Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 2 χρόνια δεν έχω τραυματιστεί ποτέ,μόνο κάτι ψιλοενοχλήσεις της 1 μέρας και αυτές πολύ σπάνια. 2 χρονια ΟΛΟΚΛΗΡΑ ? Η' μισα ? Ρε θα μας τρελανετε τι να δεις μεσα σε 2 χρονια ,αυτο ελειπε να ειχες τραυματιστει ...Εδω λεμε αυτα βγαινουν μετα απο πολυ καιρο ,οι καταπονησεις κτλπ. Συμφωνω με μαου για Γιαννη το εχω πει κιολας πως αυτες ειναι ακαταλληλες ασκησεις . 3
chrisxkar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ti 15 κιλά ρε σε εκτάσεις ώμων? Εγώ χρησιμοποιώ 5-7,5kg και πάλι είναι πολλά. εκανα μεχρι σχετικα προσφατα δεκα αλλα ειπα να ανεβω στα κιλα και απο τοτε ξεκινησε ο πονος αλλα το θεωρησα φυσιολογικο στην αρχη λεω μεχρι να συνηθισω τα κιλα θα ειναι
DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ενταξει μου λυσατε την απορια εκανα μαλακια που πηγα σε τοσα κιλα θα ξαναπεσω στα δεκα και στο μελλον βλεπουμε θα αρχισω να κανω και ανθρωπινο ζεσταμα και αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω Οι εκτασεις ωμων είναι λιγο περιεργη ασκηση αμα θές να σηκωσεις κιλα για ώμους πας σε άλλες πιο βολικές και για την στάση του σώματος πχ μηχάνημα πιέσεις ωμων .... ή πιεσεις με αλτηρες. Εκει μια χαρα σηκωνεις τα διπλάσια. Οποτε μη τρελαίνεσαι.
revolver1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 2 χρονια ΟΛΟΚΛΗΡΑ ? Η' μισα ? Ρε θα μας τρελανετε τι να δεις μεσα σε 2 χρονια ,αυτο ελειπε να ειχες τραυματιστει ...Εδω λεμε αυτα βγαινουν μετα απο πολυ καιρο ,οι καταπονησεις κτλπ. Συμφωνω με μαου για Γιαννη το εχω πει κιολας πως αυτες ειναι ακαταλληλες ασκησεις . Ολόκληρα, μόνο 3-4 μικροπαύσεις της 1 βδομάδας. 1
chrisxkar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ρε κοίταζα από περιέργεια τι βάρη χρησιμοποιούν αυτοί που κατεβαίνουν σε αγώνες στα lateral raises και πολύ λίγοι χρησιμοποιούν άνω των 13 κιλών. Και βλέπω εδώ 15 kg BTW Η είσαι υπερβολικά δυνατός ή χάνεις πολύ στο form, Αν ισχύει το δέυτερο μείωσε κιλά,βελτίωσε το form σου και τις επαναλήψεις σου δεν ειπα οτι τα βγαζω ανετα ή οτι βγαζω 15 πχ επαναληψεις κανω οσο πιο κοντα μπορω στις δεκα επαναληψεις με πολυ ζορι.Τωρα το form φανταζομαι ειναι η σταση ...εκει δεν μπορω να εκφερω αποψη
DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ρε κοίταζα από περιέργεια τι βάρη χρησιμοποιούν αυτοί που κατεβαίνουν σε αγώνες στα lateral raises και πολύ λίγοι χρησιμοποιούν άνω των 13 κιλών. Και βλέπω εδώ 15 kg BTW Η είσαι υπερβολικά δυνατός ή χάνεις πολύ στο form, Αν ισχύει το δέυτερο μείωσε κιλά,βελτίωσε το form σου και τις επαναλήψεις σου Στο φορμ θα χάνεις. Μαζι με τον μυ που γυμνάζεις θα σηκώνεσαι και εσυ ολόκληρος Γενικα όταν νιώθω οτ πάει να χαθει το φορμ σταματάω. Δεν θελω να αποκτησω άλλη κήλη γιατι βαριέμαι τα χειρουργια. Οσοι δεν νιώθουν ελπιζω να είναι τυχεροι. Ένας έκανε κατι καθίσματα τις προαλλες και ζοριστηκε σε κάποια φαση μολις τελειωσε λεει με πονάει στην βουβωνική περιοχη. Η βουβωνικη περιοχη για οσους ταρζάν των γυμναστηριων δεν το εχουν σπουδαιολογησει είναι επιρρεπης σε κήλες και κηλη σημαινει χειρουργειο και αποχη κανα 6μηνο συνολικα από το σπορ. 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 εκανα μεχρι σχετικα προσφατα δεκα αλλα ειπα να ανεβω στα κιλα και απο τοτε ξεκινησε ο πονος αλλα το θεωρησα φυσιολογικο στην αρχη λεω μεχρι να συνηθισω τα κιλα θα ειναι Δεν ειχα δει οτι ελεγες για εκτασεις. Νομιζα πιεσεις. Προσεχε στις εκτασεις, λιγα κιλα, ειναι επικινδυνη ασκηση. Ενας στο γυμναστηριο μου πριν 2 χρονια εκανε με 18-20 κιλα εκτασεις και χαιροταν ωσπου μια μερα δε μπορουσε ουτε να σηκωσει το νερο του και εκατσε αρκετους μηνες εκτος λογω αυτου του θεματος. Δε ξερω τι ακριβως συμβαινει με τα πολλα κιλα και τους τραυματισμους σε αυτη την ασκηση, υποθετω πως ο μυς ειναι πιο ευαισθητος απο τους υπολοιπους. Δοκιμασε να κανεις και καθιστος σε παγκο εκτασεις με καμια 6-7 κιλα και δωσε προσοχη στον αγκωνα, αυτος πρεπει να οδηγει ολη σου την κινηση προς τα εξω. 1
Arct1c Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξερω για αυτους που κλαιγονται οτι φαγαν πολυ και θα χαλασει το προγραμμα , γουρουνιες κτλΘα πω μια φραση που κυκλοφορει σχετικα... ''Μια-δυο μερες κρεπαλης δεν θα σου χαλασουν το προγραμμα οπως μια-δυο μερες γυμναστηριο δεν θα σε κανουν τουμπανο''Xαλαρωστε... δεν ειμαστε μηχανες... ανθρωποι ειμαστε χρειαζομαστε και το χαλαρωμα μας....ολη την χρονια την εχετε να χτυπιεστε ....η μια βδομαδα που θα φατε λιγο παραπανω σας πειραξε? 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Xαλαρωστε... δεν ειμαστε μηχανες... ανθρωποι ειμαστε χρειαζομαστε και το χαλαρωμα μας....ολη την χρονια την εχετε να χτυπιεστε .... Δεν ξερω για εσας ,εγω ειμαι ρομποτ παντως 3
Mau-Maus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχει ομως και η προοδος που θελεις να βλεπεις, οχι τοσο σωματικα αλλα και στη δυναμη. Οκ ναι, υπάρχουν όμως ένα εκατομμύριο άλλες άσκησης να δεις πρόοδο στην δύναμη, πρέπει να στρεσαριστεις σε αυτήν την μαλακία? Τι είμαστε τίποτα Ρώσοι κοιλαράδες? Θα έχετε δει ότι οι περισσότεροι που την κάνουν είναι γεμάτοι λίπος (λίπος ίσον δύναμη) και όχι με λεπτές σιλουέτες σαν του Γιάννη ενώ όσοι είναι στεγνοί έχουνε μύες σαν σίδερο! Εγώ στις δυόμιση δεκαετίες που ασχολούμαι με τα βάρη έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς τον τσίμπησα από αυτήν την μαλάκια! Πριν καμία πενταετία πήγα με την γυναίκα για πάρα πολλά ψώνια σε σούπερ μάρκετ 300 μέτρα μακριά από το σπίτι, δεν πάρα επίτηδες το αμάξι για τα ξηγηθω προπόνηση και καλά, φορτωθηκα σαν το γαϊδούρι από δέκα τσάντες στο κάθε χέρι,ούτε ξέρω κ γω πόσα κιλά θα ήταν και ξεκίνησα για το σπίτι.. Μου βγήκαν οι ώμοι και τα χέρια κυριολεκτικά (και μιλάμε για 46ρια χέρια όχι χεράκια) αλλά επειδή έχω πείσμα τα πήγα μέχρι το σπίτι χωρίς στάση κ χωρίς να πιάσει η γυναίκα ούτε μια τσαντούλα! Ε αυτή η μαλακία που έκανα με άφησε εκτός για δύο μήνες! Δεν το λέω με βάση την εμπειρία μου, γενικότερα αυτή η 'άσκηση' μας παίρνει πολύ περισσότερα από όσα μας δίνει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτωνόμαστε σαν τα μουλάρια και να προχωράμε ειδικότερα αν είμαστε 40 κ όχι 20 4
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Οκ ναι, υπάρχουν όμως ένα εκατομμύριο άλλες άσκησης να δεις πρόοδο στην δύναμη, πρέπει να στρεσαριστεις σε αυτήν την μαλακία? Τι είμαστε τίποτα Ρώσοι κοιλαράδες? Θα έχετε δει ότι οι περισσότεροι που την κάνουν είναι γεμάτοι λίπος (λίπος ίσον δύναμη) και όχι με λεπτές σιλουέτες σαν του Γιάννη ενώ όσοι είναι στεγνοί έχουνε μύες σαν σίδερο! Εγώ στις δυόμιση δεκαετίες που ασχολούμαι με τα βάρη έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς τον τσίμπησα από αυτήν την μαλάκια! Πήγα με την γυναίκα για πάρα πολλά ψώνια σε σούπερ μάρκετ 300 μέτρα μακριά από το σπίτι, δεν πάρα επίτηδες το αμάξι για τα ξηγηθψ προπόνηση και καλά, φορτωθηκα σαν το γαϊδούρι από δέκα τσάντες στο κάθε χέρι,ούτε ξέρω κ γω πόσα κιλά θα ήταν και ξεκίνησα για το σπίτι.. Μου βγήκαν τα χέρια κυριολεκτικά (και μιλάμε για 46ρια χέρια όχι χεράκια) αλλά επειδή έχω πείσμα τα πήγα μέχρι το σπίτι χωρίς στάση κ χωρίς να πιάσει η γυναίκα ούτε μια τσαντούλα! Ε αυτή η μαλακία που έκανα με άφησε εκτός για δύο μήνες! Δεν το λέω με βάση την εμπειρία μου, γενικότερα αυτή η 'άσκηση' μας παίρνει πολύ περισσότερα από όσα μας δίνει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτωνόμαστε σαν τα μουλάρια και να προχωράμε ειδικότερα αν είμαστε 40 κ όχι 20 Δεν ειπα να το κανεις απερισκεπτα, αλλα με προγραμμα και προσεκτικα. Νταξει, δε γινεται απο τα 20 μεχρι τα 40 σου να εισαι στα ιδια κιλα και να ανεβαζεις επαναληψεις, καποια στιγμη θα θες να δεις ποσο εχεις δυναμωσει! Τωρα απο καποια ηλικια και μετα ναι, πρεπει να προσεχεις ποσο καταπονεις το σωμα σου. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 FINALLY SQUAT 5x5 100kg, άλλα 24 και πλησιάζω το 2x bodyweight μου. μετά από 3 μήνες ενασχόλησης με το 5x5. HEADBANG: :HEADBANG: :HEADBANG: :HEADBANG: :HEADBANG: :HEADBANG: :HEADBANG: 1
margaritagr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 γροσερι εσυ είσαι παράδειγμα των όσων γράψαμε πριν εύχομαι να τη βγάλεις καθαρή μ αυτές τις ταρζανιές! 2
Demetra_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ναι απλά ο γρόσ δεν ήταν κάνενας άσχετος με τον χώρο της εκγύμνασης. τα χλμ που έχουν τα γόνατά του ούτε κατά διάνοια δεν τα αγγίζω. απλά θα καταλάβει ότι το να φορτώνει εσαεί δεν έχει ουσία, αφού κάποια στιγμή θα φτάσει ταβάνι και θα ρίξει ρυθμούς
revolver1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρω ξέρω, δεν φαίνεται τίποτα κτλ 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις