yannis27gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ανάλογα 4saken, δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Εξαρτάται απο το άτομο, το χρονο που θα τα βάλει (όσο πιο σύντομα τοςο πιο πολύ λίπος), κτλ Διάβολε, αν θες να βάλεις μυς, να γεμίσεις στήθος και ώμους, είτε θα φας πολύ κοτα είτε πολύ σόγια (όπως κάνουν οι χορτοφάγοι που τοςο τους υπερασπιζεσαι). Ούτε με φακές ούτε με σαρδέλα γίνεται δουλειά. 4
Demetra_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 To λίπος από τις ζωικές τροφές πρέπει να είναι ελεγχόμενο αν θες να δεις διαφορά στο bf σου επίσης πρέπει να υπάρχει και η σωστή κατανομή του λίπους και των λοιπών διατροφικών συστατικών κατά τη διάρκεια της μέρας. στοχεύμενα υψηλά fat σε πρωινό, βραδινό και στο γεύμα πριν τη προπόνηση (οι bb εκεί βάζουν το μοσχάρι, άλλος πονοκέφαλος και αυτός) όσο για το χτίσιμο της μάζας συμφωνώ με τον Γιάννη. 3
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Επίσης, χρειάζεται ΠΟΛΥ σκληρή προπόνηση. Αν δεν ωθήσεις τον εαυτό σου να ξεπεράσει τα όρια του, δε θα αναγκάσεις το σωμα σου να φτιάξει μυική μάζα. Ο Αλεξ, όπως και οι άλλοι, έχουν δίκιο σε αυτά που γράφουν. Αν διαφωνείς σταματα να δημιουργείς θέμα, απλά κάνε αυτό που νομίζεις κι έλα σε 1 χρονο να δείξεις με φωτο οτι έβαλες 6 μυϊκά κιλα να σε πούνε όλοι μπράβο. Σπόιλερ αλερτ: δεν πρόκειται να συμβεί. Το εχω ζήσει, στο εγγυώμαι. Αλλα κόψτε την αντιπαράθεση, δεν εχει αλλο νόημα. 4
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αν παρεις 4-5 μυικα κιλα ποσα extra θα παρεις σε λιπος? Φίλε μιλάμε αν μιλάμε για περιπτώσεις ελλιποβαρής νέου αρχάριου (16-24 ετών και 1.85 68 κιλά πχ) μπορεί να τα βάλει με πολύ λίγο έξτρα λίπος (πχ ένα κιλό). Αν μιλάμε για 30 άρη μεγαλύτερου βάρους και πιο προχωρημένου 1.85, 84 κιλά πχ όπως εγώ, είναι πολύ δύσκολο για natural καταστάσεις. Θεωρητικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάω κάπου 105 κιλά για να πάρω 4-5 μυικά οπότε μιλάμε για πάρα πολύ λίπος. Τα υπόλοιπα είναι κάπου στην μέση, πχ ένας νέος που είναι 1.85, 84 κιλά αλλά ξεκινάει πρώτη φορά βάρη μπορεί να πάρει 2-3 μυικά κιλά ενώ θα χάσει λίπος μεσώ recomposition (δηλαδή θα μείνει 1.85, 84 κιλά αλλά οι πριν και μετά φώτο θα έχουν μεγάλη διαφορά) Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η προπόνηση, διατροφή και τα genetics. Τα μυικά κιλά δεν είναι στραγάλια.. Αν επειδή εγώ λέω 4-5 μυικά με την προϋπόθεση ότι όλα γίνονται σωστά και ο ασκούμενος είναι ελλιποβαρής αρχάριος κάποιος καταλαβαίνει "πάμε να γραφτούμε γυμναστήριο να βάλουμε 5 κιλά μυς" δεν φταίω εγώ. Οι 9 στους 10 θα αποτύχουν παταγωδώς 3
eliasjuve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πως μπορεί κάποιος να γνωρίζει πόσα μυικά κιλά έχει βάλει; Αν κάποιος είναι κάτω από 30 χτίζει και κόκκαλα και τα πάντα. Πως βγαίνει αυτό το "έχω βάλει τόσα μυικά κιλά" δεν το κατάλαβα ποτέ.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μια μέθοδος ειναι να μετράς το λίπος σου. Ν αυξήσεις το βάρος ειναι πολυ ευκολο αν μπορείς να φας πολυ. Αλλα για να βάλεις καλα κιλά πρέπει να φας πολυ καθαρά και στεγνά. Όποτε να χεις αύξηση σωματικού βάρους με οσο το δυνατόν λιγότερη αύξηση του λίπους.
eliasjuve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Άν κάποιος 70 κιλά έχει 20% λίπος δηλαδή 14 κιλά λίπος και πάει στα 75 κιλά ας πούμε με πάλι 20% λίπος πως μπορεί να πει ότι πήρε 5 μυικά κιλά;
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Στο παράδειγμα που λες είναι 70 κιλά, 14 κιλά λίπους, 56 κιλά άλιπης μάζας. 75 κιλά 15 κιλά λίπους, 60 κιλά άλιπης μάζας. Οπότε έχουμε 4 έξτρα κιλά άλυπης μάζας που για ενήλικους θα είναι σε συντριπτική πλειοψηφία μυική μάζα και νερό. Δεν νομίζω ότι ο σκελετός αλλάζει βάρος σε τέτοιο βαθμό που να επηρεάζει πολύ τα αποτελέσματα στους ενήλικους. Φυσικά όλα αυτά είναι στο περίπου για να ξέρεις ακριβώς τι έκανες πρέπει να κάνεις ακριβής μετρήσεις πριν και μετά όπως dexa scan 1
γροσερισοπ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 εντάξει σε απλή φάση είναι και ο καθρέφτης με τη ζυγαριά κάπως. εγώ έχω μείνει ίδια κιλά, αλλά το σώμα μου έχει αλλάξει, άρα έχω χάση μέσω από τα βάρη κάποιο λίπος. παραπάνω δεν με καίει να ασχοληθώ με το BF μου, τρώω όσο περισσότερο μπορώ καθαρά, ελπίζω να μπει κάνα καλό κιλό αλλά δεν θα μου γίνει και ψύχωση. 2
eliasjuve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Άλιπη μάζα συμφωνώ. Σε ηλικίες κάτω των 30 χτίζεται ο σκελετός σε σημαντικό βαθμό καθώς και όλων όσων τον υποστηρίζουν.Τέλος πάντων το νόημα είναι ότι δεν υπάρχει ακριβής μέτρηση μυών σε κιλά με την έννοια που ανεφέρεται σαν καραμέλα.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει ακριβής μέτρηση και λέγεται dexa scan , μέθοδος που ακολουθούν οι bodybuilders 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Για μένα τα πράγματα ειναι πιο απλά. Η ζυγαριά δείχνει την αυξηση/μείωση κιλών, η κοιλιά την αυξηση/μείωση λίπους. Φυσικά δεν ειναι απόλυτα ακριβής μέθοδος αλλα τι να την κάνουμε την ακρίβεια, δεν είμαστε αγωνιστικοί bb. 4
eliasjuve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Οκ δεν το γνώριζα το μηχάνημα. Αλλά αναφέρομαι στο πόσο εύκολα μετρούν τα μυικά κιλά μερικοί παραβλέποντας άλλους παράγοντες άυξησης βάρους.Όντως η κοιλιά στους άντρες είναι ένας δείκτης του λίπους.
Mikeasdf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Οκ δεν το γνώριζα το μηχάνημα. Αλλά αναφέρομαι στο πόσο εύκολα μετρούν τα μυικά κιλά μερικοί παραβλέποντας άλλους παράγοντες άυξησης βάρους. Όντως η κοιλιά στους άντρες είναι ένας δείκτης του λίπους. Και στις γυναικες ειναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις