Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yannis εκανα και εγω μια μαϊμουδιά σημερα! Βγηκα πριν λιγο για τρέξιμο χωρις αντιανεμικά κασκόλ κτλπ με ένα απλο φουτερ ... θερμοκρασια 5 βαθμούς. Έτρεξα μιση ώρα χωρις πολλή ένταση. 4 χιλιόμετρα έβγαλα. Μετα εκανα διατάσεις κανα 5λεπτο να τεντωθώ καλά και έφυγα!

Κλειστο το γυμναστηριο σημερα ... και αυριο που θα ανοιξει θα πλακώσει κοσμος και κοσμάκης όπως την τριτη μέρα των χριστουγεννων.

Επειδή αυριο δουλευω απόγευμα όμως παιζει να κοιμηθώ νωρις αποψε (κατά τις 12) και να πάω νωρις κατά τις 10-11 το πρωϊ. Να είμαι εγώ η γυμναστρια και κανας συνταξιούχος.... :cry:

Από διατροφή χθες(ολη μέρα) και προχθες (το βραδυ μονο) το ριξαμε αρκετά εξω... εφαγα πολλα γλυκα , σουβλακια , πατατες τηγανιτες και αλλα πολλά. :-D  Σημερα επανήρθαμε κατά τα γνωστα στο πρόγραμμα μας. Στη δουλεια σημερα μια συνάδελφος έλεγε ότι 2 εβδομάδες έφαγε σαν αρκουδα (υποτίθεται κανει διαιτα) της ειπα ότι διατροφή ετσι δεν γινεται και στράβωσε. :ph34r: Μου ειπε ότι τωρα θα επανέλθει δυναμικα ... εκανε ένα διάλλειμα χαχα μετα έκανε και 6-7 τσιγάρα. Καλα κρασιά -.- Εννοείται της την ειπα και για το τσιγαρο ..... δεν θα αναπνέουμε τον καπνο τους.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

72,5 Αλεξ. Ξεκίνησα απο 68 με 15bf, τώρα να μαι στο 16-17bf, ίσως να χω βάλει και παραπάνω μυϊκά κιλα αλλα προτιμώ να κρατάω χαμηλά τη μπάλα.

Αλεξ, αν δεν ήταν η προπόνηση που κάναμε μαζί με τη Δήμητρα ακόμη θα νόμιζα οτι γυμνάζομαι μέχρι failure. Μου άνοιξες τα μάτια τότε!

• Like 1
Δημοσ.

3 μυικα κιλα σε 4 μηνες? Εγω ξερω καπου στο 1μιση μυικο κιλο το χρονο για natural με διατροφη και σωστη γυμναστικη ειναι το achievable :X

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον Κυριες και Κυριοι οτι φαγαμε -φαγαμε .

Σοβαρευτειτε  τωρα να  ξεκινησουμε  προγραμμα ,δεν θελω να παρεκλινουμε και τα σχετικα ,αυτα ειναι παιδικα.

Προσηλωση στον στοχο και υπομονη .

• Like 3
Δημοσ.

3 μυικα κιλα σε 4 μηνες? Εγω ξερω καπου στο 1μιση μυικο κιλο το χρονο για natural με διατροφη και σωστη γυμναστικη ειναι το achievable :X

Όλα είναι σχετικά. Αν είσαι 1.85 και 69 κιλά όπως ήταν ο Γιάννης αλλάζει το πράμα. 

Εγώ που είμαι 1.85 και 84 κιλά και μισό μυικό κιλό το χρόνο καλά είναι. 

Σοβαρευτειτε  τωρα να  ξεκινησουμε  προγραμμα ,δεν θελω να παρεκλινουμε και τα σχετικα ,αυτα ειναι παιδικα.

Σοβαρέψου εσύ ρε!
  • Like 3
Δημοσ.

Απορω τι πανε και πληρωνουν διατροφολογους ατομα που 2 εβδομαδες κανουν διαιτα και τις αλλες 2 το χεζουν επειδη ηρθε η μαμα η γιαγια και αρχισε να τους μαγειρευει!!! Χαχα εχει πλακα αυτο.

Δημοσ.

Για να βάλεις μυϊκά κιλά γρήγορα σημαντικότατο ρόλο εκτός όλων των άλλων παίζει και η ηλικία.

Ξεκίνησαμε γυμναστήριο με τον ανιψιό μου πριν 22 μήνες.

Εγώ το μόνο που κατάφερα ήταν να ανέβω σε δύναμη αρκετά . Το σώμα μου δεν έχει αλλάξει τόσο όσο να φαίνεται. Έχω και background με την γυμναστική(με πολύχρονα διαλείμματα ) καμιά 30αριά χρόνια.

Ο ανιψιός μου 21 χρόνων τώρα, από ευτραφής μπουλούκος έχει γίνει ένα ευπαρουσίαστο παλικάρι .

Τεστοστερόνη γαρ..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συνεχίζω τον όγκο

Δημοσ.

Για να βάλεις μυϊκά κιλά γρήγορα σημαντικότατο ρόλο εκτός όλων των άλλων παίζει και η ηλικία.

Εγώ το μόνο που κατάφερα ήταν να ανέβω σε δύναμη αρκετά . Το σώμα μου δεν έχει αλλάξει τόσο όσο να φαίνεται. Έχω και background με την γυμναστική(με πολύχρονα διαλείμματα ) καμιά 30αριά χρόνια.

Ο ανιψιός μου 21 χρόνων τώρα, από ευτραφής μπουλούκος έχει γίνει ένα ευπαρουσίαστο παλικάρι .

Τεστοστερόνη γαρ..

Πήρε σε μύες?
Δημοσ.

Τεστοστερόνη γαρ..

Το ξέρεις ότι οι χοντρότεροι μπορει να έχουν αυξημένες σεξουαλικές ορέξεις λογω της λεπτίνης? :confused:

Η λεπτίνη είναι η ορμονη που δινει την εντολή στον εγκέφαλο.

Δημοσ.

Μπα έχω βάλει κιλά , έχω παει 60, τελευταία φορά που ήμουν τοςο ήμουν στη Τρίτη λυκείου. Αλλα με τα θέματα υγείας και τη θεραπεία που κάνω πια, πολυ δύσκολα θα τα χάσω. Όποτε κοιτάω να το χαλιναγωγίσω να μη τρώω πολλές θερμίδες ωςτε να μη παρω αλλο, και να χτίσω πανω σε αυτο με τα βαρη.

Παντως παιδιά ακόμα κι αν πέρασε καιρός που δεν εκανα προπονηςη της προκοπής το σωμα μου τωρα στα 60 κιλά έχει έλειψε αλλη εικόνα απ όταν ήμουν τοςο στο σχολείο. Θα κοιτάξω να βάλω φωτο, μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη συνολική εικόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα έχω βάλει κιλά , έχω παει 60, τελευταία φορά που ήμουν τοςο ήμουν στη Τρίτη λυκείου. Αλλα με τα θέματα υγείας και τη θεραπεία που κάνω πια, πολυ δύσκολα θα τα χάσω. Όποτε κοιτάω να το χαλιναγωγίσω να μη τρώω πολλές θερμίδες ωςτε να μη παρω αλλο, και να χτίσω πανω σε αυτο με τα βαρη.

Παντως παιδιά ακόμα κι αν πέρασε καιρός που δεν εκανα προπονηςη της προκοπής το σωμα μου τωρα στα 60 κιλά έχει έλειψε αλλη εικόνα απ όταν ήμουν τοςο στο σχολείο. Θα κοιτάξω να βάλω φωτο, μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη συνολική εικόνα.

Τι εννοεις πως τωρα εισαι χοντρη η' οτι  δειχνεις καλυτερη  ?Απο τα ποσα πηγες στα 60 ρε?

Δημοσ.

Σίγουρα ότι είναι αισθητά καλύτερο εννοεί εφόσον στο σχολείο (εικάζω ότι) δεν γυμναζόταν. Τα ίδια κιλά σε ένα αγύμναστο σώμα δείχνουν πιο "απλωμένα" από όσο σε ένα γυμνασμένο. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...