Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να το ξανασκεφτεί και να το μετανιώσει μόλις σταματήσει να βράζει.

Μακαρι αλλα δεν το βλέπω, σου λεω εχω πέσει πάνω του απο το μεσημέρι να δώσει τοπο στην οργή γιατι θα παει φυλακή σίγουρα ! Ρε τον φουκαρά τον άλλον να ήξερε τι τον περιμένει με την μαλακιά που πήγε και έκανε .

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγώ θα του λεγα να παει.. αν κρατηθεί και δε τον κάνει τόπι, αλλα ιςα Τον φοβησει, ιςως ο άλλος παρει ενα μάθημα και γίνει λιγο άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ειναι τπτ κλεμμενο το μηχανακι,μερικα χαστουκια δεν θα ειναι ασχημα..

Αλλα χαστουκια μην τον στειλει για συναρμολογηση  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

​3 βδομάδες άρρωστος με πυρετούς και γαστρεντερίτιδες. Οι χαρές του γονιού με παιδί σε σταθμό. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τον πάτο της λεκάνης. 

Και κάτι χριστουγεννιάτικο και Fitness.

15439835_1078145272294876_83685604845794

• Like 9
Δημοσ.

σκάει δίπλα του μηχανακι με εναν πιτσιρικα 25αρη κ με μια γκόμενα απο πίσω και τον αρχίζει στις βρισιές! ανοίγει το παράθυρο ο φίλος γελώντας χωρις σκέψη καν να κατεβει και να εξαερώσει τον πιτσιρικά, και ο μικρος με το μηχανακι τι κανει ?

τον φτύνει στα μούτρα και φεύγει σφαίρα !!!!! 

Παρομοιο σκηνικο ειχα δει στην Σταδιου με ταριφα και μηχανοβιο..Αφου ανταλλαξαν βρισιδια με το που αναψε το φαναρι πρασινο ο μηχανοβιος φτυνει τον ταριφα και γινεται καπνος..Ο ταριφας εκανε και καλα οτι θα τον ακολουθησει αλλα σιγα μην τον προλαβε..

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω χωρις λαδι , με λεμονακι η ξιδι το κατεβαζω σαν νερακι  :-D

Τελος πάντων , λοιπον παιδες ο κοσμος εχει ξεφύγει τελείως, το τι μπορει να σου συμβεί στον δρομο απο την μια στιγμή στην αλλη ειναι απίστευτο!

πάρα πολύ φιλος (95 κιλά μυς ο οποιος ασχολείται με πολεμικές τεχνες 20 χρόνια και ειναι κυριολεκτικά φονική μηχανή) σήμερα ενώ ήταν μποτιλιαρισμένος με το αμάξι να μην προχωράει ουτε ενα μετρό, και επειδή και καλά έχει κλείσει λίγο την μια λωρίδα, σκάει δίπλα του μηχανακι με εναν πιτσιρικα 25αρη κ με μια γκόμενα απο πίσω και τον αρχίζει στις βρισιές! ανοίγει το παράθυρο ο φίλος γελώντας χωρις σκέψη καν να κατεβει και να εξαερώσει τον πιτσιρικά, και ο μικρος με το μηχανακι τι κανει ?

τον φτύνει στα μούτρα και φεύγει σφαίρα !!!!! το αμαξι ούτε ενα μέτρο δεν μπορουσε να προχωρήσει ενω το μηχανάκι έφυγε κανονικά ! ροχάλα τεράστια στα μούτρα κ έφυγε ο μαγκας ρε φιλε, απίστευτο!!

Ελα μου ομως που για κακή του τύχη ο άλλος πρόλαβε και του πήρε την πινακίδα η οποία κ πήγε σε φίλο στην τροχαία κ έχει ήδη στα χέρια του ονόματα και διευθύνσεις !

το μέλλον του πιτσιρικά προδιαγράφεται μαύρο, εγώ έχω πέσει εγω πάνω στον φίλο να του την χαρίσει αλλα δυστυχώς αυτος δεν ακούει  τίποτα ! rip στον μαύρο με το μηχανάκι .. ας πρόσεχε ..

Eγω τα έγραφα προχθές. Τζάμι δεν ανοιγει όταν πλησιάσει ο άλλος και η πορτα είναι κλειδωμένη.

Θυμαμαι ακομα το σκηνικο που μου λεει ο άλλος κατεβασε το τζάμι να σου πω ..... δινει εντολή στο δικο μου αμαξι να κατεβει το τζάμι δηλαδή αν το καλοσκεφτείς κάποιοι πανε κυριολεκτικα να σε πιάσουν στον ύπνο.

Βλέπεις ότι δεν έχει σχέση τι μυς κουβαλάς αμα ο άλλος είναι ύπουλο πουστράκι. Όπως ο μηχανάκιας με την γκομενα που δεν μπορω να καταλαβω πως αρχισε τις βρισιες στο ξαφνικο, εισαι σιγουρος ότι ο φιλος σου στα ειπε όλα?

Στο μεταξυ το ακομα πιο απιστευτο είναι ότι τέτοιοι τυποι με τέτοια συμπεριφορα όχι γκομενα δεν θα έπρεπε να έχουν αλλα να είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι μέχρι να βάλουν μυαλο αλλα θα μου πεις και η γκομενα .... τα ιδια σκατα με αυτόν θα είναι. Ο ομοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

Την πρώτη φορά απέκτησα αυχενικό που με τυραννάει 30+ χρόνια.

Την δεύτερη φορά άρπαξα 6 μήνες με αναστολή

:( :(

Καλά εισαι. Κυκλοφορεί αρκετός ύπουλος κοσμος οποτε πρέπει να προσέχεις τις κινησεις σου και εγω κυριως εστιάζω στο να μη δινεις λαβές και ευκαιριες. Εδώ τυπικος εισαι και κοιτάνε να σε καπελώσουν ρε συ τα βλέπω και στη δουλειά μου. Ο καθενας έχει σπασμένα και πάει να τα ξεσπάσει στους άλλους αντι να κοιτάξει να διορθώσει την ψοφιά του.

Και τρεχα γυρευε τωρα αυτος για να ξηγηθεί τοσο υπουλα τι άλλο μπορει να κάνει ή να πάει στην αστυνομια και να πει. Για αυτό καλυτερα αμα δεν ξέρεις τον άλλον να μη κατεβάζεις το τζάμι και η πορτα κλειδώμένη. Να μη του δωσεις καν την λαβη να σου κάνει κινηση τωρα εντάξει αμα κατέβει κάτω και σου ριξει καμια κλοτσιά στην πορτα εκει αλλάζει το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει ζάχαρη. Ειναι επιδορπιο γιαουρτιου! Αρα δεν ειναι και τοσο φιτνεσ.

(Παράλειψις) Εννοείται πάντα συνοδεία κεφίρ ή παραδοσιακού γιαουρτακιού! Μ' αρέσει να συνδυάζω το fit με το antifit

Δημοσ.

[...]Ελα μου ομως που για κακή του τύχη ο άλλος πρόλαβε και του πήρε την πινακίδα η οποία κ πήγε σε φίλο στην τροχαία κ έχει ήδη στα χέρια του ονόματα και διευθύνσεις ![...]

Να ρωτήσω κάτι: Αυτό, τώρα, είναι νόμιμο; Δηλαδή, εάν έχω φίλο στην Τροχαία μπορώ να ρωτάω και να μαθαίνω αβέρτα ονόματα και διευθύνσεις ιδιοκτητών μηχανοκίνητων οχημάτων; Κι αν είμαι κλέφτης; Ωραίος τρόπος να βρίσκω θύματα!

Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα και πώς χειρίζονται τέτοια θέματα οι Αρχές, πάντως στην Κύπρο, η αποκάλυψη τέτοιων στοιχείων χωρίς έννομο λόγο, αποτελεί παραβίαση της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων κι επισύρει ποινές στο πρόσωπο που έκανε την αποκάλυψη καθώς και στο πρόσωπο το οποίο ζήτησε τα στοιχεία αρχικά. Έχει συμβεί περιστατικό στο παρελθόν με εργαζόμενο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών (δημόσιος υπάλληλος) ο οποίος απολύθηκε (δηλαδή, OMG ρε φίλε, απολύθηκες από το δημόσιο!!!) επειδή, μετά από σχετική έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι είχε δώσει στοιχεία εμπλεκόμενου σε γεγονός παρόμοιο με αυτό που περιγράφει ο Mau-Maus.

Προσωπικά, θα πρότεινα στο φίλο σου να δώσει τόπο στην οργή, διότι εάν συμβεί κάτι κακό κι αρχίσουν ανακρίσεις "πού βρήκες τα στοιχεία του άλλου" κτλ θα μπλέξει κι αυτός που του τα έδωσε. Αξίζει;

• Like 1
Δημοσ.

rip στον μαύρο με το μηχανάκι .. ας πρόσεχε ..

Η κλασική παπάτζα .. έχουν τη γκόμενα μαζί κ το παίζουν ιστορία .. αν ο φίλος σου δεν ήταν τέρας πιθανότατα να μη τον είχε φτύσει , αλλα το είδε σαν έξτρα ευκαιρία να πουλήσει μούρη. Τι δε θα έδινα να τον έπιανε εκείνη τη στιγμή όμως , το να σε ξεφτιλίζουν μπροστά στη γκόμενα αφού έχεις πουλήσει τσαμπουκά είναι η απόλυτη ταπείνωση κ του χρειαζόταν , έστω και 2-3 χαστούκια έτσι για το καλό, περισσότερο σαν μάθημα ζωής για να αποφύγει τα χειρότερα μελλοντικά,  όχι να του προκαλέσει βλάβες. 

με το hit n run μου θύμισες το σκηνικό π έχω φύγει απο προπόνηση μετά απο τηλέφωνο psycho γκόμενας που με είχε φέρει στα όρια μου να σκοτώσω άνθρωπο ,  πηγαίνοντας να τη βρω τελείως φλιπαρισμένος κ όπως κρατάω το κινητό προσπαθώ να βγάλω απ την τσέπη το πορτοφόλι αλλα επειδή είχε πιαστεί σε μια αλυσίδα αφαιρέθηκα κ περνάει ένας απ τα αριστερά μου , μου τραβάει το κινητό κ αρχίζει κ τρέχει , σε δευτερόλεπτα πριν προλάβει να απομακρυνθεί βγάζω την τσάντα με μια κίνηση απ τον ώμο  (είχε μέσα βιβλίο 650 σελίδων κ άλλα) κ του την πετάω με όλη μου τη δύναμη στα πόδια. Πάω κοντά κ όπως τον είδα π είχε σπάσει τα μούτρα του πέφτοντας τον λυπήθηκα κ τον άφησα να φύγει δεν έδωσα συνέχεια. Ευτυχώς δεν του έπεσε το κινητό απ τα χέρια να σπάσει βέβαια ..εκεί δεν ξέρω τι θα του είχα κάνει 

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει τελειωνετε ομως με αυτο ,νιωστε λιγο δεν ειστε 15 ...

Ο Δεκεμβρης με μερικες εξαιρεσεις ειναι παραδοσιακα για μενα ο μηνας που  κανω το πιο ελαφρυ προγραμμα  και στην διατροφη ειμαι οτι να'ναι τρωω τα παντα .Βεβαια αυτο ολο με παει συνολικα 2 μηνες πισω αλλα ειναι απαραιτητο για να βγει στην συνεχεια  η δυσκολη περιοδος .

​3 βδομάδες άρρωστος με πυρετούς και γαστρεντερίτιδες. Οι χαρές του γονιού με παιδί σε σταθμό. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τον πάτο της λεκάνης. 

Και κάτι χριστουγεννιάτικο και Fitness.

15439835_1078145272294876_83685604845794

Αυτο μαλιστα ειναι οπως πρεπει.

• Like 1
Δημοσ.

Μια και ασχολούμαστε με το γυμναστηριο .... το θέμα με την αποδομηση του κολαγονου όταν κάποιος χάνει κιλα το έχει ψάξει κανεις? Η αποδοηση του κολαγονου είναι συνηθως μια αιτια για την εμφανιση κηλων στο κοιλιακο τοιχωμα.

Σημερα ζυγιστηκα και ειδα ότι εχασα 1.5 κιλο σε 2 εβδομάδες ισως βεβαια την προηγουμενη φορά να μην ειχα πάει τουαλετα πριν δεν θυμαμαι ή να ειχα φαει λιγο παραπάνω το βράδυ. 3 το πολύ 4 κιλα το μηνα πιστευω είναι αρκετα για να χάσει κάποιος. Γνωμες?

Ψάχνω τωρα στο Ιντερνετ να δω ποσα είναι τα ιδανικά κιλά για να χάσει καποιος ανα μηνα,  εγω ημουν σε υποθερμιδική διατροφή με στοχο να φτάσω τα 79-80 κιλά και να εξαφανισω ένα μικρο λιπάκι στα πλάγια της κοιλιας κυριως προς τα πισω. Πιστευω είμαι κοντα στο στοχο καπου μεσα Ιανουαριου θα σταματήσω. Σημερα ημουν 80.4 κιλά που ζυγιστηκα. Μετα συντηρηση 1-2 μηνες και μπαινω σε αυξηση μάζας.

υψος εχω 1.80

https://postimg.org/image/6xlge6lk9/

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί συντήρηση και μετά αύξηση? 81 είμαι εγώ και δεν λέω να πάω πιο κάτω. Μετά τις γιορτές ευελπιστώ να βρω να κανω κάτι έξτρα από το γυμναστήριο

Δημοσ.

Γιατι πισω στην μέση πιάνω λιγο με τα 3-4 δάχτυλα , πιάνω λιγο λιπος αυτό από την μια και την άλλη μεριά είναι κανα κιλο να χαθει αλλα το θεμα είναι θα χαθει από εκει? γιατι δεν χάνονται και από εκει που θες. Εκτος και αν έχεις καμια προταση ειδικα για εκεινο το σημειο. Κοιλια μπροστα δεν εχω τιποτα άλλο να χάσω. Το 79 είναι ένα καλο νουμερο πιστευω και ως εκει.

Συντηρηση και μετα αυξηση για να δουλεψω λιγο τα κιλα που έχω. Δεν βιάζομαι γενικοτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Τη συντηρη δεν καταλαβαινω. Κοβεις μεχρι εκει που θες και μετα ανεβαινεις συντηρηση κανεις οταν εισαι στο επιθυμητό αποτελεσμα και εφοσον δεν θα εισαι δεν εχεις λογο να μεινεις εκει για 1-2 μηνες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...