DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ φίλε είδα Στην πρώτη ήταν καλύτερος Σε λιγο θα μου πειτε ότι έχω και κοιλια φιλε. Θα τρελαθούμε τελειως Διάβολε, εγω πάλι συχνά γκαρίζω γιατί μπορεί να φτάσω τοςο στα όρια που μια κραυγή ειναι αυτό που χρειάζομαι για να βγάλω άλλη μια επανάληψη. Στο γυμναστήριο οταν πήγαινα προφανώς δεν το έκανα για σεβασμό στους άλλους. Επίσης, οταν φτάσεις να έχεις φλατ κοιλιά ειναι προφανές οτι θα έχεις καθαρίσει λίπος και απο πίσω και απο πλάι κτλ. Μου εχει τύχει να χάσω 1 κιλό και να μην εχει πέσει η κοιλιά ακριβώς επειδή είχα χάσει απο αλλα σημεία. Η κοιλιά ειναι το τελευταίο κάστρο. Άμα ισιώσει, εισαι καλά παντού. Αυτό ειναι και το απλό κριτήριο. Ίσια κοιλιά; Ξεκινάω bulking. Φούσκωσε; cutting. Ίσιωσε ξανά; Νέος κύκλος bulking. Αυτό που έμεινε με το πέρας του κύκλου ειναι τα μυϊκά κιλα που έβαλα. Περιμενω να μου πεις ότι έχω και κοιλια θα είναι το κερασάκι ..... στην τουρτα από βρώμη. Φωτιά πήρε το μεσημέρι το thread λέμε, εγώ πνίγομαι στην δουλειά και δεν μπορούσα να στείλω ρε ρεμάλια! Οκ η εκπαίδευση των βατράχων κ όλων αυτών για κάποιους φαντάζει δύσκολη, για κάποιους άλλους αυτά είναι παιχνιδάκι, εγώ πχ την έχω για κολατσιό, καλά για τον Φώτη δεν το συζητάμε είναι αστεία η αναφορά κ μόνο! Φωτιά ναι γιατι εγω τις περισσοτερες φορες κάνω αντιπαράθεση φιλε. Ο Γιαννης δεν θελει την διαφωνια αλλα εγω πιστευω ότι είναι πολυτιμο μέρος της κουβέντας. Δημιουργηθηκε ένα σχίσμα σημερα στους φιτνεσακηδες .... οι μεν θα είναι υπερ της σαρδέλας και της φάβας και οι δε κατά αυτων και υπερ της κοτας και των κρεατικών. -.- εγω δηλωνω προθυμος να πειραματιστώ. Και θα επανέλθω. I Will back soon -.-
Demetra_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η κοιλια ειναι μποι οπως λενε κ στο χωριο μου.
gon1332 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η κοιλίτσα και τα @@ είναι του άντρα τα στολίδια. Τι να το κάνεις μισοστολισμένο δέντρο; 2
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σημερα ειπα να ανέβω στις πιέσεις πάγκου κατά 5 κιλά πάνω. Έκανα 60. Μπορω να βγαλω και 70 όπως με κοβω αλλα θα ζοριστώ αρκετά και δεν το ψήνω. Βασικα είμαι περιπου 2 μηνες στο γυμναστηριο και δεν το ψηνω να ανεβω πανω από τα 65 κιλα πριν το 4μηνο. Σε κάποια φαση παρατηρησα κάτι .... αμα θέλει κάποιος ή κάποια να το προσέξει μια κοπελα έκανε πλάγιους και πιστευω το λάθος της ηταν ότι ειχε πάρει και από τις 2 μεριές δισκους. Ετσι νομιζω δεν κάνεις δουλειά γιατι δεν έχεις αντισταση εχεις το αντιβαρο από την άλλη. Μονο από την μια μεριά ο δισκος ή το αλτηράκι.
eliasjuve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως είμαι υπέρ του πιτόγυρου και μπακαλιάρου σκορδαλιά.Έχει ασχοληθεί κανείς με ισομετρική μπάρα - bullworker και έτσι; 1
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Όχι μπακαλιάρο ... έχει θερμιδες. Τα αλλα οκ 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Που σαι ρε stavi, που σαι ... Μόνο αυτή έλειπε. Θα χε κλειδωθεί το thread στον αιώνα των αιώνων, αμήν. 2
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σημερα ειπα να ανέβω στις πιέσεις πάγκου κατά 5 κιλά πάνω. Έκανα 60. Μπορω να βγαλω και 70 όπως με κοβω αλλα θα ζοριστώ αρκετά και δεν το ψήνω. Βασικα είμαι περιπου 2 μηνες στο γυμναστηριο και δεν το ψηνω να ανεβω πανω από τα 65 κιλα πριν το 4μηνο. αφού δεν θέλεις να ανεβάζεις κιλά δεν χρειάζεται, υπάρχει εναλακτική. Σημασία έχει να πας failure δηλαδή να κάνεις την άσκηση μέχρι να μην μπορείς να κάνεις επανάληψη και μετά drop σετ η super set με άλλη άσκηση. Είτε το κάνεις με λίγα είτε με πολλά κιλά το ίδιο είναι απλά με περισσότερες επαναλήψεις και λιγότερα κιλά είναι πιο δύσκολο να τραυματιστείς από ότι με την λογική αύξησης κιλών. Είτε κάνεις στον πάγκο πχ 100x5 και drop σετ σε 70x8, είτε κάνεις 70x15 και drop set σε 50x10 την ίδια δουλειά κάνεις πάνω κάτω όσον αφορά χτίσιμο μυικής μάζας, αρκεί να μην μπορείς να βγάλεις έκτη στα 100 ούτε 16η στα 70. 4
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xXE4mjYY7nY αφού δεν θέλεις να ανεβάζεις κιλά δεν χρειάζεται, υπάρχει εναλακτική. Σημασία έχει να πας failure δηλαδή να κάνεις την άσκηση μέχρι να μην μπορείς να κάνεις επανάληψη και μετά drop σετ η super set με άλλη άσκηση. Είτε το κάνεις με λίγα είτε με πολλά κιλά το ίδιο είναι απλά με περισσότερες επαναλήψεις και λιγότερα κιλά είναι πιο δύσκολο να τραυματιστείς από ότι με την λογική αύξησης κιλών. Είτε κάνεις στον πάγκο πχ 100x5 και drop σετ σε 70x8, είτε κάνεις 70x15 και drop set σε 50x10 την ίδια δουλειά κάνεις πάνω κάτω όσον αφορά χτίσιμο μυικής μάζας, αρκεί να μην μπορείς να βγάλεις έκτη στα 100 ούτε 16η στα 70. Βασικά δεν έχω φτασει ποτε σε αυτό που λες .... σταματαω 2 επαναλήψεις πριν την μυϊκη αποτυχια .... ισα ισα που νιώθω κάψιμο και βεβαια λιγο κουραση. Επειδή δεν ξερω πολλά από βάρη προσπαθω να κανω μεν προπονηση αλλα αν προκυψει τραυματισμος τουλάχιστον να μην εχω κάνει τέτοια ταρζανιά που να θελει πχ χειρουργιο λεμε τωρα.
eliasjuve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο βίντεο έβαλες. Σε άλλο βίντεο ο πρησμένος λέει πως να κάνετε χρήση αναβολικών.
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο βίντεο έβαλες. Σε άλλο βίντεο ο πρησμένος λέει πως να κάνετε χρήση αναβολικών. Το καλυτερο του βιντεο είναι που λεει καλα ρε παιδια .... όταν τρωτε το βραδυ ζαμπονοτυροπιτες πως διαολο θα κατεβει το κουάκερ το πρωϊ??? χαχα και το λεει με μια απογοητευση όλα τα λεφτά αυτος κανει αγωνιστικο οποτε .... υποτίθεται ξέρει τι παιρνει το έχει ψάξει. Οσοι τα παιρνουν .... λενε ότι το έχουν ψάξει. Στη τελικη αυτοι ξέρουν. Είτε κάνεις στον πάγκο πχ 100x5 και drop σετ σε 70x8, είτε κάνεις 70x15 και drop set σε 50x10 την ίδια δουλειά κάνεις πάνω κάτω όσον αφορά χτίσιμο μυικής μάζας, αρκεί να μην μπορείς να βγάλεις έκτη στα 100 ούτε 16η στα 70. Ωραια θα το δοκιμάσω αμα είναι την επομενη φορά. Πάω πχ σε ένα οργανο κάνω 30 κιλά στις 15 επαναλήψεις στην 16 τα φτυνω .... σηκωνομαι και πάω σε άλλο να κάνω 20 κιλα με 10 επαναλήψεις. Ποσες φορες το κάνεις αυτό για κάθε ασκηση μιας μυϊκης ομάδας? πχ είμαι στους ώμους στην 2η άσκηση (πιέσεις σε μηχάνημα) μετα κανω καπάκι την 3η με τα λιγοτερα κιλά? η ροη του προγράμματος πως θα παει αμα εχεις πχ 3 ασκησεις για κάθε μυϊκη ομαδα? ετσι το κανω ως τωρα. 3-4 ασκησεις. 10 επαναλήψεις επι 3 σετ. Με την λογική ότι στις 3-4 τελευταιες επαναλήψεις ζορίζομαι.
eliasjuve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μα έχει ανεβάσει βίντεο που απευθύνεται σε αρχάριους. Σε άλλο βίντεο λένε με έναν άλλο ότι αν πίνεις ποτό κάθε μέρα είναι πιο βλαβερό από το να χτυπάς μια τεστοστερόνη την εβδομάδα. Συγκρίνει τα αναβολικά με την αντιβίωση! Κλαίω! https://youtu.be/62-cBj9YVb8?t=2m59s 1
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μα έχει ανεβάσει βίντεο που απευθύνεται σε αρχάριους. Σε άλλο βίντεο λένε με έναν άλλο ότι αν πίνεις ποτό κάθε μέρα είναι πιο βλαβερό από το να χτυπάς μια τεστοστερόνη την εβδομάδα. Συγκρίνει τα αναβολικά με την αντιβίωση! Κλαίω! https://youtu.be/62-cBj9YVb8?t=2m59s Έχω να πάρω αντιβιωση από το 2008. Από τοτε έχω να ανεβάσω και πυρετο πάνω από 38 βασικά. Πονοκεφάλους δεν εχω. Αλλα και αν εχω το πιο πιθανο είναι να πάω στο κρεβάτι μου παρα στο φαρμακειο. Όταν δεν είμαι καλα πάω για ύπνο εγω και κοιμάμαι αμέσως. Σε αυτό με τα φαρμακα δεν έχουν αδικο. Δηλητηρια είναι απλα καμια φορά είναι αναγκαία κακά. Ενταξει αυτοι οι τυποι έχουν πάει σε άλλο επιπεδο τι ψάχνεις τωρα .... συμφωνω βεβαια με αυτό που λενε στο 8' 30'' ότι η σωματική αλλαγη και βελτιωση ΔΕΝ συμβαινει από την μια μέρα στην άλλη. Στο 8΄50'' δεν μ αρεσει ο ψυχαναγκασμος που παρουσιάζουν ... ότι εμενα δεν μ αρεσει που τρωω πχ κοτόπουλα ή είμαι με το χρονομετρο στο χέρι. Αν δεν σ αρεσει κατι που κάνεις δεν το κάνεις αλλιως μαζεύεις απωθημένα. Τα οποια κάποια στιγμη θα ξεσπάσεις. Βασικα χάνεται η ζωη σου χωρις να κανεις αυτό που θελεις. Ζεις μια φορα .... οποτε καλο είναι να κανεις αυτό που θέλεις. Εγω πιστευω ότι γινεται να τρως παγωτά και μπεργκερ και να εισαι κομψος και ευπαρουσίαστος απλα ΜΙΑ φορά την εβδομάδα και ως εκει. Στο 10' αναβει τσιγαρο ... απαράδεκτος απλά. Το σουβλάκι τον πειραξε. βΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ αμα του λεγανε πως το τσιγαρο έχει θερμιδες και βάζει λιπος δεν θα το ξαναπιανε!!!! Προσεξε τι λεει στο 11' για το κοτοπουλάκι και τις ορμονες ... το έριξε το μυστικοο μάγκας μ αρεσει γιατι είναι ειλικρινης και δεν λέει ψέματα για να σε κοροϊδεψει. Φαινεται καλο παιδι ο ψηλος με το μουστάκι και το μουσι φιλε. Και βεβαια η κουβεντα που είχαμε το απόγευμα .... με τις σαρδέλες. Προφανως ο τυπος όπως βλέπεις σου λεει επειδή από τα καθημερινα κοτόπουλα που τρωω βιταμινες ΔΕΝ θα πάρω ..... πρέπει κάπως να πάρω και τα Ω3 μου .... τα Ω3 υπάρχουν στις σαρδέλες. Που κάποιοι χλευάζουνε. Αλλα αυτος επειδή δεν θελει να φάει σαρδελα γιατι θα του χαλάσει (όπως πιστευει) την αγωνιστικη διατροφή (καλα βεβαια αυτοι ειπαμε .... εχουν ξεφυγει.....) μπορει και να έχουν δικιοι ... ΑΥΤΟΙ. Σε αυτό. οποτε πρεπει να ψάξει να βρει κάψουλα με Ω3. Δεν τρωνε ψαρια οποτε ψάχνουν τις πολυβιταμινες... Ναι αν θες να γινεις μιστερ ολυμπια σε 3 χρονια .... πέτα και τη σαρδελα και τη φάβα και το μέλι και πάρε μονο ότι λέει σε άλλο βιντεο κουάκερ - αυγα - πρασινο μηλο (που τρωνε και οι διαβητικοι) δεν το πηρε τυχαια να ξέρεις ... θελει να αποφυγει ακομα και την φυσικη ζάχαρη των φρουτων, καστανο ρυζι και κοτοπουλο. Αν όμως με γυμναστικη και σιγα σιγα τρως ισοροπημένα τοτε μια χαρα θα γινεις και θα το δεις.... ακομα και σε ευρος 5ετιας. Και αμα δεν θες σαρδελα .... πάρε γαυρο , πάρε γλώσσα , πάρε σολωμο , παρε ΚΑΛΑΜΑΡΙ και αυτό έχει πρωτεϊνη και χαμηλά λιπαρά ... δεν γινεται κάθε μερα κοτοπουλο και μοσχάρι και οσοι το κάνουν έχουν από πάνω τους και γιατρους να τους κοιτάνε. Αυτή είναι η δικη μου γνωμη. Προσοχη στην υγεια μας πανω από όλα.
eliasjuve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Συζήτηση καφενείου επιπέδου πιθήκων. Καπνίζει και μας κάνει μάθημα για διατροφή ενώ προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι τα αναβολικά είναι μια χαρά ενώ τα ποτά και όλα τα υπόλοιπα είναι πιο βλαβερά. Είναι κατά των συμπληρωμάτων αλλά όχι των φαρμάκων, συγκρίνει τις δόσεις την αντιβίωσης με της τεστοστερόνης ενώ την ίδια ώρα τους φταίνε οι ορμόνες που έχουν τα κοτόπουλα και οι ντομάτες. Τραγικοί αούγκανοι. Απορώ πως δεν έχει κατέβει το βίντεο ακόμα και εσύ ρε DD από την μία μας λες για διατροφή με σαρδέλες και φάβες και από την άλλη παίρνεις μαθήματα από τέτοια βίντεο για να υποστηρίξεις την θεωρία σου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις