alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Όπως είπαμε στην περίπτωση σου τζάμπα η πληκτρολόγηση, χαμένος χρονος τελειως Τι μου μιλάς για σάκους, τρεις φορές την εβδομάδα κάνω σάκο τέσσερις τριλεπτους γύρους, αφού έβαλα και βίντεο εδώ. Επίσης δεν χρειάζεται να βάλεις 100 κιλά παγκο και με τα κιλά που κάνεις εσύ γίνεται δουλειά αρκεί να πιέζεται όχι να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, και αυτά τα είπαμε 1000 φορές. Για τρέξιμο δεν τρέχω καθόλου. Δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω πόσο κάνεις για να βγάλεις το χιλιάρι, αλλά ξέρω ότι τα υπόλοιπα όσον αφορά την φωτο είναι ιστορίες για άγριους. 4
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Όπως είπαμε στην περίπτωση σου τζάμπα η πληκτρολόγηση, χαμένος χρονος τελειως Ναι βεβαια όταν δεν μας παιρνει είναι χαμενος χρονος .... - Κρινεις κάποιον αν είναι γυμνασμένος με βάση αν έχει ή όχι ογκο (την ιδια στιγμη που παραδέχεσαι ότι κάποιος μισος από σενα σε δυσκολεψε και σε κερδισε στο σπάριν) - Κρινεις ότι μονο από ζωϊκες πρωτεϊνες κάποιος μπορει να πάρει αναπτυξη (την ιδια στιγμη υπάρχουν χορτοφαγοι αθλητες της ανάπτυξης και απέφυγες να απαντησεις) - Κρινεις ότι εγω δεν μπορω να βγαλω το 1000αρι και ότι εκανα φωτοσοπ (την ιδια στιγμη σου εδωσα εξηγηση και σε στελνω να ρωτήσεις με βαση το μοντελο του κινητου μου τους ειδικους αν αυτά που λεω είναι πιπες ή όχι .... και επισης χωρις να ξέρεις αν εγω τρέχω γρηγορα ή όχι) κατά τα αλλα .... εγω φταιω που πάει τσαμπα η πληκτρολογηση. Στην μαργαριτα πχ γιατι δεν τονιζεις τις ελλειψεις που έχει με βάση την φωτογραφια που έβαλε? εκει εκανες λαϊκ αλλα όχι για το φωτοσοπ αλλα επειδή σ αρεσε η εικονα. Θεωρεις δηλαδή ότι εκει με βάση την προπονηση και την διατροφή οι στοχοι έχουν υλοποιηθεί καλυτερα από ότι σε μενα. Οκ. Ζητω η ομηγυρη των 4-5 ατομων και ο νοων νοειτο. Και οσο για την βοηθεια μην μου κάνεις πλακα ... μονος μου ασχοληθηκα και πετυχα ότι πέτυχα κανεις δεν βοηθησε και δεν ασχοληθηκε μαζι μου. Οι μονοι που εδειξαν ηταν ο Μάους ένα πρόγραμμα ασκήσεων και τον ευχαριστω για αυτο και ο Σπέκτ.
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ναι επίσης ανέφερα ότι ο μισός που με δυσκόλεψε στο σπαρρινγκ ήταν και προταθλητηε ευρωπης. Θα ήθελα να δω πόσο θα με δυσκολεύες εσύ! Κλαιω 2
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 σε ένα 6μηνο έχω πάρει ανετα 4-5 μυϊκα κιλά. Ετσι πάει. Διοτι προχθες ο αλεξ ειπε ότι στην κατηγορια του φτερού για τον γιάννη το να πάρει κάποιος 4-5 κιλα είναι αστειο .... και για μενα λοιπον που υπονοεί ότι είμαι χωρις μυϊκη μάζα (ετσι λέει τουλάχιστον) το ιδιο αστειο θα είναι. Το να πάρεις μάζα ενώ εισαι πιο αδυνατος είναι ευκολο το κολλημα είναι όταν εισαι πχ 1.85 84 κιλα δικά του λογια χθεσινα ποτε ηταν. Μηπως όμως επειδή είμαι ο DD σε μενα αυτο δεν ισχυει???? χαχαχα μπορει. Ισως γιατι δεν είμαι τοσο γαματος τελικα οσο νιωθω ααχαχαχα εγω να δεις τι κλαμα εχω ριξει εδώ μεσα. Ναι επίσης ανέφερα ότι ο μισός που με δυσκόλεψε στο σπαρρινγκ ήταν και προταθλητηε ευρωπης. Θα ήθελα να δω πόσο θα με δυσκολεύες εσύ! Κλαιω Α ενταξει εσενα δηλαδή μονο Πρωταθλητες ευρωπης μπορουν να σε κερδισουν .... εσυ δηλαδή που δεν ασχολιοσουν για ένα διαστημα όπως μας ειχες πει εσυ ο ιδιος εγω δεν ξερω .... ξαφνικα μπηκες μεσα στο ρινγκ και λες φέρτε μου τον πρωταθλητη ευρωπης να με κερδισει!!! Οι αλλοι θα φάνε σκονη. Αλλα εμεις οι υπολοιποι ειμαστε αρχαριοι. Καταλαβες τωρα φιλε μου ότι δεν είναι το πρόβλημα ότι εγω παριστάνω τον γαμάτο εδώ μεσα. Εγω ξέρω τι έχω κανει και σε τι επίπεδα είμαι. Άλλοι πανε να υποτιμησουν την προσπαθεια. Τεσπα. Ας κανει ο καθενας την προπονησουλα του και καλή καρδιά. Όπως είπαμε στην περίπτωση σου τζάμπα η πληκτρολόγηση, χαμένος χρονος τελειως Τι μου μιλάς για σάκους, τρεις φορές την εβδομάδα κάνω σάκο τέσσερις τριλεπτους γύρους, αφού έβαλα και βίντεο εδώ. Επίσης δεν χρειάζεται να βάλεις 100 κιλά παγκο και με τα κιλά που κάνεις εσύ γίνεται δουλειά αρκεί να πιέζεται όχι να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, και αυτά τα είπαμε 1000 φορές. Για τρέξιμο δεν τρέχω καθόλου. Δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω πόσο κάνεις για να βγάλεις το χιλιάρι, αλλά ξέρω ότι τα υπόλοιπα όσον αφορά την φωτο είναι ιστορίες για άγριους. χαχα μα ουτε καν εισαι διπλα μου να βλέπεις τι προπονηση κάνω βρε φιλε. Πλακα μου κανεις? Εγω πάγκο με αυτο το στηθος που βλέπεις το οποιο βεβαια θελει αναπτυξη εδώ το παραδέχομαι , μπορω να σηκωσω και 70 κιλά σε 5-6 επαναλήψεις. Αλλα εντάξει εσυ εχεις καταλαβει ότι κοροϊδεύω τον εαυτο μου. Οσο για το κινητο το στοίχημα ισχυει ένα 100αρι ευρω ... εχω το alcatel pixi alcatel onetouch πηγαινε από περιεργεια να ρωτήσεις πως βγαζει φωτογραφια την οθονη και αν είναι πιθανο εκει που την βγάλεις να μην το πιάσει ταυτόχρονα και να μεινει η γκριζα σκια που εσυ νομιζες ότι ηταν φωτοσοπ. Ιστοριες για αγριους δεν είναι απλα δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι τοτε σας την βγηκα επειδή με λέγατε χλαπάτσα ή αυτο υποννοουσατε εστω ΥΓ Α τωρα μην σου μιλάω για σακους ... όταν κάποιος άλλος πάει να υποτιμησει κάποιον ότι δεν είναι γυμνασμένος και φαινεται από το σωμα του κτλπ γιατι να μην σου πω για σακο? εσυ σε τομέα που νιώθεις σιγουρος λες ελα να μου πετάξεις τη γλωσσα εξω εγω μετα θα σε λυπηθω νομιζεις? όχι να παμε να παιξουμε και σάκο και να τρεξουμε κιολας γιατι η γυμναστική δεν είναι μονο τα βάρη. Για αυτο πριν υποτιμήσουμε κάποιον ας το δουμε λιγο πιο πολύπλευρα και όχι μονοδιάστατα.
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Φυσικά ισχύει και για σένα και για οποιονδήποτε είναι σε αυτό το ύψος με αυτά τα κιλά (αν είσαι 1.85 και 69 κιλά). Είπα όμως ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σωστή διατροφή και γυμναστική και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τίποτα από τα δυο οπότε ξέχνα τα αυτά τα νούμερα (4 μυικά κιλά και δεν ξερω γω τι) γιατί δεν θα τα δεις ποτέ. Εγώ δεν παριστάνω τίποτα. Γράφω (σπάνια πλέον) τι προπόνηση κάνω και ανεβάζω photos και βίντεο. Δεν λέω ιστορίες για βατράχια αλεξίπτωτα, τρέξιμο γυμνός στο κρύο, ούτε προκαλώ άλλους σε ηλίθιες αναμετρήσεις και στοιχήματα. Το μεγαλύτερο post που είχα να κάνω εδώ και μήνες το έκανα για να βοηθήσω εσένα γιατί είδα ότι προσπαθείς, έχεις κάποιους στόχους και ανεβάζεις φώτο. Αν περιμένεις να ακούσεις αυτά που λες εσύ, δεν θα γίνει γιατί με αυτά που λες και κάνεις το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ήδη έχεις. Αν θες να μείνεις εκεί, μείνε εκεί δεν μας πέφτει λόγος. 2
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αλεξ, γιατί βάζεις στην Β κατηγορία τα ψαρια; Μπορεί να μη δίνει την πρέπουσα σημάδια ο διαβολος σ´ αυτά που γράφεις αλλα δίνω εγω. Όποτε γράφε, χαμένα δεν πανε 2
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Φυσικά ισχύει και για σένα και για οποιονδήποτε είναι σε αυτό το ύψος με αυτά τα κιλά (αν είσαι 1.85 και 69 κιλά). Είπα όμως ότι απαραίτητε προϋπόθεση είναι η σωστή διατροφή και γυμναστική και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τίποτα από τα δυο οπότε ξέχνα τα αυτά τα νούμερα. Εγώ δεν παριστάνω τίποτα λέω (σπάνια πλέον) τι προπόνηση κάνω και ανεβάζω photos και βίντεο. Δεν λέω ιστορίες για βατράχια αλεξίπτωτα, τρέξιμο γυμνός στο κρύο, ούτε προκαλώ άλλους σε ηλίθιες αναμετρήσεις και στοιχήματα. Η σωστη διατροφή δηλαδή ποια είναι? κοτα και ρυζι κάθε μέρα? από αλλού δεν παιρνεις πρωτεϊνη? γιατι αποφευγεις να μιλησεις για τους χορτοφάγους μποντιμπιλντερς? όχι βεβαια δεν είμαι 1.85 69 κιλά. Τωρα είμαι 1.80 80.5 κιλά αλλα είμαι τσιρος μωρε δεν εχω καθολου μυϊκη μάζα. Τσίχλας τελειως! Τα βατράχια και τα αλεξίπτωτα τα ανεφερα για να πω στον Μάους ότι υπάρχουν καταδρομείς και αδυνατοι. Όχι μονο ογκωδεις βεβαια οι τελευταιοι είναι και αυτοι δυνατοι δεν το αμφισβητει κανεις τωρα ενταξει αμα δεν αναγνωρίζεις τον καταδ΄ρομέα που θα είναι στην 1η γραμμη σαν εκπαιδευμενο και γυμνασμενο τι να σου πω. Μου φαινεται πολύ περιεργο. Αναμετρήσεις και στοίχημα δεν είναι ηλιθια όταν σου λεω κάτι στο εξηγω σου λεω να πας και να το ρωτήσεις και δεν το δέχεσαι! Ε θα σου πω ελα να το δουμε από κοντα με στοίχημα στη τελικη! Εγω πιστευω φιλε μου ότι εκανα μια χαρα διατροφή και πλουσια σε βιταμινες και το στοχο μου πέτυχα (βεβαια θα έχουμε και συνεχεια) τωρα εσυ τι ακριβως εννοεις με το σωστη διατροφή μαλλον να τρωμε κάθε μερα κρεας και κοτες με φτερά ... λες και στη σογια πρωτεϊνη δεν υπάρχε ή στα ψαρια. Αλεξ, γιατί βάζεις στην Β κατηγορία τα ψαρια; Μπορεί να μη δίνει την πρέπουσα σημάδια ο διαβολος σ´ αυτά που γράφεις αλλα δίνω εγω. Όποτε γράφε, χαμένα δεν πανε Μα θα με τρελανει ρε φιλε. χαχα δηλαδή ελεος. Μονο η κοτα είναι για διατροφή καταλληλο φαγητο? Γιαννη πες μας εσυ τη γνωμη σου σαν αμερόληπτος ... με βαση την διατροφή που εκανα το αποτέλεσμα δεν είναι ωραιο? δεν έχασα αρκετο λιπος χωρις να χάσω μυϊκη μάζα (αυτην που ειχα) ????
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Φώτη, οι μετρητές σε στήθος και καρπό τι είναι; υψομετρα . 3
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αλεξ, γιατί βάζεις στην Β κατηγορία τα ψαρια; Μπορεί να μη δίνει την πρέπουσα σημάδια ο διαβολος σ´ αυτά που γράφεις αλλα δίνω εγω. Όποτε γράφε, χαμένα δεν πανε Πολύ λίπος, δεν γίνεται να τρως ψάρι σε αντίστοιχη ποσότητα με κοτόπουλο. Κοτόπουλο τρώω κοντά στα 700 γρ την μέρα πιστεύω. Επίσης δεν είναι cost effective. Αν έχεις κάποιο ψάρι που έχει 2% λιπααρα και μπορεις να τρως την ποσότητα που χρειάζεται i guess it's ok Γιάννη καλό θα είναι να του πεις σαν "αμερόληπτος" μπας και σε ακούσει και ξεκολλήσει καθώς και εσύ είδες την τεράστια διαφορά που παίζει αφου στρώσεις προπόνηση και διατροφή 2
gon1332 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Φώτη πρέπει να αρχίσω να σε ακολουθώ. BTW ανακάλυψα στο Βόλο κι ένα σύλλογο σπηλαιολογίας. Χρόνο δεν έχουμε. Κάποια στιγμή θα χτυπήσω κι εκεί. 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Στο βολο εχετε την καλυτερη σχολη canyoning ρε .Ξεκινα απο εκει . 1
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πολύ λίπος, δεν γίνεται να τρως ψάρι σε αντίστοιχη ποσότητα με κοτόπουλο. Κοτόπουλο τρώω κοντά στα 700 γρ την μέρα πιστεύω. Επίσης δεν είναι cost effective. Αν έχεις κάποιο ψάρι που έχει 2% λιπααρα και μπορεις να τρως την ποσότητα που χρειάζεται i guess it's ok Στη τσιπούρα έχεεις δικιο. Αλλα τα σαργουδάκια και τα άλλα είναι στα 2γρ λιπος στα 100γρ. Τωρα ψάχνω και την σαρδελα αλλα και αυτή στο 2γρ πρεπει να είναι. Η Τσιπουρα εχει οντως πολλά. 14γρ.
Demetra_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 από το myfitness μόνο βρήκα Nutrition Facts Generic - Whole Sardine (Cooked) Servings: 100 grams 1 grams 3.5 ounce 1 ounce Calories 199 Sodium 505 mg Total Fat 11 g Potassium 397 mg Saturated 15 g Total Carbs 0 g Polyunsaturated 5 g Dietary Fiber 0 g Monounsaturated 4 g Sugars 0 g Trans 0 g Protein 24 g Cholesterol 142 mg Vitamin A 4% Calcium 38% Vitamin C 0% Iron 16%
4saken Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αν παρεις 4-5 μυικα κιλα ποσα extra θα παρεις σε λιπος?
DDevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Αν παρεις 4-5 μυικα κιλα ποσα extra θα παρεις σε λιπος? Δεν ξέρω. Τελικα και για την σαρδελα έχουν δικιο. Οντως 11γρ είναι το λίπος. Αμα θρέφεσαι καθαρα θα πάρεις οσο το δυνατον λιγοτερα. Φτιάξε έναν λογαριασμο στο myfitnesspal βάλε τα δεδομενα και θα σου βγαλει θερμιδες και μακροσυστατικα. Έχει επιλογες πχ αν θες να κερδισεις βάρος ή να χασεις. Οποτε η σαρδελα αν καταναλώσεις μέχρι 300γρ με λιγο λάδι θα παει περιπου στα 40γρ το ολικο λιπος -> 72γρ πρωτεϊνη με 100γρ κουακερ και 1 γιαουρτι για πρωϊνο -> 105γρ και 50γρ λιπαρά. Το βράδυ αμα ξαναφάς αλλα 200γρ εισαι στα 72γρ λιπος και 153γρ πρωτεΐνης οποτε αν εισαι στα 70-80γρ λιπος την ημερα στοχο εισαι οκ. Και 80 κιλα βάρος. Το λιπος είναι οκ αλλα σε έχει μποκάρει στις θερμιδες δεν πρεπει να βγαινουν πανω από 2000. Παντως τα 72γρ λιπος για υποθερμιδικη διατροφή είναι οκ. Τεσπα αυτό είναι το θεμα με τις καινούργιες τροφές στο διαιτολογιο ότι θέλει ψάξιμο κάθε φορά ενώ ο άλλος σου λεει τρωω την κοτα και ξενοιάζω. Μιλαμε βεβαια τωρα εδώ για καταναλωση μισου κιλου σαρδέλας την ημέρα. Δεν εχω φάει ποτε πανω από 300γρ συμπληρωματικα το βράδυ ετρωγα κατι άλλο πχ τονο οποτε μου εβγαιναν τα μακροσυστατικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις