Demetra_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 έως τα τέλη του Ιανουάρη θα έχω καταφέρει να επιστρέψω στις γυμναστηριακές αίθουσες. Πλέον θα κινηθώ διαφορετικά, θα διαχωρίσω αερόβια προπόνηση από προπόνηση αντιστάσεων.η αερόβια θα είναι 3μερη της τάξης των 35' και η προπόνηση αντιστάσεων με 3μερο split full body θα μείνει για 3-4 βδομάδες.Απαγορεύονται τα failure και τα dropset μέχρι νεοτέρας.Κιλά εννοείται μπαλαρίνας.πρέπει να επανενταχθεί το σώμα και η ψυχή μου να "ξεκολλήσει" από το ακαδημαϊκό τέλμα {οσονούπω}διατροφή εννοείται σταδιακή άνοδο κυρίως υδατανθράκων.wish me good (f)luck!! 4
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 DD όταν θα καθαρίσεις την κοιλιακή σου χώρα από λίπος τουτέστιν ρίξεις bf και χτίσεις ώμους-πλάτη-4φαλα, τουτέστιν βάλεις μυική μάζα {χτίζεται από ζωϊκή protein κατά βάση} έλα και πες μας για το μαμηστερό σου πρόγραμμα έως τότε αρκέσου στη λατρεία του revolver. (ξεκίνα τον λίβελο τώρα) Πωπω πολλά νευρα εχεις εσυ. έως τα τέλη του Ιανουάρη θα έχω καταφέρει να επιστρέψω στις γυμναστηριακές αίθουσες. Πλέον θα κινηθώ διαφορετικά, θα διαχωρίσω αερόβια προπόνηση από προπόνηση αντιστάσεων. η αερόβια θα είναι 3μερη της τάξης των 35' και η προπόνηση αντιστάσεων με 3μερο split full body θα μείνει για 3-4 βδομάδες. Απαγορεύονται τα failure και τα dropset μέχρι νεοτέρας. Κιλά εννοείται μπαλαρίνας. πρέπει να επανενταχθεί το σώμα και η ψυχή μου να "ξεκολλήσει" από το ακαδημαϊκό τέλμα {οσονούπω} διατροφή εννοείται σταδιακή άνοδο κυρίως υδατανθράκων. wish me good (f)luck!! Δεν το έπιασα αυτο. Η δασκάλα που μου έκανε κυρηγμα πιο πάνω να κτισω μυς θα παιξει στο γυμναστηριο με κιλά μπαλαρινας? χαχαχα ελεοςςςς :cry: Καποια στιγμη στο μεταξυ ... βάλε να δουμε και την δικια σου κοιλιτσα. Γιατι εγω το έχω κανει ηδη 3-4 φορές αυτο. Εδω μέσα. Μια χαρα παιδι ειναι ο ριβολβερ ... έχει και χιουμορ. Και οτι σχολιο εκανε για χαβαλε το έκανε προφαως δεν το πήρα πανω μου δεν ειμαι ψωνιο τα χουμε ξαναπει αυτα , και έχει πιασει την φιλοσοφια μου ο ιδιος.
Demetra_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι και παίζει τα κιλά μπαλαρίνας να είναι όσα σηκώνεις εσύ. Ψάξε στις σελίδες του νήματος και θα δεις, όλα το πιάτο σερβιρισμένα τα θες; 1
wizzy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Να προσέχεις γόνατα/αρθρώσεις κτλ κι όλα τα άλλα θα έρθουν. Προσέχουμε για να έχουμε - και για τώρα και για μετά.
Demetra_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Να προσέχεις γόνατα/αρθρώσεις κτλ κι όλα τα άλλα θα έρθουν. Προσέχουμε για να έχουμε - και για τώρα και για μετά. πρέπει να προσέξω να μην δώσω το 100% του εαυτού μου εκεί (το 100% το χρειάζομαι αλλού) είναι αυτό που με κάνει να ενίσταμαι αν θα πρέπει να ξεκινήσω "τώρα" 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 πρέπει να προσέξω να μην δώσω το 100% του εαυτού μου εκεί (το 100% το χρειάζομαι αλλού) είναι αυτό που με κάνει να ενίσταμαι αν θα πρέπει να ξεκινήσω "τώρα" Που να το δινεις? Βασικα εσυ αυτο πρεπει να προσεξεις γιατι θα πεσεις με τα μουτρα standard δλδ μην πας απο υπερβαλλων ζηλο . 1
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι και παίζει τα κιλά μπαλαρίνας να είναι όσα σηκώνεις εσύ. Ψάξε στις σελίδες του νήματος και θα δεις, όλα το πιάτο σερβιρισμένα τα θες; Σιγα μη ψάξω ρε Δημητρα 3000 κατι σελιδες για να δω αν εσυ κάνεις περισσοτερα βάρη απο μενα ... καλα πλάκα μου κάνεις τωρα??? ελεοςςςς ας κάνεις και περισσοτερα μαγκιά σου στη τελικη τι με νοιαζει εμενα?! Εγω ειπα απλα κάτι που θα διαλυσει την προπονηση ενος νέου .... πχ να δει τον Μάους οτι τρωει 15 μερες μέσα στις γιορτες ή τον καθε Μάους και να πει θα κανω το ιδιο. Τωρα εσυ πως κολλησες φτιαγμενους ώμους ... τεραστιους τετρακέφαλους κτλπ για να μου την πεις... σορρυ αλλα ηταν αστεια η αντιδραση γελάω μονος μου χαχα ακομα και ένας που ειναι ανιδεος με τη γυμναστική και δεν ασχολειται το ξέρει αυτο. Δεν χρειαζεται να βάλει φωτο με κοιλιακους για να πεισει!
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Τώρα που τελείωσα με τις θεραπείες λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά γυμναστήριο και να επανέλθω σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο είχα μια διαφωνία με τους δικούς μου. Νομίζουν πως η πρωτεινη είναι ο λόγος που απέκτησα τον όγκο που είχα (εν τω μεταξύ ξέρουμε τον λόγο, δεν έχει καμία σχέση και το έχουν πεί και ίδιοι οι γιατροί όταν τους ρώτησα). Είμαι ενήλικας και παίρνω αποφάσεις μόνος μου πλέον απλά είναι θλιβερό ενώ δεν έχει καθόλου γνώσεις κάποιος να λέει το δικό του και να εμένει εκεί. Μου κάναν ολόκληρη σκηνή πως αν πάθεις κάτι φάση, να πάς μόνο σου την άλλη φορά αν πάρεις πρωτείνη... Και να πώ οτι παίρνω καμιά άγνωστη επικύνδινη να τους δικαιολογήσω ως ένα βαθμό. Αλλά παίρνω απο το myprotein που θεωρείται ελεγμένο και παίρνω κι απλή whey. Τέλος πάντων δεν θα μπώ καν στην διαδικασία να τους αλλάξω γνώμη γιατί πιο πολύ θα χαλαστώ ο ίδιος, καταλαβαίνω οτι ίσως το κάνουν απο αγάπη αλλά να το κάναν ενώ είχαν κάποια βάσιμα στοιχεία να πώ, έτσι δεν το δέχομαι. Αυτά, ήθελα να το βγάλω απο το σύστημα. 4
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Aek καμμια σχεση ρε φιλε ,δλδ ο Σωρρας πιο πολλες πιθανοτητες εχει να εχει αυτα τα λεφτα απο το να φταιει η πρωτεινη ... Απλα σε αυτες τις περιπτωσεις ψαχνουν να βρουν μια εξηγηση διοτι η επιστημονικη δεν τους δινει την απαντηση που θελουν .Ενω ενα υπαρκτο προσωπο -αντικειμενο που εχει υλικη υποσταση δλδ ειναι πιο ευκολος στοχος . 6
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Τώρα που τελείωσα με τις θεραπείες λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά γυμναστήριο και να επανέλθω σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο είχα μια διαφωνία με τους δικούς μου. Νομίζουν πως η πρωτεινη είναι ο λόγος που απέκτησα τον όγκο που είχα (εν τω μεταξύ ξέρουμε τον λόγο, δεν έχει καμία σχέση και το έχουν πεί και ίδιοι οι γιατροί όταν τους ρώτησα). Είμαι ενήλικας και παίρνω αποφάσεις μόνος μου πλέον απλά είναι θλιβερό ενώ δεν έχει καθόλου γνώσεις κάποιος να λέει το δικό του και να εμένει εκεί. Μου κάναν ολόκληρη σκηνή πως αν πάθεις κάτι φάση, να πάς μόνο σου την άλλη φορά αν πάρεις πρωτείνη... Και να πώ οτι παίρνω καμιά άγνωστη επικύνδινη να τους δικαιολογήσω ως ένα βαθμό. Αλλά παίρνω απο το myprotein που θεωρείται ελεγμένο και παίρνω κι απλή whey. Τέλος πάντων δεν θα μπώ καν στην διαδικασία να τους αλλάξω γνώμη γιατί πιο πολύ θα χαλαστώ ο ίδιος, καταλαβαίνω οτι ίσως το κάνουν απο αγάπη αλλά να το κάναν ενώ είχαν κάποια βάσιμα στοιχεία να πώ, έτσι δεν το δέχομαι. Αυτά, ήθελα να το βγάλω απο το σύστημα. Εγω εχω άλλη απορια ρε φιλε .... καλως ηρθες κιολας και καλη χρονια. Για ποιο λογο να παιρνεις σκονες? σημερα έφαγα 300γρ σαρδελα για μεσημέρι. Η σαρδελα εχει περιπου 20γρ στα 100γρ πρωτεϊνη. Δηλαδη τι περισσοτερο θα σου δώσουν οι σκονες? ενας γυμνασμενος φαινεται αλλα εντάξει αμα ψάχνεις άτομα να σου λενε υπερβολές ενω εισαι γυμανσμενος οτι δεν εισαι οτι δεν φαινεται τι να σου πω κάτσε ακουσε τους. Α και κάτι αξκομα ... επειδη ειναι ανακριβεια και σε αυτο πρέπει να απαντησω σοβαρα γιατι τα άλλα που μου ειπε η δημητρα ηταν για γέλια εννοειται. Και το λεω καλοπροαοιρετα.... προφανως και δεν παιρνεις μυϊκη μάζα ΜΟΝΟ απο τα ζώα. Υπάρχουν χορτοφάγοι bodybuilders. Αλλο θέμα αν η δημητρα ή κάποιος αλλος δεν τους δέχεται και δεν τους αναγνωριζει σαν προτυπο. Γιατι μου φαινεται κάποια στιγμη εδω πρεπει να ξεκαθαρισουμε αν μιλάμε με βάση τα προτυπα μας ή κάνουμε οντως αντικειμενικη κουβεντα η οποια θα βοηθησει οποιον παρακολουθει.
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Την πρωτεινη την παίρνω για όταν δεν παίρνω αρκετή μέσω του φαγητού. Εννοείται πως θα προτιμήσω το φαγητό απλά οι καταστάσεις ευνοούν την χρήση της (ειμαι φοιτητης, περιορισμένο budget, χρόνος, η πρωτεινη ειδικά απο myprotein βγαίνει πολύ φθηνά κλπ). Και το max που θα πάρω είναι 2 scoop. Δεν ήταν αυτό το point της κουβέντας πάντως. Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε. Φώτη συμφωνώ απόλυτα, κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ οτι το δουλεύουν στο μυαλό τους. 2
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Την πρωτεινη την παίρνω για όταν δεν παίρνω αρκετή μέσω του φαγητού. Εννοείται πως θα προτιμήσω το φαγητό απλά οι καταστάσεις ευνοούν την χρήση της (ειμαι φοιτητης, περιορισμένο budget, χρόνος, η πρωτεινη ειδικά απο myprotein βγαίνει πολύ φθηνά κλπ). Και το max που θα πάρω είναι 2 scoop. Δεν ήταν αυτό το point της κουβέντας πάντως. Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε. Φώτη συμφωνώ απόλυτα, κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ οτι το δουλεύουν στο μυαλό τους. Η δικια μου γνωμη ειναι να κοψεις τις σκονες και να προσπαθησεις να μαγειρευεις σπιτι φαγητα που ξέρεις και οχι επεξεργασμενες σκονες του εμποριου που δεν εισαι σιγουρος απο που προέρχονται. Δεν ειναι τελειως παραλογοι οι γονεις σου. Δικια μου γνωμη βεβαια προσωπικη. Καλη χρονια με υγεια. Α! Και να ξέρεις αμα συνηθισεις να τρως ωραιο και υγιεϊνο φαγητο μετα θα σου ειναι και πιο ευκολο να πετάξεις εντελως την σαβουροδιατροφη απο την καθημερινοτητα σου. Ειναι θεμα και ψυχολογιας αλλιως με τη σκονη στο τέλος θα μισησεις τον τροπο ζωης αυτον και θα πέσεις με τη μουρη σε γλυκα ... σοκολατες και άλλα τέτοια. Για 2-3... 5-6 μηνες. Λές και αυτο ειναι υγιεινο. Η σκονη δεν ειναι τροφη φιλε.
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εδώ και 2,5 χρόνια μετράω μάκρος οπότε ξέρω αρκετά περι διατροφής. Αν εξαιρέσουμε τους τελευταίους 2 μήνες, μια φορά την εβδομάδα έκανα cheat. Κατά τα άλλα βρώμη γάλα,γιαούρτια,κοτόπουλα, μακαρόνια μαύρα, ρύζι, τόνο κλπ κλπ. Η σκόνη δεν είναι τροφή, είναι συμπλήρωμα και ως τέτοιο την χρησιμοποιώ. Αυτό με τα γλυκά που γράφεις κατα την εμπειρία μου δεν ισχύει καν. 1
Demetra_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εδώ και 2,5 χρόνια μετράω μάκρος οπότε ξέρω αρκετά περι διατροφής. Αν εξαιρέσουμε τους τελευταίους 2 μήνες, μια φορά την εβδομάδα έκανα cheat. Κατά τα άλλα βρώμη γάλα,γιαούρτια,κοτόπουλα, μακαρόνια μαύρα, ρύζι, τόνο κλπ κλπ. Η σκόνη δεν είναι τροφή, είναι συμπλήρωμα και ως τέτοιο την χρησιμοποιώ. Αυτό με τα γλυκά που γράφεις κατα την εμπειρία μου δεν ισχύει καν. μίλα με τον θεράποντα ιατρό σου, αεκ. το θέμα σου είναι "λεπτό" και είναι ο πλέον κατάλληλος να σε καθοδηγήσει. 2
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Εδώ και 2,5 χρόνια μετράω μάκρος οπότε ξέρω αρκετά περι διατροφής. Αν εξαιρέσουμε τους τελευταίους 2 μήνες, μια φορά την εβδομάδα έκανα cheat. Κατά τα άλλα βρώμη γάλα,γιαούρτια,κοτόπουλα, μακαρόνια μαύρα, ρύζι, τόνο κλπ κλπ. Η σκόνη δεν είναι τροφή, είναι συμπλήρωμα και ως τέτοιο την χρησιμοποιώ. Αυτό με τα γλυκά που γράφεις κατα την εμπειρία μου δεν ισχύει καν. Αν θες τη γνωμη μου δεν ειναι μονο τα παραπάνω. Κάποιος που θρεφεται υγιεινα συμπεριλαμβάνει και την σογια και τα ψάρια ... και το ταχινι ... και τα αμυγδαλα και το σπανάκι , ειδικα τα ψαρια ειναι μια μεγαλη κατηγορια απο μονα τους. Το να μετράς μακροσυστατικα δεν ειναι πάντα το πάν έχουμε να μάθουμε πολλα ακομα περι διατροφης. Οσο ψάχνεσαι μαθαινεις. Τα μακροσυστατικα ειναι το πιο ευκολο πραγμα να τα μετρησεις ... αλλο αν μερικοι το κανουν να φαινεται επιστημη. χαχα πχ παιρνεις τη συσκευασια με την βρωμη βλεπεις πισω οτι λεει 15γρ πρωτεϊνη και 70γρ υδατανθρακα ξέρεις οτι αν την μια μέρα έχεις να φάς 150γρ υδατανθρακα με 100γρ έχεις ηδη καλυψει τις μισες σου ανάγκες απο υδατανθρακα μέσα στην μέρα. Πραγματικα τα μακροσυστατικα ειναι το πιο ευκολο πράγμα τους ξκοιταζα και εγω που τα συζητουσαν και ελεγα πωπω τι κανουν αυτοι ... μολις τα ψάξεις θα δεις ειναι αστεια. Με τα ψαρακια μονο καθε μερα μπορεις να λαμβανεις τις πρωτεϊνες που θές ... 300γρ σαρδελα 60γρ πρωτεϊνης ... 2 φετες ψωμι αλλα 7γρ ... σπανακι αλλα 5γρ σαλατα λαχανο αλλα 2 ... 76γρ μονο απο ενα τέτοιο γευμα. Πολυ υγιεινο και βεβαια για προπονηση καταλληλο. Η σογια εχει 30-35γρ πρωτεϊνη στα 100. Με 200γρ έχεις φτασει τα 70 βαλε ψωμια και σαλατες εφτασες στα 80. Με ενα πρωϊνο ενα γιαουρτάκι ολυμπος 2% εισαι αλλα 20γρ και με βρωμη αλλα 15 = 115 ως τωρα μια φετα ψωμι με 100γρ ντιρολο εφτασες στα 155γρ και έκλεισες .... με πρωϊνο μονο και μεσημεριανο ρε συ και ενα σνακ το απογευμα. Η σογια φτιαχνεται πανευκολα αμα την μαθεις μια φορά. Βάλτα κατω να δεις. Το ντιρολο εμενταλ το λαϊτ στα 100γρ εχει 32γρ πρωτεϊνη 3 φετες ειναι. Οι φακες θελουν απλα λιγο βρασιμο ειναι νοστιμοτατες. Ενα γευμα με 200γρ φακη δινει 20γρ πρωτεϊνη (θεωρουμε οτι με το βράσιμο ε΄χασαν το 50% των μακροσυστατιικων τους οι φακές για αυτο μονο 10γρ στα 100γρ) βάλε και 2 φέτες ντιρολο διπλα και ενα κομματάκι ψωμι έφτασες κοντα στα 50γρ φιλε μου. Η διατροφη δεν ειναι α οκ βάζω 2 κεσεδάκια τονο και τελος. Αμα δεν εμπλουτισεις και δεν κάνεις συνδυασμους μονιμως θα πεινας και θα νιώθεις οτι τρως άχυρα. Παλια ειχε ένας ενα βιντεο και λεει σημερα θα παμε να ψωνισουμε για να δειτε οτι οποιος κανει διατροφη δεν θελει πολλα... πηγε και πηρε αυγα - κοτοπουλο - βρωμη - πρασινα μηλα - και μαυρο ρυζι. Καλα κρασια. Γυμνασμενος μεν ... τουμπανο μεν αλλα υπάρχουν σημαντικές παραλειψεις στην διατροφη του βεβαια αυτο αμα το γραψεις εδω ααα δεν ξερεις επειδη δεν εχεις φτιαξει μυς χαχαχα ελεοςςςς λες και εισαι αβουλος δεν εισαι σκεπτομενο ατομο να κρινεις και να αμφισβητησεις κιολας. Το μονο που μετραει δηλαδη ειναι να έχεις μυς για να έχεις αποψη .... λες και οι επιστημονες που ειναι της διατροφης και της χημειας ειναι ολοι σβατζενεγκερ. Τι να πω τα χουμε πει 500 φορες και εδω μεσα και το καλοκαιρι εχει κλειδωθει το θρεντ εχω φάει και μπαν.... δεν θα ξανα σχυνεχισω βαρεθηκα εσυ βεβαια δεν φταις σε κατι απλα το λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις