Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα εσύ είσαι όμορφος δεν έχεις θέμα σου πάει η καραφλιτσα!

Κρέας δεν τρώω και γω με τίποτα δεύτερη μέρα, ρύζι όμως σε σακουλάκια βράζω πολλά μαζί κ τα τρώω και την επόμενη, όπως και αυγά!

εγώ δυσκολεύομαι να φάω αυγό βρασμένα από προηγούμενη μέρα. 

κατά τα άλλα λειτουργώ με μπαγιάτικο κατά φώτη φαγητό 

μαγειρεύω με μπαχαρικά οπότε γίνεται πάρα πολύ γευστικό για τα δικά μου τα γούστα.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

εγώ δυσκολεύομαι να φάω αυγό βρασμένα από προηγούμενη μέρα.

κατά τα άλλα λειτουργώ με μπαγιάτικο κατά φώτη φαγητό

μαγειρεύω με μπαχαρικά οπότε γίνεται πάρα πολύ γευστικό για τα δικά μου τα γούστα.

Καλά ναι,χάνουν γευστικά την επόμενη μέρα και μυρίζει πολύ περισσότερο αυτή η αυγουλιλα, όμως υποχρεωτικά βράζω πολλά μαζί γιατί αν έβραζα κάθε φορά που τρώω θα ήμουν με μια κατσαρόλα αγκαλιά συνέχεια!

Συνήθως τα βράζω 15/15 μαζί για δύο γεύματα.

Δημοσ.

Καλά ναι,χάνουν γευστικά την επόμενη μέρα και μυρίζει πολύ περισσότερο αυτή η αυγουλιλα, όμως υποχρεωτικά βράζω πολλά μαζί γιατί αν έβραζα κάθε φορά που τρώω θα ήμουν με μια κατσαρόλα αγκαλιά συνέχεια!

Συνήθως τα βράζω 15/15 μαζί για δύο γεύματα.

εγώ θέλω να πάρω ειδικό σκεύος διαχωρισμού κρόκου-ασπραδιού. Συνέχεια τσοφλάκι μου πέφτει στο τηγάνι. 

σημ. επειδή τρως πολύ αυγολοκατάσταση, δες αν σε συμφέρει το παστεριωμένο ασπράδι αυγού σε συσκευασία. 

• Like 1
Δημοσ.

Οπως εσας σας φαινεται αηδια η τριχα ,εμενα μου φερνει αηδια το καλογυαλισμενο στηθος,ποδι ,χερακι σε εναν αντρα..

Δεν μου αρεσει μηκος περισσοτερο απο 1-2 εκατοστα ομως....αν τις τριμαρεις σε εκεινο το μηκος για μενα ειναι ιδανικο.

Αυτη η αισθηση που βλεπεις αντρα να ειναι καλυτερα ξυρισμενος απο την γκομενα διπλα του σκετη ξενερα.

Ειδικα κατι σαμιαμιδια ...αντε εσεις ειστε τουμπανα και θελετε να το μοστραρρετε...(σεβαστο) εκεινος γιατι?

Αν ειναι θεμα υγεινης που λετε το μουσι εξερειται? εκει δεν υπαρχουν ολα αυτα που λετε?

γιαυτό δεν ξυρίζει κάποιος το χέρι αν έχει χεράκι γιατι φαίνεται σαν γκόμενα , κοιλιά αν έχει υψηλό bodyfat γιατι θα φαίνεται σαν φώκια και πόδια αν έχει καλαμάκια ή skinny fat γιατι θα φαίνεται σαν κοτόπουλο

δεν είναι όλα για όλους , γιαυτό σε μερικούς φαίνεται αδιανόητο(δεν αναφέρομαι σε κάποιον εδω μέσα κ βαριέμαι να απαντάω σε ανούσια reply  ;) ) .. κ εμένα αν ήμουν πχ παχύσαρκος θα μου φαινόταν αντιαισθητικό να βγω στην παραλία χωρίς μπλούζα  αλλα δεν θα θεωρούσα αντιαισθητικό κ τον άλλο με τους κοιλιακούς λες κ τους έχει σκάψει μαχαίρι, θα ήμουν κομπλεξικός ιδικά όταν για την κατάσταση μου σάπισα απο θέμα φαγητού κ δραστηριότητας ενώ αυτός δούλεψε

B) 

πάντως όπως κ να έχει το να γίνεται θέμα το τι αρέσει στον καθένα προσωπικά για το σώμα του το θεωρώ χάσιμο χρόνου κ λάθος γενικότερα , ειναι προσωπικό θέμα του καθενός οπότε .. να είχαμε να λέγαμε  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί εμείς δεν εχουμε? χαχαχαχχαααχ

τώρα το πολυ μέχρι 100κ φορτώνω στον πάγκο κ αυτα οχι σε κάθε προπόνηση αλλα κατ εξαίρεση και οχι γιατι δεν μπορώ να σηκώσω περισσότερα  αλλα γιατί δεν θελω και δεν μου προσφέρουν και τίποτα!

Μεγαλώνοντας  δεν ειναι και ότι καλύτερο να ζορίζεις συνεχώς τον οργανισμό σου, να τον έχεις διαρκώς στα κόκκινα γιατί ξέρεις δεν υπάρχουν μόνο οι μύες πάνω μας, μυικά μπορεί να είμαστε οκ, υπάρχουν όμως και τα κοκάλα, οι αρθρώσεις, οι τένοντες κτλ που έχουν φάει τρελή επιβάρυνση όλα αυτά τα χρόνια οπότε επιβάλλετε η προσοχή! Προσέχεις για να έχεις .

Αυτο ελεγε ενας 50χρονος στο γυμναστηριο (ο οποιος εκανε παλιοτερα bodybuilding) σε εναν αλλον 50χρονο ο οποιος γυμναζοταν 1 χρονο και ειχε τρέλα με το να ανεβαζει κιλα.

Στην ηλικια που ειμαστε τον λεει, να μη φορτωνεις πολλα κιλα, βαλε λιγα και κανε 15-20 επαναληψεις αν μπορεις για να γλυτωσεις τις αρθρωσεις σου.

Και οντως αυτος (κτηνος ακομα και στα 50 του) δεν εβαζε πανω απο 80-100 κιλα στον παγκο π.χ και επαιζε 12-15 επαναληψεις το καθε σετ.Φαινοταν δηλαδη οτι και τα 140 τα ειχε αερα αλλα δεν τα εβαζε ποτε.

• Like 5
Δημοσ.

Γεια σας παιδια , εδω και λιγο καιρο κανω προσπαθεια ωστε να μειωσω λιπος και να αυξησω ογκο.Μιας και ειμαι φοιτητης ξερετε η δυσκολια στο να εισαι πανω απο μια κουζινα ειναι υπαρκτη. Ειμαι 1.70 με 68 κιλα . Παω γυμναστηριο 4 φορες την εβδομαδα και εχω μια διατροφη πλουσια σε μοσχαρι και κοτοπουλο.  Γι αυτο το λογο και επειδη δεν προλαβαινω να μαγειρευω συνεχως και επειδη εχω ακουσει οτι κανει καλο η καταναλωση καποιου συμπληρωματος μεσα στο τεταρτο μετα την προπονηση πηγα σε ενα φαρμακειο να δω τι παιζει . Μου προτειναν της Nutricia το Protifar . Μετα απο μια ευκολη αναζητηση στον Γοογλη ανακαλυψα πως ειναι ακριβη για τα γραμμαρια της (225γ.) αλλα και οχι τοσο αποτελεσματικη . Παρακαλω αν εχετε κατι να προτεινεται θα με βοηθουσε αρκετα!

Δημοσ.

Δε γαμιέσαι βραδιάτικα :-D

Ωραίο το κοτόπουλο στο bulking. Μπουτάκι χωρίς ενοχές. Μετά θα τη βγάλουμε με εκείνες τις στεγνές αηδίες.

Γιαννη ολο bulking , bulking μια φωτο δεν έχεις βάλει όμως ... τι περιμενεις? να γινεις θηριο να μη χωράς στο φοντο? :cry:  :cry:

Δημοσ.

Εκτος από αυτό που λετε για τα λιγα κιλά εγω πιστευω ότι κάθε φορά υπαρχουν 2-3 ασκήσεις το πολύ για κάθε μυϊκη ομάδα που αμα τις κάνεις και σωστά ή συγκεντρωμένος τοτε κάνεις καλή δουλεια. Ειχε μια πιτσιρικα χθες (προφανως την παρατηρησα όχι επειδή είμαι κουτσομπόλης αλλα επειδή επεσα πάνω της και επειδή ειχε φορέσει ότι πιο ξεκωλο υπάρχει για να την κοιτάνε φυσικα.) έπαιζε με το κινητο και έκανε ασκησεις στο μηχάνημα για ποδια.

Αυτό δεν υπάρχει ή θα αφησεις το μηχάνημα και θα πάς να καυλαντισεις με το κινητο ή θα κάτσεις στο μηχάνημα και θα έχεις το μυαλο σου συγκεντρωμένο στο σημειο του σώματος και τη στάση που θες να κρατησει σταθερά.

Επειδή θα αναρωτιέται πάλι ο Vapir γιατι ασχολουμαι , αυτά είναι λάθη που πρεπει να γινεται μνεια για να αποφεύγονται. Πχ τα πολλά κιλά - το ότι δεν εισαι σταθερος σε μια θεση όταν κάνεις την άσκηση - το ότι εχεις το μυαλο σου αλλού κτλπ κτλπ. κάνουμε μια ουσιώδη κουβεντα που μπορει να βοηθησει κάποιον αρχάριο ακομα και εμάς.

Δημοσ.

Εγώ αν ξυριζόμουν στο σώμα φίλοι και γνωστοί της ηλικίας μου θα με πέρνανε με τα γιαούρτια . Τέσπα διαφορετικά πρότυπα ανάλογα τις εποχές

Εκτός από την τριχοσυζήτηση για πέστε,ισχύουν τα παρακάτω;;

post-68421-0-54442500-1482260410_thumb.png

post-68421-0-83557700-1482260424_thumb.png

Δημοσ.

Αυτα επειδη ειχα βαρεθει να τα ψαχνω πλεον κανω το κλασσικο. Για συντηρηση και αντοχη παιζω στις 10-12 με μικρα διαλειμματα.

Αν θελω να αυξησω δυναμη παιζω 6-8 με διαλειμμα 1μιση λεπτο περιπου (αναλογα την ορεξη και το πως βγαινει η προπονηση της ημερας).Επισης, για κανα μηνα βαζω αναποδες πυραμιδες και μετα παλι κανονικες.

Ολες οι αλλες θεωριες με κουραζουν και με κανουν να μην ευχαριστιεμαι τη γυμναστικη γιατι αισθανομαι λες και κανω καταναγκαστικο εργο αν τα αναλυω πολυ. :P

• Like 3
Δημοσ.

Καλά ούτε συζήτηση,αν δεν έχεις κάποιο πολύ συγκεκριμένο στόχο τον παν είναι να το ευχαριστιέσαι.

Μόνο έτσι συνεχίζεις..

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ αν ξυριζόμουν στο σώμα φίλοι και γνωστοί της ηλικίας μου θα με πέρνανε με τα γιαούρτια . Τέσπα διαφορετικά πρότυπα ανάλογα τις εποχές

Εκτός από την τριχοσυζήτηση για πέστε,ισχύουν τα παρακάτω;;

Μερικοί για να έχουν γκομενα κάνουν τα πάντα. Στο ξυρισμα θα κολλήσουν? :cry:  :cry:

είναι και οι γυναικες ..... ειδικα στην Ελλαδα .... και κάτι σωστο να τους πεις άμα χαλάσεις χατήρι τις πιάνει ο εγωϊσμος και κρατάνε μουτρα (στην καλυτερη).Στη χειροτερη διάβασες και πιο πάνω .... σε στέλνουν, δεν το έχουν και πολύ.

Μια οφφτοπικ ιστορια .... ειχα μια συναδελφο που ντρεποταν να πάρει τηλ την προϊσταμενη να της πει κάτι και μου λεει τα έφτιαξα αλλα πάρτην εσυ , της κάνω εσυ πρέπει να την πάρεις εγω την έχω πάρει τοσες φορές και θα είναι καλυτερα γιατι θα δει ότι δεν εισαι και απομακρη απέναντι της .... λεει μπα όχι εσυ. Ηταν ανένδοτη οποτε αναγκαστικα να την "κοροϊδεψω" για να δει ότι έχει άδικο. Πηρα στο τηλεφωνικο και ειπα να μου την πάρουν τηλεφωνο αλλα η γραμμή να κτυπησει στο δικο της γραφειο :devil:  τελικα οβτως κτυπησε εκει και τελικα μιλησαν και στο τέλος .... τα ειπαν μια χαρα. Μολις έκλεισε της κάνω ολο δυσκολη το παιζεις .... εειδες δεν ηταν τιποτα τελικα και χαζογελαγε.

Μας βγαζουν την παναγια σε πολλες περιπτώσεις και χωρις λογο. Γμω τα κολληματα τους. :wacko:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...