Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως φαίνεται οτι δεν ξέρεις, άκυρο οσο δεν παει αυτο που λες

γυμναζόμουν παλιά μαζί με φίλο μου για χρονια και ήμασταν ακριβώς στην ιδια κατάσταση τούμπανο και οι δυο, σχεδόν ίδιοι μυικά. εγώ χωρίς τρίχα έδειχνα διπλάσιος από αυτόν που ήταν σαν αρκούδα, το στήθος του πχ ήταν τούμπανο αλλά οι τρίχες το έκρυβαν τελείως δεν φαινόταν το παραμικρό, έδειχνε σαν ενός κανονικού ανθρωπου !

αποτέλεσμα να του την δώσει κ ξυριστεί κ να δείξουμε αυτομάτως ίδιοι ..

Αυτό ειπα και εγω πριν ... ότι οι τριχες καλύπτουν το μαρμαρινο μου στήθος -.0

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τελος παντων καταλαβαινεις ποτε μια συζητηση  εχει πιασει πατο οταν πρεπει να εξηγεις τα αυτονοητα .

Παμε σε αλλο θεμα  ,  ποσα κιλα εισαι τωρα ? επιασα τα 84.5  ευκολα  και κρατιεμαι με το ζορι  να μην παω παραπανω στα 85-86 θα σταματησω.

Πως ρε μλκ πας από τα 80 στα 85 .. 

Η μάλλον εντάξει πήγες μη μου πεις ότι έμεινε το 6 pack δεν γίνεται. 

Τελικά η λύση είναι ασυδοσία τζάμπα ταλαιπωρία η καθαρή διατροφή ακόμα κολλημένος στα 84 είμαι παρόλο που ανέβασα θερμίδες.. Να το γυρίσω στα burger να τελειώνουμε :D

• Like 2
Δημοσ.

όπως επίσης αν κουρέψεις - ξυρίσεις τον σούτσο σου, η διαφορά είναι εμφανής. βέβαια λένε της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φταίνε αλλά κουβέντα να γίνεται

Καλα ναι η διάφορα ειναι εμφανής οταν εχεις γαριδάκι κ ο ένας πόντος θα κανει την διάφορα, οταν εχεις μαλαπερδα όμως το τελευταίο που σε νοιάζει ειναι να τον ξυρίσεις για να δείξει μεγάλος

Τελος παντων καταλαβαινεις ποτε μια συζητηση  εχει πιασει πατο οταν πρεπει να εξηγεις τα αυτονοητα .

Παμε σε αλλο θεμα  ,  ποσα κιλα εισαι τωρα ? επιασα τα 84.5  ευκολα  και κρατιεμαι με το ζορι  να μην παω παραπανω στα 85-86 θα σταματησω.

σταθερά στα 90 ειμαι, απλά επειδή εδω και κανα μηνα κάνω προπονήσεις σβηστός σε πολυ χαλαρούς ρυθμους δεν ειμαι κ στην καλύτερη μου αλλα μετα τις γιορτές θα μπω γερα !

χρειαζόμουν λιγο ξεκούραση , το ειχα παει για παρα πολυ καιρό σε μεγάλη ένταση χωρίς καθόλου ξεκούραση !

καλα ναι εσυ αν θες οταν τρως πας στα 90 σε χρόνο ντε τε, όπως και γω αν το ρίξω στο φαΐ βαζω αμέσως κιλα πολύ εύκολα .

• Like 2
Δημοσ.

Πως ρε μλκ πας από τα 80 στα 85 .. 

Η μάλλον εντάξει πήγες μη μου πεις ότι έμεινε το 6 pack δεν γίνεται. 

Τελικά η λύση είναι ασυδοσία τζάμπα ταλαιπωρία η καθαρή διατροφή ακόμα κολλημένος στα 84 είμαι παρόλο που ανέβασα θερμίδες.. Να το γυρίσω στα burger να τελειώνουμε :D

χαχαχα ,οχι ρε ποιο 6 pack  με 1.5 ειμαι πλεον αλλα οκ κλαιν θα στεγνωσω οταν πρεπει .

σταθερά στα 90 ειμαι, απλά επειδή εδω και κανα μηνα κάνω προπονήσεις σβηστός σε πολυ χαλαρούς ρυθμους δεν ειμαι κ στην καλύτερη μου αλλα μετα τις γιορτές θα μπω γερα !

χρειαζόμουν λιγο ξεκούραση , το ειχα παει για παρα πολυ καιρό σε μεγάλη ένταση χωρίς καθόλου ξεκούραση !

καλα ναι εσυ αν θες οταν τρως πας στα 90 σε χρόνο ντε τε, όπως και γω αν το ρίξω στο φαΐ βαζω αμέσως κιλα πολύ εύκολα .

Τι 90 ρε? ποτε πηγες τοσα ?

Και εγω ετσι Δεκεμβρης ειμαι πολυ χαλαρα απο Γεναρη θα μπω σε κανονικο προγραμμα .

Ισχυει μολις ξεκινhsv  να τρωω τα παιρνω αμεσως ,βεβαια τρωω ε δεν κοροιδευω και ποσοτητα και ποιοτητα (χαλια).Ενταξει 90 δεν παω γιατι θα ειμαι σαν μπαλα .

Νομιζω αν παω φετος στα 86 max  και ξεκινησω απο εκει να κατεβαινω θα ειμαι οπως πρεπει  τον Ιουνιο .

• Like 2
Δημοσ.

Χθες ηταν ένας τύπος που έβαλε και σηκωνε στο πάγκο 100 κιλά. Έβγαλε σετάκι με λιγη βοηθεια των 8 επαναλήψεων. Αμα φάς σφαλιάρα από αυτόν παιζει να εξαϋλωθείς. Είναι πολύ δεμένος πάνω στο στηθος και γεμάτος. Κάτι τέτοιοι έχουν προέλθει από πυγμαχιες παλιοτερα δεν γινεσαι μονο με το γυμναστηριο έτσι. Το λεω αυτό διοτι ένας γνωστος μας ο οποιος μεσα σε 3 χρονια έγινε πάνω γεμάτος παλι αμα τον βάλεις διπλα στον άλλον κάτι θα φαινεται ότι υπάρχει διαφορα μεταξυ τους.

Ένα άλλο θηριο που ειχα δει ηταν και αυτος πολύ ανοιχτος πάνω μετα έμαθα πως έκανε χρονια πυγμαχια στον Εθνικο.

υγ βΑΣΙΚΑ 100 κιλα χωρις την μπάρα .... 120 ηταν μαζι με την μπάρα.

Δημοσ.

Τι 90 ρε? ποτε πηγες τοσα ?

μλκ Φωτη ποια σου εχει παρει τα μυαλα ?  4 χρόνια που γράφω εδω ειμαι απο 88 εως 91 κιλά πάντα !

βασικα τα τελευταία 15 χρόνια ειμαι ακριβώς σε αυτά τα κιλά, σωματικά δεν έχω αλλάξει καθόλου.

ντεβιλ τα 120 στον επικλινή που ειναι πιο δύσκολος οχι στον ίσιο,  κάποτε τα είχαμε για πρωινό :)

• Like 2
Δημοσ.

μλκ Φωτη ποια σου εχει παρει τα μυαλα ?  4 χρόνια που γράφω εδω ειμαι απο 88 εως 91 κιλά πάντα !

βασικα τα τελευταία 15 χρόνια ειμαι ακριβώς σε αυτά τα κιλά, σωματικά δεν έχω αλλάξει καθόλου.

ντεβιλ τα 120 στον επικλινή που ειναι πιο δύσκολος οχι στον ίσιο,  κάποτε τα είχαμε για πρωινό :)

Και εσυ εισαι γεμάτος πάνω φιλε.

Τωρα ποσα σηκώνεις? ο τύπος που λεω έχει και άσπρα μαλλιά :cry:

μου ριχνει στάνταρ 10 χρονια είναι 40 στάνταρ. Το λιγοτερο βασικά.

Αυτοι οι άνθρωοι γυμνάζονται από μικρά παιδιά δεν πηγαν να φτιάξουν σωμα ουτε σε ένα ουτε σε δυο ουτε σε τρια χρονια για αυτό και είναι έτσι. Ειχαμε έναν ειχε γινει τουμπανο πάνω (με χαπάκια) και γυμναστική οκ αλλα ο κώλος από κάτω ειχε παραμεινει παιδικος. Δηλαδη φαινοταν ότι δεν είναι το φυσικο του αυτό. Οι τύποι που λεω φαινονται φυσικοι. Είναι ενιαιο το γυμνασμα ενώ σε κάποιους αλλους εκει που βλέπεις πχ ένα πηχη αδυνατο ξαφνικά μπάμ φουσκώνει πάνω ο δικέφαλος.

• Like 1
Δημοσ.

Και εσυ εισαι γεμάτος πάνω φιλε.

Τωρα ποσα σηκώνεις? ο τύπος που λεω έχει και άσπρα μαλλιά :cry:

Γιατί εμείς δεν εχουμε? χαχαχαχχαααχ

τώρα το πολυ μέχρι 100κ φορτώνω στον πάγκο κ αυτα οχι σε κάθε προπόνηση αλλα κατ εξαίρεση και οχι γιατι δεν μπορώ να σηκώσω περισσότερα  αλλα γιατί δεν θελω και δεν μου προσφέρουν και τίποτα!

Μεγαλώνοντας  δεν ειναι και ότι καλύτερο να ζορίζεις συνεχώς τον οργανισμό σου, να τον έχεις διαρκώς στα κόκκινα γιατί ξέρεις δεν υπάρχουν μόνο οι μύες πάνω μας, μυικά μπορεί να είμαστε οκ, υπάρχουν όμως και τα κοκάλα, οι αρθρώσεις, οι τένοντες κτλ που έχουν φάει τρελή επιβάρυνση όλα αυτά τα χρόνια οπότε επιβάλλετε η προσοχή! Προσέχεις για να έχεις .

• Like 3
Δημοσ.

Λες ε? μπα δυσκολο να με τρελανει μαλλον εγω την εχω τρελανει :)

Ρε νομιζα πως στα 88  ειναι το max  σου .88 με 90  για εναν που γυμναζεται χρονια και εχει πανω του μονιμα "ποιοτικα" μυικα κιλα ειναι μεγαλη διαφορα .Και με δεδομενο πως δεν τρως σαν αντρας αλλα σαν γκομενα χαχαχαχα.

120 κιλα παγκο ηταν η δευτερη επαναληψη μας μετα την προθερμανση ...Ολα αυτα βεβαια μεχρι ναν νιωσουμε μετα απο χρονια πως δεν ειναι τοσο σημαντικο το ποσα σηκωνεις αλλα αλλα πραγματα στο ΒΒ .

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί εμείς δεν εχουμε? χαχαχαχχαααχ

τώρα το πολυ μέχρι 100κ φορτώνω στον πάγκο κ αυτα οχι σε κάθε προπόνηση αλλα κατ εξαίρεση και οχι γιατι δεν μπορώ να σηκώσω περισσότερα  αλλα γιατί δεν θελω και δεν μου προσφέρουν και τίποτα!

Μεγαλώνοντας  δεν ειναι και οτι καλύτερο να ζορίζεις συνεχώς τον οργανισμό σου , να τον πηγαίνεις διαρκώς στα κόκκινα γιατί ξέρεις δεν υπάρχουν μόνο οι μύες πάνω μας, μυικά μπορεί να είμαστε οκ, υπάρχουν όμως και τα κοκάλα, οι αρθρώσεις οι τένοντες κτλ κτλ που έχουν φάει τρελή επιβάρυνση όλα αυτά τα χρόνια οπότε επιβάλλετε η προσοχή! Προσέχεις για να έχεις .

Ναι επειδή εχω δει ότι έχεις και εσυ για αυτό το ειπα. Και το θεμα είναι ότι βλέπω και εγω στα πλάγια 4-5 τριχες σιγα σιγα να ξεπροβάλλουν και αυτό δεν μ αρεσει. Γιατι είμαι μελαχροινος και δεν θελω να χάσω το χρωμα μου. Ξέρει κανεις κανα τροφιμο να μπλοκάρει την ασπριλα στο μαλλι? και ας μην έχει πρωτεϊνη :cry:

Ουτε εγω βάζω πολλα φιλε. Με 60 παιζω συνολο. 40 στη μπάρα και αλλα 20 το σιδερο. Παιζω 3 σετ των 10 επαναλήψεων και αντε γεια πάω μετα για πιέσεις στήθους με αλτηρες σε επικλινή. Το Πεκ Ντεκ δεν το πλησιάζω καν δεν μ αρεσει ... πιέσεις στήθους σε πρέσα έκανα επισης χθές (η 3η άσκηση) , η 4η ηταν πιέσεις στο μηχάνημα και τέλος κάμψεις σουπερ σέτ.

Προσέχω να μη φευγει το χέρι πισω από τον ώμο για την υπερέκταση. Σε αυτές τις ασκήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εγω βάζω πολλα φιλε. Με 60 παιζω συνολο. 40 στη μπάρα και αλλα 20 το σιδερο. Παιζω 3 σετ των 10 επαναλήψεων και αντε γεια πάω μετα για πιέσεις στήθους με αλτηρες σε επικλινή.

Μια χαρα εισαι , μην βιάζεσαι , και γω πριν 25 χρονια που ξεκίνησα τοσα έβαζα :lol:

Το μαλι δεν με πειραζει καθόλου που ασπρίζει , πάντα ελεγα καράφλα να μην κάνω και ολα οκ !

δόξα το θεο απο πυκνότητα δεν πάει περισσότερο !!!

Ολα αυτα βεβαια μεχρι ναν νιωσουμε μετα απο χρονια πως δεν ειναι τοσο σημαντικο το ποσα σηκωνεις αλλα αλλα πραγματα στο ΒΒ .

Αυτό ακριβώς !

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι , μην βιάζεσαι , και γω πριν 25 χρονια που ξεκίνησα τοσα έβαζα :lol:

Το μαλι δεν με πειραζει καθόλου που ασπρίζει , πάντα ελεγα καράφλα να μην κάνω και ολα οκ !

δόξα το θεο απο πυκνότητα δεν πάει περισσότερο !!!

Αυτό ακριβώς !

Δε γαμιέσαι βραδιάτικα :-D

Ωραίο το κοτόπουλο στο bulking. Μπουτάκι χωρίς ενοχές. Μετά θα τη βγάλουμε με εκείνες τις στεγνές αηδίες.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίο το κοτόπουλο στο bulking. Μπουτάκι χωρίς ενοχές. Μετά θα τη βγάλουμε με εκείνες τις στεγνές αηδίες.

ψήνε στα κάρβουνα όποτε έχεις χρόνο και βάζε τα φιλέτα στην κατάψυξη. 

ψήνω περίπου 6.5κιλά φιλέτα στήθος μια φορά το μήνα και τα βάζω σε σακουλάκια κατάψυξη. 

τπτ δεν είναι αηδία όταν θες να μην είναι αηδία .

π.σ στο προφιτσισι του μισιγκαν φέτος τους απαύτωσαν 

Δημοσ.

Εγω παντως "ξαναζεσταμενο"  φαγητο  και να μενει στο ψυγειο  και να το φαω την αλλη μερα δεν μπορω .Δεχομαι πως ειναι λυση για καποιους σε πρακτικο επιπεδο απλα δεν το αγγιζω καν .

Δημοσ.

Χαχα εσύ είσαι όμορφος δεν έχεις θέμα σου πάει η καραφλιτσα!

Κρέας δεν τρώω και γω με τίποτα δεύτερη μέρα, ρύζι όμως σε σακουλάκια βράζω πολλά μαζί κ τα τρώω και την επόμενη, όπως και αυγά!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...