vgiozo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Xριστουγεννα φιλε ... θα το ριξουμε λιγο έξω με φάβα και σαρδελιτσα πέρα από τη πλακα πάντως την σαρδελα αμα την κάνεις στα κάρβουνα και συνοδευτικο σαλάτα χορταράκια με λεμονάκι και ξυδάκι σας τα χαριζω τα πιτσονια και τα πιτογυρα. Και κρασάκι βεβαια .... και καλή παρέα να λέμε τις μαλακιες μας και λιγο Νταλάρα .... https://www.youtube.com/watch?v=1R7UJ7LL5Z0 αντε και καλες γιορτες σε ολους και υγεια πανω από όλα γιατι όπως ειπε και ο αεκ δεν εκτιμάμε βασικά πράγματα. το ψάρι κατ' εμέ γίνεται πάντα καλύτερα στον ατμό, και οι σαρδέλες ασφαλώς...αναδεικνύει τα φυσικά αρώματα κάθε τροφής, ούτε αλάτι δεν μου χρειάζεται να συμπληρώσω πλέον.
alex_000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ρε κοίταζα από περιέργεια τι βάρη χρησιμοποιούν αυτοί που κατεβαίνουν σε αγώνες στα lateral raises και πολύ λίγοι χρησιμοποιούν άνω των 13 κιλών. Και βλέπω εδώ 15 kg BTW Η είσαι υπερβολικά δυνατός ή χάνεις πολύ στο form, Αν ισχύει το δέυτερο μείωσε κιλά,βελτίωσε το form σου και τις επαναλήψεις σου Εξαρτάται από την εκτέλεση. Αν ξεκινάνε τα βάρη από αριστερά δεξιά της λεκάνης, ακουμπώντας στην λεκάνη και τα χέρια ανεβαίνουν προς τα πάνω καπως σαν πρόταση ναι παίζουν 12 -15 κιλα. Αν τα βάρη κατεβαίνουν μπροστά από την λεκάνη και ακουμπάνε μεταξύ τους στη περιοχή του οφαλου, και μετά ανεβαίνουν με full range of motion μέσα στο rotator cuff θέλει παραπάνω. Εγώ κάνω με 22 κιλά αλτήρες για 10-12 επαναληψεις με αυτή την εκτελεση Όποιος κατάλαβε τι σκατα λέω συγχαρητήρια Teokos, σήμερα ξαναεγραψα σάκο από 3 γωνίες θα ανεβάσω να δεις όπως σου είχα υποσχεθεί μετά το πρώτο βιντεο.. λιγο αργός είμαι θέλω δουλεια αλλά με πήραν λίγο και τα χρόνια εκανα μεχρι σχετικα προσφατα δεκα αλλα ειπα να ανεβω στα κιλα και απο τοτε ξεκινησε ο πονος αλλα το θεωρησα φυσιολογικο στην αρχη λεω μεχρι να συνηθισω τα κιλα θα ειναι Αν σε πονάει η άσκηση να την κόψεις τελείως αντί να ρίξεις κιλά. Κάθε σώμα είναι φτιαγμένο αλλιώς και υπάρχουν 100 ασκήσεις για κάθε μυϊκή ομαδα. Δεν είναι όλες για όλους. Δοκιμασε upright barbell row αντί για side lateral raises 6
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις τόση δύναμη που υπερκαλύπτει την σβελτάδα κάποιου pro. Kαι όχι δεν ήσουν αργός, η επαναφορά ήθελε λίγο δουλειά
Mikeasdf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ναι, κλειστή λαβή / pronation του χεριού στις πλάγιες άρσεις έχεις πρακτικά αν ο αντίχειρας δείχνει προς τα κάτω ανοιχτή λαβή / supination του χεριού έχεις αν ο αντίχειρας δείχνει προς τα πάνω ...η λειτουργία της ανοιχτής λαβής είναι να είναι να μην "κλείνει" τους ώμους προς τα μέσα, γιατί έτσι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα τριβών μεταξύ μυών/αρθρώσεων όταν ανυψώνονται τα χέρια. Δε ξερω αυτο που λες δεν το εχω ψαξει ουτε το εχω ξανακουσει καπου ειναι η αληθεια. Εγω το λεω με το σκεπτικο οτι ο αγκωνας οπως γινεται η κινηση ειναι στην καταλληλη ευθεια για να γυμνασει το "κεφαλι" του ωμου που στοχευεις με τα side lateral raises και γι'αυτο οδηγεις με αυτον, επισης απομονωνονται και οι μπροστινοι ωμοι. So far so good παντως, δεν ειχα ποτε την παραμικρη ενοχληση στους ωμους με αυτη την ασκηση.
alex_000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχεις τόση δύναμη που υπερκαλύπτει την σβελτάδα κάποιου pro. Kαι όχι δεν ήσουν αργός, η επαναφορά ήθελε λίγο δουλειά Ναι σιγά.. αν μιλάμε για pro 60 κιλά κάτι γίνεται αλλιώς κλαφτα. Anyway ορίστε (pm) έβαλα και λακτίσματα στο τέλος. Πάντως από τον προηγούμενο μήνα εχω βελτιωση ξύπνησα λίγο. ------ Φώτη άρχισα διατροφή Viking anything goes πάω για 87-88 και μένω εκεί τέλος Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2016 από alex_000 5
bosei Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Στα lateral raises ακόμη και η αύξηση του επόμενου βαρύτερου αλτήρα είναι δύσκολη γιατί μιλάμε για όχι τόσο δυνατό μυ και με πολύ μεγάλο εύρος κίνησης που έχει να καλύψει η άρθρωση. Έγω στις "βαριές" μου προπονήσεις lateral raises καθιστός χρησιμοποιώ τώρα 11 κιλά για 15-15-12 reps (σωστές reps, οχι μαλακιες) και πάλι αν πάω στον αλτήρα 2 κιλά βαρύτερο δεν βγαίνει όπως πρέπει η άσκηση. Γι αυτό κάθομαι κάνω μία το παραπάνω και μία με 9 κιλά 20+ reps.
vgiozo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δε ξερω αυτο που λες δεν το εχω ψαξει ουτε το εχω ξανακουσει καπου ειναι η αληθεια. Εγω το λεω με το σκεπτικο οτι ο αγκωνας οπως γινεται η κινηση ειναι στην καταλληλη ευθεια για να γυμνασει το "κεφαλι" του ωμου που στοχευεις με τα side lateral raises και γι'αυτο οδηγεις με αυτον, επισης απομονωνονται και οι μπροστινοι ωμοι. So far so good παντως, δεν ειχα ποτε την παραμικρη ενοχληση στους ωμους με αυτη την ασκηση. Αφορά τη βιομηχανική των ώμων, τους rotator cuff μύες και τον τρόπο που η άσκηση των πλάγιων εκτάσεων, ΕΑΝ εκτελεσθεί με τα χέρια σε "pronation", δλδ σε εσωτερική περιστροφή (σαν να αδειάζεις νερό - αντίχειρες δείχνουν προς τα κάτω), προκαλεί ανεπιθύμητες τριβές στο σημείο που προσδένονται οι προαναφερθέντες μύες στον ώμο. η λογική γι αυτό τον τρόπο εκτέλεσης της άσκησης είναι για να ασκηθεί μεγαλύτερη κάθετη πίεση στη μέση κεφαλή των μυών των ώμων, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει από φλεγμονές έως και ρήξη των rotator cuff....είναι κακή βιομηχανική κίνηση. Για τη βελτίωσή της και αποφυγή είτε πρόκλησης τραυματισμών μακροπρόθεσμα είτε επιδείνωσης υπάρχοντος τραυματισμού προτείνεται - εξωτερική περιστροφή των ώμων / supination (αντίχειρες δείχνουν προς τα πάνω) - ελαφρά κάμψη του κορμού εμπρός, ώστε και πάλι η ανυψωτική κίνηση των χεριών να εκτελείται στον κάθετο άξονα των μέσων δελτοειδών μυών, αυξάνοντας την ένταση της άσκησης (και την απομόνωση των μυών) Δες μερικά επεξηγητικά βίντεο και συνδέσμους http://www.ironmanmagazine.com/lateral-raises-and-shoulder-trauma/ http://www.menshealth.com/fitness/dumbbell-lateral-raise 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ναι σιγά.. αν μιλάμε για pro 60 κιλά κάτι γίνεται αλλιώς κλαφτα. Anyway ορίστε (pm) έβαλα και λακτίσματα στο τέλος. Πάντως από τον προηγούμενο μήνα εχω βελτιωση ξύπνησα λίγο. ------ Φώτη άρχισα διατροφή Viking anything goes πάω για 87-88 και μένω εκεί τέλος Φατε τωρα γιατι χανομαστε .Ναι ρε εκει εισαι ιδανικα νομιζω. Εγω ειμαι κοντα στον στοχο μου ,δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να βαζεις κιλα . Λιγες μερες εμειναν ομως θα πεσουν μεγαλες πεινες και μονο στην ιδεα με λυπαμαι . 1
yannis27gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Έχω κανει αρκετή μελέτη αναφορικά με τον ορθό τροπο εκτέλεσης του farmers walk και δεν εχω βρει οτι εχει μεγαλύτερο ρίσκο ´η επιβάρυνση στις αρθρώσεις απο άλλες ασκησεις οταν εκτελείται σωστά. Αυτό λήγει εδώ για μένα. Peace. Βρέθηκα τις προάλλες με παλιό φίλο, πολύ μυώδη (φουσκωτό που λέμε). Εχει εδώ και καιρό εγκαταλείψει τις προπονήσεις, εχει φουςκωςει μια τεραςτια κοιλουμπα, κι αυτά που τρώει θα κάνουν τους αντιφιτνεσαδικες να κοκκινίσουν. Κρίμα. Το φιτνες ειναι lifestyle δεν ειναι έκανα μπράτσα και τώρα μαλακιζομαι. Gon, που εισαι ρε; 1
παπι Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αλςξ, για το βιντεακι. Μην βαζεις τοσο δυναμη στα ποδια χωρις να φορας τιποτα. Θα σπασεις τιποτα. 1
alex_000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δεν γίνεται, πρέπει να ψηθούν τα πόδια. Ο σάκος πονάει λίγο αλλά είναι ασφαλής και τα ψήνει (συνηθίζουν τα νεύρα). Sparring χωρίς ψημένα πόδια δεν γίνεται δεν θα αντεχεις ούτε λεπτό.. θα κουτσενεις μετά το πρώτο χτύπημα σε άμυνα η αγκώνα
margaritagr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δε ξερω τι λέγατε για τα φαγητά πριν, πήγα σήμερα βασιλόπουλο κι έγινε χαμος... πήρα ενα ρόλο ελάφι με δαμάσκηνα κι ενα ρόλο μαύρου χοίρου + διαφορά τυριά, αλλαντικά, κλπ ντελικατέσεν που έχουν φέρει για τις μέρες αυτές. Προπονηςη επισης θα πάω σήμερα. Παντως μετά τη πρωτοχρονιά θα πείνας σα τον Φώτη, πρέπει ν αδυνατίσω οπωσδήποτε. ----------------------- Σκατα ολα μόλις διάβασα ανακοίνωση του γυμναστηρίου, έφυγε σήμερα η gym manager , νέα κοπέλα. Πωωω το γράψανε στο fb και πάγωσα ολόκληρη με το που το είδα. Και μου φαινόταν περίεργο που χα καιρό να τη δω 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Άλλαξε δουλειά ή πέθανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις