Demetra_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ποσο καιρο εισαι οφφ? Εγω απο δευτερα και σκοπευω να κατσω και την επομενη βδομαδα για να χαλαρωσει λιγο ο οργανισμος μου. 6 μήνες και 15 μέρες
gon1332 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα σήμερα για πρώτη φορά snowboard. Γ@μησε! Πιο εύκολο από ski μου φάνηκε. Πιασμένοι τετρακέφαλοι, ραχιαίοι και τα συναφή. Κολάστηκα να το έχω σα χειμερινή ασχολία. 4
Fotis13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα σήμερα για πρώτη φορά snowboard. Γ@μησε! Πιο εύκολο από ski μου φάνηκε. Πιασμένοι τετρακέφαλοι, ραχιαίοι και τα συναφή. Κολάστηκα να το έχω σα χειμερινή ασχολία. Ε οχι και πιο ευκολο απο σκι ρε λολ .πολυ πιο δυσκολο ειναι σε μεσαιο και advance level σιγουρα . 1
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ρε τι πιο ευκολο, ουτε καν! Τη πρωτη μου φορά στον Παρνασσό πήγε η σαβούρα σύννεφο άσε που ηταν και πρωί πρωί κι έπεφτα στα παγωμένα 2
Demetra_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ρε τι πιο ευκολο, ουτε καν! Τη πρωτη μου φορά στον Παρνασσό πήγε η σαβούρα σύννεφο άσε που ηταν και πρωί πρωί κι έπεφτα στα παγωμένα εγώ μένω στο σαλέ και αφήνω τους λοιπούς στο ψοφόκρυο έξω... άκου εκεί σαβούρες στον πάγο ... ούτε κατά διάνοια, απαπα. εγώ είμαι της θάλασσας και της ζέστης ... 2
TEOKOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Teo, έχεις πολύ κεφι ρε φίλε. Άμα ρθεις ποτέ Χαλκιδική, δώσε σήμα να βρεθούμε για καμιά ρετσίνα. Άκου γκρέμλινς... Θα σου έρθω ρε alien. Aνεβαίνω αραιά και που Φούρκα..Εδώ κοντά στο σπίτι των γονιών μου έχουμε ένα καλό γυμναστήριο, αλλά μου ζητάνε 20€ για 8 μέρες, που δεν ξέρω αν θα πηγαίνω και κάθε μέρα, αν και όλο περισσότερο αισθάνομαι τη παρόρμηση για γυμναστικη με όλο αυτό το φαί.Άκου τα γούστα σου. Άλλος τα δίνει για 3 μέρες τσιγάρα... Έκανα σήμερα για πρώτη φορά snowboard. Γ@μησε! Πιο εύκολο από ski μου φάνηκε. Πιασμένοι τετρακέφαλοι, ραχιαίοι και τα συναφή. Κολάστηκα να το έχω σα χειμερινή ασχολία. Ναι ρε τι πιο ευκολο, ουτε καν! Τη πρωτη μου φορά στον Παρνασσό πήγε η σαβούρα σύννεφο άσε που ηταν και πρωί πρωί κι έπεφτα στα παγωμένα Αλήτες γκαζάκηδες 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ εδώσα 49 για ένα χρόνο δίπλα στο σπίτι που μένω έτσι όταν έρχομαι Αθήνα δεν θα ψάχνω γυμναστήριο. Από χτες ειμα πάλι με κρέμες και ζελατίνες για μια βδομάδα,
DDevil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα προπονηση ποδια και τρικέφαλους. Ποδια : - Εκτάσεις τετρακέφαλων σε μηχάνημα (λεω να το κάνω σημερα μετα από καιρο) η πρέσα λέει τιποτα? - Καθίσματα ειτε με μπάρα ειτε με αλτηρες. - Αρσεις γαμπών. Τρικέφαλους : - Kαμψεις αγκώνων - Πιέσεις με μπάρα σε πάγκο με κλειστη λαβη - Εκτασεις σε τροχαλια. θα παω σε καμια ωρα και βάλε γιατι έφαγα αρκετη σογια και βαυρστομάχιασα
Demetra_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ εδώσα 49 για ένα χρόνο δίπλα στο σπίτι που μένω έτσι όταν έρχομαι Αθήνα δεν θα ψάχνω γυμναστήριο. Από χτες ειμα πάλι με κρέμες και ζελατίνες για μια βδομάδα, τι χτύπησες πάλι; έχεις κάνει το σώμα σου καμβά ....
vgiozo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Θα σου έρθω ρε alien. Aνεβαίνω αραιά και που Φούρκα.. Άκου τα γούστα σου. Άλλος τα δίνει για 3 μέρες τσιγάρα... Αλήτες γκαζάκηδες Εγώ εδώσα 49 για ένα χρόνο δίπλα στο σπίτι που μένω έτσι όταν έρχομαι Αθήνα δεν θα ψάχνω γυμναστήριο. Από χτες ειμα πάλι με κρέμες και ζελατίνες για μια βδομάδα, Έτσι κι εγώ...έδωσα 49€ για ένα χρόνο στα yava, στη Θεσσαλονίκη να δώσω 20€ για 8 μέρες; Αν είναι έδινα επιπλεον 50€ για να έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω σε οποιοδήποτε Yava (πλην λίγων πολυτελών εξαιρέσεων) στην Ελλάδα...έχουμε την ίδια αλυσίδα και στα ΓΙάννενα αλλά είναι προς την άλλη μεριά της πόλης, δεν βολεύει καθόλου.
Mau-Maus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι κι εγώ...έδωσα 49€ για ένα χρόνο στα yava, στη Θεσσαλονίκη να δώσω 20€ για 8 μέρες? Ετσι ειναι .. όταν δίνεις 49 για ενα χρόνο σου φαίνονται πολλά τα 20 για 8 μέρες που ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ σαν τιμή και κανονικά θα έπρεπε να χρεώνουν αν όχι 10 αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ευρω την κάθε προπόνηση! 4
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μωρη Μαργαριτα το fenix 3 εχεις παρει ? Οχι ρε ουτε καν, ενα forerunner εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις