Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

α οκ ,βρηκα το fenix sta 300 να το χτυπησω? Ειμαι σε τριλημμα .

Εσυ κανεις τοσες δραστηριοτητες, ειναι πολυ ωραιο εργαλειο και το μεγεθος του δε θα σου ειναι θεμα

Δημοσ.

Ετσι ειναι ..

όταν δίνεις 49 για ενα χρόνο σου φαίνονται πολλά τα 20 για 8 μέρες που ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ σαν τιμή και κανονικά θα έπρεπε να χρεώνουν αν όχι 10 αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ευρω την κάθε προπόνηση!

Είναι αρκετά τα γυμναστήρια που προσφέρουν το μήνα 20€ για φοιτητές και ανέργους ή γενικά ως προσφορά, οπότε το μέτρο σύγκρισης δεν είναι μόνο τα 49€ που πλήρωσα εγώ (που είναι όντως ξεφτίλα τιμή)....

...το ίδιο γυμναστήριο έχει προσφορά 12 μηνών με 10€ το μήνα...

...σε αυτά τα πλαίσια, ναι μου κακοφαίνονται κάπως τα 20€ για 7-8 μέρες, τα οποια είναι ΜΑΥΡΑ, ασφαλώς...για μονές προπονήσεις 5€ μου είπαν κι εμένα.

Αλλά 30€ είναι το εισιτήριο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη...να το δώσω για μερικές προπονήσεις; Αν είσαι άνεργος, αυτά τα μετράς...

....το γυμναστήριο είναι καλό και προσεγμένο πάντως...εκεί έκανα άλλα καλοκαίρια βάρη και Krav Maga κι αυτή τη περίοδο είναι πολύ άνετα από κίνηση...

Θα δω τη Δευτέρα, αν δεν τη παλεύω άλλο καθισιό μπορεί να "ενδώσω"...

...έλεγα θα τη βγάλω με τρέξιμο γύρω από τη λίμνη, αλλά έπιασε αέρας και τη μια φορά που πήγα γύρισα ημι-κρυωμένος, με πονούσαν τα πνεμόνια, οπότε δε λέει...καλύτερα γυμναστήριο και ζεστό μπανάκι στ' αποδυτήρια....ή υπομονή μέχρι να επιστρέψουμε Σαλόνικα

πήγες στο Yava της Κλεάνθους; 

Ναι εκεί ήμουν και πέρυσι και φέτος με την ίδια προσφορά....

Δημοσ.

Γνωστός μου τσίμπησε το καλοκαίρι ετήσια προσφορά κανα 70αρι. Ευκαιρία να ξεκινήσω γυμναστήριο σκέφτηκε και την αγόρασε.

Δεν πήγε ποτε φυσικά.

Τεο, σε περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστός μου τσίμπησε το καλοκαίρι ετήσια προσφορά κανα 70αρι. Ευκαιρία να ξεκινήσω γυμναστήριο σκέφτηκε και την αγόρασε.

Δεν πήγε ποτε φυσικά.

αυτούς τους ανθρώπους τους μισώ... έτσι και μια φίλη μου ... πήγε ελάχιστες φορές (μετρημένες στα δάχτυλα τους 1 χεριού)

Δημοσ.

Δεν πήγε ποτε φυσικά.

Τεο, σε περιμένω.

O γνωστός σου ειναι ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι προσφορές , ξεκάθαρα κ  χιλιοειπωμένα αυτά μην τα ξαναλέμε ! 

Αν περάσω απο τα μέρη σου εννοείται πως θα πιούμε καφεδάκι κ μαζί τζον

Αλλά 30€ είναι το εισιτήριο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη...να το δώσω για μερικές προπονήσεις; Αν είσαι άνεργος, αυτά τα μετράς...

Δεν είπα κάτι για σένα, εσένα λογικότατα σου φαίνονται πολλά κ δίκιο έχεις να το σκέφτεσαι να τα δώσεις

στην ξεφτίλα τιμή αναφέρθηκα , ξεφτίλα γενικότερα δεν θα επεκταθώ γιατί δεν θέλω να συγχυστώ βραδιάτικα ..

• Like 2
Δημοσ.

εγω πληρώνω 40 ευρω το μηνα γυμναστηριο  :cry:  :cry:

αυτό το μηνα ηρθαν και τα τέλη του αυτοκινητου αλλα 250 εκει

βάλε και ένα 250αρι το ενοικιο ... 150 το νερο. Και 150 το πετρελαιο.

Παλι καλα δουλεύουμε 3 άτομα στην οικογενεια και ο ενας τσοντάρει στον άλλον.

• Like 1
Δημοσ.

καλά είσαι τότε, αν ανέχεσαι τον κόσμο 

Καλά είναι, με εξαίρεση τις ώρες 8-10μμ....εγώ πηγαίνω συνήθως είτε μεσημέρι 4-6μμ είτε 10-12μμ, και κάποιες φορές πρωί...μια χαρά είναι από κόσμο, δεν έχω παράπονο.

...έχει και παιδιά που ασχολούνται με τους αθλούμενους...

Δεν πήγε ποτε φυσικά.

Τεο, σε περιμένω.

Αυτή είναι και η λογική της προσφοράς....θα την αγοράσουν πολλαπλάσιοι απ' όσοι θα έρχονται συστηματικά, οπότε γι αυτούς βγαίνει σαν να πουλάνε ακριβότερα σε λιγότερους (σε σχέση με τη προσφορά).

...μαζεύουν λεφτά από ανθρώπους που δεν θα αγόραζαν συνδρομή υπό άλλες συνθήκες ή έχουν κι αλλού συνδρομή κτλ και να μην έρχονται δεν θα σκέφτονται ότι πέταξαν τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Εννοείται Τζον πως θέλω να βρεθούμε οταν περάσεις απο δω. Και βασικά ισχύει το ανάποδο. Ειναι γαιδουρια να ανεβει κάποιος Χαλκιδικη και να μην ενημερώσει έστω για ενα καφέ. Πολύ γούσταρα πέρσι που ήρθε ο Αλλαντιν (εκεί να δεις τρελοκομείο Τεο, μπροστά του εγω είμαι πταίσμα).

Κι άμα έχετε χρονο παμε για μπάνιο και μετά ερχόμαστε σπιτι να ψήσουμε τις μπριζολαρες μας. Αυτά αξίζουν στη ζωη άλλωστε!

Υ.Γ. Εχω τοςο συνηθίσει να κοιμάμαι στις 11.00 που μου κακοφαίνεται το σημερινό επικείμενο ξενύχτι. Παππούς αλερτ!

• Like 2
Δημοσ.

Υ.Γ. Εχω τοςο συνηθίσει να κοιμάμαι στις 11.00 που μου κακοφαίνεται το σημερινό επικείμενο ξενύχτι. Παππούς αλερτ!

μη το λες και γω μια από τα ίδια, στις 23.00 νάνι ... σήμερα να δω πως θα κρατηθώ ...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το ζελε που έχει το μοσχάρι είναι λίπος?

Ναι. Το μοσχάρι εχει λίπος και σε καθημερινη βάση κάνει κακο στην υγεια. Ειναι κοκκινο κρέας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...