Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοεις πως τωρα εισαι χοντρη η' οτι δειχνεις καλυτερη ?Απο τα ποσα πηγες στα 60 ρε?Το δεύτερο! Μοντελάκι η μαργαρίτα όσο κιλά και αν είναι, μόνο ελάττωμα της η ελαττωματική ομάδα που υποστηρίζει, όμως Οκ ουδείς τέλειος την αγαπάμε ακόμη κ έτσι! 3
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερη Ε ήμουν 56-56.5. Χαχα τι να κάνουμε εχουμε και τα πάθη μας 2
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το δεύτερο! Μοντελάκι η μαργαρίτα όσο κιλά και αν είναι, μόνο ελάττωμα της η ελαττωματική ομάδα που υποστηρίζει, όμως Οκ ουδείς τέλειος την αγαπάμε ακόμη κ έτσι! Και αλλο ελαττωμα εχει ,δεν το εχει καθολου με τα παπουτσια χαχαχα . Βαλε φωτο Μαργαριταρονι και ξεκινα gym οχι μια παμε δεκα δεν παμε ... 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω ποια η σχέση σας με τη ζυγαριά, αλλά προσωπικά κοιτάζω περισσότερο τον καθρέφτη. Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός, ούτε το λιγότερο είναι πάντα το καλύτερο (για εμάς τις κορασίδες που έχουμε και ψυχολογικά πολλές φορές). Είσαι όντως μοντελάκι, Μαργαρίτα, σε κάθε περίπτωση. Αν νιώσεις ότι θες να χάσεις κάτι, θα το δεις εσύ με τον καιρό και θα το κάνεις... 3
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω ποια η σχέση σας με τη ζυγαριά, αλλά προσωπικά κοιτάζω περισσότερο τον καθρέφτη. Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός, ούτε το λιγότερο είναι πάντα το καλύτερο (για εμάς τις κορασίδες που έχουμε και ψυχολογικά πολλές φορές). Είσαι όντως μοντελάκι, Μαργαρίτα, σε κάθε περίπτωση. Αν νιώσεις ότι θες να χάσεις κάτι, θα το δεις εσύ με τον καιρό και θα το κάνεις... Δεν ειναι παντα απολυτο αυτο . θελω να πω πως δεν εχουν ολοι καταλληλο κριτηριο για το τι δειχνει ωραια πανω τους η' στο σωμα τους .Καλο ειναι να παιρνουμε και μια τριτη αποψη απο ατομα που εμπιστευομαστε την γνωμη τους η' γνωριζουν το αντικειμενο, την γυμναστικη εν προκειμενω. 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνούμε, καλύτεροι εκείνοι ενδεχομένως από τον καθρέφτη και τη ζυγαριά μαζί.
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ο καθρεφτης βέβαια δεν δειχνει και το πισω μέρος του κορμου σου ειδικά στους άντρες στην περιοχη της μέσης πισω μαζευεται το λιπάκι. Οποτε αν εισαι πχ 80 κιλά θα έχει διαφορά αν κατεβεις προσεκτικά στα 78 και οταν λεω προσεκτικά εννοω οχι χασιμο σε 1 εβδομάδα με το να μη τρως βράδυ και να λιμοκτονεις. Θα φυγει ΚΑΙ απο εκει λιπος δεν μπορει.
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Είσαι όντως μοντελάκι, Μαργαρίτα, σε κάθε περίπτωση Πάντα με τον καλό λόγο η θηλυκιά τόξο, εύγε, σε αντίθεση με τον αρσενικό. Λοιπόν Φώτη κόβονται μαχαίρι οι κουραμπιέδες τα μελομακάρονα, τα γλυκά, όλα αυτά τα πράγματα του σατανά τέλος πάντων και μπαίνουμε σε περίοδο στέρησης για τουλάχιστον ένα δίμηνο και βλέπουμε, τώρα στις γιορτές βάλαμε δύο κιλά πολύ σάπια και δεν λέει! Ε ρε μπρόκολο και ασπράδι που έχει να πέσει, αν δεν είστε καλά παιδάκια θα σας φλομώσω στις φώτο μέχρι να ξεράσετε χαχα 2
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Πάντα με τον καλό λόγο η θηλυκιά τόξο, εύγε, σε αντίθεση με τον αρσενικό. Λοιπόν Φώτη κόβονται μαχαίρι οι κουραμπιέδες τα μελομακάρονα, τα γλυκά, όλα αυτά τα πράγματα του σατανά τέλος πάντων και μπαίνουμε σε περίοδο στέρησης για τουλάχιστον ένα δίμηνο και βλέπουμε, τώρα στις γιορτές βάλαμε δύο κιλά πολύ σάπια και δεν λέει! Ε ρε μπρόκολο και ασπράδι που έχει να πέσει, αν δεν είστε καλά παιδάκια θα σας φλομώσω στις φώτο μέχρι να ξεράσετε χαχα Τι διμηνο ρε ,αν ηταν διμηνο θα εκανα παρτυ .Παμε για 6μηνο πλας .Εχω ξενερωσει και μονο στην ιδεα ... 2
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δίμηνο φουλ αυστηρά θα το πάω και μένα εννοείται μέχρι Μάιο Ιούνιο θα είναι ελάχιστες οι παραριες που θα τρώω! 2
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Πάντα με τον καλό λόγο η θηλυκιά τόξο, εύγε, σε αντίθεση με τον αρσενικό. Λοιπόν Φώτη κόβονται μαχαίρι οι κουραμπιέδες τα μελομακάρονα, τα γλυκά, όλα αυτά τα πράγματα του σατανά τέλος πάντων και μπαίνουμε σε περίοδο στέρησης για τουλάχιστον ένα δίμηνο και βλέπουμε, τώρα στις γιορτές βάλαμε δύο κιλά πολύ σάπια και δεν λέει! Ε ρε μπρόκολο και ασπράδι που έχει να πέσει, αν δεν είστε καλά παιδάκια θα σας φλομώσω στις φώτο μέχρι να ξεράσετε χαχα Για αυτο το καλυτερο συστημα πιστευω ειναι το δικο μου .... Μια ημέρα την εβδομάδα θα φάς οτι μαλακια θές (αν θες) και μετα προγραμμα .... στο τέλος της εβδομάδας το ιδιο κ.ο.κ και φετος και οι 2 αργιες έπεφταν σουκου που τελειωνε η βδομάδα οποτε τις συνδυασα ετσι οποτε και κιλο δεν πηρα .... και βεβαια θα συνεχισω με αυτο το προγραμμα... εσυ που το έχεσες ξαναφαε γλυκο σε κανα διμηνο εγω τη Κυριακη θα κτυπησω τις πάστες μου!
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Να ήμασταν το ίδιο ωραία θα ήταν. Θα ήθελες Ε? 1
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Να ήμασταν το ίδιο ωραία θα ήταν. Θα ήθελες Ε? Προς το παρον θέλω να φάω μια πάστα. (Πριν το 2μηνο) Υπάρχουν και οι αδύνατοι κομαντο εκτος απο τους ογκώδεις. Να ξέρεις -.- 1
Demetra_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 DD όταν θα καθαρίσεις την κοιλιακή σου χώρα από λίπος τουτέστιν ρίξεις bf και χτίσεις ώμους-πλάτη-4φαλα, τουτέστιν βάλεις μυική μάζα {χτίζεται από ζωϊκή protein κατά βάση} έλα και πες μας για το μαμηστερό σου πρόγραμμα έως τότε αρκέσου στη λατρεία του revolver. (ξεκίνα τον λίβελο τώρα) 5
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Χαβαλέ κάνουμε ρε παιδιά τι πιάνεστε αμέσως? Ουτε ενας ανασφαλης χοντρος δεν θα αντιδρουσε έτσι. Πωπω. Ελεοςςςς Ωστοσο ασχέτως της εικονας και πάλι .... το προγραμμα που έγραψα εγω ειναι σιγουρα πιο βολικο ακομα και απο του Μάους γενικα ειναι οτι χειροτερο να πέφτεις με τη μουρη για 2-3 μηνες και μετα να επανέρχεσαι ... δειχνει ελλειψη πειθαρχιας και αυτοσυγκρατησης. Ειδικά για εναν νέο στο χώρο γιατι φανταζομαι μας παρακολουθουν και τέτοιοι. Θα ειναι καταστροφικο. Για αυτον ειναι πιο πολυ το σχολιο τωρα εντάξει αμα θελει ο Μάους να του πουμε για μια ακομα φορά οτι ειναι ο καλυτερος και ο πιο ογκώδης το κάνω δεν εχω προβλημα ο σχολιασμος ηταν μονο ως προς το προγραμμα κραπαιλης και μαλιστα για εναν καινουργιο. Τωρα πέρα απο την πλακα ηλπιζα οτι θα το καταλαβει και δεν θα παει την κουβεντα στο κλασσικο θεμα του θρεντ ποιος φαινεται δηλαδη πιο γαματος απο τον άλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις