Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι εσυ που κρινεις τους αλεξιπτωτιστες έχεις περάσει το σχολειο τους και έχεις κανει εστω και μια πτωση με αλεξιπτωτο στη ζωή σου.

Η διαφορά είναι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι αλλα και άλλοι .... δεν έχουν να κάνουν με θειτσες όπως γράφεις αλλα καλούνται να αντιμετωπισουν επαγγελματιες κακοποιούς και δολοφόνους. Αληθεια εχεις αντιμετωπισει ποτε κανεναν? έχεις παει να σωσεις καμια θειτσα που κρατιοταν ομηρος και έχεις αποψη για το ποιος είναι ή όχι πανω απο το μέσο ορο? Είναι πραγματικα λυπηρο για ανθρώπους που είναι ανα πασα στιγμή είναι έτοιμοι και να σκοτωθουν για το καθήκον και την πατριδα να καθόμαστε να γράφουμε ότι είναι λιγο πάνω από το 0.... προκειται περι μη ρεαλιστικής υπεροψιας. Υποτιμάμε καποιους για να νιώσουμε εμεις καλύτερα. Απέχω από αυτά και βεβαια οσα γραφτηκαν για τους βατραχους επειδή εχω κανει εκπαιδευση μαζι τους δεν έχουν καμια σχέση με την πραγματικοτητα αυτοι βουτάνε σε θάλασσα γυμνοι ενώ εσυ όπως εχεις πει κρυώνεις να το κάνεις. Ελεος.

Επισης το σχολειο τους δεν μπορει να το βγαλει ο καθενας ακομα και τις δικές σας σωματικές διαπλασεις να έχει , γιατι θέλει και ψυχη εκτος από μπράτσα. Αυτό να το πουμε για να μην λεμε "ε μωρε απλα έχουν περάσει μια ψυχολογική πιεση..." ... "απλα.... δεν είναι και τιποτα... καθενας το κάνει ... ταβερνιάρηδες είναι." τι να πει κανεις. Τεσπα.

Ο ελευθερος σκοπευτης είναι ... λιγο πανω από το μέσο ορο. Τα ακούσαμε και αυτά!!! Η πιο σωστη απαντηση φιλε είναι σέβομαι την προπονηση τους και ως εκει. Δεν μπαινεις καν στη διαδικασια να τους κρινεις αν θες να μιλησουμε σοβαρά γιατι δεν έχεις περάσει το σχολειο τους. Εκτος και αν το έχεις. Εσυ εισαι δυτης με στολη όπως είναι και ενας ψαροντουφεκας... και εγω εχω κανει ψαροντουφεκο. Μονο το Λιμενικο σε κυνηγάει για καμια παράβαση όχι να εισαι γυμνος και να τουρτουρίζεις να εχεις μουσκέψει και να σε κυνηγάνε και οι εχθροι.

Την επομενη φορά κανε από περιεργεια μια κοντρα στο κολυμπι με έναν βατραχανθρωπο και πες τον και πεστροφα πριν ξεκινήσετε. Και αμα δεν μεινεις πισω κανα μιλι εγω χάνω και στοίχημα. Σε αυτους πάνε οι ναυαγοσώστες να εξεταστουν για να πάρουν το μαγικο χαρτάκι οποτε μη γραφουμε ότι να ναι. Η επιτροπή έχει μεσα και έναν των ειδικών αποστολων.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οχι φοβαμαι .

Εχω μονο 20 ελευθερας ,οι αλεξιπτωτιστες  ποσα εχουν ?Ασε να σου πω εγω  κανενα .

Τα υπολοιπα  ειναι αναξια σχολιασμου .Μπορω να σου πω και για τον σκοπευτη και για το τι δυτης ειμαι εγω και για την ψυχη  ,αλλα με πιανουν τα γελια δεν μπορω ,sorry .

Σε ολα μεσα επεσες .

post-237837-0-79676400-1483516813_thumb.jpg

post-237837-0-59892200-1483516837_thumb.jpg

post-237837-0-06192200-1483516853_thumb.jpg

• Like 11
Δημοσ.

Μike και σε οσους το έγραψα από χθες ...

https://postimg.org/image/qtht7qlyr/

ετσι ημουν τον Σεπτεμβριο.... επειδή δεν ξέρω για αλλους αλλα εγω αν το αφήσω με αφηνει και αυτό ... όπως βλέπεις έχω πάρει τοπικο λογω παλαιοτερων κραιπαλών.

Μετα την διατροφή που έγραψα χθές πως ακολουθησα όμως έχουμε μετα από περιπου 3 μήνες την εξής κατάσταση :

https://postimg.org/image/u9doxjdcn/cee7315c/

όπως βλέπεις εχω καταφερει να χάσω αρκετο ποσοστο λίπους χωρις να χάσω ιδιαιτερα μυϊκη μάζα από αυτή που ειχα. Τελειως μονος μου , αυτοδίδακτος , διαβαζοντας και ψάχνοντας χωρις να πάω σε κανεναν ειδικο διατροφολογο και χωρις να ασχοληθεί κανεις ιδιαιτερα μαζι μου. Δηλωνω αυτοδίδακτος και θα συνεχισω. Στο γυμναστηριο προς το παρον κανενα πιάσιμο - κανενας τραυματισμος δοξα το θεο αρα όλα αυτά δειχνουν ότι δεν ειμαστε οι άσχετοι που δεν μπορουν να έχουν γνωμη όπως κάποιοι/κάποιες πάνε να παρουσιάσουν. "Να τον αποφευγεις τον DD δεν ξέρει απλα έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτο του..." B) και βεβαια όλα αυτά μαζι με τα αγαπημενα φαβες - σαρδέλες - σταφιδες και άλλα τέτοια μαντζούνια B)

Οσο για το κάπνισμα το έκοψα με τον τροπο της μειωμένης (πάνω από 50%) αλλα σταθερης ποσοτητας για ένα χρονικο διάστημα ωσπου να συνηθισει ο οργανισμος.

Οχι φοβαμαι .

Εχω μονο 20 ελευθερας ,οι αλεξιπτωτιστες  ποσα εχουν ?Ασε να σου πω εγω  κανενα .

Τα υπολοιπα  ειναι αναξια σχολιασμου .Μπορω να σου πω και για τον σκοπευτη και για το τι δυτης ειμαι εγω και για την ψυχη  ,αλλα με πιανουν τα γελια δεν μπορω ,sorry .

Σε ολα μεσα επεσες .

attachicon.gif15879394_808521079289321_94942203_n.jpg

attachicon.gif469592_132360706905365_1572421584_o.jpg

attachicon.gif413723_132360946905341_978389862_o.jpg

Φιλε δέχομαι ότι με τάπωσες με τα αλεξίπτωτα. Αλλα για το σχολειο των ΟΥΚ πιστευω αδικεις με τον τροπο που έγραψες πριν. Εσυ αν πηγαινες μπορει να το έβγαζες αλλα δεν ισχυει για ολους το ιδιο.

• Like 5
Δημοσ.

Μike και σε οσους το έγραψα από χθες ...

https://postimg.org/image/qtht7qlyr/

ετσι ημουν τον Σεπτεμβριο.... επειδή δεν ξέρω για αλλους αλλα εγω αν το αφήσω με αφηνει και αυτό ... όπως βλέπεις έχω πάρει τοπικο λογω παλαιοτερων κραιπαλών.

Μετα την διατροφή που έγραψα χθές πως ακολουθησα όμως έχουμε μετα από περιπου 3 μήνες την εξής κατάσταση :

https://postimg.org/image/u9doxjdcn/cee7315c/

όπως βλέπεις εχω καταφερει να χάσω αρκετο ποσοστο λίπους χωρις να χάσω ιδιαιτερα μυϊκη μάζα από αυτή που ειχα. Τελειως μονος μου , αυτοδίδακτος , διαβαζοντας και ψάχνοντας χωρις να πάω σε κανεναν ειδικο διατροφολογο και χωρις να ασχοληθεί κανεις ιδιαιτερα μαζι μου. Δηλωνω αυτοδίδακτος και θα συνεχισω. Στο γυμναστηριο προς το παρον κανενα πιάσιμο - κανενας τραυματισμος δοξα το θεο αρα όλα αυτά δειχνουν ότι δεν ειμαστε οι άσχετοι που δεν μπορουν να έχουν γνωμη όπως κάποιοι/κάποιες πάνε να παρουσιάσουν. "Να τον αποφευγεις τον DD δεν ξέρει απλα έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτο του..." B) και βεβαια όλα αυτά μαζι με τα αγαπημενα φαβες - σαρδέλες - σταφιδες και άλλα τέτοια μαντζούνια B)

Οσο για το κάπνισμα το έκοψα με τον τροπο της μειωμένης (πάνω από 50%) αλλα σταθερης ποσοτητας για ένα χρονικο διάστημα ωσπου να συνηθισει ο οργανισμος.

Φιλε δέχομαι ότι με τάπωσες με τα αλεξίπτωτα. Αλλα για το σχολειο των ΟΥΚ πιστευω αδικεις με τον τροπο που έγραψες πριν. Εσυ αν πηγαινες μπορει να το έβγαζες αλλα δεν ισχυει για ολους το ιδιο.

like για την έλλειψη Photoshop.

Η προσπάθεια του καθενός, όπως και η δική σου, είναι σεβαστή αλλά αν ξεκολλούσες το κεφάλι σου και άκουγες μερικά βασικά πράματα σε αυτό το thread αντί να μιλάς για μέλια, κινόα και βατράχια θα είχες αποτελέσματα που δεν θα τα πίστευες και εσύ ο ίδιος σε 3 μήνες. 

3 μήνες είναι αρκετοί για να πέσει πολύ περισσότερο το ποσοστό λίπους από ότι νομίζεις, και για κάποιον στην δική σου κατάσταση (αρχάριος) η μυική μάζα πρέπει να αυξηθεί αυτούς τους 3 μήνες, όχι να μείνει στάσιμη. 

• Like 6
Δημοσ.

Alex και εσυ πρέπει να ξεκολησεις το κεφάλι σου από το ότι έχω βάλει σε κάτι από αυτά που έχω ανεβάσει εδώ φώτοσοπ. Προφανως ουτε στο 1000αρι του καλοκαιριου ειχα βάλει φωτοσοπ και ειχα δωσει μια λογική και πραγματική εξηγηση για το τι ειχε συμβει τοτε με την γκρι σκιά πανω στο χρονομετρο. Δηλαδη εσυ αν καταλαβα καλα κάνεις λαϊκ στο ότι δεν εβαλα φωτοσοπ και όχι στο αποτέλεσμα χαχα εντάξει παιζουμε με τις λεξεις τωρα οκ! Ειστε απίστευτοι την μια μου λέτε για φωτοσοπ στο 1000αρι (θα το ξανακανω και αυτό αμα είναι) την άλλη πάλι κατι θα βρείτε χαχα ελεοςςς.

Δεν γινεται να παλευεις να χάσεις λίπος και να αυξανεις ταυτόχρονα την μυϊκη μαζα γιατι από οσο ξέρω ... για να παρεις αρχικα μάζα θα πρέπει να πάρεις κρέας πάνω σου ... εγω ημουν σε διαδικασια υποθερμιδικης διατροφης αρα να έπαιρνα κρέας το αποκλειουμε εφόσον επαιρνα λιγοτερες θερμιδες από αυτές που συντηρούμαι. Οποτε δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το ότι σε 3 μηνες η μάζα δεν πρεπει να μένει στασιμη. Αν εννοεις να τελειωσω με αυτό και μετα να βάλω σε 3 μήνες με καταλληλη διατροφή οκ αυτό όμως είναι άλλο πρόγραμμα τελειως διαφορετικο.

Τα 20γρ μέλι που καταναλωνω ημερησίως δινουν όχι πανω από 12γρ υδατάνθρακα , η κινοα τα ιδια ή μηπως θες να μου πεις ότι η φάβα η κινοα και το μέλι έχουν λιπος? ο συνδυασμος κινοας με ένα καθαρα πρωτεϊνουχο τροφιμο πχ κοτοπουλο ή τονο ή κάτι άλλο.

Σημερα πχ θα φάω φαβα με χταποδι. Το χταποδι το νεροβραστο εχει πρωτεϊνη και η φάβα μαζι με την πρωτεϊνη εχει και υδατάνθρακα οποτε πρωτεϊνη + υδατανθρακα + λιπος = πληρες γευμα. Το κολλημα σας δεν καταλαβαινω ποιο είναι όταν εντάσσονται στο πλάνο. Επισης διατηρω επιφυλάξεις αν θα μπορουσα να κάνω κάτι παραπανω στο σώμα μου χωρις να τραυματιστω αφενος (στο γυμναστηριο λογω υπερβαλλοντα ζήλου ή στην διατροφή ... να έβαζα δηλαδή ότι θα χάσω παραπανω κιλά και αρα μαζι με το λιπος θα έφευγε και μάζα). Σιγα και σταθερα νομιζω είναι καλυτερα.

ΥΓ Εξηγησε μου αν θελεις για ποιο λογο το μοσχάρι που έχει πχ περισσοτερο λιπος αν θυμαμαι καλα (βαριέμαι να ψάξω τωρα) είναι πιο καθαρη και κατάλληλη πηγη πρωτεΐνης από ένα πιάτο φάβα (νεροβραστη εννοείται) με ντοματούλα , λιγο λαδάκι και ισως μια φέτα ψωμι μικρη διπλα. Θα μου πεις εχει περισσοτερους υδατάνθρακες (οι μισοι πεφτουν με το βράσιμο βεβαια) , υδατανθρακα δεν θα πάρεις στην διατροφή σου? εσυ βαζεις ρυζι με κοτοπουλο εγω θα βάλω φαβα ή κινοα. Το πρόβλημα που είναι δεν το καταλαβαινω.

Δημοσ.

αφήστε τον να ζει στο ροζ συννεφάκι του και να πιστεύει στο πόσο γαμάτος είναι. 

Φώτη, οι μετρητές σε στήθος και καρπό τι είναι; 

• Like 1
Δημοσ.

αφήστε τον να ζει στο ροζ συννεφάκι του και να πιστεύει στο πόσο γαμάτος είναι. 

Φώτη, οι μετρητές σε στήθος και καρπό τι είναι; 

Όχι εσυ χθές ειρωνεύτηκες ότι μολις φτιάξω το ένα και το άλλο τοτε να μπω να πω για το γαμηστερο πρόγραμμα μου.

Εγω το πρόγραμμα μου το ειπα και το έδειξα με φωτογραφιες. Ο Άλεξ ισχυρίζεται ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ καλυτερο αποτέλεσμα ..... σε 3 μηνες. Εγω θεωρω ότι το αποτέλεσμα είναι ηδη πολύ καλο οποτε η ειρωνια σου για το γαμηστερο μου πρόγραμμα είναι άκυρη και άτοπη. Και δειχνει και προκαταληψη. Αρνητικά όλα αυτά. Δεν ζω εγω σε συννεφάκι.

Η προκαταληψη βεβαια φανηκε από το καλοκαιρι όταν ειπες ότι δεν έχω ποδια .... να μου λένε μέχρι και γυμναστες αλλα και άσχετοι που γυμναζόμαστε στο ιδιο γυμναστηριο ότι έχω τεράστιους τετρακέφαλους όχι απλα τετρακέφαλους και να μου λες εσυ.... ότι δεν έχω ποδια.

Καταλαβαίνεις ποσο άστοχη και άδικη είναι η κριτική σου. B) Εμενα άλλοι μου τα έχουν πει δεν τα λέω μονο εγώ που βεβαια εχω και εγω μια πολύ καλη γνωμη για την εικονα μου χωρις αυτο να σημαινει ότι δεν έχουμε περιθωρια βελτιωσης εν καιρω. Τη κριτικη σου δεν τη δέχομαι παντως γιατι είναι άστοχη. Και δειχνει προκαταληψη. B)Μαλλον επειδή εχεις υπερβολικο κολλημα με την τριχα εγω παντως το στηθος μου δεν προκειται να το ξυρισω.... και ας ξυνιζουν οι .... τρεντουδες. Πρόβλημα τους.

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια χωρις τραυματισμους!:)

Εβαλα σκοπο για τους επομενους 3 μηνες που εχω αρκετο ελευθερο να δωσω πολυ βαρος στην διατροφη μου, θα γραψω σχετικα σε αλλο ποστ προς το παρων θελω να χασω 3 κιλα. Ειμαι 36 χρονων, 80 kg,17% λιπος.

Πηγαινω 4-5 φορες γυμναστηριο, Δευτερα Τριτη Τεταρτη Παρασκευη και Σαββατο.

Πλατη - Δικεφαλο -Τρικεφαλο
Στηθους - Ωμους
Ποδια

Καθε μερα κανω 2 ασκησεις κοιλιακων η ραχιαιων.

Πλατη

Εμπροσθολαιμιες 10 10 8 8
Λαβη 10 10 8 8
Κωπηλατικη με αλτηρες 4x10

Δικεφαλος

"21" 3 σετ
Αλτηρες 4x10
Αυτοσυγκεντρωση 3x10

Τρικεφαλος

Τροχαλια με σχοινι 10 10 10 8
Κλειστες 10 10 8 8

Στηθος

Παγκος     10 10 8 8 5
Επικλινης  10 10 8 8
Landmine Press 4x10
Peck Deck 4x10

Ωμους

Πιεσεις Ωμων καθιστος 4x10
Shoulder Shrugs 3x15
Αλτηρας μπροστα 4x10
Single-arm landmine press 4x10

Ποδια

Leg Press (1 ποδι καθε φορα) 4x10
Δικεφαλοι 4x10
Γαμπες 4x15

Προβολες με μπαρα και βαρη 8x15m.

Cardio 2-3 φορες την εβδομαδα.

1) 20 λεπτα γρηγορο περπατημα 6km/h κλιση 6%
2) 20 λεπτα εναλλαξ περπατημα στα 5-6km και τρεξιμο 10-12km, κλιση 2%

Φτανω τους 175 παλμους στο δευτερο προγραμμα, ποσο ακριβεις μπορει να ναι οι αισθητηρες του διαδρομου?Δεν ειναι υπερβολικα υψηλοι οι παλμοι?Δεν νιωθω παντως δυσφορια η υπερβολικη κουραση.

Υπαρχει προβλημα αν κανω cardio την μερα των ποδιων?

Δημοσ.

δημητρα βασικα επειδή εσυ παριστάνεις την κάποια και νομιζεις ότι σου αξιζει ο σβατζενεγκερ προσπαθεις να υποτιμήσεις άλλο κοσμο για να βγεις από πανω. Δεν είναι το πρόβλημα ότι εγω νιώθω γαμάτος. Κατεβα λιγο από το καλάμι αμα θες. B) Φιλικά.

Εγω ότι λέω ισχυει ... δεν θα πω ότι δεν έχω δυναμη στα ποδια ενώ εχω με συγχωρεις ... γιατι για να στο παιξω κακομοιρης και να με συμπαθήσεις? να αδικησω τον εαυτο μου? ξέχασε το αυτο. Ακους εκει φτιαξε λεει τετρακεφαλο χαχα εχεις πλάκα να ξερεις. -.-

Επισης μην μου λένε άτομα ότι δεν ακουω από τη στιγμη που δεν μου έδωσαν ποτε προσωπικές συμβουλες και βοηθεια... ο μονος που με βοηθησε ηταν ο Μάους και ο Σπεκτ που εδειξε 2-3 πράγματα για κατι ασκησεις που του ζητησα. Με κοροϊδεύετε μου φαινεται.

Δημοσ.

Alex και εσυ πρέπει να ξεκολησεις το κεφάλι σου από το ότι έχω βάλει σε κάτι από αυτά που έχω ανεβάσει εδώ φώτοσοπ. Προφανως ουτε στο 1000αρι του καλοκαιριου ειχα βάλει φωτοσοπ και ειχα δωσει μια λογική και πραγματική εξηγηση για το τι ειχε συμβει τοτε με την γκρι σκιά πανω στο χρονομετρο. Δηλαδη εσυ αν καταλαβα καλα κάνεις λαϊκ στο ότι δεν εβαλα φωτοσοπ και όχι στο αποτέλεσμα χαχα εντάξει παιζουμε με τις λεξεις τωρα οκ! Ειστε απίστευτοι την μια μου λέτε για φωτοσοπ στο 1000αρι (θα το ξανακανω και αυτό αμα είναι) την άλλη πάλι κατι θα βρείτε χαχα ελεοςςς.

Δεν γινεται να παλευεις να χάσεις λίπος και να αυξανεις ταυτόχρονα την μυϊκη μαζα γιατι από οσο ξέρω ... για να παρεις αρχικα μάζα θα πρέπει να πάρεις κρέας πάνω σου ... εγω ημουν σε διαδικασια υποθερμιδικης διατροφης αρα να έπαιρνα κρέας το αποκλειουμε εφόσον επαιρνα λιγοτερες θερμιδες από αυτές που συντηρούμαι. Οποτε δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το ότι σε 3 μηνες η μάζα δεν πρεπει να μένει στασιμη. Αν εννοεις να τελειωσω με αυτό και μετα να βάλω σε 3 μήνες με καταλληλη διατροφή οκ αυτό όμως είναι άλλο πρόγραμμα τελειως διαφορετικο.

Τα 20γρ μέλι που καταναλωνω ημερησίως δινουν όχι πανω από 12γρ υδατάνθρακα , η κινοα τα ιδια ή μηπως θες να μου πεις ότι η φάβα η κινοα και το μέλι έχουν λιπος? ο συνδυασμος κινοας με ένα καθαρα πρωτεϊνουχο τροφιμο πχ κοτοπουλο ή τονο ή κάτι άλλο.

Σημερα πχ θα φάω φαβα με χταποδι. Το χταποδι το νεροβραστο εχει πρωτεϊνη και η φάβα μαζι με την πρωτεϊνη εχει και υδατάνθρακα οποτε πρωτεϊνη + υδατανθρακα + λιπος = πληρες γευμα. Το κολλημα σας δεν καταλαβαινω ποιο είναι όταν εντάσσονται στο πλάνο. Επισης διατηρω επιφυλάξεις αν θα μπορουσα να κάνω κάτι παραπανω στο σώμα μου χωρις να τραυματιστω αφενος (στο γυμναστηριο λογω υπερβαλλοντα ζήλου ή στην διατροφή ... να έβαζα δηλαδή ότι θα χάσω παραπανω κιλά και αρα μαζι με το λιπος θα έφευγε και μάζα). Σιγα και σταθερα νομιζω είναι καλυτερα.

ΥΓ Εξηγησε μου αν θελεις για ποιο λογο το μοσχάρι που έχει πχ περισσοτερο λιπος αν θυμαμαι καλα (βαριέμαι να ψάξω τωρα) είναι πιο καθαρη και κατάλληλη πηγη πρωτεΐνης από ένα πιάτο φάβα (νεροβραστη εννοείται) με ντοματούλα , λιγο λαδάκι και ισως μια φέτα ψωμι μικρη διπλα. Θα μου πεις εχει περισσοτερους υδατάνθρακες (οι μισοι πεφτουν με το βράσιμο βεβαια) , υδατανθρακα δεν θα πάρεις στην διατροφή σου? εσυ βαζεις ρυζι με κοτοπουλο εγω θα βάλω φαβα ή κινοα. Το πρόβλημα που είναι δεν το καταλαβαινω.

Η μόνη περίπτωση να ξεκολλήσω με εκείνο το θέμα είναι να βγεις και να πεις "οκ έκανα edit την φώτο, ας το ξεχάσουμε και συνεχίζουμε". Τότε δεν θα το αναφέρω ξανά. Είναι προσβλητικό όταν υποτιμούν την νοημοσύνη μου. 

Γίνεται να χάσεις λίπος και να βάλεις μυς ταυτόχρονα όταν είσαι αρχάριος. Γίνεται μεσώ recomposition. Θα βάλω μια φώτο εγώ από πριν 4 χρόνια, είναι πριν-μετά τον πρώτο χρόνο που ξανάρχισα βάρη. Έχει σημασία που είχα ασχοληθεί και παλιότερα φυσικά αλλά πολύ περισσότερη σημασία έχει η σωστή προπόνηση και διατροφή. Για τέτοια αποτελέσματα πρέπει να στοχεύεις, δεν είναι τίποτα σπουδαίο αν τα κάνεις όλα σωστά όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα των παιδιών που γράφουν εδώ. Στις φώτο η διαφορά είναι 2.5 κιλά (86.5 αριστερά 84 δεξιά). Στις φώτο που ανέβασες από το πρώτο τρίμηνο θα έπρεπε να είσαι ήδη άλλος άνθρωπος αλλά χωρίς ίχνος ειρωνείας η υπερβολής η διαφορά είναι απειροελάχιστη. Και ανάποδα να μου έλεγες ότι ήταν θα το πίστευα καθώς η διαφορά φαίνεται μόνο με μεγεθυντικό φακό.

GgRaoVQ.png

Το κρέας δεν μπορεί να συγκριθεί ως πηγή πρωτεΐνης με τα όσπρια, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν θα εξηγήσω γιατί έχουν αναφερθεί εδώ 100 φορές. Αφού προσπερνάς τις εξηγήσεις και τις 100 φορές γιατί να μην την προσπεράσεις και την εκατοστή πρώτη. Μείνε κολλημένος σε αυτά που λες. 

Το μέλι, η φάβα, κινόα κτλ δεν είναι πρόβλημα. Είναι όλα καλές τροφές αλλά για τα σωστά αποτελέσματα η διατροφή σου πρέπει να είναι γύρω από κοτόπουλο, γάλα, ρύζι, μακαρόνια, αυγά, λαχανικά με δευτερεύουσες πηγές τα όσπρια και τα ψάρια. Οτιδήποτε γλυκό συμπεριλαμβανομένου του μελιού πρέπει να τρως πάρα πολύ λίγο και αυτό αφού έχεις κάνει το σώμα όχι μέχρι να φτάσεις τον στόχο. Η γυμναστική πρέπει να είναι πολύ σκληρή με drop set μέχρι να είσαι ένα με το πάτωμα, όχι να μας το παίζεις ΟΥΚΑΣ που όμως κάνει γυμναστική με 10 κιλους αλτήρες γιατί ο γιατρός που ρώτησες σου είπε ότι αν ανέβεις στους 15 ακιλους θα πάθεις καρκίνο. 

Τέλος εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι υποθερμικά γιατί δεν έχεις μυική μάζα να κρατήσεις αν κόψεις το λίπος σου. Πρέπει να τρως ισοθερμιδικά η υπερθερμιδικά αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι η διατροφή σου είναι σωστή με πολύ πρωτεΐνη και ότι γυμνάζεσαι 10 φορές πιο σκληρά από ότι γυμνάζεσαι τώρα. Κάθεσαι μας λες για βατράχια και χιλιάρια και μονόζυγα και δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά ξέρω ότι αν πάμε για μια προπόνηση στο gym μαζί θα κλάψεις και θα μας λες να σου κάνουμε αέρα. Το ξέρω γιατί αυτό φαίνεται στο σώμα σου. Το κάθε σώμα δείχνει τι προπόνηση παίζει από πίσω δεν χρειάζεται πολλά λόγια και φανφάρες. 

Γενικά τα έχουμε πει 1000 φορές αλλά στην δική σου περίπτωση τζάμπα η πληκτρολόγηση.

• Like 7
Δημοσ.

Αλεξ φιλε πιο προσβλητικο είναι να μενεις κολλημένος σε πράγματα που δεν μπορεις να εξηγήσεις απλα και μονο από πεισμα. Γιατι αν βρεθουμε από κοντα κάνω το 1000αρι μπροστά σου και αποδειχθεί ότι ειχες άδικο εκει θα πρέπει να χάσεις 100 ευρω στοίχημα. Θα το δεχτεις πριν ξεκινήσουμε?

Ειχα επισημανει για τοτε θα το αναφέρω ξανα βεβαια ότι στο δικο μου κινητο για να βγαλεις φωτογραφια το αποτέλεσμα του endomondo θα πρέπει να πατησεις ταυτόχρονα το κουμπάκι του ηχου και το από κάτω του. Για καποιο λογο αρχικα δεν έπιασε εβγαλε την σκια του ηχου (ειχα βαλει σχετικο σκρινσοτ που εδειχνε τον ηχο και την γκρι μπάρα ο ριβολβερ ειχε συμφωνησει) το ξαναπάτησα καπακι και έβγαλε το στιγμιοτυπο οθονης τελικα αλλα η γρκι μπαρα που δειχνει την ένταση του ηχου ειχε μεινει δυστυχως. Λογο να κάνω φωτοσοπ δεν έχω. Μπορεις να ρωτήσεις σε οποιοδήποτε κινητάδικο αν δεν πιστευεις εμενα να σου πουν ότι η εξηγηση μου εχει βάση και λογική η δικια σου αρνηση δεν εχει όμως. Εσυ θεωρεις ότι είμαι εντελως αρχάριος και δεν εχω ασχοληθεί ξανα με τη γυμναστική για αυτο δεν πιστευεις και την επιδοση. Δεν είναι ετσι όμως.

Τέλος στη φωτογραφια εχεις ηδη μυς δεν βλέπω καποια διαφορά αλλα θα την ξανακοιτάξω. Αυτά με τις ζωϊκες πρωτεϊνες και τις πρωεύουσες και δευτερεούσες πηγες πές τα στους χορτοφάγους μποντιμπιλντερς .... εκεινοι πως πέτυχαν χωρις να τρώνε κρέας? (που τρωω και κρεας απλα όχι κάθε μερα) επισης πες τα και στον Σπεκτ όπως κατά δηλωση του ειχε φορτώσει μυϊκα από φυτικές πηγες.

ΥΓ Ξαναειδα την φωτο εγω νομιζω ότι εισαι σχεδόν ιδιος στα κιλά απλα έχασες το λιπος και οι μυς που ειχες έδειξαν παραπάνω πχ ο δικέφαλος στο χέρι. Γνωμη μου. Εσυ ξέρεις καλυτερα τα κιλα που ειχες βεβαια. Εγω σε αντιθεση με σενα δεν αμφισβητω κατι που δεν ξέρω ότι μπορει να κάνει ο άλλος.

ΥΓ2 Φανταζομαι καταλαβαίνεις ότι το "ένα με το πάτωμα" είναι για καουμποϋδες του γυμναστηριου έτσι? που στο τέλος απλα τσιμπάνε και έναν ωραιο τραυματισμο και μετα παιζουνε μπαλιτσα με σκιτσάκια "Προπονησου σκληρα και αλλα τέτοια" εγω ζορίζομαι εκει που ξέρω ότι είναι σιγουρο ότι δεν θα τραυματιστω ... αν και αρχαριος όπως λες εσυ εχω πολύ καλυτερη συμπεριφορά και συνεση σχετικά με άλλους παλιούς. Την ιδια συνεση είχαμε και στην εκπαιδευση στο στρατο ... ένας αξιωματικος ξέρει ότι αν δεν προστατεψει έναν στρατιώτη από το τραυματισμο θα χάσει συνεχως δυναμη λοχου κτλπ ελεος δηλαδή βασικά πραγματα.

Έλα να ζοριστούμε στο τρέξιμο αμα θες και με χαμηλές θερμοκρασίες και τα πάντα .... που επικινδυνο για οποιον δεν εχει καρδιολογικά προβλήματα δεν είναι. Όχι στο γυμναστηριο φιλε ... δεν θελω να πάρω τις αρθρωσεις στα χέρια. Μια χαρα αποτέλεσμα πετυχαίνεις και χωρις ταρζανιές.

Εσυ αμφισβήτησες τις προαλλες βιντεο του Στουραϊτη οπου ο ανθρωπος δειχνει την ασκηση πιεσεις στήθους με μπάρα σε πάγκο με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Αμα δεν θες αυχενικα και αρθρωσεις σε λιγα χρονια που δεν θα μπορεις να δειχνεις τους κοιλιακους στα γκομενακια επειδή θα εισαι πουρο όχι μονο εσυ ολοι μας.

Τέλος εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι υποθερμικά γιατί δεν έχεις μυική μάζα να κρατήσεις αν κόψεις το λίπος σου. Πρέπει να τρως ισοθερμιδικά η υπερθερμιδικά αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι η διατροφή σου είναι σωστή με πολύ πρωτεΐνη και ότι γυμνάζεσαι 10 φορές πιο σκληρά από ότι γυμνάζεσαι τώρα. Κάθεσαι μας λες για βατράχια και χιλιάρια και μονόζυγα και δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά ξέρω ότι αν πάμε για μια προπόνηση στο gym μαζί θα κλάψεις και θα μας λες να σου κάνουμε αέρα. Το ξέρω γιατί αυτό φαίνεται στο σώμα σου. Το κάθε σώμα δείχνει τι προπόνηση παίζει από πίσω δεν χρειάζεται πολλά λόγια και φανφάρες. 

Γενικά τα έχουμε πει 1000 φορές αλλά στην δική σου περίπτωση τζάμπα η πληκτρολόγηση.

Υπερθερμιδικα οσο έχεις λιπάκι δεν πάς. Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Μυϊκη μάζα υπάρχει αλλα όχι οση έχεις πχ εσύ. Να πάμε οποτε θές να κλάψουμε παρέα .... βάρη πολλά δεν θα σηκώσω θα παραδώσω λευκη σημαια αν πχ πας να μου παιξεις με 100 κιλα πάγκο χωρις καν να μπω ωστοσο μετα θα πάμε και για το 1000αρακι αλλα και για σάκο. Επειδή φαινεται από το σωμα μου όπως φαινοταν και από το σωμα εκεινου που ηταν ο μισος σου αλλα στο σπάρινκ σε ειχε. Τωρα το ότι ηταν πρωταθλητης κτλπ το λες εσυ μπορει απλα να ηταν κάποιος ο οποιος εκανε 3-4 χρονια όπως εχω κανει και εγω πολεμικές τεχνες (φαινεται από τα δικέφαλα ... τα οποια δεν ειδες... όπως δεν βλέπει και η δημητρα τους τετρακέφαλους) επειδή έχετε ένα συγκεκριμενο προτυπο γυμνασμενου ανθρωπου και καλα Τεσπα αποψη σας.Τουλαχιστον ο ΤΕΟΚΟΣ την προηγουμενη φορά το ειχε παραδεχθεί αυτο. Εσεις όχι.

Την μυϊκη μαζα εγω δεν είναι τιποτα να την πάρω φιλε μου .... σε ένα 6μηνο έχω πάρει ανετα 4-5 μυϊκα κιλά. Και θα το δουμε στο μέλλον αυτο. Χάνεις πρωτα λίπος στεγνώνεις και μετα παιρνεις καθαρα κιλά για να κοψεις μετά στην γράμμωση. Η σειρά όπως την έχω εγω στο μυαλο μου ετσι είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες πρώτη συνεδρεία TRX.

Όλο το σώμα σε σετάκια. Το διάλλειμα ήταν οι διατάσεις στο τέλος κάθε άσκησης.

Οπότε έφυγε όλο συνεχόμενα, γύρω στα 40 λεπτά. Γενικά δεν ίδρωσα, ενώ αν δεν είχα κάψει πήχεις την προηγούμενη αναρρίχηση θα έδινα μεγαλύτερη ένταση. Νόμιζα θα μου κόβονταν τα δάχτυλα σε κάποια φάση. :D

Γενικά, οι ασκήσεις είναι λίγο πολύ ό,τι κάνω σε bodyweight και θα έλεγα πως είναι ένα βήμα παραπέρα γιατί πλέον στέκεσαι σε ιμάντες, οπότε δουλεύουν φουλ οι σταθεροποιητές. Τα χέρια και ο κορμός δουλεύουν συνέχεια στατικά, κάτι που μου αρέσει πολύ. Κατά τα γνωστά οι ασκήσεις δυσκολεύουν με την κλίση του σώματος κλπ κλπ.

Λέω να το κρατήσω έτσι full body και για τις υπόλοιπες 19. Απλά θα του πω μήπως κάνω λίγο πιο προχωρημένες ασκήσεις. Πχ αντί για squats με δύο πόδια, pistol squats κλπ κλπ.

Επεξ/σία από gon1332
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...