Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aρχισες παλι τα απολυτα ε?

Ρε η επομενη γκομενα σου να την γουσταρεις τρελα τρελα ομως και να εχει κολημα με το αλατι να τα κανει λυσα ολα .Εκει να σε δω .

Μονο τραβα καμια φωτο την φατσα σου μολις τα δοκιμασεις για να γελασουμε και εμεις χαχα.

Αφου ειναι δηλητηρια και τοξικα αποβλητα , τα γλυκα που βαζεις στο αντιφιτνες δεν εχουν ζαχαρη?

καλα οτι τα εχει ολα λυμενα ειναι δεδομενο.

Φίλε εγώ λέω τι ισχύει, αυτό δεν σημαίνει ότι το τηρώ κατά γράμμα, αν το τηρουσαμε θα είχαμε σηκώσει το κύπελλο χαχα!

Κοίτα το αλάτι και η ζάχαρη είναι δύο διαφορετικά πράγματα, εγώ προσωπικά το αλάτι το σιχαίνομαι μου φέρνει αναγούλα δεν το μπορώ καθόλου, με την δικιά μου όταν τρώμε φτιάχνουμε δύο σαλάτες, στην μια την δικιά μου χωρίς ίχνος και μια δικιά της τίγκα στο αλάτι!

Την ζάχαρη Οκ προσπαθώ να την αποφεύγω όσο μπορώ σε καφέδες κτλ αλλά αν κάτσει κάνα γλυκό το τσακίζω δεν λέω όχι είμαι αμαρτωλός το παραδέχομαι σταυρώστε με!

Όσο για την ευχή σου εγώ που εύχομαι αυτή που θα γουστάρεις τρελά να έχει ύψοφοβία και να μην ξέρει κολύμπι χαχα :-)

• Like 5
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

άρα τι ακριβώς συσχετίσατε με τον υποθυρεοειδισμό; μπερδεύτηκα ...

φουντώνεις-ζεσταίνεσαι αλλά δεν ξύνεσαι ... ο Γιάννης μίλησε για κνίδωση λόγω ζέστης και απουσία εφίδρωσης

Κι εγώ μπερδεύτηκα. Φουντωνω και ζεστενομαι και αραια και που ξυνομαι. Με τον γιατρό για το ότι ζεστενομαι είχαμε πει. Όχι για το ξύσιμο

Δημοσ.

Φίλε εγώ λέω τι ισχύει, αυτό δεν σημαίνει ότι το τηρώ κατά γράμμα, αν το τηρουσαμε θα είχαμε σηκώσει το κύπελλο χαχα!

Κοίτα το αλάτι και η ζάχαρη είναι δύο διαφορετικά πράγματα, εγώ προσωπικά το αλάτι το σιχαίνομαι μου φέρνει αναγούλα δεν το μπορώ καθόλου, με την δικιά μου όταν τρώμε φτιάχνουμε δύο σαλάτες, στην μια την δικιά μου χωρίς ίχνος και μια δικιά της τίγκα στο αλάτι!

Την ζάχαρη Οκ προσπαθώ να την αποφεύγω όσο μπορώ σε καφέδες κτλ αλλά αν κάτσει κάνα γλυκό το τσακίζω δεν λέω όχι είμαι αμαρτωλός το παραδέχομαι σταυρώστε με!

Όσο για την ευχή σου εγώ που εύχομαι αυτή που θα γουστάρεις τρελά να έχει ύψοφοβία και να μην ξέρει κολύμπι χαχα :-)

Μα δεν με ενδιαφερει να με ακολουθει ρε σε αυτα .Ισα -ισα το αντιθετο θελω ,αυτα ειναι δικα μου πραγματα ,ο δικος μου χωρος .Αλλα πραγματα με ενδιαφερει να κανει και να εχει .

Παρτε και ενα ενδιαφερον αρθρο που αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου,εξαιρουνται οσοι κανουν BB και ειναι σε ενα καλο επιπεδο η' εχουν αυτο ως στοχο και οσοι αθλουνται σε υψηλο επιπεδο επισης .

Link.png Site: Η«δικτατορία» της πρωτεΐνης; Πεταμένα λεφτά!

• Like 6
Δημοσ.

Μα δεν με ενδιαφερει να με ακολουθει ρε σε αυτα .Ισα -ισα το αντιθετο θελω ,αυτα ειναι δικα μου πραγματα ,ο δικος μου χωρος .Αλλα πραγματα με ενδιαφερει να κανει και να εχει .

Παρτε και ενα ενδιαφερον αρθρο που αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου,εξαιρουνται οσοι κανουν BB και ειναι σε ενα καλο επιπεδο η' εχουν αυτο ως στοχο και οσοι αθλουνται σε υψηλο επιπεδο επισης .

Link.png Site: Η«δικτατορία» της πρωτεΐνης; Πεταμένα λεφτά!

το ότι κάτι γίνεται "μόδα" και ακολουθείται χωρίς κριτήριο και ατομική προσαρμογή, με τη σχετική βιομηχανία να υπερθεματίζει προσπαθώντας να δημιουργήσει / διογκώσει / εκμεταλλευτεί νέα πεδία κατανάλωσης προίόντων είναι σίγουρα αλήθεια.

αλλά μοιάζει για συνήθη περίπτωση "σπασμένου τηλεφώνου" στη "μεταγραφή" επιστημονικών μελετών σε ιστοσελίδες γενικής ενημέρωσης ή lifestyle

τα σχόλια που παραθέτει είναι τόσο μπλεγμένα που δεν βοηθούν όποιον το διαβάζει πχ το μόνο ουσιαστικά διατυπωμένο επιχείρημα του άρθρου είναι το ακόλουθο:

- οι άνθρωποι τρώνε πολύ περισσότερο από ό, τι χρειάζονται (που) καθιστά τα συμπληρώματα διατροφής περιττά (και ως παράδειγμα μας δίνει αθλητές κωπηλασίας που καταναλώνουν 6000 θερμίδες ημερησίως)

Το θέμα εδώ είναι

- ότι δεν καταναλώνουν όλοι πολλαπλάσιες θερμίδες απ' ότι χρειάζονται, για να ισχυριστεί κάποιος ότι λόγω της αυξημένης πρόσληψης καλύπτονται και οι ανάγκες σε πρωτεΐνη

- συνηθέστερα οι επιπλέον θερμίδες προέρχονται από υπερκατανάλωση υδατανθράκων κι όχι πρωτεΐνης, δλδ δεν μπορεί να επαναπαύεται κάποιος ότι προσλαμβάνει επαρκή ποσότητα πρωτεϊνών, επειδή απλώς "τρώει παραπάνω"

- προσωπικά έχω δει περισσότερες μελέτες να επισημαίνουν ότι η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι κατώτερη του προτεινόμενου (άνω όριο 2γρ / χλγ / ημέρα)

- πιο γόνιμο θέμα συζήτησης όσον αφορά την υγεία των καταναλωτών μπορεί να είναι η θεμιτή αναλογία ζωικής και φυτικής πρωτεΐνης...επ' αυτού έχω διαβάσει (κι έχω παραθέσει παλιότερα εδώ μελέτες) ότι η κατανάλωση περισσότερο ζωϊκής πρωτεΐνης (μαζί με τα λίπη που τη συνοδεύουν) έναντι φυτικής πρωτεΐνης στις δυτικές "ανεπτυγμένες" κοινωνίες σε σύγκριση με τις λιγότερο βιομαχηνοποιημενες, συνδέεται με προβλήματα υγείας.

....για να βγει κάποιο συμπέρασμα, πρέπει να διαβάσει κανείς την "πηγή" εδώ, αλλά είναι τόσο πυκνή σε συνδέσμους σε άλλες μελέτες που δεν έχω τώρα την ευχέρεα να τους ακολουθήσω και να διαβάσω όλα τα άρθρα προσεκτικά...

...κι αν δεν το κάνει κάποιος, ώστε να δει ακριβώς τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, δεν μπορεί να λαμβάνει τα αποτελέσματα της μελέτης ως "έγκυρα", πχ έχω δει σχετικά επιχειρήματα που προκύπτουν από μελέτες σε ηλικιωμένους ή σε ανθρώπους με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας (πχ διαβήτης) δλδ υπάρχουσες ανισορροπίες, να γενικεύονται σε οδηγίες προς το συνολικό πληθυσμό, κάτι που δεν είναι ασφαλώς έγκυρο.

Δημοσ.

Εγω εχω κοψει την κουβεντα με τα επιχειρηματα και τις ερευνες γιατι εχω παρατηρησει ότι άμα κάποιος δεν θελει να δεχτει αυτό που του λες (δεν εννοω τον Μαους τωρα γενικα μιλάω) θα αμφισβητησει την εγκυροτητα της πηγης που θα του παραθέσεις και θα καταληξετε σε έναν ατέρμονα αγωνα επιχειρηματων και λεκτικής διαφωνιας. Οποτε ο καθενας αναλαμβάνει την ευθυνη του και εγω προσωπικα θα ρωτησω 2-3 άτομα ή και γιατρους που εμπιστεύομαι θα βρω και μια πηγη από το Ιντερνετ θα τα συνδυ'ασω όλα αυτά και θα καταληξω σε μια θεση.

Τωρα να κανεις κουβεντα με επιχειρηματα το θεωρω ανουσιο για το λογο που ανεφερα πιο πάνω. Και ισχυρογνώμονες ειμαστε ολοι κακα τα ψέμματα. Ελάχιστοι πειθονται από επιχειρηματα.

Δημοσ.

Ο λόγος που το καλοκαίρι σταμάτησα σχεδόν 2 μήνες να γυμνάζομαι ήταν αυτός Φώτη. Η ζεστα ήταν πια ανυπόφορη, κυριολεκτικά ομως, για μένα. Αλλα κι ο χειμώνας ειναι δύσκολος. Έκανα προπόνηση γυμνοστηθος μεςα στην παγωνιά μπας κι αντέξω τη φαγούρα.

Μοιάζουν να ναι παρελθόν πια. Ελαχιστοποιωντας το αλάτι μοιάζει να "καθάρισα".

Αυτή ειναι η μεγαλύτερη μαγκιά της προπονησης με βάρη. Όσο δυναμώνεις δεν αυξάνεται μόνο η μυική μάζα αλλα κυρίως η αυτοπεποίθηση κι ακόμα περισσότερο η αίσθηση οτι μπορείς να αλλάξεις κι αλλα στραβά που εχει η ζωη σου. Το ποσο εχει βελτιωθεί απο τότε που άρχισα βάρη δε λέγεται, ειδικά φέτος που τα κάνω ολα σωστά κι εχω αρχίσει να "φουσκώνω" (τρομάρα μου ο σκατογερος).

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω βίντεο με το σάκο να μου πείτε ποσο χάλια βαράω γιατί δε με βλέπω να πηγαίνω σε σχολή.

• Like 6
Δημοσ.

εγώ είμαι γεμάτη περιέργεια να σε δω πως "φουσκώνεις" ... 

εγώ το ξαναλέω, οι κόρες πρέπει να ναι περήφανες για σένα για το πρότυπο του πατέρα που αντικατοπτρίζεις... και όχι το συνηθισμένου του σαπιοκοιλιά με τρίχες σαν αρκούδα 

• Like 5
Δημοσ.

Γράφτηκα σε πρόγραμμα TRX σε γυμναστήριο. 20 συνεδρίες συνολικά. 1 φορά την εβδομάδα θα πηγαίνω με αδερφό, κομπλέ.

Να δούμε και κάτι άλλο.

• Like 4
Δημοσ.

Ο λόγος που το καλοκαίρι σταμάτησα σχεδόν 2 μήνες να γυμνάζομαι ήταν αυτός Φώτη. Η ζεστα ήταν πια ανυπόφορη, κυριολεκτικά ομως, για μένα. Αλλα κι ο χειμώνας ειναι δύσκολος. Έκανα προπόνηση γυμνοστηθος μεςα στην παγωνιά μπας κι αντέξω τη φαγούρα.

Μοιάζουν να ναι παρελθόν πια. Ελαχιστοποιωντας το αλάτι μοιάζει να "καθάρισα".

Αυτή ειναι η μεγαλύτερη μαγκιά της προπονησης με βάρη. Όσο δυναμώνεις δεν αυξάνεται μόνο η μυική μάζα αλλα κυρίως η αυτοπεποίθηση κι ακόμα περισσότερο η αίσθηση οτι μπορείς να αλλάξεις κι αλλα στραβά που εχει η ζωη σου. Το ποσο εχει βελτιωθεί απο τότε που άρχισα βάρη δε λέγεται, ειδικά φέτος που τα κάνω ολα σωστά κι εχω αρχίσει να "φουσκώνω" (τρομάρα μου ο σκατογερος).

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω βίντεο με το σάκο να μου πείτε ποσο χάλια βαράω γιατί δε με βλέπω να πηγαίνω σε σχολή.

Στην αρχή έλεγες δεν πίνεις μπύρα. Είπα εντάξει, καθένας με το βίτσιο του!

Μετά ότι δεν γουστάρεις τον μουσακά και τα παϊδάκια και προτιμάς να τρέφεσαι με χάπια. Σκέφτηκα κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτό το παιδί.

Στο καπάκι ότι φουσκώνεις κουβαλώντας τις καρδάρες  πάνω-κάτω στην αυλή δίπλα στη θάλασσα.Δεν μπορεί λέω,δεν είναι τυχαίο!

Διαβάζω και τώρα ότι δεν χύνεις ιδρώτα αλλά σπυράκια.

Θυμάμαι που έβαλες και την φωτο " in progress" ...και η αγωνία χτύπησε κόκκινο!!!

Μόλις τώρα ξεκαθάρισαν όλα. Το είδα σε μια παλιά ταινία. Τα Gremlin,ο θεός να μας φυλάει :P :p

• Like 4
Δημοσ.

Τωρα ειπες μεγαλη κουβεντα ,ειναι κομβικο αυτο για την γυμναστικη γενικοτερα αλλα κυριως για τα βαρη .

Και λεω κυριως για τα βαρη  διοτι ειναι ο πιο  γρηγορος τροπος να δεις διαφορες πανω σου στο λιγοτερο χρονικο διαστημα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο ειδος γυμναστικης .

Περα απο τα αυτονοητα οφελη εχουμε ανοδο της αυτοεκτιμησης και της αυτοπεποιθησης αυτα ειναι πολυ σημαντικα διοτι περνανε μετα και στα αλλα πεδια της  ζωης και τα επηρεαζουν με θετικο τροπο     το επαγγελματικο περιβαλλον  ,τις  κοινωνικες  και  προσωπικες μας σχεσεις .

1 μερα εμεινε να γινω καπνος ,μιλαμε οτι θα διακτινιστω οχι αστεια ...

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα ειπες μεγαλη κουβεντα ,ειναι κομβικο αυτο για την γυμναστικη γενικοτερα αλλα κυριως για τα βαρη .

Και λεω κυριως για τα βαρη  διοτι ειναι ο πιο  γρηγορος τροπος να δεις διαφορες πανω σου στο λιγοτερο χρονικο διαστημα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο ειδος γυμναστικης .

Περα απο τα αυτονοητα οφελη εχουμε ανοδο της αυτοεκτιμησης και της αυτοπεποιθησης αυτα ειναι πολυ σημαντικα διοτι περνανε μετα και στα αλλα πεδια της  ζωης και τα επηρεαζουν με θετικο τροπο     το επαγγελματικο περιβαλλον  ,τις  κοινωνικες  και  προσωπικες μας σχεσεις .

1 μερα εμεινε να γινω καπνος ,μιλαμε οτι θα διακτινιστω οχι αστεια ...

Δεν θα έλεγα ότι ισχύει κυρίως για τα βάρη, αλλά για τα αθλήματα γενικότερα, εφόσον κάποιος τηρήσει πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Ειδικά θα έλεγα, ίσως περισσότερο αυτοπεποίθηση προσφέρουν τα πιο τεχνικά και ομαδικά αθλήματα, που απαιτουν συνδυασμό περισσότερων ικανοτήτων/δεξιοτήτων και τα οποία απαιτούν συνεργατικότητα και εν γένει "συνέργεια" στην επίτευξη ενός σκοπού, γιατί εκεί η θετική επανατροφοδότηση είναι άμεση και δεν προέρχεται μόνο από τον εαυτό μας αλλά κι από τους άλλους (πχ άλλο να χαίρεσαι εσύ επειδή ανέβηκες 5-10 κιλά σε μια άσκηση σε Χ χρόνο, κι άλλο να λαμβάνεις επαίνους από τρίτους για καλύτερη επίδοση σε μια κοινή δραστηριότητα)

Ασφαλώς βέβαια καθένας μπορεί να αντλεί αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση από οποια δραστηριότητα (αθλητική, διανοτική/ακαδημαϊκή, επαγγελματική, καλλι/τεχνική) έχει σημασία για τον ίδιο, στην οποία επενδύει προσπάθεια, χρόνο και κόπο και προσδοκά βελτίωση, πρόοδο και επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

...έχω δει δλδ ανθρώπους να κερδίζουν αυτοεκτίμηση προοδεύοντας στις σπουδές και την εργασία, κι άλλους να κερδίζουν αυτοεκτίμηση επιτυγχάνοντας μια βελτιωμένη σωματική εμφάνιση...δεν μπορώ να πω ότι ένα πεδίο δραστηριότητας είναι περισσότερο σημαντικό για την αυτοεκτίμηση από ένα άλλο...εξαρτάται από τις ιεραρχήσεις του καθενός...και μπορεί να διαφέρει και το κριτήριο επίτευξης στόχων αναλόγως των αξιολογικών ιεραρχήσεων.

Από τη στιγμή που θέτουμε στόχους στο μέλλον, επικεντρώνουμε προσπάθειες για την επίτευξη τους σε συναφές διάστημα χρόνου και το πετυχαίνουμε σε διαφορικούς βαθμούς, ενισχύεται η πρακτική της στοχοθεσίας και η αισιοδοξία στην πραγματοποίηση αλλαγών...τροφοδοτείται θετικά η ίδια η δραστηριότητα εν γένει.

Δημοσ.

Εδώ κοντά στο σπίτι των γονιών μου έχουμε ένα καλό γυμναστήριο, αλλά μου ζητάνε 20€ για 8 μέρες, που δεν ξέρω αν θα πηγαίνω και κάθε μέρα, αν και όλο περισσότερο αισθάνομαι τη παρόρμηση για γυμναστικη με όλο αυτό το φαί.

Δημοσ.

μπιτσις αρχές 2017 επιστρέφω γυμναστηριακές αίθουσες..... :devil: 

θα γίνει τις ακατανόμαστης το σίδερο :-D

Ποσο καιρο εισαι οφφ?

Εγω απο δευτερα και σκοπευω να κατσω και την επομενη βδομαδα για να χαλαρωσει λιγο ο οργανισμος μου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...