Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εφόσον γίνεται με σαβούρες κάτι τότε θα γίνεται και με το καλό διατροφολόγιο κάτι, αν και εφόσον το εμπλουτίσεις ανάλογα.
Στη δικιά σου περίπτωση θα έπαιρνα έξτρα σκεύασμα πρωτεΐνης. Βάλε πρώτα μύες και μετά γραμμώσου, αν θες να γραμμώσεις τώρα τι θα αναδείξεις, κόκκαλα;

Διάβασε εξονυχιστικά τα λινκ που σου έστειλε ο @bosei, είναι τα κατάλληλα για  διαφώτιση ενός Σωστού Διατροφολογίου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως φίλος απο γυμναστήριο πάει πολλά χρονια 7 συνεχόμενα απο 4 φορές την εβδομάδα . Ειναι στο ύψος μου 176 και παίζει απο 65-67 κιλά και έχει φοβερή γράμμωση και καλά δίκέφαλα τρικέφαλα..

Αν δε ανέβει στα 70 κιλά παίρνει και όγκο.. Είναι και ανάλογα το σωματότυπο αλλά σίγουρα ο φίλος πρέπει σε πρώτη φάση να πάρει 3 κιλά και χωρίς σαβούρες.

Καλό είναι πριν προβείς σε σκευάσματα να ρωτήσεις διατροφολόγο είμαι σίγουρος οτι θα σε συμβουλέψει σωστά.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

@ yannis παλίκαρε μια χαρά τα πας αν και εγώ μίλησα για αύξηση 2,5 κιλών ανά προπόνηση. Πάρε τους μικρότερους δίσκους. Αν ανεβαίνεις ανα 5 όπως τώρα, θα ταβανιάσεις γρήγορα. Αν δε μπορείς να έχεις τους 1,25 δίσκους (8 ευρώ κάνουν πάνω κάτω και οι 2) ανέβαινε ανά δύο προπονήσεις AN και δεν το προτιμώ. Α και φάε παραπάνω.

Deadlift 3+

Deadlift: 3x105, 3x115, 6x135

Deadlift:4x5x100

Weighted situps: 3 sets

Front Squats: 3x6x65

Russian Leg curls tries:3

Τα δύο λινκ του @Bosei αυτή τη διουλειά κάνουν, δίνουν σωστό διατροφολόγιο.
Είναι αρκετά χρήσιμα και πλήρως κατατοπιστικά.

Ο φίλος σου με την γράμμωση @Chaos, έχει χαμηλό ποσοστό λίπους που το έχει πετύχει με σωστή διατροφή.
Πρώτα πάντως χτίζεις μύες (όγκο) και μετά το γραμμώνεις...Τώρα για τον όγκο -ποσότητα όγκου- είναι τελείως υποκειμενικό.

πάντως φίλος απο γυμναστήριο πάει πολλά χρονια 7 συνεχόμενα απο 4 φορές την εβδομάδα . Ειναι στο ύψος μου 176 και παίζει απο 65-57 κιλά και έχει φοβερή γράμμωση και καλά δίκέφαλα τρικέφαλα..

Αν δε ανέβει στα 70 κιλά παίρνει και όγκο.. Είναι και ανάλογα το σωματότυπο αλλά σίγουρα ο φίλος πρέπει σε πρώτη φάση να πάρει 3 κιλά και χωρίς σαβούρες.

Καλό είναι πριν προβείς σε σκευάσματα να ρωτήσεις διατροφολόγο είμαι σίγουρος οτι θα σε συμβουλέψει σωστά.

Τραγικά λίγα κιλά , εγώ θα τα είχα παρατήσει εκτός αν το κάνει για τις γκόμενες δηλαδη. 1.76 57 κιλα και 7 χρόνια γυμναστικής πρέπει να είναι σαν τον bruce lee

εκτός αν έννουσες 65-75 και ήταν τυπο :P 

images?q=tbn:ANd9GcTY-SY7TUrMCh4Argz4xlH

• Like 3

Τραγικά λίγα κιλά , εγώ θα τα είχα παρατήσει εκτός αν το κάνει για τις γκόμενες δηλαδη. 1.76 57 κιλα και 7 χρόνια γυμναστικής πρέπει να είναι σαν τον bruce lee

εκτός αν έννουσες 65-75 και ήταν τυπο :P

images?q=tbn:ANd9GcTY-SY7TUrMCh4Argz4xlH

απορώ ποια κοπέλα έλκεται από γραμμωμένα skinny σώματα..

• Like 1

Βασικά όποια και να έκλεται από γραμμωμένα σώματα τούβλο είναι ούτως ή άλλως.

Και πολύ πιθανόν το παιδί να πάτησε λάθος κάνα νούμερο και να εννοεί 67 κιλά και όχι 57... Κάτω από 55 κιλά άνθρωπος με 1,76 ύψος θέλει νοσοκομείο, δεν είναι καν για γυμναστική....

Βασικά όποια και να έκλεται από γραμμωμένα σώματα τούβλο είναι ούτως ή άλλως.

Και πολύ πιθανόν το παιδί να πάτησε λάθος κάνα νούμερο και να εννοεί 67 κιλά και όχι 57... Κάτω από 55 κιλά άνθρωπος με 1,76 ύψος θέλει νοσοκομείο, δεν είναι καν για γυμναστική....

προφανώς εννοουσε 67 - 75 αλλά κάναμε πλακίτσα

Καλυτερα οι κοιλιες ε? 

Σίγουρα όχι. Εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

προφανώς εννοουσε 67 - 75 αλλά κάναμε πλακίτσα

65-67 πιστεύω εννοούσε αλλά τεσπα. Λίγη σημασία έχει....

@ yannis παλίκαρε μια χαρά τα πας αν και εγώ μίλησα για αύξηση 2,5 κιλών ανά προπόνηση. Πάρε τους μικρότερους δίσκους. Αν ανεβαίνεις ανα 5 όπως τώρα, θα ταβανιάσεις γρήγορα. Αν δε μπορείς να έχεις τους 1,25 δίσκους (8 ευρώ κάνουν πάνω κάτω και οι 2) ανέβαινε ανά δύο προπονήσεις AN και δεν το προτιμώ. Α και φάε παραπάνω.

2,5 ανά προπόνηση πάω. 3 προπονήσεις τη βδομάδα. Σήμερα +15, Δευτέρα +2,5=17,5, Τετάρτη +2,5=20 Παρασκευή +2,5=22,5 σπάμε pr. Αυτό εννοούσα :)

Δε με είπες όμως, να προσθέσω russian leg curl για ενδυνάμωση ή μήπως πετύχω το ανάποδο, δηλαδή να παρακουράσω το μυ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...