jason97 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αρνί,κατσίκι,πρατινα είναι κανενα υγιεινό?
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αρνί,κατσίκι,πρατινα είναι κανενα υγιεινό? Τιποτα απο αυτα. Κρέας που ειναι χαμηλο σε λιπαρά ειναι το κοτοπουλο και μετά το χοιρινο (προτιμοτερο απο το αρνι) ψαξε και βρες εναν πινακα με τα θρεπτικα συστατικα τους.
jason97 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τιποτα απο αυτα. Κρέας που ειναι χαμηλο σε λιπαρά ειναι το κοτοπουλο και μετά το χοιρινο (προτιμοτερο απο το αρνι) ψαξε και βρες εναν πινακα με τα θρεπτικα συστατικα τους. To χοιρινό έχει λίπος Μπριζόλες λαιμού και καρέ αυτές με το κόκκαλο έχουν το ίδιο λίπος?
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 To χοιρινό έχει λίπος Μπριζόλες λαιμού και καρέ αυτές με το κόκκαλο έχουν το ίδιο λίπος? Ένα φιλετο χοιρινου έχει λιγότερο λίπος από το αντίστοιχο κομμάτι του μοσχαριού και του βοδινού κρέατος. Αρνι : http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/kreas-poulerika-thalassina/arni-diatrofiki-aksia-kai-threptika-systatika βρες και τα αλλα. Το λάδι βάζει λιπος στο φαγητο 1-2 κουταλιες της σουπας να βάζεις. Και οχι τηγανητα εννοειται.
Vapir Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 σχετικά με τα χοιρινά να ξέρετε πως αλλάζουν τρελά οι θερμίδες λόγο λίπους πχ 300γρ άψητης πανσέτας (άντε να είναι 150-180 ψημένη , δηλαδή ένα μικρό σχετικά κομμάτι) έχει κοντά 2000 θερμίδες ενώ δεξιά το ψαρονέφρι... έχω δει σε γιορτινά τραπέζια να τρώνε τις πανσέτες με το κιλό ... πραγματικά δεν ήξερα τι θερμίδα παίζει , ήξερα οτι θα είναι ψηλά .. νταξ λίπος ειναι το μισό++ αλλα όχι κ έτσιΔηλαδή κάποιος π κάθεται και τρώει μέχρι σκασμού έχει φορτώσει κανα 10.000 θερμίδες 3-4 κομμάτια τέτοια να φάει και τίποτα πατάτες/ψωμιά κ έγινε είναι ίσως το μόνο κρέας που συχαίνομαι , μια φορά έτυχε να φάω σε Τσικνοπέμπτη και το μετάνιωσα μου ερχόταν να ξεράσω και με έπιασε πονοκέφαλος. Ισως επειδή γενικά αν κάτσω να φάω τρώω δεν παίζω , απλά δεν τρώω οτιδήποτε λιπαρό γιατι δεν μ αρέσει η γεύση 3
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Kαλα οσοι δεν κάνουν διατροφή δεν υπολογιζουν τι τρωνε δεν τους ενδιαφέρει κιολας. Απλα ριχνουν μέσα πράμα
Vapir Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Kαλα οσοι δεν κάνουν διατροφή δεν υπολογιζουν τι τρωνε δεν τους ενδιαφέρει κιολας. Απλα ριχνουν μέσα πράμα καλά μη νομίζεις κ εγώ όταν είναι μεγάλη γιορτή τρώω όσο γουστάρω (1 μέρα Χριστούγεννα, 1 μέρα πρωτοχρονιά) και το Πάσχα στην Ανάσταση . Στην γιορτή/γενέθλια μου ή σε κάποιου δικού μου τρώω και πάλι αλλα φυσιολογικά πράγματα , το θέμα είναι όμως πως την επόμενη μέρα στα καπάκια είναι λες κ δεν έφαγα τίποτα, δεν μου έρχεται όρεξη να φάω γλυκά και άλλες τροφές απο αυτές π έχω μάθει κ μ αρέσουν , οπότε δεν ανησυχώ για θερμίδες αλλα ε όχι και να το φας κ να συχαθείς τη ζωή σου 1
TEOKOS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά το ζελε που έχει το μοσχάρι είναι λίπος? Αν εννοείς αυτό που βρίσκεις στο ποντίκι ( μέρος από το μπούτι) όχι δεν είναι λίπος . Είναι κολλαγόνο που αν εξαιρέσεις την μπλιάχ υφή είναι διατροφικός θησαυρός .... 2
jason97 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τη κολλαγόνο σαν αυτό που διαφημίζουν στην τηλεόραση Τελικα τη είναι? Και που κάνει καλο?
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 καλά μη νομίζεις κ εγώ όταν είναι μεγάλη γιορτή τρώω όσο γουστάρω (1 μέρα Χριστούγεννα, 1 μέρα πρωτοχρονιά) και το Πάσχα στην Ανάσταση . Στην γιορτή/γενέθλια μου ή σε κάποιου δικού μου τρώω και πάλι αλλα φυσιολογικά πράγματα , το θέμα είναι όμως πως την επόμενη μέρα στα καπάκια είναι λες κ δεν έφαγα τίποτα, δεν μου έρχεται όρεξη να φάω γλυκά και άλλες τροφές απο αυτές π έχω μάθει κ μ αρέσουν , οπότε δεν ανησυχώ για θερμίδες αλλα ε όχι και να το φας κ να συχαθείς τη ζωή σου Και εγω αποψε και αυριο θα το ριξω έξω. Καλη χρονια σε ολους παιδια με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας. 3
wizzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά, πρόοδο και μακριά από τραυματισμούς! 3
Demetra_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και δημιουργία ! 5
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 ελα παιδια ... κλειστε το να πάμε να βρουμε τους αντιφιτνεσ να πάμε για κρεπάλες αποψε και αυριο :cry:
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μονοήμερη εκδρομή αύριο, να παίξουν τα κορτσούδια μου με το χιόνι, οπότε κάνω τώρα την αυριανή προπόνηση (τα καλά του home workout). Κοντεύει να μου βγει το κατσικάκι από τη μύτη αλλά δε γαμείς, just do it. Τα 3 μυικά κιλά σε 4 μήνες είναι γεγονός. Για 9 μήνες το σχεδίαζα αλλά αφού ήρθαν νωρίτερα, βάζω νέο στόχο άλλα 3 τους επόμενους 5+, μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή. Μπορεί να μπουν πιο δύσκολα, μπορεί κι εξίσου εύκολα (με την προπόνηση/διατροφή που κάνω δε θα ξαφνιάσει). Α, καλή χρονιά ρε! 6
alex_000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Πόσα κιλά είσαι τώρα? Εγώ φώναζα τόσο καιρό ότι 5 μυικά κιλά βάζεις για πλάκα με το βάρος που σε ήξερα (69??), αρκεί να το έκανες σωστα (τα απλά πράματα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις