αν δε ανέβει στα 70 κιλά παίρνει και όγκο.. Είναι και ανάλογα το σωματότυπο αλλά σίγουρα ο φίλος πρέπει σε πρώτη φάση να πάρει 3 κιλά και χωρίς σαβούρες. Καλό είναι πριν προβείς σε σκευάσματα να ρωτήσεις διατροφολόγο είμαι σίγουρος οτι θα σε συμβουλέψει σωστά. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 @ yannis παλίκαρε μια χαρά τα πας αν και εγώ μίλησα για αύξηση 2,5 κιλών ανά προπόνηση. Πάρε τους μικρότερους δίσκους. Αν ανεβαίνεις ανα 5 όπως τώρα, θα ταβανιάσεις γρήγορα. Αν δε μπορείς να έχεις τους 1,25 δίσκους (8 ευρώ κάνουν πάνω κάτω και οι 2) ανέβαινε ανά δύο προπονήσεις AN και δεν το προτιμώ. Α και φάε παραπάνω. Deadlift 3+ Deadlift: 3x105, 3x115, 6x135 Deadlift:4x5x100 Weighted situps: 3 sets Front Squats: 3x6x65 Russian Leg curls tries:3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα δύο λινκ του @Bosei αυτή τη διουλειά κάνουν, δίνουν σωστό διατροφολόγιο.Είναι αρκετά χρήσιμα και πλήρως κατατοπιστικά.Ο φίλος σου με την γράμμωση @Chaos, έχει χαμηλό ποσοστό λίπους που το έχει πετύχει με σωστή διατροφή.Πρώτα πάντως χτίζεις μύες (όγκο) και μετά το γραμμώνεις...Τώρα για τον όγκο -ποσότητα όγκου- είναι τελείως υποκειμενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 πάντως φίλος απο γυμναστήριο πάει πολλά χρονια 7 συνεχόμενα απο 4 φορές την εβδομάδα . Ειναι στο ύψος μου 176 και παίζει απο 65-57 κιλά και έχει φοβερή γράμμωση και καλά δίκέφαλα τρικέφαλα.. Αν δε ανέβει στα 70 κιλά παίρνει και όγκο.. Είναι και ανάλογα το σωματότυπο αλλά σίγουρα ο φίλος πρέπει σε πρώτη φάση να πάρει 3 κιλά και χωρίς σαβούρες. Καλό είναι πριν προβείς σε σκευάσματα να ρωτήσεις διατροφολόγο είμαι σίγουρος οτι θα σε συμβουλέψει σωστά. Τραγικά λίγα κιλά , εγώ θα τα είχα παρατήσει εκτός αν το κάνει για τις γκόμενες δηλαδη. 1.76 57 κιλα και 7 χρόνια γυμναστικής πρέπει να είναι σαν τον bruce lee εκτός αν έννουσες 65-75 και ήταν τυπο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Tωρα 1.76 57 κιλα τι να τον κανουν οι γκομενες ρε λολ κατηγορια feather ειναι ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τραγικά λίγα κιλά , εγώ θα τα είχα παρατήσει εκτός αν το κάνει για τις γκόμενες δηλαδη. 1.76 57 κιλα και 7 χρόνια γυμναστικής πρέπει να είναι σαν τον bruce lee εκτός αν έννουσες 65-75 και ήταν τυπο απορώ ποια κοπέλα έλκεται από γραμμωμένα skinny σώματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά όποια και να έκλεται από γραμμωμένα σώματα τούβλο είναι ούτως ή άλλως. Και πολύ πιθανόν το παιδί να πάτησε λάθος κάνα νούμερο και να εννοεί 67 κιλά και όχι 57... Κάτω από 55 κιλά άνθρωπος με 1,76 ύψος θέλει νοσοκομείο, δεν είναι καν για γυμναστική.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά όποια και να έκλεται από γραμμωμένα σώματα τούβλο είναι ούτως ή άλλως. Καλυτερα οι κοιλιες ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Stereotypes, gotta love em Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά όποια και να έκλεται από γραμμωμένα σώματα τούβλο είναι ούτως ή άλλως. Και πολύ πιθανόν το παιδί να πάτησε λάθος κάνα νούμερο και να εννοεί 67 κιλά και όχι 57... Κάτω από 55 κιλά άνθρωπος με 1,76 ύψος θέλει νοσοκομείο, δεν είναι καν για γυμναστική.... προφανώς εννοουσε 67 - 75 αλλά κάναμε πλακίτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά όποια και να έκλεται από γραμμωμένα σώματα τούβλο είναι ούτως ή άλλως. Adorable paxysarkia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 απορώ ποια κοπέλα έλκεται από γραμμωμένα skinny σώματα.. Ε κάθε γυναίκα λέει τα δικά της ποιος είμαι εγώ να κρίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλυτερα οι κοιλιες ε? Σίγουρα όχι. Εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. προφανώς εννοουσε 67 - 75 αλλά κάναμε πλακίτσα 65-67 πιστεύω εννοούσε αλλά τεσπα. Λίγη σημασία έχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 @ yannis παλίκαρε μια χαρά τα πας αν και εγώ μίλησα για αύξηση 2,5 κιλών ανά προπόνηση. Πάρε τους μικρότερους δίσκους. Αν ανεβαίνεις ανα 5 όπως τώρα, θα ταβανιάσεις γρήγορα. Αν δε μπορείς να έχεις τους 1,25 δίσκους (8 ευρώ κάνουν πάνω κάτω και οι 2) ανέβαινε ανά δύο προπονήσεις AN και δεν το προτιμώ. Α και φάε παραπάνω. 2,5 ανά προπόνηση πάω. 3 προπονήσεις τη βδομάδα. Σήμερα +15, Δευτέρα +2,5=17,5, Τετάρτη +2,5=20 Παρασκευή +2,5=22,5 σπάμε pr. Αυτό εννοούσα Δε με είπες όμως, να προσθέσω russian leg curl για ενδυνάμωση ή μήπως πετύχω το ανάποδο, δηλαδή να παρακουράσω το μυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις