DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) και το φαγητο που φτιάξανε χθες σπιτι μια χαρα μου αρεσε μοσχαράκι με ρυζι χωρις βουτυρα , λαδια , τισγαρισματα κτλπ και μια πιπερια στο φουρνο με φετα μέσα. Σιγα το αντιφιτνεσ. Εκοψα και μια σαλαταρα λαχανο με ξυδι και λεμονι ηπια και μια κοκα κολα λαϊτ. Εγω βασικα χθες που βγηκα έκανα τη κρεπαλη στα γλυκα και τωρα Κυριακη ξανα αμα ειναι να μπαινουν οι γιορτες και να τρως καθε μερα και στο τέλος να εχεις βαλει 2 κιλά και να εχεις πετάξει κοιλιτσα δουλειά δεν κάνεις. Θέλει λιγο μέτρο. Μου λεει ενας γνωστος χθες εφαγα 5 μελομακαρονα και προχθες αλλα 6. Να έτρωγε πχ μια φορα την εβδομαδα τα 5 και αντε αλλη μια φορα μεσα στην εβδομάδα να τσιμπουσε ένα κάπως το έσωζε. Να τρως καθε μερα μελομακάρονα με το που μπει 21-22 ο μήνας μέχρι τα θεοφάνεια δεν γινεται. Μετα λενε πηρα κιλα στις γιορτες ναι επειδη ετρωγες καθε μερα. 3 μερες ειναι οι γιορτες! Για τους φιτνεσάκηδες. Χριστουγεννα - Πρωτοχρονια και θεοφάνεια. Με διάστημα μιας εβδομάδας οποτε κάνεις το cheat meal - day τοτε. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2016 από DDevil
yannis27gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για μένα που γυμνάζομαι σπιτι, η χθεσινή μέρα ήταν κανονικά μέρα προπόνησης όπως καθε Δευτερα. Και με καλό progression μάλιστα. Καμια κραιπάλη. Δε με αγγίζουν αυτά. Το μόνο που εκμεταλλεύομαι στις γιορτές ειναι ο ελεύθερος χρόνος για να ξεκουραστώ και να περάσω περισσότερο χρονο, ποιοτικό χρονο, με την οικογένεια. 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Πως πάνε γυμ μετά την κρεπάλη; Θέλω να κουρνιάσω σαν την αρκούδα στην σπηλιά μου μέχρι να βγει ο χειμώνας.... ααχαχα και εγω το ιδιο εχω παθει δεν δινει σημα ο εγκεφαλος για γυμναστικη . Λιγες μερες εμειναν ακομα ομως με το που αλλαξει ο χρονος θα πεσω με τα μουτρα . 3
vgiozo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μπα, εγώ το ξεφτίλισα τελείως από το Σάββατο που επέστρεψα στο πατρικό... ...γενικά όταν αποφασίζω να "ενδώσω" σε συγκεκριμένες περιστάσεις εορταστικές, προτιμώ να το ευχαριστηθώ και τείνω να "βουτάω" με το κεφάλι, μέχρι που να το σιχαθώ και να μην θέλω ούτε τη μυρωδιά......και το μάλλον το πέτυχα.... ....η κυρά-Ιφιγένεια πέτυχε τους κουραμπιέδες φέτος όπως καμία άλλη φορά και έφευγαν 8-10 κάθε μέρα μέρα, Κυριακή και Δευτέρα, + άλλα τόσα μελομακάρονα... ...αλλα με τόση ζύμη το στομάχι χθες παραπονέθηκε έντονα και πλέον μου κόπηκε η όρεξη μαχαίρι... Σήμερα λέω να πάω για τρέξιμο γύρω από τη λίμνη...αυτό ευχαριστιέμαι τόσο πολύ στα Γιάννενα, τα υπέροχα τοπία γύρω από τέτοιες διαδρομές που σου αυξάνουν την όρεξη για δραστηριότητες. Αναμένεται φρέσκο σαβούριασμα 2 μέρες γύρω από τη Πρωτοχρονιά, εδώ ή Πρέβεζα, με την οικογένεια... ...ωραία είναι αυτά τα διαλείμματα...σου δίνουν τη δυνατότητα αφενός να "εκτονωθείς" ψυχολογικά και να "ζησεις" περισσότερ τις γιορτές με τα ειδικά φαγητά και τις συνήθειες που τις συνοδεύουν, αφετέρου να επιστρέψεις μετά στη διατροφή πιο αποφασισμένα 1
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ααχαχα και εγω το ιδιο εχω παθει δεν δινει σημα ο εγκεφαλος για γυμναστικη . Λιγες μερες εμειναν ακομα ομως με το που αλλαξει ο χρονος θα πεσω με τα μουτρα . Πήγα το πρωί . Βγήκε η προπονηση τελικά καλά . Στο μισάωρο ήρθα στα ίσα μου. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μια από τα ίδια και εδώ. Δεν έχω πάει 3 μέρες και νοιώθω λες και δε θα έχω παει ποτέ γυμναστήριο. Θα πάω σήμερα να κουνηθω λίγο
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ θα πάρω ότι και να λες!!!!Είπα γω να μην πάρεις; Παρεξήγησες. Ρώτησες και σου πρότεινα
DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Στη δουλειά ολο γλυκά φέρνουνε αυτές τις μέρες .... τα παιρνω όπως είναι τα τυλιγω και τα πηγαινω σπιτι για φάγωμα από τους γονεις που είναι αυτές τις μέρες εδώ. Όπως ειχε πει παλιοτερα κάποια ..... αμα ζητάς κάθε μερα να τρως σαβουρες κάτι δεν πάει καλα με την διατροφή. Εγω πχ χθες έφτιαξα ένα πιάτο με βραστες πατατες και μετα τις έψησα στο φουρνο σαν τηγανιτες έγιναν .... με 200γρ κοτοπουλο ψητο .... μια γαβαθα σαλατα + 2 κομμάτια πιτσα (με πολτο , ελιες , πιπεριες και φετα) και μαυρο αλευρι. Μπορεις να βάλεις και τυρι χαμηλων λιπαρών νουνου πχ 11% και καπνιστη γαλοπουλα και να την κάνεις μια χαρα φιτνες. Αν είναι να κάνεις σαν τρελος για να φάς σαβουρες μάλλον δεν έχεις αποδεχτει τον τροπο ζωής που έχεις επιλεξει να ακολουθήσεις. Ο κολλητος μου (ενας εξ αυτων) που πάμε και μαζι γυμναστηριο χθες τον τσάκωσα να κτυπάει σουβλάκια με γυρο και τοσες μερες κάθε μερα μελομακάρονα. Του κανω τσαμπα πας και γυμνάζεσαι. ή θα ξεκινήσεις κατι σοβαρο με πρόγραμμα και πειθαρχια ή αστο. Οι σαβουρες μια φορα την εβδομαδα είναι δεν είναι γιορτές είναι δεν εινα πανηγυρια κτλπ κτλπ. Τέλος. Οποιος δεν μπορει .... πάει και γράφεται στο αντιφιτνεσ θρεντ και κάνει αγωνα με τους αλλους για το ποιος θα φάει το πιο θερμιδουχο και παχυντικο γευμα όπως κάνουν εκει μεσα.
chrisxkar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 ερωτηση λιγο εδω και κανενα μηνα και λιγο παραπανω οταν σηκωνω πλαγια τα βαρακια(δεν ξερω πως λεγεται η ασκηση) ποναω πολυ σε αυτο το σημειο της πρωτης εικονας (μονο απο το δεξι χερι) Το αφησα να ξεκουραστει αρκετες μερες δοκιμασα αλλα παλι πονος αρκετος ειπα θα το ζορισα πολυ το αφησα μια εβδομαδα και εριξα τα κιλα αλλα παλι τα ιδια ,χρειαζεται να του δειξω καποια ιδιαιτερη προσοχη ή απλα να κανω με λιγοτερα κιλα και να το ξεκουραζω μεχρι να περασει
Prozac Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Είπα γω να μην πάρεις; Παρεξήγησες. Ρώτησες και σου πρότειναΠλάκα σου έκανα. Βαριόμουν να βάλω φατσούλες.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ενα εχω παρατηρησει, παραμονη Χριστουγέννων και χριστουγεννα εφαγα παρα πολυ κρεας, ενιωθα να πριζονται τα χερια μου, το στηθος, ολα, αφου σκεφτουμουν τωρα αν εκανα προπόνηση θα ανεβαινα στα κιλα. Σημερα ποδηλατο αφου το γυμναστήριο ειναι κλειστο και του σπιτιου μου απεχει καμια 30 χιλιόμετρα,βλακεία που δεν εχω τα kettlebells
yannis27gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Διάβασα κι ενα αλλο ωραίο. Ανησυχείτε γι αυτά που τρώτε Χριστούγεννα-πρωτοχρονιά ενώ θα έπρεπε να ανησυχείτε γι αύρα που τρώτε πρωτοχρονιά-Χριστούγεννα. 5
chrisxkar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ενα εχω παρατηρησει, παραμονη Χριστουγέννων και χριστουγεννα εφαγα παρα πολυ κρεας, ενιωθα να πριζονται τα χερια μου, το στηθος, ολα, αφου σκεφτουμουν τωρα αν εκανα προπόνηση θα ανεβαινα στα κιλα. Σημερα ποδηλατο αφου το γυμναστήριο ειναι κλειστο και του σπιτιου μου απεχει καμια 30 χιλιόμετρα,βλακεία που δεν εχω τα kettlebells εγω παλι ενοιωθα λες και ημουν σαπιος μετα απο τοση κρεατοφαγια με χιλια ζορια εβγαλα τα συνηθισμενα σετ.Μπορει να φταιει και η υπερκαταναλωση αλκοολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις