bosei Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά αυτά τα BCAA http://www.myprotein.gr/sports-nutrition/bcaa/10529280.html λένε; Από ποιά άποψη ? Αν εννοείς αν θα έχουν αυτά που λέει ότι έχει η ετικέτα ναι.
Fotis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν συμφωνώ . Εκεί είναι όλη η δύναμη του ανθρώπου. Καλή μεν η εμφάνιση αλλά πιο πολύ η λειτουργικότητα. Καθένας βέβαια το βλέπει διαφορετικά Ολα παιζουν ρολο . Εχει να κανει με τον στοχο που εχει καποιος ,που θελει να φτασει κτλπ .Οσοι κανουν χρονια BB ξερουν πως το πιο δυσκολο ειναι οι κοιλιακοι να διακρινονται καθαρα . Οχι γιατι νομιζουν πως ειναι μοντελα η' θα γινουν αν τους φαινονται ,αλλα γιατι αυτο προυποθετει να ριξεις πολυ το ποσοστο λιπους και ταυτοχρονα να διατηρησεις την μυικη σου μαζα στον βαθμο που αυτο ειναι εφικτο και με τις μικροτερες απωλειες . Αυτο ειναι το πιο δυσκολο να το πετυχεις ειναι απειρως δυσκολοτερο απο το να βαλεις μυικα κιλα ,να χασεις κιλα κτλπ. Εχουμε λοιπον την κλισε μπουρδα που λεει ο αλλος "εμενα δεν με ενδιαφερουν οι κοιλιακοι " .Οκ και εμενα δεν με ενδιαφερει που δεν ειμαι ο γιος του Λατση... Παμε τωρα στην πραγματικοτητα ,αυτο που συμβαινει ειναι οτι δεν μπορει να κανει την απαιτουμενη διατροφη που χρειαζεται για να το πετυχει αυτο .Και οπως γνωριζουν οσοι εχουν αποπειραθει να κανουν παρομοια διατροφη ειναι το πιο δυσκολο κομματι του BB ,πολυ δυσκολοτερο απο οποιαδηποτε προπονηση και συχνοτητα γυμναστικης. Κατι αλλο που ειναι ευρυτερο: Ειναι εντυπωσιακο τι μηχανισμους αμυνας εχει αναπτυξει ο καθενας προκειμενου να δικαιολογησει τις αδυναμιες (που ολοι εχουμε ) ωστε να μην αισθανεται ασχημα η' δεν ξερω εγω τι αλλο . Δλδ η περιπτωση να πει αυτο ειναι πολυ δυσκολο δεν μπορω να το κανω ,η' βαριεμαι ,η' ειμαι τεμπελης ,η' δεν στερουμαι το φαγητο για τιποτα στον κοσμο (που θα ηταν και σεβαστο ) δεν μας περναει καν απο το μυαλο σαν ενδεχομενο να το παραδεχθουμε ετσι? Βεβαια να ηταν μονο στην γυμναστικη αυτο θα ηταν μικρο το κακο δυστυχως εχει εφαρμογη σε ολες τις εκφανσεις της ζωης ,πολιτικα κτλπ . Δεν αφορουν ΤΕΟΚΟS τα παραπανω εσενα ετσι ,με αφορμη το ποστ σου τα εγραψα γιατι δεν εισαι παρεξηγησιαρης. 5
bosei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρουν οι κοιλιακοι στη φάση που είμαι... ειλικρινά. Αλλά είναι και ένα έξτρα κίνητρο του να μην με ενδιαφέρουν η "δυσκολία" εμφάνισης τους In other news 90 κιλά για 4 reps με παύση στον πάγκο 2 μέρες μετά που εβγαλα 7 στα 85. Πρέπει να είναι ισοπαλία pr αυτό αλλα 3 κιλά ελαφρύτερος τώρα (78)
Fotis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρουν οι κοιλιακοι στη φάση που είμαι... ειλικρινά. Αλλά είναι και ένα έξτρα κίνητρο του να μην με ενδιαφέρουν η "δυσκολία" εμφάνισης τους In other news 90 κιλά για 4 reps με παύση στον πάγκο 2 μέρες μετά που εβγαλα 7 στα 85. Πρέπει να είναι ισοπαλία pr αυτό αλλα 3 κιλά ελαφρύτερος τώρα (78) Εσυ εισαι στις εξαιρεσεις (πιστευω πως αν ηθελες το εκανες γιατι εισαι ρομποτ σαν εμενα ) ,καποια στιγμη θα το κανεις ομως ,μολις βαρεθεις το τριπακι squat/κιλα "ποσα σηκωνω" ,mark my words ειναι απλα θεμα χρονου . Ο επομενος που θα γραψει το ιδιο δεν ειναι το λεω απο τωρα για να μην χανω τον χρονο μου σε ανουσιους διαλογους . 1
yannis27gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε εμένα με ενδιαφέρει να φαίνονται οι κοιλιακοί (με ενδιαφέρει να υπάρχουν όμως). Απλώς ίσια κοιλιά μου αρκει (άλλωστε 44 εφτασα, γυναίκα + παιδιά, τι να τους κάνω τους εμφανής κοιλιακούς. Δύσκολη είναι η διατροφή γι αυτούς που έχουν το φαι σε υψηλή θέση. Για μένα, το έχω δηλώσει πολλάκις, είναι αναγκαιότητα. Αν μπορούσα να πάρω όλα τα θρεπτικά συστατικά με 1 χαπι και να μην φάω τπτ, ου, το καλύτερο μου. Ποιος τους γαμάει τους γευστικούς κάλυκες... 2
Arct1c Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 @Fotis13 Ενταξει γενικα ισχυουν αυτα που λες. Αλλα υπαρχουν ανθρωποι (κι γω μεσα ) που δεν θαυμαζουν τους κοιλιακους οπτικα..τι να κανουμε υπαρχουμε και μεις.Θελω να πω οτι οταν βλεπω ενα αντρικο σωμα το πρωτο που θα ''θαυμασω'' ειναι ο ογκος στ πλατη , οι ωμοι και τα χεριατο τελευταιο που θα δω θα ηταν οι κοιλιακοιΟλα αυτα δεν σημαινουν οτι δεν δινω απειρο ρισπεκτ σε ατομα που ξεσκιστηκαν για να το πετυχουν...
Demetra_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οι εμφανείς καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί, πέρα από τα genetics, είναι καθαρά θέμα διατροφικής πειθαρχίας.από κει και πέρα είναι καθαρά υποκειμενικό. το παν είναι η συμμετρικότητα και οι ισορροπίες σε body m/f. 1
DDevil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Xθες έκανα πλάγιους με αλτηρες. Επειδή ειχα καιρο να κάνω πηρα 5 κιλά αλτήρα. Ηταν πούπουλο αλλα δεν πιάστηκα στη φάκα. Λεω άσε κανε με αυτά και βλέπουμε την επομενη μέρα. Σημερα έχω ένα ελαφρυ πιάσιμο δεξιά και αριστερά ... φαντασου να έκανα με 10κιλά ... σημερα αν πάω σκέφτομαι να μην κάνω κοιλιακους αλλα δεν ξερω αν τελικά θα πάω σημερα για να κάνω ποδια και πλάτη. Οσο αναφορά την άσκηση προσεχα ώστε ο γοφος να μενει σταθερος και η κινηση να γινεται μονο με την κοιλια. Εύρος κινησης άφηνα το χέρι να πέφτει προς τα κάτω με ένα αλτηράκι ποτε από την μια ποτε από την άλλη μεριά. Προσεξα τον γοφο περισσοτερο να μενει σταθερος και να μην γινονται κινησεις με την μέση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Νταξει θεος ο γνωστος μου. Εχω ενα φιλο ο οποιος γενικα το χει με τις επιχειρησεις και παντα κανει διαφορες μπιζνες. Για καμποσα χρονια που ηταν στη φαση του γυμναστηριου (σωματικα τιποτα ιδιαιτερο) ειχε ανοιξει μαγαζι με συμπληρωματα στον Πειραια και βλεπω σημερα οτι το εκλεισε και το εκανε κρεπερι! 4
Musclemar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Η λίστα τροφών φαίνεται πολύ καλύτερα εδώ: http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=40746
yannis27gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πως εννοειται ο διαχωρισμος σε ινωδεις vs αμυλουχους υδατανθρακες;
Fotis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πως εννοειται ο διαχωρισμος σε ινωδεις vs αμυλουχους υδατανθρακες; Γιαννη με εχεις τρελανει ε ?Θα σε βαλω μαζι με την Μαργαριτα. Απο τον πινακα που παραθεσε ο spect η κατηγορια που δεν τρωω τιποτα εκτος απο το λαδι ειναι τα λιπη.
Demetra_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 ^ ετοιμάσου να ακούσεις κράξιμο ... δεν φαίνεται παντελώς τίποτα, ήταν σαν να μην έβαλες φωτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις