chrisxkar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχα κι οχι αδικα. Μ αυτον τον καιρο βγαινω απ τη πισινα τρεχοντας και μπαινω στη σαουνα. Κι οταν κοντευω να σκασω πια στη σαουνα, τρεχω κατω στ αποδυτηρια με κινδυνο σαβουρας αλλα πραγματικα κρυωνω να ξερουμε δηλαδη αν δουμε μια τρελη να βγαινει τρεχοντας απο την σαουνα οτι εισαι εσυ
margaritagr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ου καλα εισαι... βγαινω και βριζω τη γυμναστρια αν ειναι η γνωστη μου εκει
DDevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 εγω κανω 20 λεπτα για να μπω στην θαλασσα στις αρχες ιουνιου επειδη εχει κρυο και εσεις μου μιλατε για χειμωνα..... Και δεν εχω και κακη σχεση με το κρυο λογο μηχανης (εννοωντας οτι στην μηχανη δεν ντυνομαι σαν το κρεμμυδι αλλα ελαφρια χειμωνα καλοκαιρι) εντάξει είναι πως έχεις συνηθισει και εμεις κρυώναμε .... μέχρι που στο στρατο μας κατέβασαν με τα κοντομάνικα 6 η ώρα το πρωϊ να τρέξουμε. Το κάναμε αυτό για καμια εβδομάδα Δεκεμβριο μηνα μετά έβγαινα εξω στις τσαρκες οι άλλοι ηταν κουκουλωμένοι εγω με ένα απλο πουλοβεράκι και με κοντομάνικο το πάω μέχρι Νοέμβριο. Παρακαλάγα να τελειώσει η αναφορά να ξεκινήσουμε το τρέξιμο να ζεσταθούμε λιγο Οποιος κρύωνε τον σκάτωναν και του έβαζαν τις φωνές. Μιλαμε για τρελοκομειο πρωϊ πρωϊ ακομα δεν ειχε ξημερώσει. Βεβαια καλά εκαναν γιατι ηταν εκπαιδευση για έφεδρους αξιωματικούς. Είναι μέχρι να το κάνεις. Μετα δεν θα σου φαινεται βουνο, δεν είναι τιποτα. Και δεν αρρωσταίνεις και ευκολα μετά. Έχω να αρρωστήσω με πυρετο από το 2008. Γριπες δεν με πιάνουν. Περυσι μονο επαθα μια γαστρεντεριτιδα η οποια πέρασε σε μια ημέρα.
yannis27gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανεις τι ειναι η χολινεργικη κνίδωση; Για να μη σας βάζω και γκουγκλάρετε, ειναι μια μαλακια που αντι να ιδρώνεις οταν ζεσταίνεσαι, ζεσταίνεσαι ακόμη περισσότερο και σε μια πιάνει μια τρελή φαγούρα που δε σταματάει εκτός κι αν αφαιρέσεις ρούχα (σε πιο βαριές περιπτώσεις βγάζεις σπυριά σε όλο το σωμα). Κάποιοι είδαν χαΐρι με φαρμακευτική αγωγή, οι περισσότεροι όχι. Το ανακάλυψα οτι το χω έφηβος. ΟΚ, έμαθα να ζω μ´ αυτό, υπάρχουν και χειρότερα, δε γαμεις. Φάρμακα δεν παίρνω ούτως ´η άλλως, τι να κανεις, σωστά; Ε, πέταξε μια μαλακια ο Σπεκτ τις προάλλες που μάλωνε, τι νέο, με τον διαβολο, οτι το αλάτι επηρεάζει τον ιδρώτα. Μου μπήκε η ιδέα. Ρε λες; Γενικά δε βάζω παρά ελάχιστο αλάτι στο φαΐ αλλα ανακάλυψα οτι έτρωγα αρκετό απο άλλες τροφες (κασέρι, φιστίκια, κτλ). Όπως και πριν χρονια που μου μπήκε η υποψία οτι ίσως η γλουτένη φταίει για τα στομαχικά προβλήματα και δεν εχω προβληματικό στομάχι όπως έλεγαν οι γιατροί, έτσι και τώρα άρχισα να κάνω δοκιμές, αυξάνοντας και ελαχιστοποιωντας την ποσότητα του αλατιού στην καθημερινή διατροφή. Είδα διαφορα. Τα συμπτώματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Μπορώ κι εγω να βγω ντυμένος σαν άνθρωπος έξω να γυμναστω (συνήθως έβγαινα μόνο με το παντελονάκι, ο παγωμένος αέρας να με κανει να τουρτουριζω κι απο μεςα απο το δέρμα να με καίει με μια απίστευτη φαγούρα). Συνοψίζοντας: δεν εχω θέμα να ελαχιστοποιησω, σχεδόν μηδενίσω, το μαγειρικό αλάτι. Υπάρχουν τόσα αλλα μπαχαρικά αλλα και τρόποι μαγειρέματος για να ειναι νόστιμο το φαΐ. Θα εχω θέματα υγείας; Στο γουγλη άλλοι γράφουν άρθρα υπέρ κι άλλοι μύδρους κατα της πλήρης αποχής. Εχει κανεις προσωπική γνώση; 1
Demetra_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανεις τι ειναι η χολινεργικη κνίδωση; Για να μη σας βάζω και γκουγκλάρετε, ειναι μια μαλακια που αντι να ιδρώνεις οταν ζεσταίνεσαι, ζεσταίνεσαι ακόμη περισσότερο και σε μια πιάνει μια τρελή φαγούρα που δε σταματάει εκτός κι αν αφαιρέσεις ρούχα (σε πιο βαριές περιπτώσεις βγάζεις σπυριά σε όλο το σωμα). Κάποιοι είδαν χαΐρι με φαρμακευτική αγωγή, οι περισσότεροι όχι. Το ανακάλυψα οτι το χω έφηβος. ΟΚ, έμαθα να ζω μ´ αυτό, υπάρχουν και χειρότερα, δε γαμεις. Φάρμακα δεν παίρνω ούτως ´η άλλως, τι να κανεις, σωστά; Ε, πέταξε μια μαλακια ο Σπεκτ τις προάλλες που μάλωνε, τι νέο, με τον διαβολο, οτι το αλάτι επηρεάζει τον ιδρώτα. Μου μπήκε η ιδέα. Ρε λες; Γενικά δε βάζω παρά ελάχιστο αλάτι στο φαΐ αλλα ανακάλυψα οτι έτρωγα αρκετό απο άλλες τροφες (κασέρι, φιστίκια, κτλ). Όπως και πριν χρονια που μου μπήκε η υποψία οτι ίσως η γλουτένη φταίει για τα στομαχικά προβλήματα και δεν εχω προβληματικό στομάχι όπως έλεγαν οι γιατροί, έτσι και τώρα άρχισα να κάνω δοκιμές, αυξάνοντας και ελαχιστοποιωντας την ποσότητα του αλατιού στην καθημερινή διατροφή. Είδα διαφορα. Τα συμπτώματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Μπορώ κι εγω να βγω ντυμένος σαν άνθρωπος έξω να γυμναστω (συνήθως έβγαινα μόνο με το παντελονάκι, ο παγωμένος αέρας να με κανει να τουρτουριζω κι απο μεςα απο το δέρμα να με καίει με μια απίστευτη φαγούρα). Συνοψίζοντας: δεν εχω θέμα να ελαχιστοποιησω, σχεδόν μηδενίσω, το μαγειρικό αλάτι. Υπάρχουν τόσα αλλα μπαχαρικά αλλα και τρόποι μαγειρέματος για να ειναι νόστιμο το φαΐ. Θα εχω θέματα υγείας; Στο γουγλη άλλοι γράφουν άρθρα υπέρ κι άλλοι μύδρους κατα της πλήρης αποχής. Εχει κανεις προσωπική γνώση; εφόσον εξισσορροπείς την πρόσληψη από τις τροφές, τυροκομικά προϊόντα-ξηροί καρποί, τότε δε νομίζω να έχεις θέμα. θα το καταλάβεις από τη πίεσή σου ... σκέψου πως είναι το νοσοκομειακό φαγητό, φουλ ανάλατο...κάτι ξέρουν. γενικά αν βάζεις αλάτι θα σου συνιστούσα, ιμαλαίων ή μεσολογγίου ή το κοινό κάλας στο πράσινο όμως μπουκαλάκι 2
bosei Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γιάννη δεν ήξερα ότι ήταν thing αυτο. Κι εγώ το έχω αλλά φαγουρες πολύ αραια. Αλλά αυτό το φουντομα είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Δεν το είχα πάντα αλλά αν θυμάμαι καλά νομίζω πως σε εμένα άρχισε όταν άρχισα να παρουσιάζω υποθυρεοειδισμό. Είχα ρωτήσει και τον ενδοκρινολόγο και με είχε πει ότι μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μιας και ο θυρεοειδής είναι regulator της θερμοκρασίας μας
Demetra_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γιάννη δεν ήξερα ότι ήταν thing αυτο. Κι εγώ το έχω αλλά φαγουρες πολύ αραια. Αλλά αυτό το φουντομα είναι μέρος της καθημερινότητας μου. Δεν το είχα πάντα αλλά αν θυμάμαι καλά νομίζω πως σε εμένα άρχισε όταν άρχισα να παρουσιάζω υποθυρεοειδισμό. Είχα ρωτήσει και τον ενδοκρινολόγο και με είχε πει ότι μπορεί να υπάρχει συσχέτιση μιας και ο θυρεοειδής είναι regulator της θερμοκρασίας μας κάτσε δλδ θες να πεις ότι δεν έχεις εύκολη εφίδρωση; αν ναι και γω με υποθυρεοειδισμό και χασιμότο δεν ιδρώνω εύκολα, να στάζει ο ιδρώτας... δν μπορώ να θυμηθώ όμως αν το συνδύαζα με "κνίδωση"
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Συνοψίζοντας: δεν εχω θέμα να ελαχιστοποιησω, σχεδόν μηδενίσω, το μαγειρικό αλάτι. Υπάρχουν τόσα αλλα μπαχαρικά αλλα και τρόποι μαγειρέματος για να ειναι νόστιμο το φαΐ. Θα εχω θέματα υγείας; Στο γουγλη άλλοι γράφουν άρθρα υπέρ κι άλλοι μύδρους κατα της πλήρης αποχής. Εχει κανεις προσωπική γνώση; Κανένα θέμα, εκτός κι αν τίθεται ζήτημα προδιάθεσης του οργανισμού για υπόταση. Όπως λέει και η Δήμητρα, αν καταναλώνεις τρόφιμα που έχουν ήδη αλάτι, καλύπτονται οι ημερήσιες ανάγκες σου εύκολα. Δοκίμασέ το κι αν νιώθεις καλά, μην τρως αλάτι. Εμείς στο σπίτι βάζουμε μόνο στο νερό για να βράσουμε μακαρόνια ή χόρτα και χρησιμοποιούμε ανθό αλατιού που έχει πιο ζωηρή αλμύρα και σε μικρές ποσότητες. Εδώ και 10 χρόνια. 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανεις τι ειναι η χολινεργικη κνίδωση; Για να μη σας βάζω και γκουγκλάρετε, ειναι μια μαλακια που αντι να ιδρώνεις οταν ζεσταίνεσαι, ζεσταίνεσαι ακόμη περισσότερο και σε μια πιάνει μια τρελή φαγούρα που δε σταματάει εκτός κι αν αφαιρέσεις ρούχα (σε πιο βαριές περιπτώσεις βγάζεις σπυριά σε όλο το σωμα). Κάποιοι είδαν χαΐρι με φαρμακευτική αγωγή, οι περισσότεροι όχι. Το ανακάλυψα οτι το χω έφηβος. ΟΚ, έμαθα να ζω μ´ αυτό, υπάρχουν και χειρότερα, δε γαμεις. Φάρμακα δεν παίρνω ούτως ´η άλλως, τι να κανεις, σωστά; Ε, πέταξε μια μαλακια ο Σπεκτ τις προάλλες που μάλωνε, τι νέο, με τον διαβολο, οτι το αλάτι επηρεάζει τον ιδρώτα. Μου μπήκε η ιδέα. Ρε λες; Γενικά δε βάζω παρά ελάχιστο αλάτι στο φαΐ αλλα ανακάλυψα οτι έτρωγα αρκετό απο άλλες τροφες (κασέρι, φιστίκια, κτλ). Όπως και πριν χρονια που μου μπήκε η υποψία οτι ίσως η γλουτένη φταίει για τα στομαχικά προβλήματα και δεν εχω προβληματικό στομάχι όπως έλεγαν οι γιατροί, έτσι και τώρα άρχισα να κάνω δοκιμές, αυξάνοντας και ελαχιστοποιωντας την ποσότητα του αλατιού στην καθημερινή διατροφή. Είδα διαφορα. Τα συμπτώματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Μπορώ κι εγω να βγω ντυμένος σαν άνθρωπος έξω να γυμναστω (συνήθως έβγαινα μόνο με το παντελονάκι, ο παγωμένος αέρας να με κανει να τουρτουριζω κι απο μεςα απο το δέρμα να με καίει με μια απίστευτη φαγούρα). Συνοψίζοντας: δεν εχω θέμα να ελαχιστοποιησω, σχεδόν μηδενίσω, το μαγειρικό αλάτι. Υπάρχουν τόσα αλλα μπαχαρικά αλλα και τρόποι μαγειρέματος για να ειναι νόστιμο το φαΐ. Θα εχω θέματα υγείας; Στο γουγλη άλλοι γράφουν άρθρα υπέρ κι άλλοι μύδρους κατα της πλήρης αποχής. Εχει κανεις προσωπική γνώση; Λοιπον Γιαννη τα βλεπεις και μονος σου ,εισαι Νορβηγος απλα δεν το ξερεις .Δεν σε σηκωνει το κλιμα εδω . Παρε οικογενεια και ελα σε μια πολιτισμενη χωρα .Εγω παλι παρολο που ανηκω εκει ,δεν το μπορω το μονιμο κρυο θα μπορουσα να μεινω μονιμα σε τροπικο κλιμα η καλυτερη μου θα ηταν θελω ζεστη και υγρασια .Και εκει ατυχος ημουν ομως και γεννηθηκα εδω στην Ουγκαντα δλδ . Σχετικα με το αλατι δεν το βαζω ποτε απο μονος μου στα φαγητα ,η μονιμη μανουρα με την μανα μου ηταν που εβαζε αρκετο .Παιρνω αναγκαστικα απο οτι εχουν οι τροφες και ειδικα οι επεξεργασμενες εχουν παρα πολυ . Οποτε αν δεν μπεις σε υποχονδριο mode δεν θα εχεις ποτε ελλειψη νατριου . Τωρα στο θεμα προπονηση ειναι πολυ μεγαλο μειον αυτο που εχεις δλδ σε φανταζομαι σε μια μονιμη δυσφορια ,να μην αισθανεσαι ανετα κτλπ .Το καλοκαιρι τι κανεις ? Αυτο και μονο κανει ακομα μεγαλυτερη την προσπαθεια σου . 1
Demetra_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα στο θεμα προπονηση ειναι πολυ μεγαλο μειον αυτο που εχεις δλδ σε φανταζομαι σε μια μονιμη δυσφορια ,να μην αισθανεσαι ανετα κτλπ .Το καλοκαιρι τι κανεις ? Αυτο και μονο κανει ακομα μεγαλυτερη την προσπαθεια σου . φοράει μαγιό και βουτάει στη θάλασσα ως προνομιούχος να γειτονεύει μαζί της.
Mau-Maus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κόψτε το αλάτι τελείως από την διατροφή σας, παίρνετε ήδη αρκετό από τις τροφές που τρώτε,μόνο ζημιά κάνετε στον οργανισμό σας συν ότι το φαγητό είναι πολύ πιο νόστιμο χωρίς αυτήν την αηδία! Αν συνηθίσετε χωρίς αλάτι δεν θα μπορείτε να το φάτε μετά το φαΐ με αλάτι, την χαλάει την γεύση δεν την φτιάχνει.. Δεν το βάζω ποτέ πουθενά, μαζί με την ζάχαρη είναι ότι χειρότερο για την υγεία, κανονικά δηλητήρια! Εννοείται ότι έχει άμεση σχέση με τον ιδρώτα, λόγο του νάτριου που περιέχει και την κατακράτηση υγρών που κάνει στον οργανισμό, είναι κάτι που το γνωρίζουν και αυτοί που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, εν ολίγοις το αλάτι σας πηδάει! 2
Fotis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κόψτε το αλάτι τελείως από την διατροφή σας, παίρνετε ήδη αρκετό από τις τροφές που τρώτε,μόνο ζημιά κάνετε στον οργανισμό σας συν ότι το φαγητό είναι πολύ πιο νόστιμο χωρίς αυτήν την αηδία! Αν συνηθίσετε χωρίς αλάτι δεν θα μπορείτε να το φάτε μετά το φαΐ με αλάτι, την χαλάει την γεύση δεν την φτιάχνει.. Δεν το βάζω ποτέ πουθενά, μαζί με την ζάχαρη είναι ότι χειρότερο για την υγεία, κανονικά δηλητήρια! Εννοείται ότι έχει άμεση σχέση με τον ιδρώτα, λόγο του νάτριου που περιέχει και την κατακράτηση υγρών που κάνει στον οργανισμό, είναι κάτι που το γνωρίζουν και αυτοί που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, εν ολίγοις το αλάτι σας πηδάει! Aρχισες παλι τα απολυτα ε? Ρε η επομενη γκομενα σου να την γουσταρεις τρελα τρελα ομως και να εχει κολημα με το αλατι να τα κανει λυσα ολα .Εκει να σε δω . Μονο τραβα καμια φωτο την φατσα σου μολις τα δοκιμασεις για να γελασουμε και εμεις χαχα. Αφου ειναι δηλητηρια και τοξικα αποβλητα , τα γλυκα που βαζεις στο αντιφιτνες δεν εχουν ζαχαρη? φοράει μαγιό και βουτάει στη θάλασσα ως προνομιούχος να γειτονεύει μαζί της. καλα οτι τα εχει ολα λυμενα ειναι δεδομενο. 4
Mikeasdf Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παντως ρυζι/λαπα και μερικες σουπες δε μπορω να τα φαω χωρις εστω λιγο αλατι..ειναι ανωστα Το ιδιο ισχυει και για μακαρονια αν ειναι σκετα.
bosei Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 κάτσε δλδ θες να πεις ότι δεν έχεις εύκολη εφίδρωση; αν ναι και γω με υποθυρεοειδισμό και χασιμότο δεν ιδρώνω εύκολα, να στάζει ο ιδρώτας... δν μπορώ να θυμηθώ όμως αν το συνδύαζα με "κνίδωση" Όχι. Δεν διάβασα καλα. Μία χαρά ιδρώνω αρκετά μάλιστα. Απλά έχω κάτι στιγμές που φουντωνω και ζεστενομαι απειρα. Μπορεί να έχει σχέση και το ψυχολογικό κομμάτι μιας και σε πολύ awkward καταστάσεις το παθαίνω επισης...Πως λέμε κοκκίνισε από την ντροπή...Εγώ όντως κοκκινιζω και "φουντωνω"
Demetra_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Όχι. Δεν διάβασα καλα. Μία χαρά ιδρώνω αρκετά μάλιστα. Απλά έχω κάτι στιγμές που φουντωνω και ζεστενομαι απειρα. Μπορεί να έχει σχέση και το ψυχολογικό κομμάτι μιας και σε πολύ awkward καταστάσεις το παθαίνω επισης...Πως λέμε κοκκίνισε από την ντροπή...Εγώ όντως κοκκινιζω και "φουντωνω" άρα τι ακριβώς συσχετίσατε με τον υποθυρεοειδισμό; μπερδεύτηκα ... φουντώνεις-ζεσταίνεσαι αλλά δεν ξύνεσαι ... ο Γιάννης μίλησε για κνίδωση λόγω ζέστης και απουσία εφίδρωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις