Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αχαχχαχαχαχα γουαϊ; Μου μοιαζει με γκιλοτινα η' πουροκοφτη και να κανει το πουρο ο λαιμος μου . Με την καμμια ομως δεν μπαινω . Οτι και καλα τι κερδιζεις με αυτο ας πει καποιος που γνωριζει γιατι εγω δεν το καταλαβαινω .
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος βοηθάει στο να κρατάς πιο σωστή στάση σώματος κατά την ώρα της εκτέλεσης αλλά μπορεί να λέω και μαλακιες
margaritagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Λιγοτερη επιβαρυνση, πιο ασφαλεις εκτελεσεις αφου εσυ εισαι το κεντρο βαρους. Λιγο γενικο αυτο γιατι δε θυμαμαι τι ακριβως μου ειπε η φιλη μου.
alex_000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ερασιτεχνικο κικ μποξ. Ξερει κανεις τι παιζει επειδη στο γκουγκλε δεν βλεπω κατι. Ηλικιες, χρονια προετοιμασιας, ελευθερος χρονος που θελει κλπ κλπ κλπ. Τι θα πει ερασιτεχνικό? Εννοείς να πας να κάνεις το άθλημα για την πλάκα σου? Κάθε ηλικία είναι οκ αλλά η καλύτερη ηλικία είναι 15-30. Θέλει 6 μήνες με ένα χρόνο για να κάνεις σωστό sparring και να μπορείς να κλοτσήσεις κεφάλι, 2 χρόνια για να θεωρείσαι "προχωρημένος", 3.5 με 4 χρόνια για να είσαι ότι λένε "μαύρη ζώνη" στις ανατολίτικες τέχνες. 3 φορές την εβδομάδα 45 λεπτά με 1:30 είναι η ιδανική προπόνηση. Είχες κρεμάσει ένα σάκο εσύ και τον ταλαιπωρούσες. Αν τον βαρας ακόμα να πας οπωσδήποτε. Σε πληροφορώ οι 9 στους 10 που κερμάν τον παράταν μετά από 2 εβδομάδες. Σχετικά με το τι σχολή θες να ψάξεις είχα γράψει κάποτε στον nick Αν στην σχολή που θα πας δεις μέσα ring (που σημαίνει ότι θα υπάρχει αγωνιστικό τμήμα) κατά πάσα πιθανότητα η προπόνηση θα είναι πάρα πολύ σκληρή όπως την ζητάς. Αν δεν έχει μέσα ring μάλλον θα είναι πιο toned down. Σε αυτές τις τέχνες οι τραυματισμοί είναι μέτριοι όπως θέλεις (MMA εξαιρείται είναι πιο επικίνδυνο). Είναι πολύ καλό που δεν έχεις εγωιστικό mentality, πολλοί σφίχτηδες που εμφανίζονται μόλις φάνε το πρώτο ξεφτίλισμα δεν ξαναπατάν ντρέπονται. ------------------------- Σήμερα κατάφερα και έκανα 6 τρίλεπτους γύρους sparring με το παλικάρι pro που παίζω τελευταία. Έσπασα το νύχι μου αλλά το ότι έβγαλα 6 τρίλεπτους είναι μεγάλη υπόθεση. 4
bosei Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Trap bar λέγεται η μπάρα. Έχει χρησιμότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους σαν ένα introduction για τις κανονικές άρσεις αν τους ενδιαφέρουν πιό μετά. Επίσης βοηθά στο να εκτελείται ένα είδος άρσης από το έδαφος όταν ας πούμε δεν βγαίνει με τίποτα στον αθλούμενο να κάνει κανονικές άρσεις (βλέπε να τις κάνει με την πλάτη σαν κρουασάν: https://goo.gl/oN5p8C ) 1
Razor_7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Thnx Maus & DD. Αν κάνω δηλαδή το εξής: 2 αυγα (με τον κρόκο) + μαρούλι και γιαούρτι με μπανάνα (ή μπανάνα αμέσως μετά την προπόνηση) είναι υπερβολή; 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αφού θα κοιμάσαι λίγο μετά το φαγητό καλό θα είναι να μην έχεις φάει πολύ υδατάνθρακα, οπότε χτύπα την μπανάνα πριν την προπόνηση! Μετά φάε η μαρούλι ή λάχανο ή μπρόκολο με 4 ασπράδια (2 ολόκληρα συν 2) με λίγο αγγούρι κ λίγο γιαούρτι που πάει σούπερ! Τέλειο βραδινό, φουλ στην πρωτεΐνη και εύκολοχώνευτο, σαν πουλάκι θα κοιμάσαι, ενώ αν φας γάλατα, βρώμη, μπανάνες κτλ θα πρέπει να τα χωνέψεις πρώτα και μετά να κοιμηθείς και αυτά δεν τα χωνεύει τόσο γρήγορα ο οργανισμός. 2
TEOKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 μπρόκολο πριν τον ύπνο ρε συ ? Ευκολοχώνευτο ?
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Όχι από μένα πάντως Βέβαια εγώ έχω και περίεργο στομάχι, είναι σαν του θρυλικού ρηβόλβα ένα πράμα.. Τον Ρέηζα πάντως δεν τον φοβάμαι, είναι σ' αυτά πιο κομάντο, κανονικός πεοράμπο.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 πανάλαφρο ειναι ! γκλουκλαρε 'ελαφρύ βραδινό 'και δες, 9/10 θα ειναι μέσα το μπρόκολο φίλος . βασικα το μαρουλι ειναι το καλυτερο ,αλλα και το μπρόκολο ειναι οκ (χωρίς ελαιόλαδο το βράδυ, αυτο βαραίνει) μόνο με λεμόνι η ξίδι .
DDevil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Eγω σημερα έλιωσα στον υπνο το απόγευμα ειχα πολλη δουλειά στο γραφειο τελειωσα κατά τις 4 γυρισα σπιτι έφαγα κανελόνια με σογια έριξα έναν 2ωρο ύπνο πηγα γυμναστηριο έριξα ένα 40λεπτο τρεξιμο στο διαδρομο έκανα 6 χιλιόμετρα (τα 3 με κλίση) μετα ραχιαιους κοιλιακους γυρισα κτυπησα 3 καλαμακια κοτοπουλο με μια τεραστια λαχανοσαλάτα ένα κουτάκι τριγωνάκι κυκνος σάλτσα (αψητη) με λιγο λάδι και λιγο λαδοτυρι και μισο παξιμάδι. Πειτε με ανώμαλο αλλα μ αρεσει να τρωω άψητη σάλτσα κύκνος *Μια πολύ καλη γυμναστρια περνουσε και με ειδε να κανω ραχιαιους με πλησιασε και με διορθωσε μου ειπε η μυτη να κοιτάει πάτωμα ποδια σταθερά και να σηκώνω στηθος. Εγω ηξερα ότι δεν σηκώνεσαι πολύ πάνω και μου εκανε εντυπωση αλλα ακολουθησα τις οδηγιες της. Αυτή είναι πολύ καλη βοηθάει και ενδιαφέρεται. Μπράβο της. Μου εκανε πολύ ωραια εντυπωση. Κατι διαβασα το μεσημέρι ότι το γυμναστηριο δεν αλλαζει τους αλτήρες του .... υπάρχουν επισης κάτι ζωα που πάνε και τους ριχνουν με δυναμη στο έδαφος λες και αμα σκύψουν να τους αφησουν ήρεμα κάτι θα πάθουν. Η παιδεια μας που ειπε και ενας άλλος γυμναστης ... παντου μπουκαλακια γυρω γυρω τα μαζευουν οι γυμναστες ..... λες και είναι σκουπιδάρηδες.
fitbill Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εσείς παίρνετε τις απαιτούμενες ποσότητες ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ που χρειάζεστε καθημερινά;;;;; Η έλλειψη των βιταμινών μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική δυσλειτουργία ολόκληρου του οργανισμού μας, γι αυτό και είναι σημαντική η πρόσληψη τους από την καθημερινή μας διατροφή. Οι βιταμίνες συμμετέχουν στη μεταφορά ενέργειας και στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπαρών ουσιών που προσλαμβάνουμε καθημερινά από τις διάφορες τροφές που λαμβάνουμε. Έχω φτιάξει ένα σχετικό video για τις ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ στο YOUTUBE και πόσο σημαντική είναι η πρόσληψη τους!!!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 υπάρχουν επισης κάτι ζωα που πάνε και τους ριχνουν με δυναμη στο έδαφος λες και αμα σκύψουν να τους αφησουν ήρεμα κάτι θα πάθουν. Ισως ερθει η στιγμη που θα σηκωνεις τοσα που το να τα αφηνεις κατω ηρεμα και ωραια δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις. 3
Fotis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι πως και εγω τα "πεταω" καμμια φορα ,φυσικα δεν ειναι σωστο αλλα δεν μπορει να γινει και διαφορετικα οταν ειναι πολλα τα κιλα.Πρεπει ομως να υπαρχει προβλεψη στα σοβαρα γυμναστηρια να εχουν ειδικες επιστρωσεις στο δαπεδο ωστε και θορυβος να μην γινεται και να απορροφουνται οι κραδασμοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις