Mikeasdf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πλατη δεν ξυριζει κανεις για πρακτικους λογους ...Επισης λιγοι εχουν τριχες εκει και αυτοι ειναι οι πραγματικες αρκουδες ... Εχω αλλα νταξει δεν ειμαι αρκουδα (ακομα) ευτυχως. Απλα βγαινουν οπου ναναι, σαν σκορπια διαδηλωση ειναι και φαινονται ασχημα Επισης, κατω στη μεση μου τη δινουν. Πηγαινα σε μια φιλη και μου εκανε αποτριχωση με κερι μερικες φορες αλλα οι επομενες 2-3 μερες μετα την αποτριχωση ειναι αρκετα ενοχλητικες και ετσι το γυρισα σε μηχανη. Ανα 1 μηνα βαζω καποιον να μου τις παρει με τη μηχανη και κομπλε. 1
Demetra_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχω γνωρισει γυναικα να εχει αφησει τριχες σε σημεια που δεν πρεπει ...Ελεος αυτο ελειπε . Οι γυναίκες είναι πιο περιποιητικές από έναν άντρα. Την τρίχα την θεωρούν στοιχεία ανδρικότητας και αν την ξυρίσουν χάνουν απευθείας την αντρική τους ταυτότητα. Έλεος. ευτυχώς οι περισσότεροι που ασχολούνται με τον αθλητισμό (και ειδικά οι κολυμβητές ) είναι σιγουράκι, αξύριστοι
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Όχι αλλη γουρουνότριχα , δεν αντέχεται... ειχα γνωρίσει έναν που μπροστά ηταν φουλ τρίχα. Του λέω δε ξυρίζεις έστω τη κοιλιά..... όχι λεει μ αρέσει , και σε γυναίκες αρέσει μου χουν πει όποτε τ αφήνω. Ναι του λέω αλλα τωρα είσαι μαζί μου και σ εμενα δεν αρέσει η προβειά Προφανώς έφαγε ντιλιτ (ντάξει όχι μονο για τη τρίχα) 3
revolver1990 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Α να χαθείτε,η καλή η τρίχα είναι γοητεία. DDevil δείξε καμιά φώτο με τρίχα να γουστάρουμε !!!! 2
Mau-Maus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ανθυγιεινες ειναι αμα εισαι βρωμιλος και δεν κανεις μπανιο κατα τα αλλα ειναι ενας ακομη μηχανισμος του σωματος για προστασια απο διαφορες μαλακιες. Ακυρο, αυτο ίσχυε οταν κατεβήκαμε απο τις σπηλιές, σήμερα βαλε δυο να ιδρώσουν και ας εχουν κάνει μπάνιο την ιδια ωρα, ο αξύριστος θα βρωμάει σαν κουνάβι! Επίσης η τρίχες ειναι φωλιες μικροβίων μπλιαχχ, εγω δεν ξυρίζω πλάτες χερια κτλ γιατι δεν έχω σχεδόν τίποτα να ξυρίσω , μασχάλες όμως , παπαρια κ λίγες μπροστά στο στήθος παίρνουν τον πουλο πριν προλάβουν να βγουν !!! Αν δω τρίχα σε γυναίκα οκ γεια σας έχω δουλειά τα λέμε.. Λέιζερ κ γυναίκα πανε μαζι , πακέτο .. 4
vgiozo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να ξυρίσω τρίχες σώματος... ...σκληραίνουν, δυναμώνουν και μετά πρέπει να το κάνεις συνέχεια... ...όσοι φίλοι μου το έκαναν κάποια στιγμή βλαστημούν τώρα, κοντές πλέον "τσινάνε", είναι πιο παχιές και χάνουν τη "φυσική τους κατεύθυνση", με συνέπεια να στρίβουν ή να γυρνάνε και να τους κάνουν σπυράκια... Μακριά ρε, ουστ πια με τις μόδες ...αρκετη ζημιά κάνουν ορισμένοι κουρείς που βάζουν ξυράφι χαμηλά στο σβέρκο και βλέπεις κάτι τύπους το καλοκαίρι με τριχοφυία σε εκείνο ακριβώς το σημείο, γύρω από το κολλάρο της μπλούζας....ή γαϊδουρότριχες πάνω στ' αυτιά... ...αποτελέσματα του ξυραφιού/ξυρίσματος είναι αυτά... ...να είσαι επαγγελματίας αθλητής, εντάξει...διαφορετικά εμένα μου φαίνεται περισσότερο ψώνιο...αν έχεις μυς θα φανούν είτε έχεις τρίχες είτε όχι...αν δεν κατεβαίνεις σε διαγωνισμούς τί να το κάνεις; ...να έχω να κάνω συντήρηση και σ' άλλο ένα πράγμα που μου είναι πρακτικά άχρηστο; με τίποτα... Η γυμναστική/άθληση είναι υγεία, λειτουργικότητα, ευεξία... ...τα παραπάνω μου φαίνονται τόσο αυτο-αναφορικά, ένα είδος ψυχολογικού αυνανισμού... ...είναι και θέμα χρόνου και διανοητικών προτιμήσεων εν τέλει...διαλέγεις με τί θέλεις να απασχολείς το μυαλό σου και να γεμίζεις το χρόνο σου. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Η βρώμια του ιδρώτα έχει να κάνει με διατροφή περισσότερο και όχι με την τρίχα. Ξαναλέω είναι μηχανισμός του σώματος και σε ένα άτομο που κάνει μπάνιο όταν πρεπε είναι πιο υγιεινο. Και γω είμαι του ξυρίσματος αλλά το πάνω ίσχυει 4
Mau-Maus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μακριά ρε, ουστ πια με τις μόδες Πια μόδα ρε παίχτη, 25 χρόνια ξυρίζομαι η αίσθηση το να είσαι καθαρός δεν υπάρχει, μόδα λεει την περιποίηση και την υγιεινή, νομίζουν οτι ο άντρας ειναι όπως το 1820 θάμνος στην μασχάλη εν έτη 2016 να σηκώνεις το χέρι και να λιποθυμάνε οι γύρω σου, ουστ με τους βρωμιλους 2
vgiozo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πια μόδα ρε παιχτη, 25 χρόνια ξυρίζομαι η αίσθηση το να είσαι καθαρός δεν υπάρχει ουστ με τους βρωμιλους Οι βρωμύλοι είναι όσοι δεν πλένονται... ...λες και δεν έχει πετύχει ο καθένας μας στο γυμναστήριο τύπους με ξυρισμένες μασχάλες, που σηκώνουν το χέρι και σε παίρνει η μπόχα... ή στα αποδυτήρια κάτι ξυρισμένοι που κρεμάνε ιδρωμένες μπλούζες και ζέχνει ο τόπος. Άλλο η καθαριότητα και υγιεινή, άλλο το ξύρισμα...
Mau-Maus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 αν έχεις μυς θα φανούν είτε έχεις τρίχες είτε όχι... Πως φαίνεται οτι δεν ξέρεις, άκυρο οσο δεν παει αυτο που λες γυμναζόμουν παλιά μαζί με φίλο μου για χρονια και ήμασταν ακριβώς στην ιδια κατάσταση τούμπανο και οι δυο, σχεδόν ίδιοι μυικά. εγώ χωρίς τρίχα έδειχνα διπλάσιος από αυτόν που ήταν σαν αρκούδα, το στήθος του πχ ήταν τούμπανο αλλά οι τρίχες το έκρυβαν τελείως δεν φαινόταν το παραμικρό, έδειχνε σαν ενός κανονικού ανθρωπου ! αποτέλεσμα να του την δώσει κ ξυριστεί κ να δείξουμε αυτομάτως ίδιοι .. 3
Arct1c Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Οπως εσας σας φαινεται αηδια η τριχα ,εμενα μου φερνει αηδια το καλογυαλισμενο στηθος,ποδι ,χερακι σε εναν αντρα..Δεν μου αρεσει μηκος περισσοτερο απο 1-2 εκατοστα ομως....αν τις τριμαρεις σε εκεινο το μηκος για μενα ειναι ιδανικο.Αυτη η αισθηση που βλεπεις αντρα να ειναι καλυτερα ξυρισμενος απο την γκομενα διπλα του σκετη ξενερα.Ειδικα κατι σαμιαμιδια ...αντε εσεις ειστε τουμπανα και θελετε να το μοστραρρετε...(σεβαστο) εκεινος γιατι?Αν ειναι θεμα υγεινης που λετε το μουσι εξερειται? εκει δεν υπαρχουν ολα αυτα που λετε? 1
DDevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Mαγκες μη τρελαίνεστε ο καθενας με τα γουστα του αμα δεν θές να ξυρισεις μη ξυριζεις. Τωρα εντάξει αμα είναι η γκομενα ή ο γκομενος σου αλλαζει. 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πως φαίνεται οτι δεν ξέρεις, άκυρο οσο δεν παει αυτο που λες γυμναζόμουν παλιά μαζί με φίλο μου για χρονια και ήμασταν ακριβώς στην ιδια κατάσταση τούμπανο και οι δυο, σχεδόν ίδιοι μυικά. εγώ χωρίς τρίχα έδειχνα διπλάσιος από αυτόν που ήταν σαν αρκούδα, το στήθος του πχ ήταν τούμπανο αλλά οι τρίχες το έκρυβαν τελείως δεν φαινόταν το παραμικρό, έδειχνε σαν ενός κανονικού ανθρωπου ! αποτέλεσμα να του την δώσει κ ξυριστεί κ να δείξουμε αυτομάτως ίδιοι .. Τελος παντων καταλαβαινεις ποτε μια συζητηση εχει πιασει πατο οταν πρεπει να εξηγεις τα αυτονοητα . Παμε σε αλλο θεμα , ποσα κιλα εισαι τωρα ? επιασα τα 84.5 ευκολα και κρατιεμαι με το ζορι να μην παω παραπανω στα 85-86 θα σταματησω. 3
DDevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Α να χαθείτε,η καλή η τρίχα είναι γοητεία. DDevil δείξε καμιά φώτο με τρίχα να γουστάρουμε !!!! Φιλε αστο γιατι είναι και μεσημέρι και δεν θελω να προκαλέσω εγκεφαλικά επισοδεια λογω της συγκλονιστικής μου σιλουέτας.
mylo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πως φαίνεται οτι δεν ξέρεις, άκυρο οσο δεν παει αυτο που λες γυμναζόμουν παλιά μαζί με φίλο μου για χρονια και ήμασταν ακριβώς στην ιδια κατάσταση τούμπανο και οι δυο, σχεδόν ίδιοι μυικά. εγώ χωρίς τρίχα έδειχνα διπλάσιος από αυτόν που ήταν σαν αρκούδα, το στήθος του πχ ήταν τούμπανο αλλά οι τρίχες το έκρυβαν τελείως δεν φαινόταν το παραμικρό, έδειχνε σαν ενός κανονικού ανθρωπου ! αποτέλεσμα να του την δώσει κ ξυριστεί κ να δείξουμε αυτομάτως ίδιοι .. όπως επίσης αν κουρέψεις - ξυρίσεις τον σούτσο σου, η διαφορά είναι εμφανής. βέβαια λένε της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φταίνε αλλά κουβέντα να γίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις