Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιγο πολυ και οι 2 δικιο εχετε (maus-devil) αλλα πρωτα πρεπει να γινεις ντουλαπακι σαν τον maus και μετα να τρως σαβουρα μια φορα την βδομαδα ή μήνα όσο αντεχεις. Το ζητημα και ισως το πιο δυσκολο impossible fked up πραγμα ειναι να το παρεις σερι χωρις σαβουρα μεχρι να φτασεις σε ενα καλο επιπεδο. Εγω εχω αντεξει 4 μηνες χωρις σαβουρα παραπανω δεν πηγε. Τωρα ευελπιστω να το παω παραπανω.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε τι είστε εσείς. Έφαγα το αγαπημένο μου γλυκό (καριοκα, ξέρω το χειρότερο όλων αλλα αυτό γουστάρω) τα Χριστούγεννα, θα ξαναφάω τα επόμενα Χριστούγεννα. Σιγά το πραμα. Πολύ σημασία δίνετε στα γλυκά. Εμενα με γλυκαίνουν αλλα πράγματα στη ζωη και δεν έχουν καθόλου ζάχαρη.

Μια που είπε ο ΑΕΚ για σκόνες, εχω μια, κανα δυο κιλα απο τα τέσσερα που είχα πάρει. Δεν τη χρειάζομαι πια, με το φαΐ παίρνω όσο χρειάζομαι, χωρια που εχει λακτόζη και με φουσκώνει. Άμα ρθει κανένας προς τα δω, ας με στείλει πμ να κανονίσουμε να την πάρει.

• Like 3
Δημοσ.

τωρα εντάξει αμα θελει ο Μάους να του πουμε για μια ακομα φορά οτι ειναι ο καλυτερος και ο πιο ογκώδης το κάνω δεν εχω προβλημα :cry:

Επρεπε να το έχεις πει ήδη φίλε , λοιπόν ξεκίνα και γραφτο 10 φορές καθαρά και χωρίς copy paste αλλιώς θα έρθω εκει στην επαρχία που είσαι, θα σου φάω όλη την φάβα και δεν θα σου αφήσω σαρδέλα για  σαρδέλα αχααχαχαχα  :D :lol:

Εγω μια κουβέντα είπα μόνο , οτι δεν είμαστε ίδιοι, κοίτα μια φώτο μου όταν εσύ ήσουν 12 χρ παιδάκι (30αρης είσαι νομίζω) εγώ ήμουν 95 κιλά μυικά μουλάρι, λες οτι είμαστε το ίδιο ?

που ειναι το κακό σε αυτό που είπα, γιατί πειράχτηκες?

όσο για τα γλυκά, είμαστε διαφορετικοί, εγώ επιτρέπεται να φάω εσύ όχι , εγώ για να φτιάξω το σώμα που έχεις εσύ τώρα πρέπει να τρώω κάθε μέρα μόνο γλυκά για τρία χρόνια, και παλι δεν ειμαι σίγουρος οτι θα γίνω σαν κ σένα, οπότε μπορώ να τρώω επιτρέπεται μην μας συγκρίνεις  :-D

αυτο μπονους

13754613_1658461407810926_61037734518161

λιγο πολυ και οι 2 δικιο εχετε (maus-devil) αλλα πρωτα πρεπει να γινεις ντουλαπακι σαν τον maus και μετα να τρως σαβουρα μια φορα την βδομαδα ή μήνα όσο αντεχεις. Το ζητημα και ισως το πιο δυσκολο impossible fked up πραγμα ειναι να το παρεις σερι χωρις σαβουρα μεχρι να φτασεις σε ενα καλο επιπεδο. Εγω εχω αντεξει 4 μηνες χωρις σαβουρα παραπανω δεν πηγε. Τωρα ευελπιστω να το παω παραπανω.

Εγω φιλε περα απο την πλακα , στο παρελθον εχω κανει δυο σεζον σερι δυο χρονια δηλαδή , τρώγοντας μονο 5 συγκεκριμένα πράγματα και τιποτε αλλο !

κότες ασπράδια τόνους ρύζια πατάτες μαακαρονια σαλάτες και τέλος !

ουτε μισο μπισκοτάκι , οχι γλυκό .. ουτε μισο μπισκοτάκι για δυο χρόνια κυριλοεκτικα μιλαω! 

οπότε αυτά που λέγονται εδω για γλυκά για μεθόδους κτλ τα βλέπω και γελάω.

• Like 3
Δημοσ.

Την διάπλαση του Μάους δεν την έχω γιατι ο μάους ειναι γυμναστης και πυγμάχος χρονια :-D

Αλλα με βάση το προγραμματακι που κάνω για τον στοχο που έχω εδω και  3 μηνες ειμαι ικανοποιημένος γιατι έδιωξα αρκετο λιπάκι απο την κοιλιά αμα σου δειξω φωτο θα καταλαβεις! Μπορει να ανεβάσω αυριο.

Και μεσα σε αυτο το προγραμματακι ηταν και η σαβουρα μια φορά την εβδομάδα δεν με επηρέασε. Σοβαρά! Ισα ισα σου δινει και ωθηση μετα.... αλλα εκεινο που στηλιτευσα εγω ειναι η μια φορά οχι να πάρεις σερι μια εβδομάδα και να τρως εκει ουσιαστικά ειναι καταρευση του προγραμματος.

Επρεπε να το έχεις πει ήδη φίλε , λοιπόν ξεκίνα και γραφτο 10 φορές καθαρά και χωρίς copy paste αλλιώς θα έρθω εκει στην επαρχία που είσαι, θα σου φάω όλη την φάβα και δεν θα σου αφήσω σαρδέλα για  σαρδέλα αχααχαχαχα  :D :lol:

Εγω μια κουβέντα είπα μόνο , οτι δεν είμαστε ίδιοι, κοίτα μια φώτο μου όταν εσύ ήσουν 12 χρ παιδάκι (30αρης είσαι νομίζω) εγώ ήμουν 95 κιλά μυικά μουλάρι, λες οτι είμαστε το ίδιο ?

attachicon.gifααααα.jpg

που ειναι το κακό σε αυτό που είπα, γιατί πειράχτηκες?

όσο για τα γλυκά, είμαστε διαφορετικοί, εγώ επιτρέπεται να φάω εσύ όχι , εγώ για να φτιάξω το σώμα που έχεις εσύ τώρα πρέπει να τρώω κάθε μέρα μόνο γλυκά για τρία χρόνια, και παλι δεν ειμαι σίγουρος οτι θα γίνω σαν κ σένα, οπότε μπορώ να τρώω επιτρέπεται μην μας συγκρίνεις  :-D

αυτο μπονους

13754613_1658461407810926_61037734518161

Καλα προφανως και δεν ειμαι έτσι οπως δειχνεις... το πως ειμαι θα το ξαναδουμε αυριο -.- Τι σχέση εχω εγω με τον χοντρο που ποσταρεις. Ογκωδης οπως εσυ μπορει να μην ειμαι αλλα ευπαρουσιαστος και γυμνασμενος προφανως και φαινομαι. Εντάξει μην τα ισοπεδώσουμε και ολα. Έχω υπηρετησει μάχιμη θητεια σαν έφεδρος. Την ιδια στολη φορουσα με παλικάρια οπως εσυ και έχω κάνει την ιδια εκπαιδευση. Μια χαρα την έβγαλα αν και μισος απο αυτους. Ισα ισα κάποιες φασεις αυτοι κρυωναν κιολας .... και λεω κοιτα εδω διπλάσιο μπράτσο και στερνο απο το δικο μου και κρυώνουνε.

Δεν πειραχτηκα εγω ... εσυ πειραχτηκες :-D αλλα πας να το καλυψεις τωρα δεν πειραζει δεν τρεχει τιποτα!

Η διαφορά ειναι οτι εγω ειπα για εναν καινουργιο που βλέπει. Θα γινεις σαν και μενα ναι ... θα δουμε αυριο πως ειμαι εγω. Τωρα δεν μπορω να ανεβάσω φωτο.

ΥΓ Και οταν μας καλέσουν μια μέρα (ελπιζω να μη γινει ...) θα έχω στο λοχο αρκετους σαν και αυτους .... εγω που θές να γινεις σαν και εμενα σε 3 χρονια αμα τρως καθε μερα γλυκά. Καθενας αποδεικνυει και έμπρακτα τα καρυδια του γεμισανε τα γυμναστηρια απο νάρκισους χλαπάτσες να ξέρεις. Δεν λέω για σενα βεβαια.

Δημοσ.

Δεν πειραχτηκα εγω ... εσυ πειραχτηκες :-D αλλα πας να το καλυψεις τωρα δεν πειραζει δεν τρεχει τιποτα!

Καμιά σχέση ρε φιλε εγω χαβαλέ κάνω γιατι να πειραχτώ, σε αλλο νήμα μπορεί να τα λέμε κ να γελάμε φάση έχεις κ δεν το λέω για κακο, αλλοι στην πέφτουν οχι εγώ, από μενα ολα οκ!

Δημοσ.

Καμιά σχέση ρε φιλε εγω χαβαλέ κάνω γιατι να πειραχτώ, σε αλλο νήμα μπορεί να τα λέμε κ να γελάμε φάση έχεις κ δεν το λέω για κακο, αλλοι στην πέφτουν οχι εγώ, από μενα ολα οκ!

Εγω θα σε ρωτησω κάτι αλλο... κάποιος ο οποιος έκανε μια διατροφη για 3 μηνες ας πουμε .... και έχασε σωσιβιο και λίπος απο την περιοχη της κοιλιας διατηρώντας ταυτοχρονα την οποια μυϊκη μάζα ειχε. Δεν μπορει να μιλησει για αυτον τον στοχο και να τον προτεινει σε κάποιον? πες μου σοβαρά.

Οσο για αυτους που την πέφτουν ειναι φυσικο και παντα θα ειναι να σχηματιζονται κάποιες κλικες οπως έχω πει απο το καλοκαιρι και να κάνουν bullying σε οσους δεν ενυπάρχουν στην ομηγυρη τους. Δεν μασάμε απο τέτοια το έχουμε αποδειξει πολλάκις και οποιος την πέφτει στο έτσι πρεπει να ειναι και προσεκτικος.

Οποιος ομως διατίθεται να αφησει στην άκρη την προσωπικη του προκατάληψη και να συζητησει σαν άνθρωπος αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμους και τους αφορισμους ακομα και το υποτιμητικό υφάκι ειμαι εδω για να τον ακούσω και να παραδεχθω κιολας οτι κάπου κανω λάθος ή λέω μαλακιες. Ολα τα αλλα θα τα παιρνω στο χαβαλε οπως και πριν λιγο.

Κανεις δεν ειναι τέλειος για να μου κάνει τον δάσκαλο με τέτοιο υφος , άλλοι μπορει να τα δέχονται αυτα και να λενε και ευχαριστώ εγω ομως φιλε δεν μασάω απο τέτοια. :-D Δεν ειμαστε παιδαρέλια έχουμε κανει και τις θητειες μας έχουμε ασχοληθει και με την γυμναστική οποτε αρνητικές αναφορές μονο απο προκατειλημένους εξηγούνται. Θα μου πει τωρα εμένα ο Χ η Ψ κτλπ ποτε θα μιλήσω κτλπ ας έρθει ενα πρωϊνο μαζι να τρέξουμε στους 3-5 βαθμους να δουμε ποιος αντέχει και ποιος δεν αντεχει ειτε έχει κοιλιτσα ειτε οχι ... να δουνε τι θα πει σκληρη και  ανορθοδοξη γυμναστική. Που οι μισοι για να γυμναστουν θέλουν τις ανεσεις του γυμναστηριου.

Ασε μας ρε φιλε ..... γεμισαμε ναρκισους των γυμναστηριων. Τους βλέπω πάνε κάνουν ενα σετ και μετα κοιτάνε στον καθρεφτη αμα πρηστηκαν ελεοςςςςς

Εγω φιλε περα απο την πλακα , στο παρελθον εχω κανει δυο σεζον σερι δυο χρονια δηλαδή , τρώγοντας μονο 5 συγκεκριμένα πράγματα και τιποτε αλλο !

ουτε μισο μπισκοτάκι , οχι γλυκό .. ουτε μισο μπισκοτάκι για δυο χρόνια κυριλοεκτικα μιλαω! 

Δεν σου κάνει τιποτα ένα μπισκοτο στις 7 μέρες αν ολες τις υπολοιπες θρέφεσαι σωστά. Αυτα τα έτρωγες επειδη τα ειχες υπολογισει και βαριοσουν να συμπεριλάβεις και άλλα πράγματα. Δεν εχει η κινοα διατροφικη αξια? δεν εχει η φάβα? οι γιγαντες? μονο τα κοτοπουλα ειναι? ο σαργος? η τσιπουρα? η σαρδελα? κτλπ κτλπ τα πατζαρια? το σπανακι???? ο ανιθος ο μαϊντανος? το ροδι???? φιλε μου εγω τρωω και τέτοια και έχω να αρρωστησω χρονια ολοκληρα βγαινω εξω ελαφρα ντυμένος με 5-10 βαθμους και δεν με πιάνει τιποτα ο άλλος διπλασιος μου και έπαθε κρυωμα και φουλ γυμνασμένος. Μολις αλλαζει ο καιρος τους πιάνει που ειναι η άμυνα του οργανισμου? που φτιαχνεται απο την σωστη διατροφη?????

Αυριο ομως θα ανεβάσω φωτογραφια και εκτος απο αυτους που ειναι προκατειλημ,ένοι και δεν με πάνε βρεθει κάποιος να πει οτι εγω ειμαι χάλιας και αυτα που λεω πιπες εγω δεν θα ξαναγραψω στο θρεντ ετσι για το γαμωτο. Γιατι τοσο σιγουρος ειμαι. Δεν ειναι μονο ενα το πλάνο. Και επισης πειθαρχια θελει να κοβεις την στιγμη που πρέπει κάτι.

Θα παραδεχθεις και εσυ οτι έχω κανει καλη δουλεια ... ΟΧΙ αυξησης ογκου προφανως γιατι δεν ηταν αυτος ο στοχος αλλα καυσης του λίπους χωρις να σκελετωθούμε. Αυριο.

• Like 2
Δημοσ.

Μα αυτο ακριβως, και γω ολοιδια διατροφη και gym, απλα το λεω γιατι καποιοι νομιζουν οτι και καλα δεν κανουν κατι καλα στο gym ή περιμενουν σε 1 μηνα να αλλαξει ολος ο πυρηνας του σωματος τους. Πρωτα ερχεται η πειθαρχια πανω στην διατροφη και γενικοτερα η υπομονη, ισως αυτη να ειναι ολη η ουσια της γυμναστικης και του fitness after all, το gym το κανεις και απο συνηθεια/ξεσπασμα σε μια φαση δεν εχει να κανει, πιο δυσκολη θεωρω την διατροφη.

DD αυτο με την 1 φορα την εβδομαδα το χα δοκιμασει στα αρχικα σταδια που πρωτοεμπαινα στα βαρη, απλα ενιωθα οτι μαυτην την 1 φορα χαλουσα ολο το προγραμμα της εβδομαδας και χτυπιομουν σαν τον μλκ για το τιποτα. Μπορει να ηταν στο μυαλο μου, απλα με επηρεαζε αλλα γενικα σαν ατομο με βολευουν τα 2 ακρα τωρα τρωμε(εννοωντας τις γιορτες) - τωρα δεν τρωμε(ολο το υπολοιπο). Δεν μπορω εκει που κανω διατροφη και προσπαθω να μου πεταξω μια παστα το Σαββατο. Ξενερωνω. Μαζοχας και ετσι, απλα νιωθω οτι πραγματικα κανω δουλεια οταν δεν τρωω τιποτα μα τιποτα απολυτως οπως ειπε ο Maus δεν μαρεσει να κοπανιεμαι και να χω αμφιβολιες ή regrets.

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει αμα έτσι νιώθεις κάνε έτσι. Προσεξε ομως .... δεν μιλάμε για κάποιον που δεν έχει ασχοληθει ποτε με την γυμναστική. Προφανως αμα το σώμα εχει αθλητική βάση θα μπορέσει μέσα σε 3-4 μηνες ακομα και με την διατροφη που λεω εγω να δειξει. Θα ανεβάσω αυριο φωτο να μου πεις και εσυ τη γνωμη σου. Κάνω διατροφη προσεκτικη ολη την εβδομάδα κια μια φορά την εβδομάδα (μπορει και ολοκληρη την μέρα να τρωω οτι γουσταρω) αυτο το εκανα εδω και 3-4 μήνες.

Α! Και επειδη έχουμε μπερδέψει τα προτυπα οπως ειπα πριν στον Μάους δεν υπάρχουν μονο ογκώδεις κομμάντο υπάρχουνε και αδυνατοι και ένα παράδειγμα φαινεται στο πιο κάτω βιντεο ....

κάποιοι  μπορει να χλευαζοταν σαν αγυμναστοι και "αρχαριοι" με τη γυμναστικη..... ενω ειναι βάτραχοι.

Ξέρεις τι σημαινει βάτραχος φανταζομαι ..... αντε να πεις σε κάποιον "μεγαλε μολις κτισεις μυς ελα να ξαναμιλησουμε..." χαχαχα Για αυτο ξαναλεω πριν βιαστουν κάποιοι να κρινουν τουλαχιστον να ξέρουν το παρελθον του άλλου ακομα και αν δεν του φαινεται .... μπορει να τους πατήσει.

Κάποιοι οπως μπορεις να δεις πριν το 1 λεπτο εκει που τρέχουν ειναι αδύνατοι.

Οπως βλέπεις το βιντεο τσεκαρε στα αριστερα τον 2ο.... εσενα δεν θα σου φαινεται κάτι το τρομερο .... αλλα ο τύπος ειναι βάτραχος ή καλυτερα υποψηφιος.

Δημοσ.

Δε νομιζω να πηγαινει καποιος gym για να δυναμωσει με την εννοια της δυναμης στην μαχη... κυριως για το αισθητικο κομματι ειναι ουτε φυσικη κατασταση φτιαχνει ουτε σε κανει πιο μαχιμο με την εννοια που το λες εσυ.

Δημοσ.

Ρε τι είστε εσείς. Έφαγα το αγαπημένο μου γλυκό (καριοκα, ξέρω το χειρότερο όλων αλλα αυτό γουστάρω) τα Χριστούγεννα, θα ξαναφάω τα επόμενα Χριστούγεννα. Σιγά το πραμα. Πολύ σημασία δίνετε στα γλυκά. Εμενα με γλυκαίνουν αλλα πράγματα στη ζωη και δεν έχουν καθόλου ζάχαρη.

like για την καριόκα, μία από τα ίδια αλλά εγώ έφαγα 2 :D 

• Like 3
Δημοσ.

Μα αυτο ακριβως, και γω ολοιδια διατροφη και gym, απλα το λεω γιατι καποιοι νομιζουν οτι και καλα δεν κανουν κατι καλα στο gym ή περιμενουν σε 1 μηνα να αλλαξει ολος ο πυρηνας του σωματος τους. Πρωτα ερχεται η πειθαρχια πανω στην διατροφη και γενικοτερα η υπομονη, ισως αυτη να ειναι ολη η ουσια της γυμναστικης και του fitness after all, το gym το κανεις και απο συνηθεια/ξεσπασμα σε μια φαση δεν εχει να κανει, πιο δυσκολη θεωρω την διατροφη.

αμα τρως μονο κουάκερ - κοτοπουλο - ρυζι - αυγα και πρασινα μηλα προφανως και κάποια στιγμη θα φρικάρεις! Φτωχο διαιτολογιο.

Το μελι δηλαδη απαγορευεται?

το γιαουρτι απαγορευεται?

οι σταφιδες? τα κριθαρο παξιμαδια (οχι πανω απο 100γρ) εννοειται

τα αμυγδαλα? τα οσπρια? εγω θα επαιρνα στανταρ φακες - γιγαντες - φάβα και μαυρομάτικα.

Το τυρι χαμηλων λιπαρών? τα ψάρια? αμα τρως καθε μερα μονο τέτοια πάει στουμπωσες.

Επισης χορτα - πατζαρια - σπανακι κτλπ κτλπ

αυριο θα δεις οτι εγω τα συνδυασα ολα αυτα στην διατροφη μου .... και το μελάκι κανονικα και την σταφιδουλα και αδυνατισα - έχασα λίπος και απο την κοιλια και φαινομαι πολυ καλυτερα απο πριν. Και βεβαια μια φορά την εβδομάδα ετρωγα οτι γουσταρα μην σου πω και μεσα στην εβδομάδα 1-2 φορές οταν μου προσφεραν ενα γλυκο των 20-30γρ ενα παστάκι το έφαγα και αυτο αλλα σταματησα εκει. Δεν εφαγα ολο το κουτι.

Δημοσ.

Εντάξει αμα έτσι νιώθεις κάνε έτσι. Προσεξε ομως .... δεν μιλάμε για κάποιον που δεν έχει ασχοληθει ποτε με την γυμναστική. Προφανως αμα το σώμα εχει αθλητική βάση θα μπορέσει μέσα σε 3-4 μηνες ακομα και με την διατροφη που λεω εγω να δειξει. Θα ανεβάσω αυριο φωτο να μου πεις και εσυ τη γνωμη σου. Κάνω διατροφη προσεκτικη ολη την εβδομάδα κια μια φορά την εβδομάδα (μπορει και ολοκληρη την μέρα να τρωω οτι γουσταρω) αυτο το εκανα εδω και 3-4 μήνες.

Α! Και επειδη έχουμε μπερδέψει τα προτυπα οπως ειπα πριν στον Μάους δεν υπάρχουν μονο ογκώδεις κομμάντο υπάρχουνε και αδυνατοι και ένα παράδειγμα φαινεται στο πιο κάτω βιντεο ....

https://www.youtube.com/watch?v=P6lkZGt-ras

κάποιοι  μπορει να χλευαζοταν σαν αγυμναστοι και "αρχαριοι" με τη γυμναστικη..... ενω ειναι βάτραχοι.

Ξέρεις τι σημαινει βάτραχος φανταζομαι ..... αντε να πεις σε κάποιον "μεγαλε μολις κτισεις μυς ελα να ξαναμιλησουμε..." χαχαχα Για αυτο ξαναλεω πριν βιαστουν κάποιοι να κρινουν τουλαχιστον να ξέρουν το παρελθον του άλλου ακομα και αν δεν του φαινεται .... μπορει να τους πατήσει.

Κάποιοι οπως μπορεις να δεις πριν το 1 λεπτο εκει που τρέχουν ειναι αδύνατοι.

Οπως βλέπεις το βιντεο τσεκαρε στα αριστερα τον 2ο.... εσενα δεν θα σου φαινεται κάτι το τρομερο .... αλλα ο τύπος ειναι βάτραχος ή καλυτερα υποψηφιος.

Βαλτους τωρα να κανουν 180 κιλα παγκο και 200 dl/squat αυτους τους αδυνατους να δουμε αν θα τα βγαλουν :P

That's not the point tho, εκαστος στο ειδος του. Ο καθενας γυμναζεται για αλλο σκοπο, αλλος θελει να χτισει δυναμη, αλλος ταχυτητα και εκρηξη, αλλος αντοχη και ουτω καθεξης.

Στο θεμα της διατροφης, εγω πιστευω πως τα μεγαλοποιουμε πολυ τα πραγματα στο μυαλο μας και οσο σκεφτομαστε τι πρεπει και δεν πρεπει θα ειναι ακομα χειροτερα.

Εννοω πως αν λες π.χ θα κανω cheat 1 φορα τη βδομαδα, θα εισαι τοσο obsessed μεχρι να ερθει εκεινη η μερα και θα το εχεις θεοποιησει το cheat meal/day και θα χανεις το υπολοιπο νοημα. Το cheat για τον καθενα ειναι διαφορετικο αλλα και απαραιτητο για να ξεφευγει το μυαλο και να σπαει η ρουτινα μια στο τοσο. Αλλουνου το cheat μπορει να ειναι 2 κρεπες, το δικο μου ας πουμε ειναι γυρος (συνηθως), αλλος μπορει να θεωρει cheat το να κατσει σπιτι και να φαει τηγανητά, ή να πιει αλκοολ και να σκασει 1-2 μπαφους. Το θεμα ειναι να το κανεις οταν πραγματικα το εχεις αναγκη και οχι επειδη το οριζει το προγραμμα σου το οποιο πιστευω ειναι και το ιδανικο, εκει θελω να καταληξω :)

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτο φιλε σιγα σιγα ... ο σκοπος της διατροφης ειναι αυτος. Να πετάξεις τελειως τις μαλακιες απο το διατροφολογιο σου και να τις τρως μονο 1 στις τοσες. Να συνηθισεις ετσι και να μην σου λειπουν. Εγω πχ αυτη τη στιγμη που πεινάω αλλα θα πάω για υπνο θα τσακιζα ευχαριστως ενα παξιμάδι βρεγμένο απο πορτοκάλι και νερο με ταχινι μέλι και σταφιδες ή ενα σαντουϊτς με πολυσπορο κοτοπουλο καλαμποκι και ντιρολο χαμηλων λιπαρών μέσα. Συνηθιζεις απο ενα σημειο και μετά. Οσο και αν ακουγεται περιεργο ... αν δεν μπορεις να συνηθισεις τοτε κάτι δεν κανεις καλα στην διατροφη σου.

Αν μου δωσουν τωρα να διαλέξω απο 2 πιάτα ... το ενα να ειναι φάβα με φρεσκια τομάτα ψημενη στο φουρνο κρεμυδάκι κάπαρι και λιγο λάδι και απο την άλλη ογκρατεν με μπεσαμέλ και τυρια ... προφανως θα διαλέξω την φάβα. Ειναι τροπος ζωης οπως και το να μην καπνιζεις. Ο άλλος γυριζει σπιτι και λεει εχω φακές μπλιάχ. Την αλλη φορά τσακισα 2 πιάτα απο 200γρ το καθενα φακές με παξιμαδάκι 2-3 ελιτσες και λιγη φετούλα.

Δημοσ.

Για αυτο φιλε σιγα σιγα ... ο σκοπος της διατροφης ειναι αυτος. Να πετάξεις τελειως τις μαλακιες απο το διατροφολογιο σου και να τις τρως μονο 1 στις τοσες. Να συνηθισεις ετσι και να μην σου λειπουν. Εγω πχ αυτη τη στιγμη που πεινάω αλλα θα πάω για υπνο θα τσακιζα ευχαριστως ενα παξιμάδι βρεγμένο απο πορτοκάλι και νερο με ταχινι μέλι και σταφιδες ή ενα σαντουϊτς με πολυσπορο κοτοπουλο καλαμποκι και ντιρολο χαμηλων λιπαρών μέσα. Συνηθιζεις απο ενα σημειο και μετά. Οσο και αν ακουγεται περιεργο ... αν δεν μπορεις να συνηθισεις τοτε κάτι δεν κανεις καλα στην διατροφη σου.

Αν μου δωσουν τωρα να διαλέξω απο 2 πιάτα ... το ενα να ειναι φάβα με φρεσκια τομάτα ψημενη στο φουρνο κρεμυδάκι κάπαρι και λιγο λάδι και απο την άλλη ογκρατεν με μπεσαμέλ και τυρια ... προφανως θα διαλέξω την φάβα. Ειναι τροπος ζωης οπως και το να μην καπνιζεις. Ο άλλος γυριζει σπιτι και λεει εχω φακές μπλιάχ. Την αλλη φορά τσακισα 2 πιάτα απο 200γρ το καθενα φακές με παξιμαδάκι 2-3 ελιτσες και λιγη φετούλα.

Εγω προσωπικα δεν πιστευω στο σιγα-σιγα παντως. Οπως και για το τσιγαρο που ανεφερες, αν καποιος θελει να το κοψει δεν εχει σιγα-σιγα, μαχαιρι αμεσως. Προπερσι που ηθελα να χασω κιλα απο τη μερα που το εβαλα στοχο εκοψα μαχαιρι τα παντα και το φαγητο μετα τις 9-10 (αναλογα τι ωρα θα κοιμομουν) και σε 1 μηνα ειδα τρελα αποτελεσματα. Δηλαδη δε γινεται να λες θα κοψω την κοκα αλλα 1 φορα τη βδομαδα θα κανω και απο 1 μυτιά :D

Αλλωστε και η φραση παει "the more you eat junk food, the more you crave it".

Anyway, αρκετα το οφτοπικ! :P

Απο βδομαδα θα παω σε αθλιατρο για το ποδι που τελικα κατεληξε να ειναι σοβαρο (αποτι φαινεται). Τον Νοεμβρη καθως ανεβαινα τις σκαλες γιατι το ασανσερ ηταν στον 5ο ηταν κρυος ο μυς του δεξιου ποδιου, εκανε ενα κρακ και απο τοτε εχω πονο στο πλαινο του μηρου μεχρι και γαμπα, ειδικα αν τρεξω ή κανω ποδια. Δεν το εδωσα σημασια ειπα θα περασει δε βαριεσαι, αλλα τελικα δεν περασε.

Θα ψαξω κ για μια ενοχληση που εχω στον ωμο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ανεβω Παρνηθα το μεσημερι ,ελπιζω να μην γινω κατεψυγμενος ...

Τωρα για κατι πεστροφες και βατραχια που λετε να πουμε πως σε αθλητικο επιπεδο και σε συγκριση με καποιον που γυμναζεται  σοβαρα στην ζωη του και εχει κανει και 10  πραγματα ,ειναι λιγο πανω απο το μηδεν .

Ειναι πολεμικες μηχανες στο tactical κομματι αυτο ελειπε να μην ηταν  και  εχουν εκπαιδευτει να αντεχουν την ψυχολογικη πιεση κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες μαχης .

Σαν δυτες ειναι αφροψαρα,σαν αλεξιπτωτιστες -ελευθαρητζηδες (οσοι κανουν )ειναι κατω απο το επιπεδο του αρχαριου ,σαν φυσικη κατασταση εχουν το απολυτως βασικο  επιπεδο τιποτα το πολυ απαιτητικο  .Και ειναι οκ ολα αυτα  διοτι επιχειρησιακα δεν χρειαζεται να εχουν κατι παραπανω προοριζονται για  αλλα πραγματα και για αυτα εκπαιδευονται .

Εχω γνωστους Ουκαδες και εχω βουτηξει με καποιους απο αυτους .

Αυτο για να ξεδιαλυνεται ο κλασικος μυθος τους οτι ειναι superman και που συνηθως αυτο το κλισε το αναπαραγουν ατομα  που δεν εχουν επαφη με το απαιτητικο κομματι της γυμναστικης  η' με καποιες δραστηριοτητες που ξεφευγουν απο τον μεσο ορο .Ας τους πουμε με μια ευρυτερη λεξη που περιλαμβανει και αλλους μεσα "ταβερνιαρηδες " (αυτους που το αναπαραγουν ) για συννενοηθουμε, γιατι καλα ειναι αυτα να τα λεμε σε καμια θειτσα να ψαρωνει αλλα μεχρι εκει δεν ειναι για παραπανω.

Επομενως ειναι πολυ σημαντικο για ποιο  σκοπο προπονειται ο καθενας , αλλα ακομα σημαντικοτερο απο αυτο ειναι να εχουμε συναισθηση  ο καθενας απο εμας σε τι επιπεδο ειναι ,που μπορει να φτασει (οχι που νομιζει ) και να εχει συναισθηση του  τι ειναι αυτος που μας μιλαει .Αλλιως κατανταμε γραφικοι και λεμε συνεχως ακυρα  πραγματα . Αυτο βεβαια κανει apply και στην ζωη και οχι μονο στο φορουμ.

Κοινως καλυτερα να μιλαμε για πραγματα που γνωριζουμε αλλιως μονο γελια προκαλουμε .

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...