Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εννοείται ότι συγκρίνεται και αν θες να κάνεις πόδια κρεμιεσαι ανάποδα και τραβάς το σώμα σου προς τα πάνω με τα πόδια σαν νυχτερίδα.

Προφανώς και δεν συγκρίνεται

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εννοείται ότι συγκρίνεται και αν θες να κάνεις πόδια κρεμιεσαι ανάποδα και τραβάς το σώμα σου προς τα πάνω με τα πόδια σαν νυχτερίδα.

έριξα τον καφέ πάνω στις σημειώσεις... shame on you (κλαίω)

Δημοσ.

Σοκολάτες με στέβια είναι μεγάλη απάτη γιατι ναι μεν γλιτώνεις τις θερμίδες από τη ζάχαρη αλλά δε γλιτώνεις τις θερμίδες/λιπαρά από τα βούτυρα.

Έχω βρει σιρόπι σοκολάτας, για παγωτό, με στέβια κι ήταν πραγματικά με ελάχιστες θερμίδες κι άπαιχτη γεύση.

Σε καθε συσκευασια παιρνω και κοιτάω απο πισω .... εχεις δικιο σε αυτο που λες... το βουτυρο μένει. Πέρα απο τη ζάχαρη. Αλλα οπως ειπε και η Δημητρα αν πχ φάς 20-30γρ δεν θα πάθεις κάτι το εντάσεις στο πλάνο.

Βρηκα χθες απο το my market ενα ροφημα με ασπράδι αυγου και εκχυλισμα φραουλας το χει δοκιμάσει κανεις? γραφει απεξω 28γρ πρωτεϊνης. Τσιμπησα 2 το ένα το καταπια σημερα στη δουλειά ελαφρύ φαινεται ουτε φουσκωμα μου εκανε ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Για τα χέρια αναφέρομαι

Δημοσ.

Για τα χέρια αναφέρομαι

Βοηθάει ο μονοζυγος και οι κάμψεις για τα χέρια. Απλα ειναι γενικές ασκησεις με το βάρος του σώματος και ενεργοποιούν ταυτοχρονα πολλούς μυς. Αμα θες να ανεβάσεις δυσκολια βάλε ενα σακιδιο στη πλάτη με βάρος μεσα. Βάλεπχ μερικά μπουκάλια με νερο γεματά B)  σφιξε καλα την τσάντα και κάνε την άσκηση.

Δημοσ.

Σαν το μπεργκιν που έχουν στο στρατό

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη άσκηση για τις κάμψεις πχ εγώ κάνω αυτή που που κάνουν και οι περισσότεροι που τα χέρια είναι στην ίδια ευθεία με τους ώμους

Στο μονόζυγο να κοιτάνε οι παλάμες μέσα η έξω?

Υπάρχει κάποιο καλό μονόζυγο?

Δημοσ.

Από πότε υπάρχει καλό και κακό μονόζυγο?

Μια μπάρα είναι,εκτός και αν πας να αγοράσεις από την λαική,θα έχεις το στάνταρντ εργαλείο.

Επίσης,αν πας και πάρεις το 200 ευρώ μονόζυγο δεν θα δεις διαφορετικά αποτελέσματα από ότι με ένα των 20.

Δημοσ.

Σιγά τα έξοδα, εγώ έδωσα 15€ από το τζαμπο, μια χαρά είναι. Και κάνει φοβερή δουλειά αν το χρησιμοποιήσεις σωστά (τα έχουμε πει σε άλλο ποστ).

Δημοσ.

Σιγά τα έξοδα, εγώ έδωσα 15€ από το τζαμπο, μια χαρά είναι. Και κάνει φοβερή δουλειά αν το χρησιμοποιήσεις σωστά (τα έχουμε πει σε άλλο ποστ).

Αυτά είναι ασφαλής? Άμα το βγάλω από την πόρτα μετά ξαναμπαίνει?

Δημοσ.

Το γυμναστήριο δεκα μερες κλειστο, ξεκουραση και φαγητο.

Πριν αρχισω ξανα γυμναστικη, θα κανω εξετασεις να δω που βρισκομαι. Δεκα μερες ξεκούραση, το cpk θα ερθει στα ισια του;

Δημοσ.

Το γυμναστήριο δεκα μερες κλειστο, ξεκουραση και φαγητο.

Πριν αρχισω ξανα γυμναστικη, θα κανω εξετασεις να δω που βρισκομαι. Δεκα μερες ξεκούραση, το cpk θα ερθει στα ισια του;

Eγω έχω να πατήσω από Τετάρτη .... χθες ειχα παει εκδρομη Μέτσοβο βράδυ γυρισα .... σημερα μετα τη δουλεια μου λενε θα πάμε για τσιπουρα ... αντε λεω να έρθω να κανω παρέα να πιω κανα ποτηράκι να πάω σπιτι μετα να κοιμηθώ και μετα τζιμ. @@ πηγα εκει ηπια 4-5 ποτηράκια από μεζέδες δοκιμασα λιγο γιγαντες και σαλάτα (τηγανιτα δεν άγγιξα) και μετα λιγο κοτοπουλάκι με μουστάρδα που ειχε ... τεσπα αρχιδια όλα σαβουριτσες ηταν ακομα και οι γιγαντες με το λάδι τιγκα μέσα ψημενο στο φουρνο αλλα δεν βαριέσαι. Το βραδυ ετοιμαστηκα να πάω γυμναστηριο αλλα με πηρε άλλος φιλος έλα λεει παμε για ποτο.... αντε πάμε και για ποτο. Πριν λιγο γυρισα. Αυριο κλειστο γυμναστηριο .... μεθαύριο τα ιδια Δευτερα τα ιδια .... θα πάω έξω αυριο να κανω ασκησεις με βάρος του σώματος και ένα αλτηράκι που έχω 15 κιλά.

Αμα μπλέξεις με τους τσιπουράκηδες δεν βλέπεις χαϊρι :cry:  :cry:

εΙΧΑ ξεκινησε δυνατά το πρωϊ ροφημα πρωτεΐνης με ασπράδι αυγου .... γιαουρτι με κουάκερ σταφιδες και χουρμά ... αλλα μετά το γαμησαμε ... τεσπα όταν γυρισα πηγα πηρα ένα μπιφτέκι και λιγο ρυζι και έφαγα. Δεν την γαμησα τελειως την μέρα.

Στη δουλεια πηγα και ένα κουτι μελομακάρονα που ειχα εδώ για να κεράσω οσους έβλεπα ... από το να κάτσω να τα φάω μονος μου καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που λέτε, θα κάνω γυμναστική μόνιμα πλέον μετά από ορθοπεδικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε.

Κοιλιακοί ραχιαίοι και κάποιες διατάσεις δυο φορές την ημέρα και μελλοντικά αν βελτιωθώ ίσως γίνονται μια φορά.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ που λέτε, θα κάνω γυμναστική μόνιμα πλέον μετά από ορθοπεδικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε.

Κοιλιακοί ραχιαίοι και κάποιες διατάσεις δυο φορές την ημέρα και μελλοντικά αν βελτιωθώ ίσως γίνονται μια φορά.

Συμπάχων Billy. Ξεκίνα και μην σταματήσεις ποτέ.

Με τον καιρό θα καταλάβεις ότι όλοι οι υποστηρικτικοί μυς της πλάτης βοηθάνε στην σωστή στήριξη της.

Δελτοειδής,πάνω πλάτη , ιερονοτιαίοι,ραχιαίοι ,μέγας γλουτιαίος κ.λ.π

Άκόμη και άσχετοι μυς όπως οι ώμοι και άλλοι ,αν τους ενδυναμώνεις κάνουν δουλειά στην γενικότερη καλή στάση του κορμού με αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση των σπονδύλων.

Και εγώ έτσι ξεκίνησα μόλις σταμάτησαν οι πόνοι και έχω φθάσει να κάνω τελικά body building (και καλά θέλω να πιστεύω χαχα! )

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...