revolver1990 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τυχερός που δουλεύεις(εκτός αγροτικών) και ζεις και σε χωριό. 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Φτιάχνουμε μια ομελέτα με 4 ασπράδια κ την βάζουμε μέσα σε πολύσπορο ψωμί που το ζεσταίνουμε κ αυτό στο τηγάνι Μετά βάζουμε γαλοπούλα κ λίγη σαλάτα Και τέλος την τσακίζουμε εν ριπή οφθαλμού !! Ετσι ειναι το σωστό το σάντουιτς!! 14
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι πολυσπορο ρε σατανα ? Δλδ αν ηταν μια φετα κανονικο ,ανθρωπινο τι θα πειραζε ? Τυχερεεεεε σε ζηλευω μακαρι να ημουν και εγω ετσι να μην με ενδιαφερε το φαγητο να μην κατεβαζα οτι καντηλι υπαρχει καθε φορα που ξεκιναγα διατροφη. Και καταρα σου δινω στην επομενη ζωη να εχεις τους δικους μου γευστικους καλυκες χαχαχα. 4
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σιγα την καταρα. Θα ειναι παλι γυμνασμενος, απλα θα χει 25% bf αλλα θα χει φχαριστηθει φαι! 3
saxos55 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Φτιάχνουμε μια ομελέτα με 4 ασπράδια κ την βάζουμε μέσα σε πολύσπορο ψωμί που το ζεσταίνουμε κ αυτό στο τηγάνι ... Τα πατάκια που είναι; 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τα πατάκια που είναι; Αυτά ειναι κακοήθειες του Γιανννη Α τζον αυτο το καλαθάκι έχω με σοκολάτες που λέγαμε, ειναι όλες με στεβια αλλά μου τις παίρνουν οι φίλοι μου τα ρεμάλια όταν έρχονται σπίτι κ δεν συμφέρουν, θα πάω να πάρω να έχω να κερνάω απ αυτές του λιτλ του κιλού Φωτη εύχομαι στην επόμενη ζωη να τρως μόνο άχυρα, να πηγαίνεις με την παρέα σου στα μπεργκεραδικα και να κάνετε 500 ευρώ λογαριασμό σε ασπράδια, τόνους κ μαρουλοσαλάτες 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Στεβια και παπαριες! Δεν θεωρω οτι η στεβια ειναι καλυτερη οποτε για μενα αν ειναι να φας γλυκο κανε το σωστα! θα κανουμε ομαδικη προπονηση ρε η οχι? Μεχρι 28 μπορω 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ασε ρε , αφού θα μας έρθεις με τιποτα ζελατίνες τυλιγμένος πάλι χααααα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ασε ρε , αφού θα μας έρθεις με τιποτα ζελατίνες τυλιγμένος πάλι χααααα για αυτο λεω μεχρι τις 28 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Κοίτα, εγώ για ομαδική προπόνηση σας εχω φάει αλλα βλέπω οτι μάλλον δεν θα γίνει οπότε αν θέλετε κανονίζουμε καμια βραδινή μασαμπουκα στην γλυφάδα εγώ, εσύ, η φιλη σου η Μαργαρίτα, ο αλεξ αν πεταχτεί με ένα αεροπλανάκι σαν να παίρνει ταξί, ο τεο που μενει κοντά, ο μπος, ο Φωτης το γατάκι να του εξηγήσω αν μπορώ να φάω και εγώ τα χάμπουργκερ δυο δυο κ όποιος άλλος θέλει, εγώ μέσα είμαι , κανονίστε το . 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγω δεν ημουν Αθηνα ρε οποτε πως να ρθω! Για αυτο λεω να κανουμε τωρα
margaritagr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ ειμαι μέσα για Γλυφάδα, τον φίλο μου τον Σπέκτ θα τον μαζέψω απ το μετρό όποτε θα ναι κομπλέ Φωτηηηηηη κουνήσου παμε στους φίλους μου στο amigos να μας φτιάξουν 2
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αφου σας εχω πει ρε πως αυτη η περιοδος των γιορτων ειναι η πιο δυσκολη μου απο θεμα δουλειας 12 ωρα βαραω . Με εξαιρεση περσι που ελειπα .Τα χριστουγεννα ειμαι καλεσμενος σε εξοχικο φιλων και την πρωτοχρονια στην Μονεμβασια . Μετα τις 10 γεναρη να περασουν οι γιορτες παμε οπου θελετε .
Demetra_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αφου σας εχω πει ρε πως αυτη η περιοδος των γιορτων ειναι η πιο δυσκολη μου απο θεμα δουλειας 12 ωρα βαραω . Με εξαιρεση περσι που ελειπα .Τα χριστουγεννα ειμαι καλεσμενος σε εξοχικο φιλων και την πρωτοχρονια στην Μονεμβασια . Μετα τις 10 γεναρη να περασουν οι γιορτες παμε οπου θελετε . Μονεμβασία; στη νέα ή στο κάστρο. αν είναι το δεύτερο, πάρε με μαζί σου 2
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σοκολάτες με στέβια είναι μεγάλη απάτη γιατι ναι μεν γλιτώνεις τις θερμίδες από τη ζάχαρη αλλά δε γλιτώνεις τις θερμίδες/λιπαρά από τα βούτυρα. Έχω βρει σιρόπι σοκολάτας, για παγωτό, με στέβια κι ήταν πραγματικά με ελάχιστες θερμίδες κι άπαιχτη γεύση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις