Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι σαν break το βλέπω εγω. Δεν είναι καλυτερα για τον οργανισμο να καλμάρει κανα 2μηνο εκει που είναι και μετα να ξεκινησει να παιρνει? Και πως θα ξέρεις τις θερμιδες του ανεβάσματος δεν πρεπει 1-2 μηνες να δεις ποια είναι η συντηρηση ετσι ώστε να πάς παραπάνω για να αυξησεις?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ντεβιλ για να κανει μπρεικ ο οργανισμος πρεπει πρωτα να εχει παρει μπρος, εσένα ποτε προλαβε ρε φίλε ?

ιδανικό χάσιμο βάρους δεν υπάρχει, νορμάλ υπάρχει και νορμαλ ειναι να  χάνεις το πολύ μισό με ενα κιλο την βδομάδα .

Επίσης ουτε τοπικό χάσιμο υπάρχει, το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να δυναμώσεις μυικά εκει την περιοχή με πολλους πλάγιους κοιλιακούς και ραχιαίους! α και αερόβια άσκηση θέλει.

• Like 3
Δημοσ.

Ντεβιλ για να κανει μπρεικ ο οργανισμος πρεπει πρωτα να εχει παρει μπρος, εσένα ποτε προλαβε ρε φίλε ?

ιδανικό χάσιμο βάρους δεν υπάρχει, νορμάλ υπάρχει και νορμαλ ειναι να  χάνεις το πολύ μισό με ενα κιλο την βδομάδα .

Επίσης ουτε τοπικό χάσιμο υπάρχει, το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να δυναμώσεις μυικά εκει την περιοχή με πολλους πλάγιους κοιλιακούς και ραχιαίους! α και αερόβια άσκηση θέλει.

Ναι. Ακομα πλάγιους δεν κάνω γιατι δεν ξέρω κάποια καλή άσκηση. Αεροβιο τι να κάνω? αυτή την εβδομάδα πηγα κάθε μερα Δευτερα εκανα στηθος - ωμους Τριτη εκανα αεροβιο Τεταρτη έκανα δικεφαλους - τρικέφαλους θα πάω και σημερα που έχω ρεπο και νιώθω ενεργεια σηκωθηκα και 12 το μεσημέρι πηγα για καφέ και τωρα με βλεπω για γυμναστηριο.

Αεροβιο σκέφτομαι να κάνω 30 λεπτά διάδρομο (προχθες έκανα 40) 10 λεπτά τρέξιμο ζέσταμα στα 8 χιλιόμετρα την ώρα .... 10 λεπτά τρέξιμο στα 8 χιλιόμετρα με ανεβασμα κλισης διαδοχικα ανα λεπτο μέχρι να φτάσω στο 10 και να κάνω κανα 2-3 λεπτά. Και τα ΄΄αλλα 10 λεπτά τρέξιμο 12 χιλιόμετρα την ώρα με ευθεια βεβαια κλιση. Μετα κοιλιακους και ραχιαιους. Εννοείται διατάσεις πάντα.

Εσυ εχεις να προτείνεις κάτι άλλο? οσο για τα κιλα οποτε 1.5 κιλο σε 2 εβδομάδες είναι οκ. Με ενδιαφέρει πολύ και η αποδομηση του κολαγονου διοτι αν χάσεις πολλα κιλά γρηγορα περα από τα μυϊκα αν μετά κάνεις βάρη και το σημειο εκει είναι χαλαρωμενο μπορει να πετάξεις καμια κήλη.

Δημοσ.

Γιατί συντήρηση και μετά αύξηση? 81 είμαι εγώ και δεν λέω να πάω πιο κάτω. Μετά τις γιορτές ευελπιστώ να βρω να κανω κάτι έξτρα από το γυμναστήριο

Ποσα κιλα  ησουν ρε  οταν ξεκινησεις εδω?

80-81  εκει εισαι αριστα πιστευω πιο κατω χανεις και με αυτα που τρως εσυ φανταζομαι θα χανεις και πολυ γρηγορα.

Επισης κατι αλλο που υποθετω ,ειναι οτι εχεις ριξει πολυ την συχνοτητα και την ενταση που κανεις αεροβια  διοτι πρακτικα δεν γινεται να φτασεις αυτα τα κιλα  με τον συνδυασμο διατροφης και αεροβιας που εκανες.

• Moderators
Δημοσ.

Αεροβια δεν μπορω να κανω τωρα με τον γαμωκαιρο εδω ρε οποτε κανω μονο βαρη και επισης καθομαι ολη μερα! ΠΡαγματικα παιζει να καθομαι τουλαχιστον 10 ωρεςτ η μερα!

Δημοσ.

Αεροβια δεν μπορω να κανω τωρα με τον γαμωκαιρο εδω ρε οποτε κανω μονο βαρη και επισης καθομαι ολη μερα! ΠΡαγματικα παιζει να καθομαι τουλαχιστον 10 ωρεςτ η μερα!

Eτσι εξηγειται ναι .

Ειδες   εμπειρια χρειαζεται  και  καταλαβαινεις αμεσως τι κανει ο αλλος στην γυμναστικη ,πως καταλαβαινεις αμεσως καποιον που  ειναι ασχετος  με  λιγα που θα πει εδω .

Παντως αν μπορεσεις κρατα αυτα κιλα δειχνουν καλα πανω σου  πιο δεμενος σαν συνολο .

• Moderators
Δημοσ.

Θα πεσω σε λιπος μετα τις γιορτες. Τωρα θα δουμε πως θα παει. Αν και η αληθεια ειναι οτι θελω να αρχισω παλι το τρεξιμο γιατι νοιωθω παλι σα ντουλαπα να μην μπορω να κουνηθω :P

Δημοσ.

Άνοιξα τρύπες με πατόφτυαρο, αγόρασα, μετέφερα, φύτεψα, τσάπισα τη γύρω περιοχή, πότισα, έβαλα πασσάλους κι έδεσα 45 ελιές σε 4 πρωινά χωρίς να χάσω ούτε μία προπόνηση και χωρίς να παραλείψω τις υπόλοιπες υποχρεώσεις (σπίτι, δουλειά, κτλ).

Να τα βλέπει αυτά το γατάκι ο νορβηγός που πάει κι ανεβαίνει κάτι λοφάκια σαν το Έβερεστ και νομίζει ότι κάτι έκανε :P

Μόνο πρόβλημα ένας πόνος (έντονος, όχι απλώς πιάσιμο) στους 2 αριστερούς δικεφάλους. Στο πόδι όχι τόσο αλλά στο χέρι μπορεί να έπαθα καμία ελαφριά θλάση. Θα φανεί στην πορεία, κι άλλες φορές το χω πάθει, φεύγει σε λίγες μέρες. Άντρες ρε!

• Like 2
Δημοσ.

Αυριο φεύγω Ελάτη(τρικαλων) . Ευτυχως τυχαίνει σε περίοδο που ειμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, δουλεύει το χάπι, δεν έχω σκοτοδίνες όποτε Κλάιν. Ξεσήκωσα τη north face & Columbia :P

Ελπίζω να χει χιόνι αν και με τις κατάρες του Φώτη βλέπω 15 βαθμούς και ήλιο :P

Και πήγα και προπονηςη σήμερα :D

• Like 2
Δημοσ.

Αυριο φεύγω Ελάτη(τρικαλων) . Ευτυχως τυχαίνει σε περίοδο που ειμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, δουλεύει το χάπι, δεν έχω σκοτοδίνες όποτε Κλάιν. Ξεσήκωσα τη north face & Columbia :P

Ελπίζω να χει χιόνι αν και με τις κατάρες του Φώτη βλέπω 15 βαθμούς και ήλιο :P

Και πήγα και προπονηςη σήμερα :D

Άνοιξα τρύπες με πατόφτυαρο, αγόρασα, μετέφερα, φύτεψα, τσάπισα τη γύρω περιοχή, πότισα, έβαλα πασσάλους κι έδεσα 45 ελιές σε 4 πρωινά χωρίς να χάσω ούτε μία προπόνηση και χωρίς να παραλείψω τις υπόλοιπες υποχρεώσεις (σπίτι, δουλειά, κτλ).

Να τα βλέπει αυτά το γατάκι ο νορβηγός που πάει κι ανεβαίνει κάτι λοφάκια σαν το Έβερεστ και νομίζει ότι κάτι έκανε :P

Μόνο πρόβλημα ένας πόνος (έντονος, όχι απλώς πιάσιμο) στους 2 αριστερούς δικεφάλους. Στο πόδι όχι τόσο αλλά στο χέρι μπορεί να έπαθα καμία ελαφριά θλάση. Θα φανεί στην πορεία, κι άλλες φορές το χω πάθει, φεύγει σε λίγες μέρες. Άντρες ρε!

Εισαι και εσυ της υπερβολης ,αυτες οι επαναλαμβανομενες θλασεις παντως να ξερεις ειναι καμπανακια του σωματος σου μην τις προσπερνας ετσι.

Μαργαριτα χιονοστιβαδα ευχομαι ρε να μην σε βρισκει ουτε  Ελβετικη ομαδα διασωσης .

• Like 3
Δημοσ.

Ντεβιλ το στηθος γιατι ειναι σαν να μην το γυμναζεις καθολου; μην κοιτας να χεις κοιλιακους χανεις απο τα υπολοιπα

Το στηθος μάλλον είναι το αδυναμο μου σημειο.

Το γυμνάζω 1 φορά την εβδομάδα.

Δεν έχω τρέλα με το 6 pack .... έχω καλά ποδια , χέρια είμαι οκ , πλάτη εχω ανοιχτη αλλα στο στήθος σε μάζα πιστευω υστερούμε λιγο. Τωρα θα ήθελα να σου πω 3-4 κιλά μυϊκά και τα 2-3 να κάτσουν σε στηθος και ώμους! Αυτό θα ήθελα. Και μετά στη συντήρηση για κανα χρονο. Μετά βασικα λεω να συνεχισω παλι κανα μαχητικο άθλημα κανα κραβ μαγκα τιποτα τέτοιο.

Και κάτι ακομα μεσημεριανο πριν την προπονηση σημερα δεν έφαγα αντι αυτου κοπάνησα 2 γιαουρτια με βρώμη σταφιδες , μέλι και λιγη σοκολάτα κουβερτουρα (25γρ) με έκοψε το γιαουρτι στο τρέξιμο δεν ημουν για πάνω από 11 χλμ την ώρα και για κλίσεις σε κάποια φάση ενώ έτρεχα μου έκανε παλινδρομηση (ξυνίλα) δεν παιζουν τα γαλακτοκομικα πριν το τρεξιμο. Τεσπα παρολαυτα εβγαά ένα 35λεπτο στο διαδρομο δεν σταματησα αλλα η ταχυτητα επαιζε από 9 χιλιόμετρα μέχρι 11. Ενώ πηγαινα για 12-13.

https://postimg.org/image/uh9f99sg3/

ηταν πολύ γευστικο πάντως σαν να έφαγα τσιτ μίλ :cry:

Δημοσ.

Ντεβιλ το στηθος γιατι ειναι σαν να μην το γυμναζεις καθολου; μην κοιτας να χεις κοιλιακους χανεις απο τα υπολοιπα

Δεν συμφωνώ . Εκεί είναι όλη η δύναμη του ανθρώπου. Καλή μεν η εμφάνιση αλλά πιο πολύ η λειτουργικότητα.

Καθένας βέβαια το βλέπει διαφορετικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...