TEOKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Λογω του ανάποδου ωραρίου που έχω (δουλεύω 2.30-10.00) δεν μπορώ να πάρω μέρος σε διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνονται το απόγευμα. Βρήκα τώρα μια σχολή πυγμαχίας η οποία έχει και πρωινά τμήματα καθώς και Σαββάτο. Θα πάω Τρίτη πρωί να δω τι γίνεται κι αν μπορώ να συμμετάσχω. Ε, ρε και τα καταφέρω! Καλή αρχή Γιάννο. Καθημερινή ενημέρωση ε!Τι εννοείς δεν κατάλαβα με το "Ε, ρε και τα καταφέρω!"
Demetra_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Το ξερω οτι τα 3-4 φευγουν ευκολα ειδικα για καποιον που εχει πεσει 1 φορα σε χαμηλα ποσοστα ειναι πιο ευκολο γιατι το σωμα θυμαται (το προβλημα ειναι οτι θυμαται και τα καλα και τα κακα) Οσο για το βυζι δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Ειναι το αδυντο σημειο μου και ειναι ενα απο τα σημεια που χανω ευκολα οτι και να κανω. Σας τις γκομενες και γω που γινονται απο χοντρς με βυζαρες λεπτες και δεν εχουν τιποτα για αυτο λεω σιλικονη το δικό μας το βυζἰ είναι τίγκα λίπος με λεμφαδένες ... μη τα συγκρίνεις... επειδή είναι το σημείο σου για αυτό το λέω, παίρνεις αργά και το καις πανεύκολα. εγώ δεν θα τα έριχνα τόσο γρήγορα τα κιλά. όπως και να χει η εικόνα σου είναι καλύτερη σφικτός με λίπος και γεμάτος παρά σφικτός δίχως λίπος και άδειος
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 το δικό μας το βυζἰ είναι τίγκα λίπος με λεμφαδένες ... μη τα συγκρίνεις... επειδή είναι το σημείο σου για αυτό το λέω, παίρνεις αργά και το καις πανεύκολα. εγώ δεν θα τα έριχνα τόσο γρήγορα τα κιλά. όπως και να χει η εικόνα σου είναι καλύτερη σφικτός με λίπος και γεμάτος παρά σφικτός δίχως λίπος και άδειος Αδεια εισαι εσυ ρε εγω ειμαι αντρας με πλουσιο εσωτερικο κοσμο 2
yannis27gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλή αρχή Γιάννο. Καθημερινή ενημέρωση ε! Τι εννοείς δεν κατάλαβα με το "Ε, ρε και τα καταφέρω!" Παιζει ρολο τι ωρα θα ειναι η προπονηση καθως πρεπει να υπολογισω μιαμιση ωρα πηγαινε-ελα. Ειδα το περσινο τους προγραμμα, προλαβαινω οριακα. Φυσικα παιζει ρολο και το κοστος. Οι βενζινες μονο ειναι 10€ για καθε φορα που θα πηγαινω...!
TEOKOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 πολύ μακριά ρε Γιάννη ,θα βαρεθείς στο τέλος... 1
yannis27gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο. Αν δεν μένεις στην πόλη αλλά 40χμ μακριά δεν έχεις πολλές επιλογές.
DDevil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα πηγα και έκανα δικέφαλους - τρικέφαλους (έριξα έναν ύπνο 2 ωρες το μεσημέρι μετα τη δουλεια) και σηκωθηκα καυλωμένος για γυμναστική. - Χθές ένας τύπος έδειξε σε έναν εκει που έκανε δικέφαλους ότι τα ποδια πρεπει να είναι ανοιγμένα στο υψος των ώμων και ελαφρως λυγισμένα για να είναι σταθερος , συγκεκριμενα τον έσπρωξε με την μια στάση (αυτή που ειχε πριν) και άλλη μια φορά μετα που τον διορθωσε λογικά για να του δειξει ότι πριν δεν ηταν σταθερος και αρα δεν έκανε και σωστα την άσκηση. Ωραια επισημανση αυτή. Την κράτησα. Μετα τον ειδα να έχει πιασει ένα πατάκι και να κάνει αρσεις γαμπών με ταυτοχρονη την μπάρα στο Σμιθ. Την ιδια άσκηση έκανα εγω την προηγουμενη εβδομάδα και ειδα ότι την κοιταζε στο μεταξυ εγω άρσεις γαμπων στο μηχανημα δεν κάνω ποτε πιάνω ένα πατάκι πάω στην άκρη και κάνω την άσκηση. - Σημερα κάποιος έκανε καθίσματα με αρκετά κιλά και πηγε ένας από πισω και τον βοηθησε .... όταν τελειωσε παραπονέθηκε μετα σε μια γυμνάστρια ότι ένιωθε έναν πονο στην βουβωνικη περιοχη .... εγω του ειπα να προσέχει γιατι οι κηλες είναι συχνές. Ζοριστηκε αρκετά στην άσκηση πιστευω δεν θελει τοσο ζορι προσωπικη μου γνωμη. Και συνέχεια αυτου που λέγατε προχθες για τις αρθ΄ρώσεις έναν γνωστος σημερα που μιλούσαμε το πρωϊ μου ειπε ότι ειχε τραυματισμο στο μηνισκο.... διοτι συνεχισε να γυμνάζεται σκληρά ενώ ειχε ενοχλήσεις στο γονατο. Μαλακια του. Θέλει προσοχη στον υπερβάλλοντα ζήλο .... Σημερα εκανα 3 και 3 ασκησεις για δικε΄φαλους και τρικέφαλους αντιστοιχα. Προσεξα στις κάμψεις αγκωνων να είναι σταθερος ο αγκωνας ειτε τον πιάνεις από εκεινο το σημειο ειτε πιο κάτω το χέρι. Νομιζω αυτό έχει σημασια. Στον τροχαλια πέταξα αυτό το σχοινι που βάζουν και έβαλα το σιδερένιο τριγωνάκι που με βολεψε πολύ περισσοτερο -.- Επιστροφη στο σπιτι .... οπου έβαλα μια μεγάλη γαβάθα καστανο ρυζι και 200γρ τονο και ηπια και μια κοκα κολα λαϊτ. 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παιζει ρολο τι ωρα θα ειναι η προπονηση καθως πρεπει να υπολογισω μιαμιση ωρα πηγαινε-ελα. Ειδα το περσινο τους προγραμμα, προλαβαινω οριακα. Φυσικα παιζει ρολο και το κοστος. Οι βενζινες μονο ειναι 10€ για καθε φορα που θα πηγαινω...! Γιαννη αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο απο πολλες αποψεις ,αναθεωρησε θα χασεις τον χρονο και το χρημα σου κατα σειρα που τα ειπα . 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το ξέρω Φώτη, απλά το θέλω τοςο πολύ που έκανα πως δεν έβλεπα το ανέφικτο του πράγματος. Εχει εδώ γύρω σχολές όπως ταεκβοντο ´η πάλη αλλα εγω πυγμαχία θέλω γμτ. ΤΚΝ έκανα πιτσιρικάς, πιο πολύ χορό το θεωρώ παρά πολεμική τέχνη. Ίσως να δοκιμάσω πάλη αν και σιχαίνομαι την επαφή... Έμαθα για ενα σύλλογο πυγμαχίας στα Μουδανιά αλλα δεν μπορώ να βρω περισσότερες ινφο. Που σε ρε Λιβε! Θα συνεχίσω το ψάξιμο. 2
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το ξέρω Φώτη, απλά το θέλω τοςο πολύ που έκανα πως δεν έβλεπα το ανέφικτο του πράγματος. Εχει εδώ γύρω σχολές όπως ταεκβοντο ´η πάλη αλλα εγω πυγμαχία θέλω γμτ. ΤΚΝ έκανα πιτσιρικάς, πιο πολύ χορό το θεωρώ παρά πολεμική τέχνη. Ίσως να δοκιμάσω πάλη αν και σιχαίνομαι την επαφή... Έμαθα για ενα σύλλογο πυγμαχίας στα Μουδανιά αλλα δεν μπορώ να βρω περισσότερες ινφο. Που σε ρε Λιβε! Θα συνεχίσω το ψάξιμο. Και εγω για το μονο που εχω μετανιωσει στο θεμα της ευρυτερης γυμναστικης ειναι που δεν ασχοληθηκα ποτε με το boxing ,παντα μου αρεσε αλλα δεν εκατσε .Τωρα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να με κοπανανε στην προπονηση γιατι θα τους πυροβολησω Δεν πειραζει στην επομενη ζωη που θα γεννηθω κανονικος Νορβηγος ! 3
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχουμε οδούς εκεί που μένω, χωριό ρε! Τεο, 40χλμ από Σαλονίκη, Χαλκιδική μεριά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις