Liverpool89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Παιδια να ρωτησω και γω κατι.. Εκοψα την γυμναστικη λογω στρατου και τωρα θα την ξαναρχισω.. Κανω σπιτι . Αγορασα πολυοργανο και με το απολυθω θα αγορασω μια μπαρα 2 αλτηρες και 70 κιλα.. Τα κιλα δεν ξερω πως να τα χωρισω. Δηλαδη ποσα 5κιλα να παρω ποσα 2,5 κιλα, το μονο που σκεφτηκα οτι πρεπει να ειναι ζυγος ο αριθμος τους για να με βολευουν .. Και κατι ακομα για ζεσταμα επειδη ο χωρος μου ειναι περιορισμενος σκεφτηκα να κανω σχοινακι, ειναι καλη λυση ή εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο για ζεσταμα. Πριν το γυμναστηριο ποση ωρα πρεπει να εχει περασει απο τοτε που εφαγες? Κατα την διαρκεια κανει να πινεις νερο? Μετα απο το γυμναστηριο ποση ωρα πρεπει να περασει για να φας? Και κατι τελευταιο.. Εγω σκεφτομαι να φοραω μακρια ρουχα ωστε να ιδρωνω πιο πολυ, σωστο ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Παιδια να ρωτησω και γω κατι.. Εκοψα την γυμναστικη λογω στρατου και τωρα θα την ξαναρχισω.. Κανω σπιτι . Αγορασα πολυοργανο και με το απολυθω θα αγορασω μια μπαρα 2 αλτηρες και 70 κιλα.. Τα κιλα δεν ξερω πως να τα χωρισω. Δηλαδη ποσα 5κιλα να παρω ποσα 2,5 κιλα, το μονο που σκεφτηκα οτι πρεπει να ειναι ζυγος ο αριθμος τους για να με βολευουν .. Και κατι ακομα για ζεσταμα επειδη ο χωρος μου ειναι περιορισμενος σκεφτηκα να κανω σχοινακι, ειναι καλη λυση ή εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο για ζεσταμα. Πριν το γυμναστηριο ποση ωρα πρεπει να εχει περασει απο τοτε που εφαγες? Κατα την διαρκεια κανει να πινεις νερο? Μετα απο το γυμναστηριο ποση ωρα πρεπει να περασει για να φας? Και κατι τελευταιο.. Εγω σκεφτομαι να φοραω μακρια ρουχα ωστε να ιδρωνω πιο πολυ, σωστο ειναι αυτο? Πάρε σίγουρα 2 10κιλα και μετά πάρε τόσα πεντάκιλα ώστε να περισεύουν 4 2,5 κιλα. Επόσης καλό είναι να πάρεις και 4 1,25κιλα για τους αλτήρες. Μια χαρά είναι το σχοινάκι... Εξαρτάται από το τι και πόσο έφαγες. Εσύ θα ξέρεις πότε να πας. Μιας και θα έχεις κατευθείαν πρόσβαση στον χώρο απλά περίμενε να μην είσαι φουσκωμένος αλλά να μην νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια...συνήθως 2-3 ώρες είναι καλά. Ναι μπορείς να πίνεις νερό απλά μικρές γουλίτσες όποτε έχεις ανάγκη και όχι όποτε να ναι. Μπορείς να φας κατευθείαν κάτι μικρό για να πάρεις πρωτεΐνη π.χ. αυγά βραστά + μπανάνα και όταν πεινάσεις δηλαδή σε καμία ώρα φάε το βασικό σου γεύμα. Δεν έχει νόημα...υγρά θα χάνεις...δεν χάνεις κιλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Λοιπόν με αλτήρες προφανώς τα θες χ4 μέχρι και 5 κιλά και για μπάρα χ2 από κει και πάνω. Τώρα άμα αποκτηνωθείς παίρνεις παραπάνω 20κιλα και 5κιλα. Σχοινάκι είναι σούπερ και για αερόβια. Το φαγητό δεν έχει σημασία. Μόνο στην αερόβια και αυτό για να μη ξεράσεις. Ο ιδρώτας δεν έχει καμία σημασία. Ακόμα χειρότερα καθώς αφυδατώνεσαι και πέφτουν οι επιδόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Οκ ...Σας ευχαριστω πολυ.. Ελεγα για αρχη να φροντιζω να ιδρωνω πιο πολυ ωστε να φυγουν τα περιττα κιλα του στρατου και του χαλαροματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Στην αεροβική αν έχεις τις αντοχές προσπάθησε να κάνεις τα διαλείμματα υποδιπλάσια από τα sprint. π.χ. 1 λεπτό τρέξιμο και 30 δεύτερα περπάτημα ή 2 λεπτά τρέξιμο 1 λεπτό περπάτημα κ.ο.κ. Το πρόγραμμα μπορείς να προσθέσεις πολλά αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν μπορείς να ξεπερνάς το μισάωρο. Μπορείς να κάνεις: Τρίτη: Squat 4 * 6-12 (ανάλογα με τα κιλά που έχεις διαθέσιμα), stiff leg deadlift 4* 6-12, barbell calf raises 5 * 12-20 Πέμπτη: Όσο πονάς μην κάνεις τίποτα για στήθος μέχρι να περάσει, barbell curls 4* 6-12, reverse barbell curls 4 * 6-12 Σάββατο: barbell row 4 * 6-12, barbell pull over 4 * 6-12, close grip bench press 4* 6-12, γαλλικές με μπάρα 4 * 6-12 Αν δεν ξέρεις τις ασκήσεις πάτα να δεις στο Youtube ή ρώτα εδώ. Διαλλείματα όσο μπορείς κράτα τα χαμήλα και μην ξεπερνάνε το 1μιση λεπτό. Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω τις συμβουλές για την αεροβική, να δω αν θα τα καταφέρω. Αναφορικά με τα βάρη, οι ασκήσεις της Τρίτης είναι για τα πόδια, σωστά; Επειδή άμεσα με ενδιαφέρει κορμός και πάνω να κάνω την Τρίτη τις ασκήσεις της Πέμπτης, να επαναλαμβάνονται δηλαδή οι ίδιες ασκήσεις που ενδυναμώνουν δικέφαλους/τρικέφαλους; Για τα πόδια θα δουλέψω από Σεπτέμβριο και μετά που θα έχει φύγει κοιλιά (hopefully) και θα έχω κάνει ψιλοόγκο ο άνω κορμός (hopefully ξανά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω τις συμβουλές για την αεροβική, να δω αν θα τα καταφέρω. Αναφορικά με τα βάρη, οι ασκήσεις της Τρίτης είναι για τα πόδια, σωστά; Επειδή άμεσα με ενδιαφέρει κορμός και πάνω να κάνω την Τρίτη τις ασκήσεις της Πέμπτης, να επαναλαμβάνονται δηλαδή οι ίδιες ασκήσεις που ενδυναμώνουν δικέφαλους/τρικέφαλους; Για τα πόδια θα δουλέψω από Σεπτέμβριο και μετά που θα έχει φύγει κοιλιά (hopefully) και θα έχω κάνει ψιλοόγκο ο άνω κορμός (hopefully ξανά). Εγώ προσωπικά δεν θα άφηνα εκτός τις ασκήσεις που σου έχω στα πόδια γιατί πέρα από το τι είναι το μισό μας σώμα, χτίζουν δυνατό κορμό και είναι ασκήσεις που δεν πρέπει να λείπουν. Απο 'κει και πέρα εσύ αποφασίζεις τι κάνεις ποιές μέρες βάζεις που. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Υποθέτω ότι ξέρεις καλύτερα οπότε θα ακουλουθήσω το πρόγραμμα που προτείνεις να δω που θα με βγάλει. Θενξ για τις συμβουλές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Τρώγε 2 ώρες πριν ένα καλό γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες (η και υδρογονάνθρακες άμα τύχει, δίνουν πολύ ενέργεια ) Από βάρη ότι και να σου πούμε δεν έχει σημασία. Ο καθένας έχει διαφορετική δύναμη. Απλώς φρόντισε να είναι άρτιος αριθμός. Ο ιδρώτας δεν έχει σχέση με απώλεια λίπους. Τα ρούχα σου βρωμίζεις χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 (η και υδρογονάνθρακες άμα τύχει, δίνουν πολύ ενέργεια ) Όντως πολλή ενέργεια κρύβουν οι υδρογονάνθρακες, αλλά δε νομίζω να ζήσει εάν πιει π.χ. βενζίνη. Σίγουρα εννοούσες κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Πράγματι κάτι άλλο ενοούσα. Η βενζίνη είναι επεξεργασμένος υδρογονάνθρακας. Αναφέρομαι σε απλούς όπως το πετρέλαιο ας πούμε που αφομοιώνεται πιο εύκολα από τον οργανισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 οι υδατάνθρακες είναι ελληνικοί ρε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 οι υδατάνθρακες είναι ελληνικοί ρε! Εδώ σηκώνει ριπόρτ για πολιτικό σχόλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Tο είδα σε άλλο φόρυμ και είπα να το ποστάρω και εδώ. Εντυπωσιακή η κοπελίτσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Γιατί τόσο λύγισμα στη μέση; Για να σηκώσει πιο πολλά κιλά ή για άλλο λόγο; I don't like it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 έτσι γίνεται στο "raw bench press" από ότι βλέπω, πιο δύσκολο λογικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις