DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Κρακ δεν κάνουν οι μυς. Ίσως οι αρθρώσεις. Χρονια πολλά παιδια (δε λέω καλά Χριστούγεννα γιατί έχουμε και μερικούς άθεους... ). Όποτε μπαίνω σε φάση bulking ´η cutting το σωμα χρειάζεται 2-3 βδομάδες να πάρει μπρος και να αρχίσει να βάζει ´η να βγάζει κιλά αντίστοιχα. Και σε σας συμβαίνει το ίδιο; Εγω τους το ειπα ότι μπορει να χρειάζεται ένα break. Πριν μπουμε στο νέο πρόγραμμα. Αλλα μου ειπαν ότι δεν χρειάζεται. Τεσπα εγω 2 μήνες θα κάνω ένα διάλλειμα για να δω που ακριβως είναι οι θερμιδες συντηρησης. Πιθανολογω 2300-2500. Αλλα θέλει ψάξιμο. Δεν βιάζομα να βγω το καλοκαιρι στην παραλια και να το παιξω μούρης με ενδιαφερει η μακροπροθεσμη σωστή δουλειά.Προς το παρον είμαι ικανοποιημένος από την κατασταση που βλέπω στον καθρεφτη και βεβαια με τις επιδοσεις μου χθές εβγαλα 150 κάμψεις , 200 καθίσματα και 70 έλξεις. https://postimg.org/image/4dcmwyevj/ Διάλλειμα δεν εννοω βεβαια ότι θα πλακωθώ στις σαβουρες κάθε μερα. Χρονια πολλά με υγεια σε ολους καλα χριστουγεννα. ΥΓ Χθες βγηκα για γυμναστικη κατά τις 3 και μισή και ηταν πολύ ωραιο γιατι έπεφτε και ο ήλιος ο χειμωνιάτικος ειχε πολύ καθαρο ουρανο. Το γυμναστηριο ηταν κλειστο και ειχα να πάω από την Τεταρτη για γυμναστικη και χθες ηταν Σάββατο. Δεν γινοταν άλλη αναμονη ειχα χαρμανιασει ..... σήμερα εχει ρεπο βεβαίως. Αν και ... ποτε δεν ξέρεις μπορει να μου τη βιδώσει και να πάω για τρεξιμο το απόγευμα. 1
vgiozo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εγω τους το ειπα ότι μπορει να χρειάζεται ένα break. Πριν μπουμε στο νέο πρόγραμμα. Αλλα μου ειπαν ότι δεν χρειάζεται. Τεσπα εγω 2 μήνες θα κάνω ένα διάλλειμα για να δω που ακριβως είναι οι θερμιδες συντηρησης. Πιθανολογω 2300-2500. Αλλα θέλει ψάξιμο. Δεν βιάζομα να βγω το καλοκαιρι στην παραλια και να το παιξω μούρης με ενδιαφερει η μακροπροθεσμη σωστή δουλειά.Προς το παρον είμαι ικανοποιημένος από την κατασταση που βλέπω στον καθρεφτη και βεβαια με τις επιδοσεις μου χθές εβγαλα 150 κάμψεις , 200 καθίσματα και 70 έλξεις. https://postimg.org/image/4dcmwyevj/ Διάλλειμα δεν εννοω βεβαια ότι θα πλακωθώ στις σαβουρες κάθε μερα. Χρονια πολλά με υγεια σε ολους καλα χριστουγεννα. ΥΓ Χθες βγηκα για γυμναστικη κατά τις 3 και μισή και ηταν πολύ ωραιο γιατι έπεφτε και ο ήλιος ο χειμωνιάτικος ειχε πολύ καθαρο ουρανο. Το γυμναστηριο ηταν κλειστο και ειχα να πάω από την Τεταρτη για γυμναστικη και χθες ηταν Σάββατο. Δεν γινοταν άλλη αναμονη ειχα χαρμανιασει ..... σήμερα εχει ρεπο βεβαίως. Αν και ... ποτε δεν ξέρεις μπορει να μου τη βιδώσει και να πάω για τρεξιμο το απόγευμα. Για κάμψεις συγκεκριμένα εμένα μου αρέσει να κάνω την εξής άσκηση για μυϊκή αύξηση - Κάνω ένα σετ μέχρι αποτυχίας (τελευταία γύρω στις 40 κάμψεις) - Τον αριθμό των κάμψεων τον πολλαπλασιάζω επί 5 και κάνω όσα σετ χρειαστεί μέχρι αποτυχίας, με διάλειμμα 1 λεπτό, μέχρι να βγει το νούμερο. 1
jason97 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ κάνω κάμψεις αλλα δεν είδα και σοβαρή μυϊκή αύξηση 2
DDevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 E καλα με ένα μήνα κάμψεις δεν θα δεις και τιποτα το φοβερο. Καταρχήν για να πάρεις μάζα θα πρέπει να τρως περισσοτερα από αυτά που συντηρείσαι σε θερμιδες και βεβαια ποιοτικά όχι γαριδάκια και τέτοια + γυμναστική. Εκεινο που μπορεις να δεις με τις κάμψεις είναι σε συνδυασμο με διατροφή μια καλυτέρευση ως προς την ποσοτητα λιπους που έχεις πάνω σου. Οι κάμψεις λένε ότι είναι και για μυϊκη αυξηση ωστοσο δεν είμαι σιγουρος γιατι δεν έχω προσωπική εμπειρια. Από το τιποτα όμως καλυτερα να κάνεις και αυτές και σιγουρα θα βοηθησουν στο να δειχνεις ευπαρουσίαστος. Με την αντιστοιχη διατροφή πάντα. Το καλο με το γυμναστηριο το οποιο δεν ειχα αναγνωρισει και εγω παλιοτερα και το παραδέχομαι είναι ότι ειτε από κάποιον γυμναστη καλο (δεν θα είναι ολοι τεμπέληδες) ειτε από κάποιον άλλο γυμνασμένο εκει που θέλει να βοηθησει ολο και κάτι θα μάθεις. Εγω προσωπικα έχω μάθει πράγματα από τις εξης περιπτώσεις : - Nα δειχνει ο γυμναστης ασκησεις σε νεοφερμένους οποτε μολις το έβλεπα πηγαινα και εγω από πισω εκει για να δω τι κάνουν. - Να ρωτάς(κάποιον που δειχνει να ενδιαφ΄ρεται βεβαια) ή και να σε διορθώνει κάποιος γυμναστής που περνάει και βλέπει τι κάνεις. - Να σου δειχνει η "εγκυκλοπαιδεια" του γυμναστηριου είναι ο τύπος που γουστάριε να κάνει μάθημα και να λέει πράγματα οποτε πάς και τον ρωτάς και μετα σου κάνει κυρηγμα κανα 20λεπτο αλλα για καλο αυτά όταν γυμνάζεσαι εξω μονος σου δεν τα έχεις σαν δυνατότητες.
jason97 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 @DDevil κανω απο τον απριλιο καμψεις τα οικονομικα δεν μου το επιτρεπουν και πολυ να παω γυμναστηριο και δεν εχω ουτε μονοζυγο να κανω και βαρακια το μονο που κανω ειναι καμψεις και εχω γεμισει ενα μπετονι με νερο και κανω
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Χρονια πολλα σε ολους. Καλες μασες, οικογενειακα με γελια και χαρες μονο. 4
yannis27gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Οι καμψεις μόνο δεν αρκούν. Επίσης, αν δεν υπάρχει progressive overload και φυσικά η κατάλληλη διατροφή, δε θα δεις αυξηση της δύναμης. Χρήστο, χρονια σου πολλά! 1
jason97 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Οι καμψεις μόνο δεν αρκούν. Επίσης, αν δεν υπάρχει progressive overload και φυσικά η κατάλληλη διατροφή, δε θα δεις αυξηση της δύναμης. Χρήστο, χρονια σου πολλά! αποφευγω τα τηγανητα και τα γλυκα οσο μπορω
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 http://www.wefit.gr/el/news/fitness/8plus1-voithikes-symboules-gia-pragmatico-auksisi-dynamic/ Κάνε προπόνηση με μεγάλο βάρος όχι περισσότερο από 6-8 εβδομάδες, στη συνέχεια, πήγαινε σε ελαφρύτερο βάρος για να διατηρήσεις τα επίπεδα της μυοστατίνης υπό έλεγχο.
vgiozo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ κάνω κάμψεις αλλα δεν είδα και σοβαρή μυϊκή αύξηση Κανείς δεν είπε ότι αρκεί μία μόνο άσκηση...η ποσότητα, η συχνότητα και ο τρόπος εκτέλεσης της άσκησης έχει μεγαλύτερη σημασία... Προφανώς αν - κάνεις συγκεκριμένο αριθμό ή σετ που έχεις συνηθίσει - δεν κάνεις κάμψεις με συνέπεια (πχ ένα πολύ απαιτητικό σύνολο την ημέρα ή μερικά λιγότερο απαιτητικά κάθε μέρα) - δεν κάνεις κάμψεις μέχρι αποτυχίας σε επανειλημμένα σετ, δεν πειραματίζεσαι με διαφορετικούς χρόνους ξεκούρασης ή/και διαφορετικές γωνίες εκτέλεσης των κάμψεων, τί κέρδος περιμένεις να δεις; ...μπορεί ίσως κι οι προσδοκίες σου να είναι πολύ υψηλές και να περιμένεις μια πολύ ορατή (με το μάτι) βελτίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από κει και πέρα, παίζει ασφαλώς ρόλο και η διατροφή, χωρίς την οποία επίσης δεν θα δεις το αποτέλεσμα που θες. Η άσκηση που έδωσα εγώ παραπάνω (δεν είναι δικής μου έμπνευσης) είναι πολύ καλή γιατί λειτουργεί περισσότερο ως αρχή, που μπορείς να εφαρμόζεις καθώς βελτιώνεσαι...και η οποία ενσωματώνει την αρχή της προοδευτικής αύξησης δυσκολίας που απαιτείται για να πετύχεις μυϊκή αύξηση. - Κάνω ένα σετ μέχρι αποτυχίας - Τον αριθμό των κάμψεων τον πολλαπλασιάζω επί 5 και κάνω όσα σετ χρειαστεί μέχρι αποτυχίας, με διάλειμμα 1 λεπτό, μέχρι να βγει το νούμερο. προφανώς μπορείς να αυξήσεις και τα σετ επανάληψης σταδιακά
Prozac Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!!!!! Σκοπεύω να αγοράσω την πρώτη μου πρωτεΐνη και δεν έχω ιδέα ποια να πάρω. Ποια μου προτείνετε; 2
TEOKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πως πάνε γυμ μετά την κρεπάλη; Θέλω να κουρνιάσω σαν την αρκούδα στην σπηλιά μου μέχρι να βγει ο χειμώνας.... 2
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ποια κρεπάλη? Αν εξαιρεσεις μια κρέπα που κτυπησα χθες βράδυ και ενα κομμάτι μπράουνις δεν έφαγα τιποτα αλλο παχυντικο. Σημερα κανονικα στο προγραμμα το διατροφικο και απο αυριο και γυμναστηριο.
TEOKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!!!!! Σκοπεύω να αγοράσω την πρώτη μου πρωτεΐνη και δεν έχω ιδέα ποια να πάρω. Ποια μου προτείνετε; Μιμίκος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις