Demetra_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 και γω τα πετούσα, αλλά δεν τα πετούσα εσκεμμένα. όταν έφτανα σε failure biceps πχ δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκτυλά μου ενωμένα. χρειαζόμουν και κάνα 2λεπτο να συνέλθω από τρέμουλο, ανάσες κτλ για να μπορέσω να τα ξαναβάλω στη θέση τους.
Vapir Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 κ εγώ τα πετάω αλλα μόνο κιλά που θα χρειαζόμουν κάποιον να τα πάρει και δεν έτυχε να έχω άτομο να βοηθήσει πδεν διακινδυνεύω τραυματισμό για να μην ενοχλήσω κάποιον με το θόρυβο , ο θόρυβος θα τον ενοχλήσει 2 δευτερόλεπτα, ο τραυματισμός που θα διακινδυνέψω μπορεί να με ενοχλήσει για μήνες ή και χρόνια. Αυτό βέβαια ειναι εντελώς άλλο απ το "πετάω τους αλτήρες εδώ κ εκεί" χωρίς λόγο , μερικοί προσπαθούν να κάνουν βαβούρα, σαν αυτούς που φωνάζουν , εγώ μπορεί σε μεγάλη πίεση να κάνω κάποιο ήχο αλλα θα είναι απο αέρα (απ το στόμα όχι κλανίδια αχχαχα) , άλλοι πάλι βογκάν λες κ τους πηδάνε ενώ ούτε κιλά σηκώνουν ούτε φαίνεται να ζορίζονται το βασικό ειναι να σεβόμαστε τους άλλους και αυτό σημαίνει πως δεν θα κάνω αχρείαστο θόρυβο αλλα και οτι ο άλλος θα σεβαστεί πως δεν είχα άλλη επιλογή παρα να αφήσω τα κιλά κ να κάνω θόρυβο, αμοιβές υποχωρήσεις κ κατανόηση και όλα θα πάνε καλά (σε ένα φανταστικό κόσμο οπότε δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει το φαινόμενο αχαχχα) 2
alex_000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Είστε λίγο τραγικοί αν πετάτε κιλά σε οποιαδήποτε άσκηση εκτός deadlift (άντε και κάνα squat αλλά σε προπόνηση άρσης βαρών όχι bodybuilding) 5
Fotis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Είστε λίγο τραγικοί αν πετάτε κιλά σε οποιαδήποτε άσκηση εκτός deadlift (άντε και κάνα squat αλλά σε προπόνηση άρσης βαρών όχι bodybuilding) Να σε πιασει ο pro ρε και να σε κανει ασηκωτο ,να τρως μπριζολα με το καλαμακι χαχα. 4
bosei Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Νόμιζα ότι έχω δει πολλά στο gym. Τύπος τώρα στο gym κάνει πάγκο στο Smith με τα πόδια σταυροπόδι 3
margaritagr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα γατάκια που πέταγε κιλά κάτω! Να με χαίρεστε , 27 καρατίων σήμερα :D 9
DDevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ισως ερθει η στιγμη που θα σηκωνεις τοσα που το να τα αφηνεις κατω ηρεμα και ωραια δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις. 15KG αλτηρες? μαλλον και τα μπουκαλάκια τα ξεχνάνε εδω και απο εκει απο την κουραση τεσπα εγω σου ειπα αν ειχα δικο μου γυμναστηριο σε αυτα δεν θα εκανα δημοσιες σχέσεις και ας ερχοταν οποιος ηθελε. Θα παρειχα σοβαρές προφανως υπηρεσιες οι γυμναστες δεν θα τον επαιζαν αλλα .... δεν θα μου έκανε ο καθε τσαπατσουλης το γυμναστηριο μπουρδέλο. Οι αλτηρες έχουν βεβαια φελιζολ αλλα και αυτο ακομα στο πλαϊ έχει σκιστει απο την κακομεταχειριση.
Demetra_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα γατάκια που πέταγε κιλά κάτω! Να με χαίρεστε , 27 καρατίων σήμερα :D Level up σήμερα, πολύχρονη !! με μούσκουλα παντού!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αναφέρθηκα καθαρά στο να "πετάς" τα βάρη σε κάποιες περιπτώσεις όχι στα σκουπίδια κτλ. Όπως και να χει ούτε γυμναστήριο δικό σου έχεις ούτε αρκετή εμπειρία μην γράφεις ότι να ναι και κραζεις χωρίς να ξέρεις. 1
DDevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αναφέρθηκα καθαρά στο να "πετάς" τα βάρη σε κάποιες περιπτώσεις όχι στα σκουπίδια κτλ. Όπως και να χει ούτε γυμναστήριο δικό σου έχεις ούτε αρκετή εμπειρία μην γράφεις ότι να ναι και κραζεις χωρίς να ξέρεις. Ναι θέλει τρελή εμπειρια να καταλαβεις αν κάποιος σέβεται το χωρο του γυμναστηρίου ή οχι. Προφανως και εκεινος που αφηνει τα σκουπιδια οπου να ναι , αφηνει τα βαρη οπου να ναι και τα πετάει και κάτω λές και ειναι τσουβάλια με πατάτες 2 αλτηράκια των 15 κιλών ειναι το ιδιο άτομο ή τα ιδια άτομα τα οποια βεβαια με τις κινησεις τους εκνευριζουν τους υπολοιπους. Θελει εμπειρια απο μυς αυτο για να το διαπιστώσει κάποιος? να ανεβάσω καμια φωτο μηπως σε κανα 1 χρονο που θα έχω πάρει για να δικαιούμαι να μιλήσω? Ρωτα αλλη φορά τα βάρη ποσα ηταν πριν δικαιολογησεις κοσμο. Μπορει να έχω και δικιο. Καλημέρα γατάκια που πέταγε κιλά κάτω! Να με χαίρεστε , 27 καρατίων σήμερα :D Χρονια πολλα με υγεια! και κοψε τις πολλες παρέες με τους αντιφιτνεσάκηδες ολο εκει μέσα σε βλέπω! κ εγώ τα πετάω αλλα μόνο κιλά που θα χρειαζόμουν κάποιον να τα πάρει και δεν έτυχε να έχω άτομο να βοηθήσει π δεν διακινδυνεύω τραυματισμό για να μην ενοχλήσω κάποιον με το θόρυβο , ο θόρυβος θα τον ενοχλήσει 2 δευτερόλεπτα, ο τραυματισμός που θα διακινδυνέψω μπορεί να με ενοχλήσει για μήνες ή και χρόνια. Αυτό βέβαια ειναι εντελώς άλλο απ το "πετάω τους αλτήρες εδώ κ εκεί" χωρίς λόγο , μερικοί προσπαθούν να κάνουν βαβούρα, σαν αυτούς που φωνάζουν , εγώ μπορεί σε μεγάλη πίεση να κάνω κάποιο ήχο αλλα θα είναι απο αέρα (απ το στόμα όχι κλανίδια αχχαχα) , άλλοι πάλι βογκάν λες κ τους πηδάνε ενώ ούτε κιλά σηκώνουν ούτε φαίνεται να ζορίζονται το βασικό ειναι να σεβόμαστε τους άλλους και αυτό σημαίνει πως δεν θα κάνω αχρείαστο θόρυβο αλλα και οτι ο άλλος θα σεβαστεί πως δεν είχα άλλη επιλογή παρα να αφήσω τα κιλά κ να κάνω θόρυβο, αμοιβές υποχωρήσεις κ κατανόηση και όλα θα πάνε καλά (σε ένα φανταστικό κόσμο οπότε δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει το φαινόμενο αχαχχα) χαχαχα ε ναι. Εγω πάντως μιλησα για αλτηρες 15 κιλών. ΥΓ Επισης θέλει τρελη εμπειρια να σκεφτεις οτι κάποιος ο οποιος θα δυσαρεστηθει απο το γυμναστηριο δεν θα ξαναέρθει ή δεν θα ανανεώσει , αλλα για να το μάθεις αυτο πρέπει να τον ρωτησεις πρωτα. Έντυπο παραπονων κανονικα και με το νομο φιλε. Καθε μηνα θα βλέπεις τι σου γράφουνε. Και αναλογα. 2
Vapir Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ναι θέλει τρελή εμπειρια να καταλαβεις αν κάποιος σέβεται το χωρο του γυμναστηρίου ή οχι. Προφανως και εκεινος που αφηνει τα σκουπιδια οπου να ναι , αφηνει τα βαρη οπου να ναι και τα πετάει και κάτω λές και ειναι τσουβάλια με πατάτες 2 αλτηράκια των 15 κιλών ειναι το ιδιο άτομο ή τα ιδια άτομα τα οποια βεβαια με τις κινησεις τους εκνευριζουν τους υπολοιπους. Θελει εμπειρια απο μυς αυτο για να το διαπιστώσει κάποιος? να ανεβάσω καμια φωτο μηπως σε κανα 1 χρονο που θα έχω πάρει για να δικαιούμαι να μιλήσω? Ρωτα αλλη φορά τα βάρη ποσα ηταν πριν δικαιολογησεις κοσμο. Μπορει να έχω και δικιο. Χρονια πολλα με υγεια! και κοψε τις πολλες παρέες με τους αντιφιτνεσάκηδες ολο εκει μέσα σε βλέπω! χαχαχα ε ναι. Εγω πάντως μιλησα για αλτηρες 15 κιλών. ΥΓ Επισης θέλει τρελη εμπειρια να σκεφτεις οτι κάποιος ο οποιος θα δυσαρεστηθει απο το γυμναστηριο δεν θα ξαναέρθει ή δεν θα ανανεώσει , αλλα για να το μάθεις αυτο πρέπει να τον ρωτησεις πρωτα. Έντυπο παραπονων κανονικα και με το νομο φιλε. Καθε μηνα θα βλέπεις τι σου γράφουνε. Και αναλογα. καλά ναι εννοείται πως θα πρέπει να υπάρχει, απλά το δικό μου γυμναστήριο επειδή ειναι σιδεράδικο bodybuilding και υπάρχει καμια 25ριά ? χρόνια δεν ξέρω μην είναι κ παραπάνω (το πρώτο στην Πάτρα) δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ύφος και τρόπο λειτουργίας για 1-2 άτομα , όσοι πάμε εκεί πάμε γιαυτό που είναι. Σα να λέμε πας στο Amnesia στην Ibiza και ζητάς να χαμηλώσουν την μουσική ή και να βάλουν και καμια μπαλάντα 2
TEOKOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 πανάλαφρο ειναι ! γκλουκλαρε 'ελαφρύ βραδινό 'και δες, 9/10 θα ειναι μέσα το μπρόκολο φίλος . βασικα το μαρουλι ειναι το καλυτερο ,αλλα και το μπρόκολο ειναι οκ (χωρίς ελαιόλαδο το βράδυ, αυτο βαραίνει) μόνο με λεμόνι η ξίδι . Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος. http://www.iefimerida.gr/news/192602/ta-10-trofima-poy-apagoreyetai-na-faei-kaneis-prin-koimithei-eikones Προσωπικά μου πέφτει πιο βαρύ από 5 αυγά τηγανιτά με χωριάτικο λουκάνικο Έχω κάνει και γω στα νιάτα μου. Τα βασικά τα ξέρω, τώρα να πάω σε δάσκαλο γιατί; Δεν έχω να μάθω κάτι παραπάνω. Εξάσκηση θέλω, έτσι και αλλιώς τα λάθη που κάνω τα βλέπω. . Ερασιτεχνικο κικ μποξ. Ξερει κανεις τι παιζει επειδη στο γκουγκλε δεν βλεπω κατι. Ηλικιες, χρονια προετοιμασιας, ελευθερος χρονος που θελει κλπ κλπ κλπ. παπι μας κάνεις πλάκα ε? Σα να λέμε πας στο Amnesia στην Ibiza και ζητάς να χαμηλώσουν την μουσική ή και να βάλουν και καμια μπαλάντα Kαι όμως έπαιζε τέτοια μουσική (στο μαγαζί με τα αναμνηστικά) χαχα! 3
Mau-Maus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος. Παντως εγω χωρις λαδι , με λεμονακι η ξιδι το κατεβαζω σαν νερακι Τελος πάντων , λοιπον παιδες ο κοσμος εχει ξεφύγει τελείως, το τι μπορει να σου συμβεί στον δρομο απο την μια στιγμή στην αλλη ειναι απίστευτο! πάρα πολύ φιλος (95 κιλά μυς ο οποιος ασχολείται με πολεμικές τεχνες 20 χρόνια και ειναι κυριολεκτικά φονική μηχανή) σήμερα ενώ ήταν μποτιλιαρισμένος με το αμάξι να μην προχωράει ουτε ενα μετρό, και επειδή και καλά έχει κλείσει λίγο την μια λωρίδα, σκάει δίπλα του μηχανακι με εναν πιτσιρικα 25αρη κ με μια γκόμενα απο πίσω και τον αρχίζει στις βρισιές! ανοίγει το παράθυρο ο φίλος γελώντας χωρις σκέψη καν να κατεβει και να εξαερώσει τον πιτσιρικά, και ο μικρος με το μηχανακι τι κανει ? τον φτύνει στα μούτρα και φεύγει σφαίρα !!!!! το αμαξι ούτε ενα μέτρο δεν μπορουσε να προχωρήσει ενω το μηχανάκι έφυγε κανονικά ! ροχάλα τεράστια στα μούτρα κ έφυγε ο μαγκας ρε φιλε, απίστευτο!! Ελα μου ομως που για κακή του τύχη ο άλλος πρόλαβε και του πήρε την πινακίδα η οποία κ πήγε σε φίλο στην τροχαία κ έχει ήδη στα χέρια του ονόματα και διευθύνσεις ! το μέλλον του πιτσιρικά προδιαγράφεται μαύρο, εγώ έχω πέσει εγω πάνω στον φίλο να του την χαρίσει αλλα δυστυχώς αυτος δεν ακούει τίποτα ! rip στον μαύρο με το μηχανάκι .. ας πρόσεχε .. 7
TEOKOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Παντως εγω χωρις λαδι , με λεμονακι η ξιδι το κατεβαζω σαν νερακι Τελος πάντων , λοιπον παιδες ο κοσμος εχει ξεφύγει τελείως, το τι μπορει να σου συμβεί στον δρομο απο την μια στιγμή στην αλλη ειναι απίστευτο! πάρα πολύ φιλος (95 κιλά μυς ο οποιος ασχολείται με πολεμικές τεχνες 20 χρόνια και ειναι κυριολεκτικά φονική μηχανή) σήμερα ενω ειναι μποτιλιαρισμένος με το αμαξι να μην προχωράει ουτε ενα μετρό , και επειδή και καλα εχει κλείσει λίγο την μια λωρίδα , σκάει δίπλα του μηχανάκι με εναν πιτσιρικά 25αρη με γκόμενα απο πίσω και τον αρχίζει στις βρισιές ! ανοίγει το παράθυρο ο φίλος γελώντας και ούτε καν σκέψη να εξαερώσει τον πιτσιρικά, και ο μικρος με το μηχανακι τι κανει ? τον φτύνει στα μούτρα και φευγει σφαίρα !!!!! το αμαξι ουτε ενα μέτρο δεν μπορουσε να προχωρήσει, το μηχανακι έφυγε κανονικα ! ροχάλα τεράστια στα μουτρα κ εφυγε ο μαγκας ! Ελα μου ομως που για κακή του τύχη ο αλλος πρόλαβε και του πηρε την πινακίδα ! πήγε ο αριθμός σε φιλο στην τροχαία κ εχει ηδη στα χέρια του ονόματα και διευθύνσεις ! το μέλλον του πιτσιρικά προδιαγράφεται μαύρο , εγώ εχω πεσει εγω πάνω στον φίλο να του την χαρίσει αλλα δυστυχώς αυτος δεν ακούει τίποτα ! rip στον μαύρο με το μηχανάκι .. ας πρόσεχε .. Ελπίζω να το ξανασκεφτεί και να το μετανιώσει μόλις σταματήσει να βράζει.2 φορές έχω εμπλακεί στην ζωή μου και το έχω σκύλομετανιώσει πολλάκις . Την πρώτη φορά απέκτησα αυχενικό που με τυραννάει 30+ χρόνια. Την δεύτερη φορά άρπαξα 6 μήνες με αναστολή :( 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις