DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εγω καταρχήν δεν πινω. Μονο όταν βγω έξω ετσι για την παρέα. Το τσιγαρο το έχω κομμένο από το 2011 σταματησα να καπνιζω οριστικά , σκονες δεν παιρνω (το εχω ξαναγράψει) ακομα και αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πετάξεις κοιλιακους σε 1 μηνα. Σε κάποια πραγματα που λενε συμφωνώ μαζι τους διοτι είναι σωστά σε κάποια αλλα όχι. Λένε και σωστά πράγματα απλα σου λέω οι συγκεκριμένοι είναι άλλου επιπεδου και πολύ πιο ψυχωμένοι σε αυτο που κάνουν. Τωρα αν παιρνουν συμπληρώματα επικινδυνα είναι δικο τους πρόβλημα είναι ενήλικες. Όπως ενηλικας είναι και οποιος βλέπει το βιντεο και επιλέγει να πάει να πάρει. Αν εσενα σου έρθει κάποιος με ένα σκευασμα και στο δώσει και το πάρεις χωρις να το ψάξεις πρωτα .... ποιος ευθυνεται για αυτο? εκεινος που στο έδωσε ή και εσυ που το πηρες? το μονο μου πάθος εμενα φιλε είναι οι γυναικες!!! Ουτε κοιλιόδουλος πολύ είμαι! Εγω θα ντρεπομουν εννοείται να κανω βιντεο γυμναστικής και διατροφης και να αναψω τσιγάρο. Αυτος δεν ντράπηκε. Εγω τι να κάνω τωρα? -.-
eliasjuve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν είπα ότι τα κάνεις εσύ. Αλλά καλύτερα να ακολουθήσεις κάποιο άλλο κανάλι που να ταιριάζει με αυτά που πιστεύεις.
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν είπα ότι τα κάνεις εσύ. Αλλά καλύτερα να ακολουθήσεις κάποιο άλλο κανάλι που να ταιριάζει με αυτά που πιστεύεις. Έβλεπα και Σπάρτακο Μαρινάκη το καλοκαιρι ο Μάους ξέρει. Ειχα ριξει γέλιο -.-
alex_000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ωραια θα το δοκιμάσω αμα είναι την επομενη φορά. Πάω πχ σε ένα οργανο κάνω 30 κιλά στις 15 επαναλήψεις στην 16 τα φτυνω .... σηκωνομαι και πάω σε άλλο να κάνω 20 κιλα με 10 επαναλήψεις. Ποσες φορες το κάνεις αυτό για κάθε ασκηση μιας μυϊκης ομάδας? πχ είμαι στους ώμους στην 2η άσκηση (πιέσεις σε μηχάνημα) μετα κανω καπάκι την 3η με τα λιγοτερα κιλά? η ροη του προγράμματος πως θα παει αμα εχεις πχ 3 ασκησεις για κάθε μυϊκη ομαδα? ετσι το κανω ως τωρα. 3-4 ασκησεις. 10 επαναλήψεις επι 3 σετ. Με την λογική ότι στις 3-4 τελευταιες επαναλήψεις ζορίζομαι. μείνε στο ίδιο όργανο και κάνε 30x15 και μετά 20x όσο μπορείς . Μην πας σε άλλο όργανο (αυτό είναι super set και πρέπει να ξες λίγο πολύ τι να συνδυάσεις είναι πιο πολύπλοκο). Για αρχή κάντο στο τελευταίο σετ από κάθε άσκηση μόνο. Πχ αν κάνεις τροχαλία και έχεις 3 σετ, κάνε τα πρώτα 2 κανονικά και το τελευταίο με drop set. Στο μέλλον μπορείς να το κάνεις σε κάθε σετ αλλά ξεκίνα το χαλαρά να δεις πως πάει. Το τελευταίο σετ θα είναι πιο δύσκολο αλλά όταν τελειώσεις θα καταλάβεις ότι έχεις λιώσει την μυική ομάδα. 1
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Για να το τελειώνουμε ,δεν είπε κανείς ότι είναι λάθος η διατροφή που κάνεις. Και εγώ παρόμοια προσπαθώ να κάνω και όχι πάντα πετυχημένα λόγου του ότι είμαι αθεράπευτα ηδονιστής, Απλά αυτός που αποφάσισε να ασχοληθεί με την σωματοδομή για να δει αποτέλεσμα σχετικά σύντομα ,πρέπει να αποφασίσει ότι δεν υπάρχουν μυστικές φόρμουλες διατροφής. Μια είναι,αυτή που κάνουν όλοι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής. 3
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Για να το τελειώνουμε ,δεν είπε κανείς ότι είναι λάθος η διατροφή που κάνεις. Και εγώ παρόμοια προσπαθώ να κάνω και όχι πάντα πετυχημένα λόγου του ότι είμαι αθεράπευτα ηδονιστής, Λοιπον ΤΕΟΚΕ και εγω ετσι χαρακτηριζω τον εαυτο μου ηδονιστη . Και εδω ερχεται το conflict και η δυσκολια γινεται πολυ μεγαλυτερη . Θεωρω πως κραταω μια ισορροπια, αλλα αυτο γινεται με πολυ μεγαλη προσπαθεια προκειμενου να πετυχαινω τους στοχους μου στην γυμναστικη και γενικοτερα σε οτι κανω. Αλλα εχω μαθει πλεον και λειτουργω ετσι . Α ρε Γιαννη τυχερεεεεε ποσο σε ζηλευω . 4
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Κι εγω ηδονιστης είμαι αλλα δε με ηδονιζει το φαγητό, αλλα πράγματα με τραβάνε. Οχι πως δε θα έτρωγα 2 καριοκες τη μέρα, καθε μέρα, αν δεν είχε τοςο αρνητικές επιδράσεις στην υγεία. Αλλα αφού έτσι ειναι τα πράγματα δεν υποφέρω κιόλας. Σιγά. Διάβολε, τώρα το πιάσες σωστά το πράγμα. Κάνε τη διατροφή που νομίζεις σωστή και ρωτα για ασκησεις. Και μη φοβάσαι να πας μέχρι αποτυχια. Αν κανεις την ασκηςη σωστά δεν κινδυνεύεις με τραυματισμό. Αν την κανεις λάθος κινδυνεύεις ακόμη κι αν κανεις με λίγα κιλα ´η λίγες επαναλήψεις. 5
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 μείνε στο ίδιο όργανο και κάνε 30x15 και μετά 20x όσο μπορείς . Μην πας σε άλλο όργανο (αυτό είναι super set και πρέπει να ξες λίγο πολύ τι να συνδυάσεις είναι πιο πολύπλοκο). Για αρχή κάντο στο τελευταίο σετ από κάθε άσκηση μόνο. Πχ αν κάνεις τροχαλία και έχεις 3 σετ, κάνε τα πρώτα 2 κανονικά και το τελευταίο με drop set. Στο μέλλον μπορείς να το κάνεις σε κάθε σετ αλλά ξεκίνα το χαλαρά να δεις πως πάει. Το τελευταίο σετ θα είναι πιο δύσκολο αλλά όταν τελειώσεις θα καταλάβεις ότι έχεις λιώσει την μυική ομάδα. Εγινε φιλε.Thank you. Κι εγω ηδονιστης είμαι αλλα δε με ηδονιζει το φαγητό, αλλα πράγματα με τραβάνε. Οχι πως δε θα έτρωγα 2 καριοκες τη μέρα, καθε μέρα, αν δεν είχε τοςο αρνητικές επιδράσεις στην υγεία. Αλλα αφού έτσι ειναι τα πράγματα δεν υποφέρω κιόλας. Σιγά. Διάβολε, τώρα το πιάσες σωστά το πράγμα. Κάνε τη διατροφή που νομίζεις σωστή και ρωτα για ασκησεις. Και μη φοβάσαι να πας μέχρι αποτυχια. Αν κανεις την ασκηςη σωστά δεν κινδυνεύεις με τραυματισμό. Αν την κανεις λάθος κινδυνεύεις ακόμη κι αν κανεις με λίγα κιλα ´η λίγες επαναλήψεις. Καλα στην διατροφη θα πειραματιστω λιγο μπορει και να μην μου βγει. Κακή εμφανιση και παρουσιαστικο να τρελαινομαι δεν έχω οποτε .... ΤΕΟΚΟΣ δεν θα κάνω θεμα για το οτι δεν ειδες διαφορά αλλα στη ζυγαριά απο την τοτε φωτογραφια ειμαι 2-3 κιλά κάτω. Τέλοςπαντων οκ. Ισως φταιει και η φωτο που ανεβασα γιατι φαινεται με γωνια το σώμα και οχι ευθεια. Στη γωνια πάντα η κοιλιτσα δειχνει (ακομα εχω λιγο στα πλάγια και προς τα πισω...) ενω η άλλη φωτο που έβαλα (το πριν δηλαδη) δεν ειναι με γωνια. Τεσπα οκ. Γιάννη μαθαινω τις ασκησεις σιγα σιγα ... ας πουμε στις ασκησεις για στηθος ξέρω οτι δεν πρέπει να γινεται υπερέκταση πχ τα χέρια(οι αγκώνες) στο κατέβασμα πρέπει να μένουν ως το υψος των ώμων . Τωρα μιλαω για πιεσεις αλτηρων σε επικλινη και πιεσεις στηθους σε μηχάνημα. Νομιζω και στον παγκο το ιδιο πρεπει να ισχυει. 1
gon1332 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Όποιος έχει χρόνο και κέφι για δημιουργία: 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Χρονο εχει η Μαργαριτα απειρο και η Δημητρα και ο Γιαννης ενιοτε ..Οι υπολοιπoι τρεχουμε και δεν φτανουμε
InfernoN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 τι βαζετε στο κοτοπουλακι για να γινει νοστιμο και που να επιτρεπεται φυσικα, εχω δοκιμασει διαφορα γιατι δεν μπορω την κοτοπουλιλα συνεχεια αλλα συνηθως το κανω στο φουρνο ελαχιστα παναρισμενο(αυγο-λιγη γαλετα) τωρα σκεφτομαι να του βαλω καμια παπρικα or something να δοκιμασω
4saken Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παπρικα!Το κανουμε στην πλακα ψησιματος και ειναι μια χαρα.
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ινφερνο, παίξε με τα μπαχάρια μέχρι να βρεις το συνδυασμό που σου αρέσει. Πολύ δυνατή προπόνηση άνω σωμα σήμερα. Ξεκίνησα και one arm push ups. Σε τοίχο βέβαια. Έπειτα σε επικλινή επιφάνεια κι υπολογίζω αρχές άνοιξης να είμαι έτοιμος για έδαφος. Κάπου τότε και ελξεις με ενα χέρι. Δε φτάνει που ψόφησα απο την προπο, βγήκα έξω να τσαπισω τις ελιές για να μεγαλώσω το λάκο και να κρατάνε περισσότερο νερό. Τα χέρια μου δε με πολυσυμπαθουν αυτή τη στιγμή και μου υποςχονται καλοψημένα ντομς αύριο αλλα κλαιν, άντρες ρε! Φώτη, εγω χρονο, εσυ έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο με αναβάσεις και καταδύσεις και τόσα ολα. Πως γκεκεν αυτό; 1
Votritis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Στύψε ενα λεμονί βαλε μεσα μουστάρδα ,ρίγανη , λιγο λαδι αν θες , αλατι-πιπερι αν δεν εχεις βαλει στο κοτόπουλο. Η υφη να μην ειναι ουτε πολυ νερουλό ουτε παχύρρευστο . Βαλτο προς στο τέλος του ψησίματος ,δεν το εχω δοκιμάσει σε φούρνο αλλα το χρησιμοποιώ στη σχάρα και τηγάνι. 1
alex_000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 τι βαζετε στο κοτοπουλακι για να γινει νοστιμο και που να επιτρεπεται φυσικα, εχω δοκιμασει διαφορα γιατι δεν μπορω την κοτοπουλιλα συνεχεια αλλα συνηθως το κανω στο φουρνο ελαχιστα παναρισμενο(αυγο-λιγη γαλετα) τωρα σκεφτομαι να του βαλω καμια παπρικα or something να δοκιμασω Μουστάρδα έχει πολλές που έχουν σχεδόν 0 θερμίδες για την ποσότητα που μιλάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις