Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόψε αυτές τις κωλοασκησεις ρε Γιαννη μόνο να σου σακατέψουν μέση, γόνατα, αρθρώσεις κ τένοντες μπορούν!

Κι ομως, ειναι real life simulation ασκηςη. Απο σακούλες ψωνια μέχρι τα παιδια μου που εχω χρειαστεί να κουβαλησω επι μακρον.

Ξέρεις οτι δεν κάνω ποτε μαλακιες Τζον. Ούτε ταρζανιές.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κι ομως, ειναι real life simulation ασκηςη. Απο σακούλες ψωνια μέχρι τα παιδια μου που εχω χρειαστεί να κουβαλησω επι μακρον.

Ξέρεις οτι δεν κάνω ποτε μαλακιες Τζον. Ούτε ταρζανιές.

Ρε κανε οτι θες απλα δεν συμφωνουμε :P

Τι real life simulation  ?

Αν ειναι ετσι να παρουμε ενα  κασμα να σκαβουμε στα ορυχεια η' να σπαμε πετρες με βαριοπουλα η' να κουβαλαμε  50κιλα σακια .Δεν γινεται ετσι η γυμναστικη ...

• Like 2
Δημοσ.

επειδή μου την έχει σπάσει η συμπεριφορά ορισμένων στο αντι φιτνεσ και η ειρωνια τους ακομα και για τροφές πραγματικα θαυμασιες για τον οργανισμο και την υγεια εδώ θα είμαι πολύ αυστηρος. Ουτε ένα μελομακάρονο παραπάνω.

Την προηγουμενη φορά έφαγα μπάν υπερασπιζόμενος το κουακερ!!! Αμυνόμενος του πατριου ... γευματος!!! Δεν μετανιώνω για αυτή μου την πράξη. Εδώ είναι φιτνεσ θρεντ όμως οποτε δεν έχει τέτοια και οποιος αντιφιτνεσάκιας μας έρθει να μας πει για τα παραπανισια κιλά θα του κοπουν τα γλυκα για 1 μηνα. Για αρχή. Και βλέπουμε. Θέλουν αυστηροτητα... θα την έχουν!

Δημοσ.

Γιάννη μου σημασία έχει να δυναμώσεις με ασκήσεις κατάλληλες που έχουν το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Για να σαι δυνατός να σηκώσεις σακούλες σούπερ μάρκετ , δε χρειάζεται να κανεις farmers walk.

My opinion που λένε και στο χωριό μου

Δημοσ.

επειδή μου την έχει σπάσει η συμπεριφορά ορισμένων στο αντι φιτνεσ και η ειρωνια τους ακομα και για τροφές πραγματικα θαυμασιες για τον οργανισμο και την υγεια εδώ θα είμαι πολύ αυστηρος. Ουτε ένα μελομακάρονο παραπάνω.

Την προηγουμενη φορά έφαγα μπάν υπερασπιζόμενος το κουακερ!!! Αμυνόμενος του πατριου ... γευματος!!! Δεν μετανιώνω για αυτή μου την πράξη. Εδώ είναι φιτνεσ θρεντ όμως οποτε δεν έχει τέτοια και οποιος αντιφιτνεσάκιας μας έρθει να μας πει για τα παραπανισια κιλά θα του κοπουν τα γλυκα για 1 μηνα. Για αρχή. Και βλέπουμε. Θέλουν αυστηροτητα... θα την έχουν!

Διαβάζω αυτό το πόστ τρώγοντας μια μεγάλη dominos.

• Like 5
Δημοσ.

για τα κιλα που ειπατε πριν δεν πηγα στην αυξηση για την υπερβολη αλλα ακουσα απο γυμναστη πως αν εχεις σταθερα τα ιδια κιλα για αρκετο καιρο "συνιθιζει" στην ρουτινα των σετ και κιλων ο μυς και δεν γινεται πολυ δουλεια.Μου ειχε πει οτι οταν βλεπεις πως μια ασκηση ξεκινας να την βγαζεις χαλαρα πως ειναι καιρος να αυξησεις τα σετ ή τα κιλα

Δημοσ.

για τα κιλα που ειπατε πριν δεν πηγα στην αυξηση για την υπερβολη αλλα ακουσα απο γυμναστη πως αν εχεις σταθερα τα ιδια κιλα για αρκετο καιρο "συνιθιζει" στην ρουτινα των σετ και κιλων ο μυς και δεν γινεται πολυ δουλεια.Μου ειχε πει οτι οταν βλεπεις πως μια ασκηση ξεκινας να την βγαζεις χαλαρα πως ειναι καιρος να αυξησεις τα σετ ή τα κιλα

Σωστό αυτό που λέει ο γυμναστής σου. Αλλά για να φτάσεις να κάνεις με 15κιλα εκτάσεις επειδή συνήθισες τα λιγότερα,πρέπει για παράδειγμα ο Maus και ο Φώτης συγκριτικά,να είναι γατάκια μπροστά σου

Πόσο καιρό γυμνάζεσαι;

Δημοσ.

Σωστό αυτό που λέει ο γυμναστής σου. Αλλά για να φτάσεις να κάνεις με 15κιλα εκτάσεις επειδή συνήθισες τα λιγότερα,πρέπει για παράδειγμα ο Maus και ο Φώτης συγκριτικά,να είναι γατάκια μπροστά σου

Πόσο καιρό γυμνάζεσαι;

εντατικα περιπου χρονο.πιο πριν χαλαρα

Δημοσ.

Διαβάζω αυτό το πόστ τρώγοντας μια μεγάλη dominos.

Εγω έγραψα αυτο το ποστ τρώγοντας 300γρ φακές με λιγο λαδάκι , ξυδάκι , 1 παξιμάδι πρωτεϊνουχο :cry:

και μετα κτυπησα και σαρδελες με λάχανο και καροτο και σε λιγο θα κτυπησω και εναν τόνο.

Προπονηση ειχα πάει νωρις το απογευμα.

Ειναι ωραιο να εισαι φιτνεσάκιας. Santa baby ohhh santa baby -.-

Δημοσ.

$%$%^%^&%YGFREW#@$%^&*&^  :mad:  :mad:  :mad:

Bulk <3

και μετα κτυπησα και σαρδελες με λάχανο και καροτο και σε λιγο θα κτυπησω και εναν τόνο.

Επιτέλους,νομίζω ότι βάσει του καθημερινού σου log που διαβάζω ανελλιπώς είχες να φας καιρό σαρδέλες.  :shock:  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Απο τις γιορτες δεν ζηλευω τα 2 κιλα που βαζω σε λιπος, το μονο που ζηλευω ειναι αυτη η απειρη ενεργεια την 1η εβδομαδα, αυτο το feeling που δεν κουραζεσαι ποτε και εχεις τοση ορεξη που μπορεις να βγαλεις και τριπλη προπονηση. Μετα φευγουν αυτα τα 2 κιλα εισαι στα Normal σου και παρολο που ειναι "καλυτερο" απλα γινεται δυσκολοτερο. oh well

Δημοσ.

Κλειστη λαβη εννοεις να γερνει λιγο το χερι ? Σαν να ριχνεις νερο απο ενα ποτηρι π.χ ?

ναι, κλειστή λαβή / pronation του χεριού στις πλάγιες άρσεις έχεις πρακτικά αν ο αντίχειρας δείχνει προς τα κάτω

ανοιχτή λαβή / supination του χεριού έχεις αν ο αντίχειρας δείχνει προς τα πάνω

...η λειτουργία της ανοιχτής λαβής είναι να είναι να μην "κλείνει" τους ώμους προς τα μέσα, γιατί έτσι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα τριβών μεταξύ μυών/αρθρώσεων όταν ανυψώνονται τα χέρια.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Τελείωσα το 95+% των θεραπειών μου. Ήταν οι πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου (μαλλιά, διάθεση κλπ κλπ), αλλά ήταν κάτι το οποίο προεραιτικά το έκανα τώρα κι εξασφαλίζω ας πούμε πως δεν θα έχω κάτι στο μέλλον (ποτέ δεν ξέρεις, αλλά ελαχιστοποίησα τις πιθανότητες). Ειλικρινά δεν είχα κουράγιο για τίποτα και δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτό το κωλονοσοκομείο για κανέναν λόγο. Τώρα επέστρεψα στο πατρικό και προσπαθώ να χαλαρώσω απο όλο αυτό που συνέβη και να αισθανθώ κι εγώ τα χριστούγεννα κάπως.

Έχω αφήσει στην άκρη σχολή και γυμναστήριο για κανα δίμηνο πέρα απο περιστασιακά και ειλικρινά δεν υπάρχει και πολλή όρεξη αλλά θα ξεκλέψω κάποιες ώρες αυτές τις μέρες με έναν αλτήρα που έχω στο σπίτι για βασικά πράγματα. Βασικά εδώ κι ένα δίμηνο είμαι στον δικό μου πλανήτη με αυτό που πέρασα κι όλα τα υπόλοιπα απλά συνέβαιναν.

Πάει όμως τώρα αυτό (και μην σώσει και ξαναεμφανιστεί) και προσπαθώ να δώ τα πράγματα κάπως πιο θετικά και να πάρω κάτι απο όλο αυτό. Δεν εκτιμάμε βασικά πράγματα όπως η υγεία, καθόλου, μέχρι που εμείς η ενα συγκενικό μας πρόσωπο αντιμετωπίσει κάτι. Αν πήρα κάτι απο όλο αυτό είναι να προσπαθείτε να εκτιμάτε ότι έχετε στην ζωή σας, μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Κι όσο μπορείτε να απολαμβάνετε την ζωή με τα πάνω της και τα κάτω της.

Αυτά απο μένα, καλές γιορτές σε όλους στο Fitness Thread και να περνάτε καλά!

• Like 20
Δημοσ.

Bulk <3

Επιτέλους,νομίζω ότι βάσει του καθημερινού σου log που διαβάζω ανελλιπώς είχες να φας καιρό σαρδέλες.  :shock:  :-D

Xριστουγεννα φιλε ... θα το ριξουμε λιγο έξω με φάβα και σαρδελιτσα :cry:  :cry:

πέρα από τη πλακα πάντως την σαρδελα αμα την κάνεις στα κάρβουνα και συνοδευτικο σαλάτα χορταράκια με λεμονάκι και ξυδάκι σας τα χαριζω τα πιτσονια και τα πιτογυρα.

Και κρασάκι βεβαια .... και καλή παρέα να λέμε τις μαλακιες μας και λιγο Νταλάρα ....

https://www.youtube.com/watch?v=1R7UJ7LL5Z0

αντε και καλες γιορτες σε ολους και υγεια πανω από όλα γιατι όπως ειπε και ο αεκ δεν εκτιμάμε βασικά πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...