Mikeasdf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μερικοί για να έχουν γκομενα κάνουν τα πάντα. Στο ξυρισμα θα κολλήσουν? είναι και οι γυναικες ..... ειδικα στην Ελλαδα .... και κάτι σωστο να τους πεις άμα χαλάσεις χατήρι τις πιάνει ο εγωϊσμος και κρατάνε μουτρα (στην καλυτερη).Στη χειροτερη διάβασες και πιο πάνω .... σε στέλνουν, δεν το έχουν και πολύ. Μια οφφτοπικ ιστορια .... ειχα μια συναδελφο που ντρεποταν να πάρει τηλ την προϊσταμενη να της πει κάτι και μου λεει τα έφτιαξα αλλα πάρτην εσυ , της κάνω εσυ πρέπει να την πάρεις εγω την έχω πάρει τοσες φορές και θα είναι καλυτερα γιατι θα δει ότι δεν εισαι και απομακρη απέναντι της .... λεει μπα όχι εσυ. Ηταν ανένδοτη οποτε αναγκαστικα να την "κοροϊδεψω" για να δει ότι έχει άδικο. Πηρα στο τηλεφωνικο και ειπα να μου την πάρουν τηλεφωνο αλλα η γραμμή να κτυπησει στο δικο της γραφειο τελικα οβτως κτυπησε εκει και τελικα μιλησαν και στο τέλος .... τα ειπαν μια χαρα. Μολις έκλεισε της κάνω ολο δυσκολη το παιζεις .... εειδες δεν ηταν τιποτα τελικα και χαζογελαγε. Μας βγαζουν την παναγια σε πολλες περιπτώσεις και χωρις λογο. Γμω τα κολληματα τους. Εχω και ενα φιλο που κανει ετσι σα ντιβα οταν προκειται να μιλησει για να κανονισει κλπ ή να συναντησει καινουργια ατομα. Πολυ ενοχλητικο. 1
Musclemar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει αυτό το μηχάνημα ή αντίστοιχο Ελλάδα; Δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Υπήρχε παλαιότερα telemarketing, οπότε ίσως το βρεις μεταχειρισμένο κάπου. Αν πάρεις ένα καλό μονόζυγο και ένα στέπερ, κάνεις λίγο-πολύ την ίδια δουλειά.
Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ολες οι αλλες θεωριες με κουραζουν και με κανουν να μην ευχαριστιεμαι τη γυμναστικη γιατι αισθανομαι λες και κανω καταναγκαστικο εργο αν τα αναλυω πολυ. Αυτο ακριβως . Μερικοι πιο πολυ το συζητανε παρα κανουν. 3
DDevil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εχω και ενα φιλο που κανει ετσι σα ντιβα οταν προκειται να μιλησει για να κανονισει κλπ ή να συναντησει καινουργια ατομα. Πολυ ενοχλητικο. Μετα οταν τις λέμε ντιβες μας λένε κομπλεξικους, πάρε εσυ τηλεφωνο ρε κοπελα μου να κανονισεις τις δουλειες σου ελεος πια γραμματεα θες? μετα μου λες εμενα για τα ερωτικά .... εκει κιολας δεν την πιέζει κάποιος πχ σε δουλειά φάση οτι πρέπει να κάνει πχ αυτο. Οποτε καταλαβαινεις τι γινεται εκει ..... γαϊδουρινη υπομονή. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε εγώ δεν πέφτω γραμμάριο αλλά οι κοιλιακόι κάτι κάνουν. 81-82 κιλά 6
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ^^ Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο. Ddevil χώσε φώτο στο καπάκι να κλείσεις στόματα. 1
DDevil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ^^ Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο. Ddevil χώσε φώτο στο καπάκι να κλείσεις στόματα. Σπιτια θα κλεισω οχι στοματα :cry: αστο αφου βλεπεις ειμαι .... ταπεινος τύπος. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ^^ Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο. Ddevil χώσε φώτο στο καπάκι να κλείσεις στόματα. Πρέπει να ρίξω λίγο λιπος. Αν παω στα 77 78 θα μαι πολύ καλύτερα και δεν είναι και μεγάλη διαφορά
Demetra_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Πρέπει να ρίξω λίγο λιπος. Αν παω στα 77 78 θα μαι πολύ καλύτερα και δεν είναι και μεγάλη διαφοράΜην πεσεις σε μυες γιατι θα χασεις απο στηθος κ ειναι κριμα
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Θα βάλω σιλικόνη ρε μην κολλάς 2
yannis27gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Λογω του ανάποδου ωραρίου που έχω (δουλεύω 2.30-10.00) δεν μπορώ να πάρω μέρος σε διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνονται το απόγευμα. Βρήκα τώρα μια σχολή πυγμαχίας η οποία έχει και πρωινά τμήματα καθώς και Σαββάτο. Θα πάω Τρίτη πρωί να δω τι γίνεται κι αν μπορώ να συμμετάσχω. Ε, ρε και τα καταφέρω! 3
Demetra_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 της μόδας έγινε το "ξυλίκι" ρε παλικάρια, να σας φοβούμαστε πλέον !?Καλή αρχή, Γιάννη. Προσπάθησε να επιζήσεις για χάρη των τριών γυναικών σου! 1
revolver1990 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Πρέπει να ρίξω λίγο λιπος. Αν παω στα 77 78 θα μαι πολύ καλύτερα και δεν είναι και μεγάλη διαφορά Soon™ 3-4 Κιλά τα χάνεις σε 1-2 μήνες χαλαρά,το βυζί είναι όντως πέρα από την πλάκα καλύτερο από παλιά.
Demetra_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Soon™ 3-4 Κιλά τα χάνεις σε 1-2 μήνες χαλαρά,το βυζί είναι όντως πέρα από την πλάκα καλύτερο από παλιά. Πάλι χαζομάρα θα κάνει και θα ψάχνουμε για βυζγια. Ελπίζω να με διαψεύσει
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Το ξερω οτι τα 3-4 φευγουν ευκολα ειδικα για καποιον που εχει πεσει 1 φορα σε χαμηλα ποσοστα ειναι πιο ευκολο γιατι το σωμα θυμαται (το προβλημα ειναι οτι θυμαται και τα καλα και τα κακα) Οσο για το βυζι δεν μπορω να κανω κατι για αυτο. Ειναι το αδυντο σημειο μου και ειναι ενα απο τα σημεια που χανω ευκολα οτι και να κανω. Σας τις γκομενες και γω που γινονται απο χοντρς με βυζαρες λεπτες και δεν εχουν τιποτα για αυτο λεω σιλικονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις