Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποσο πληρωνεις?

250 τον χρόνο αλλά σε μερικές από τις παροχές υπάρχει extra χρέωση ανά μήνα

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Functional training εννοείς τεο; Κι εγω κάνω τέτοιες ασκησεις, δικης μου έμπνευσης, με βάση την push-pull φιλοσοφία. Αλατοπίπερο στην συνηθισμένη προπόνηση, τις συστήνω ανεπιφύλακτα. Μια φορά τη βδομάδα αρκεί, πραγματικά ξεδίνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς και όχι, γιαυτό και έχουν δουλειά αυτοί που κάνουν μασάζ. Το θέμα είναι τι προσφέρει όμως.

Από εκεί που πήρα την εικόνα: "Think of it as opening up a window of opportunity. An opportunity to fix whatever is causing the problem through movement and exercise."

Να δώσω ένα παράδειγμα. Κάποιος θέλει να κάνει πολύ βαθύ squat (δεν έχει σημασία ο λόγος) αλλά δεν νιώθει πολύ άνετα σε αυτή τη θέση. Κάνει foam rolling που στο short-term βελτιώνει το εύρος κίνησης. Αφού τελειώσει το foam rolling κάνει το squat στο βάθος που θέλει και κάνει practice σε εκείνη τη θέση. 

Η βελτίωση που θα έχει long term στην θέση που θέλει δεν θα έχει έρθει από το foam rolling αλλά από την άσκηση.

Δημοσ.

Μπραβο Νικο  καλη φλεβικοτητα κατι που εχω εγω μονο σε προπονηση  και στην φουλ περιοδο αλλιως δεν ,μονο χαμηλα στην βουβουνικη κατι πετανε οταν στεγνωνω .

Μπραβο Gio για την συμμετοχη.

Αφού τον διάβασες μπράβο σου ..

Εκανα μια αναγνωριστικη ρε 3 δευτερολεπτα ,εκει επεσε το ματι μου  και αυτο επειδη δεν ηταν link  .Αφου ξερεις δεν ασχολουμαι ...

• Like 3
Δημοσ.

Μπαίνεις και βλέπεις στο FB φώτο από τύπους που είχαν και καλά επιτυχείς εξετάσεις για το επίπεδο G στο Krav Maga. Ψαρωτικές φωτό! Λες ρε παιδί μου φονικές μηχανές. Βλέμμα badass!

Άμα δε ... Πριν λίγο καιρό έκανες προπόνηση μαζί τους και ξέρεις ότι ούτε ένα σωστό direct δεν μπορούν να δώσουν στον σάκο με πλήρη δύναμη ,χωρίς να πάρουν τον καρπό τους παραμάσχαλα

Και μυαλά φουσκωμένα που καταντούν επικίνδυνα γιατί άλλοι νομίζουν ότι είναι ,και άλλη είναι η πραγματικότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι κάνουμε, σας βλέπω καλα όπως σας άφησα :P

3 μέρες έπαιξε πολυ ωραιο φαΐ, πήγαμε Ελάτη , περτουλι , Τρίκαλα μύλο των ξωτικών, λίμνη πλαστηρα , μετέωρα. Και κλείσαμε με σουβλάκι στη Καρδίτσα με γύρο έπος σε κυπριακή πίτα :P Δεύτερη φορά που τρώω ελάφι, σε στιφάδο έπος.

Χαϊλαϊτ: ανέβηκα και κατέβηκα στη μόνη μεγάλου Μετεώρου και τα γόνατα μου ειναι καλα :P

Σήμερα έπαιξε προπονηςη, κι αυτές τις μέρες γενικά θα παίξει φουλ αφού το τζιμ κλείνει μονο ανήμερα Χριστούγεννα

• Like 3
Δημοσ.

Mετα από 2 εβδομάδες να πω και εγω ότι χθες έκανα την κραιπαλιτσα μου ... έφαγα 2 πιτογυρα και κάτι ωραια γλυκά :-D ένα brownie μεγάλο (150γρ) με σοκολατά. Πολύ ωραιο. Και 2 κοκάκια μικρά ένα λευκο και ένα με σοκολάτα.

σημερα κανονικα στο πρόγραμμα μας. Μεσημεράκι 300γρ σαργό + μαυρο ρυζι με σπανάκι το πρωϊ τα κλασσικα ένα τοστ μεγάλο με ψωμι ολικης 3 φετες τυρι μέσα 1 γιαουρτι μετα με λιγο κουάκερ μια μπανάνα. Και τωρα το βράδυ μετα το γυμναστηριο 2 κομμάτια σπανακοπιτα με τυρι χαμηλων λιπαρών μέσα + 1 γιαουρτι ... πέρασα από ένα καλο ζαχαροπλαστειο μετά την προπονηση για να .... πάρω γλυκά για τους γονεις μου. Εγω βεβαια δεν εφαγα ουτε καν τσιμπησα. Είπαμε. Οι ατασθαλίες όχι κάθε μερα. Αμα είναι κάθε μερα να τσιμπολογάς γλυκά τι να το κανεις και το γυμναστηριο τι να την κανεις και την προπονηση.

• Like 1
Δημοσ.

dance013.gifdance013.gif

attachicon.gif1.jpeg

που είναι αυτό το μέρος;

Mετα από 2 εβδομάδες να πω και εγω ότι χθες έκανα την κραιπαλιτσα μου ... έφαγα 2 πιτογυρα και κάτι ωραια γλυκά :-D ένα brownie μεγάλο (150γρ) με σοκολατά. Πολύ ωραιο. Και 2 κοκάκια μικρά ένα λευκο και ένα με σοκολάτα.

σημερα κανονικα στο πρόγραμμα μας. Μεσημεράκι 300γρ σαργό + μαυρο ρυζι με σπανάκι το πρωϊ τα κλασσικα ένα τοστ μεγάλο με ψωμι ολικης 3 φετες τυρι μέσα 1 γιαουρτι μετα με λιγο κουάκερ μια μπανάνα. Και τωρα το βράδυ μετα το γυμναστηριο 2 κομμάτια σπανακοπιτα με τυρι χαμηλων λιπαρών μέσα + 1 γιαουρτι ... πέρασα από ένα καλο ζαχαροπλαστειο μετά την προπονηση για να .... πάρω γλυκά για τους γονεις μου. Εγω βεβαια δεν εφαγα ουτε καν τσιμπησα. Είπαμε. Οι ατασθαλίες όχι κάθε μερα. Αμα είναι κάθε μερα να τσιμπολογάς γλυκά τι να το κανεις και το γυμναστηριο τι να την κανεις και την προπονηση.

τη είναι το σαργο;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...