Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε και μεθαύριο σαρδέλες και κολιό.  :-)

Τα σπάνε τα ψαράκια φιλε είναι φουλ στην πρωτεϊνη.

Γαυρος - σαρδελα - κολιος όλα αυτά ... πάω και παιρνω κάτι ψαρουκλες μισο κιλο η καθεμια. Έχει ωραια ψαροχωρια εδώ τα παιρνω απευθειας από το καϊκι. -.-

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

κ εμένα μ αρέσουν αλλα

δεν τον ρώτησα γιατί μας τα γράφει , αλλα γιατί πραγματικά χαλάει χρόνο και σκέψη στο τι κάνουν οι άλλοι  σε τέτοιο βαθμό  , κάτι που προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο . Το πήρε στραβά αλλα δεν του την είπα , άλλωστε πολλές φορές έχουμε αναφερθεί σε τραγικότητες που συναντάμε κ δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα να τα διαβάζει , ίσα ίσα που μερικές γυμναστηριακές ιστορίες έχουν και την πλάκα τους.

στο θέμα μας τώρα 

βάζω μια φωτογραφία σχετικά με την φλεβικότητα η οποία προς το παρών υπάρχει μόνο σε χέρια , πόδι-πατούσα και κάτι λίγα στους ώμους κ στο κεφάλι αλλα μόνο στην προπόνηση 

attachicon.gif1asdasd.jpg

πιστεύω αν eventually κατέβω με τον καιρό (το πάω πολύ αργά) χαμηλά σε λίπος θα είναι σαν roadmap μερικά σημεία του σώματος 

Αν δεν εχεις στην πατουσα δε βλεπεις αποτελεσματα :D

Τα ξυριζεις τα χερια?

Δημοσ.

Αν δεν εχεις στην πατουσα δε βλεπεις αποτελεσματα :D

Τα ξυριζεις τα χερια?

κάθε μέρα π κάνω μπάνιο , ένα πέρασμα στα γρήγορα κ τέλος 1-2 λεπτά υπόθεση  

Δημοσ.

Why tho?

γιατί τα ξυρίζω? επειδή έχω γαμάτη φλεβικότητα κ η τρίχα την κρύβει 

γιατί κάθε μέρα? επειδή έτσι δεν φαίνονται οτι είναι ξυρισμένες και ξυρίζονται για πλάκα , σε δευτερόλεπτα 

B) 

• Like 3
Δημοσ.

γιατί τα ξυρίζω? επειδή έχω γαμάτη φλεβικότητα κ η τρίχα την κρύβει 

γιατί κάθε μέρα? επειδή έτσι δεν φαίνονται οτι είναι ξυρισμένες και ξυρίζονται για πλάκα , σε δευτερόλεπτα 

B) 

το 1ο

Οκ με καλυψες :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αντιαισθητικες οι τριχες  και ανθυγιεινες ,εκτος απο αυτο  δυσκολευουν πολυ στο να βαλεις τις στολες σε διαφορα σπορ και επισης δεν φαινεται και το σωμα που εχεις κανει .

Για αυτες τις κατηγοριες  ειναι λογικο να τις ξυριζεις ,τωρα  αν ο αλλος θελει να ειναι σαν αρκουδα δικαιωμα του ειδικα αν δεν εχει να δειξει και κατι δεν θα κανει καμμια διαφορα .

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ειναι αντιαισθητικες οι τριχες  και ανθυγιεινες ,εκτος απο αυτο  δυσκολευουν πολυ στο να βαλεις τις στολες σε διαφορα σπορ και επισης δεν φαινεται και το σωμα που εχεις κανει .

Για αυτες τις κατηγοριες  ειναι λογικο να τις ξυριζεις ,τωρα  αν ο αλλος θελει να ειναι σαν αρκουδα δικαιωμα του ειδικα αν δεν εχει να δειξει και κατι δεν θα κανει καμμια διαφορα .

ανθυγιεινες  ειναι αμα εισαι βρωμιλος και δεν κανεις μπανιο κατα τα αλλα ειναι ενας ακομη μηχανισμος του σωματος για προστασια απο διαφορες μαλακιες. Ειμαι υπερ του ξυρισμενου και αν δεν ειχα τατουαζ θα εκανα λειζερ -τωρα θα κανω μονο στο πο..ο :P -

Δημοσ.

Διαβαζα προχθες για εναν τύπο που έχει να κανει 60 χρονια μπάνιο και εχει γραφτει στο βιβλιο γκινες για αυτο το λογο..... :cry:

και μενα για αυτο δεν φαινεται 100% το μαρμάρινο μου στηθος (εδω γελάμε) :cry:  επειδη εχω τριχα :cry:

Δημοσ.

Εγω βαριεμαι απιστευτα να ξυριζω πλατη στηθος χερια ποδια γιατι ειναι μεγαλες επιφανειες :-(

Αν και τα χερια μου δεν τα εχω ξυρισει ποτε.

Δημοσ.

δεν αντέχω την τρίχα στον άντρα (ούτε και στη γυναίκα).... σιχαίνομαι 
πάντα είναι ο τρόμος και ο φόβος όταν γνωρίζω κάποιον. ευτυχώς, έως τώρα έχω σταθεί τυχερή.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω βαριεμαι απιστευτα να ξυριζω πλατη στηθος χερια ποδια γιατι ειναι μεγαλες επιφανειες :-(

Αν και τα χερια μου δεν τα εχω ξυρισει ποτε.

Πλατη δεν ξυριζει κανεις για πρακτικους λογους ...Επισης λιγοι εχουν τριχες εκει και αυτοι ειναι οι πραγματικες αρκουδες ...

• Like 5
Δημοσ.

χέρια και εγώ δεν ξυρίζω δεν έχω πράγμα και πολύ .. όλα τα υπόλοιπα φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες. 

όταν βλέπω ποδηλάτη με τρίχα θέλω να ρίξω ρουκέτο. 

Δημοσ.

δεν αντέχω την τρίχα στον άντρα (ούτε και στη γυναίκα).... σιχαίνομαι 

πάντα είναι ο τρόμος και ο φόβος όταν γνωρίζω κάποιον. ευτυχώς, έως τώρα έχω σταθεί τυχερή.

Δεν εχω γνωρισει γυναικα να εχει αφησει τριχες σε σημεια που δεν πρεπει ...Ελεος αυτο ελειπε .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...