DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ανάλογα 4saken, δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Εξαρτάται απο το άτομο, το χρονο που θα τα βάλει (όσο πιο σύντομα τοςο πιο πολύ λίπος), κτλ Διάβολε, αν θες να βάλεις μυς, να γεμίσεις στήθος και ώμους, είτε θα φας πολύ κοτα είτε πολύ σόγια (όπως κάνουν οι χορτοφάγοι που τοςο τους υπερασπιζεσαι). Ούτε με φακές ούτε με σαρδέλα γίνεται δουλειά. Θα φάω και πολύ σογια και κοτοπουλο και φακές. Γενικά θα προσπαθήσω και το δηλώνω εδώ. να πάρω μυϊκα κιλά φτάνοντας την αναγκαια ποσοτητα την ημέρα με βάση το φαγητο που έγραψα ειτε κυρια ειτε και συμπληρωματικα πχ φακές το μεσημερι τονο το βράδυ. Δεν γινεται ρε παιδια να τρως κάθε μερα μονο κοτα ή μονο σογια. Η σαρδελα που γράψανε ότι έχει λιπος ναι βεβαια έχουν δικιο ωστοσο αμα ολη τη μέρα τρως κουακερ για πρωϊνο 2% γιαουρτακι ψωμι ολικής κτλπ ε από καπου πρέπει να πάρεις και το λιπος που χρειάζεται ... θα το πάρεις από τη σαρδελα. Τεσπα εγω είμαι προθυμος να πειραματιστω και όπως ειπες και εσυ .... θα τα ξαναπούμε μετα από λιγο καιρο μπορει και κανα χρονο. Εγω όμως πστευω και σε αυτό και θα πειραματιστω.
Mikeasdf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Θα παω να χτυπησω 2 κρεπες στην υγεια σας, αι σιχτιρ με τις σαρδελες με συφιλιασατε 9
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Επίσης, χρειάζεται ΠΟΛΥ σκληρή προπόνηση. Αν δεν ωθήσεις τον εαυτό σου να ξεπεράσει τα όρια του, δε θα αναγκάσεις το σωμα σου να φτιάξει μυική μάζα. Ο Αλεξ, όπως και οι άλλοι, έχουν δίκιο σε αυτά που γράφουν. Αν διαφωνείς σταματα να δημιουργείς θέμα, απλά κάνε αυτό που νομίζεις κι έλα σε 1 χρονο να δείξεις με φωτο οτι έβαλες 6 μυϊκά κιλα να σε πούνε όλοι μπράβο. Σπόιλερ αλερτ: δεν πρόκειται να συμβεί. Το εχω ζήσει, στο εγγυώμαι. Αλλα κόψτε την αντιπαράθεση, δεν εχει αλλο νόημα. Και παλι νομιζω ότι δεν θα το παραδεχτουν και αυτό να συμβει αλλα δεν πειράζει. Προφανως και πρεπει να προπονηθείς. Γιατι εγω πάω στο γυμναστηριο και κοροϊδεύω? καταρχήν αφιερωνω χρονο στο ζέσταμα και την αποθεραπεια αυτό και μονο δειχνει ότι κανω σοβαρη προπονηση ή εστω εχω την διάθεση. Εντάξει δεν θα σηκωνω τοσα ώστε να γκαριζω και να μουγκριζω σαν αρκουδα αυτό θεωρω ότι εκτος από γελοιο είναι και επικινδυνο. Οσοι δεν έχουν παθει κάποιο τραυματισμο ειτε κηλης ειτε αλλου είναι τυχεροι. Μπορεις να προπονηθείς εξυπνα ο αλεξ το παραδεχθηκε και ο ιδιος ότι και με αυτά τα κιλά κανεις δουλειά. Απλα θέλει χρονο ... δεν μπορεις από τη μια στιγμη στην άλλη να γινεις σβατζενεγκερ εγω διαφωνω με αυτό που έγραψε ο αλεξ ότι θα μπορουσα να εχω πολύ καλυτερη εικονα .... λιγο καλυτερη ισως .... μεγαλη διαφορα όμως από αυτό που ηδη εκανα στο 3μηνο δεν νομιζω. Και στη φωτο που μου εδειξε ... για το recomposition o ανθρωπος από πριν είναι ηδη ανεπτυγμένος μυϊκα. Απλα μετα φανηκε καλυτερα επειδή έφυγε λίπος φαινεται ξεκάθαρα από τη καμπυλη στον δικέφαλο. Δεν τα κερδισε δηλαδή την περιοδο που εκανε και καυση λιπους! Κερδιζω κιλά σημαινει από εκει που ημουν 82 πάω 84 και αυτά είναι πχ μυϊκη μάζα όχι είμαι στα 82 και κανω ανασυσταση εγω το πρωτο καταλαβα ετσι όπως τα έγραφε όχι το δευτερο. Θα παω να χτυπησω 2 κρεπες στην υγεια σας, αι σιχτιρ με τις σαρδελες με συφιλιασατε Εγω σημερα έδωσα τον ιερο ορκο της σαρδέλας πάντως. Για μένα τα πράγματα ειναι πιο απλά. Η ζυγαριά δείχνει την αυξηση/μείωση κιλών, η κοιλιά την αυξηση/μείωση λίπους. Φυσικά δεν ειναι απόλυτα ακριβής μέθοδος αλλα τι να την κάνουμε την ακρίβεια, δεν είμαστε αγωνιστικοί bb. Το εγραψα και εγω προχθες αλλα πέρασε στο ντούκου .... ο καθρεφτης δεν είναι μονο γιατι οι λιπο αποθηκες στους αντρες είναι και στην περιφέρεια και από πισω στην μέση.
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το εγραψα και εγω προχθες αλλα πέρασε στο ντούκου .... ο καθρεφτης δεν είναι μονο γιατι οι λιπο αποθηκες στους αντρες είναι και στην περιφέρεια και από πισω στην μέση. Οδηγίες πώς να κοιταχτείς στον καθρέπτη: https://youtu.be/ueCqmK0a1_k?t=29 Ούτε μόνο ο καθρέπτης είναι, ούτε μόνο η ζυγαριά.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Φωτιά πήρε το μεσημέρι το thread λέμε, εγώ πνίγομαι στην δουλειά και δεν μπορούσα να στείλω ρε ρεμάλια! Οκ η εκπαίδευση των βατράχων κ όλων αυτών για κάποιους φαντάζει δύσκολη, για κάποιους άλλους αυτά είναι παιχνιδάκι, εγώ πχ την έχω για κολατσιό, καλά για τον Φώτη δεν το συζητάμε είναι αστεία η αναφορά κ μόνο! Ντέβιλ με σαρδέλες κ φάβα κάνεις δεν γάμησε χαχα Και απλά εννοώ ότι ναι μια χαρά τροφές είναι για κάποιους που θέλουν να κάνουν υγιεινή διατροφουλα, για κάποιους άλλους όμως που τους νοιάζει και η μυική ανάπτυξη απλά δεν κάνουν! Ο μυς για μεγαλώσει θέλει πρωτεΐνη, όχι πρωτεΐνη από φάβα κ σαρδέλες όμως βαριέμαι να σου εξηγώ τον λόγο κάποτε μπορεί να τον καταλάβεις! Σπεκτ 40 μόνο ρε? Μεγαλύτερα φαίνονται. 4
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Διάβολε, εγω πάλι συχνά γκαρίζω γιατί μπορεί να φτάσω τοςο στα όρια που μια κραυγή ειναι αυτό που χρειάζομαι για να βγάλω άλλη μια επανάληψη. Στο γυμναστήριο οταν πήγαινα προφανώς δεν το έκανα για σεβασμό στους άλλους. Επίσης, οταν φτάσεις να έχεις φλατ κοιλιά ειναι προφανές οτι θα έχεις καθαρίσει λίπος και απο πίσω και απο πλάι κτλ. Μου εχει τύχει να χάσω 1 κιλό και να μην εχει πέσει η κοιλιά ακριβώς επειδή είχα χάσει απο αλλα σημεία. Η κοιλιά ειναι το τελευταίο κάστρο. Άμα ισιώσει, εισαι καλά παντού. Αυτό ειναι και το απλό κριτήριο. Ίσια κοιλιά; Ξεκινάω bulking. Φούσκωσε; cutting. Ίσιωσε ξανά; Νέος κύκλος bulking. Αυτό που έμεινε με το πέρας του κύκλου ειναι τα μυϊκά κιλα που έβαλα. 2
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αυριο ομως θα ανεβάσω φωτογραφια και εκτος απο αυτους που ειναι προκατειλημ,ένοι και δεν με πάνε βρεθει κάποιος να πει οτι εγω ειμαι χάλιας και αυτα που λεω πιπες εγω δεν θα ξαναγραψω στο θρεντ ετσι για το γαμωτο. Γιατι τοσο σιγουρος ειμαι. Δεν ειναι μονο ενα το πλάνο. Και επισης πειθαρχια θελει να κοβεις την στιγμη που πρέπει κάτι. Θα παραδεχθεις και εσυ οτι έχω κανει καλη δουλεια ... ΟΧΙ αυξησης ογκου προφανως γιατι δεν ηταν αυτος ο στοχος αλλα καυσης του λίπους χωρις να σκελετωθούμε. Αυριο. Χωρίς καμία προκατάληψη ,σοβαρά τώρα ,δεν είδα καμία διαφορά. Λογικό βέβαια. Οι 3 μήνες είναι τίποτα. Από την άλλη βέβαια στις φώτο της Μαργαρίτας οι 2 πρώτες με τις 2 δεύτερες η μέρα με την νύχτα. Κοπελάρα !!!! 4
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 100-120 κάπου ανάλογα τις εταιρίες φυσικά. 1
Demetra_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς καμία προκατάληψη ,σοβαρά τώρα ,δεν είδα καμία διαφορά. Λογικό βέβαια. Οι 3 μήνες είναι τίποτα. Από την άλλη βέβαια στις φώτο της Μαργαρίτας οι 2 πρώτες με τις 2 δεύτερες η μέρα με την νύχτα. Κοπελάρα !!!! πότε έβαλε φώτο το Μαργαριτόνι και τις έχασα;
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Λιγο πριν Δήμητρα Χωρίς καμία προκατάληψη ,σοβαρά τώρα ,δεν είδα καμία διαφορά. Λογικό βέβαια. Οι 3 μήνες είναι τίποτα. Από την άλλη βέβαια στις φώτο της Μαργαρίτας οι 2 πρώτες με τις 2 δεύτερες η μέρα με την νύχτα. Κοπελάρα !!!! Αυτές οι φωτο ειναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που μεταφράζεται και σε σωστές προπονήσεις αλλα και σε αυστηρή διατροφή. Όταν θες να καθαρίσεις και να χεις σοβαρό αποτέλεσμα δε χωράνε ατασθαλίες. Η μέτρια προσπάθεια φέρνει και μέτρια αποτελέσματα. Η πρωτη φωτο ηταν όταν πρωτοξεκίνησα η δεύτερη μόλις κανα μήνα μετά και οι άλλες λιγο αργότερα. Εγώ ο,τι αλλαγή εκανα στο σωμα μου την εκανα με μεγάλες παραχωρήσεις έχοντας να αντιμετωπίσω και αντιξοότητες. Τα υπόλοιπα ειναι να χούμε να λέμε.... Ευχαριστώ για τα καλα λόγια 5
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αυτό το " αντιξοότητες " λίγοι το καταλαβαίνουν γιατί δεν το έχουν ζήσει. Κάθε προπόνηση να είναι τόσο προσεκτική που να σου έρχεται να τα παρατήσεις από βαρεμάρα. Να μην πρέπει να τα δίνεις όλα όπως γουστάρεις ,να ξεδώσεις και λίγο απρόσεκτα ρε παιδί μου. 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς καμία προκατάληψη ,σοβαρά τώρα ,δεν είδα καμία διαφορά. Εγώ φίλε είδα Στην πρώτη ήταν καλύτερος 1
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αυτό το " αντιξοότητες " λίγοι το καταλαβαίνουν γιατί δεν το έχουν ζήσει. Κάθε προπόνηση να είναι τόσο προσεκτική που να σου έρχεται να τα παρατήσεις από βαρεμάρα. Να μην πρέπει να τα δίνεις όλα όπως γουστάρεις ,να ξεδώσεις και λίγο απρόσεκτα ρε παιδί μου. Ναι. Αυτό είναι όταν έχεις μαθει καλά τις ασκησεις .... ή αν εχεις κάποιον από πάνω να σε επιβλέπει. Στο γυμναστηριο φιλε δεν ενδιαφέρεται κανεις μονο αν ψαχτείς εσυ μονος σου και κάτσεις και διαβασεις και ψάξεις και δεις. Διαφορετικα φλερτάρεις με τον τραυματισμο. Βασικα ισως φλερτάρεις και με σοβαρο τραυματισμο. Σημερα ένιωσα σε καποια φαση στον ώμο πισω (στο πισω μέρος μια ενοχληση) αυτό ισως σημαινει ότι δεν γυμνάζω καλα τον ώμο ή γυμνάζω μονο ένα σημειο του και επιβαρυνεται το άλλο... δεν ξερω θέλουν ψάξιμο αυτά. Φωτιά πήρε το μεσημέρι το thread λέμε, εγώ πνίγομαι στην δουλειά και δεν μπορούσα να στείλω ρε ρεμάλια! Οκ η εκπαίδευση των βατράχων κ όλων αυτών για κάποιους φαντάζει δύσκολη, για κάποιους άλλους αυτά είναι παιχνιδάκι, εγώ πχ την έχω για κολατσιό, καλά για τον Φώτη δεν το συζητάμε είναι αστεία η αναφορά κ μόνο! Ντέβιλ με σαρδέλες κ φάβα κάνεις δεν γάμησε χαχα Και απλά εννοώ ότι ναι μια χαρά τροφές είναι για κάποιους που θέλουν να κάνουν υγιεινή διατροφουλα, για κάποιους άλλους όμως που τους νοιάζει και η μυική ανάπτυξη απλά δεν κάνουν! Ο μυς για μεγαλώσει θέλει πρωτεΐνη, όχι πρωτεΐνη από φάβα κ σαρδέλες όμως βαριέμαι να σου εξηγώ τον λόγο κάποτε μπορεί να τον καταλάβεις! Σπεκτ 40 μόνο ρε? Μεγαλύτερα φαίνονται. χαχαχαχα ελεος. Θέλει πρωτεϊνη συμφωνοι. Γιατι να μην την πάρει την πρωτεϊνη και από την σαρδελα δεν μπορω να καταλαβω ή και από την φάβα. Εγω ανετα θα συνδυαζα κοτοπουλο με φάβα πάντως. Λιγη φάβα όχι πολύ. Τεσπα εγω θα πειραματιστω παιδια. Και αν δεν πετυχει θα ερθω του χρονου (καπου εκει το υπολογιζω) και θα πω .... τελικα η σαρδελα ηταν φιάσκο.
gon1332 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 https://www.facebook.com/PakaluPapitoOfficial/videos/1976379972589503/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις