yannis27gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μετά απο προπόνηση άνω σώματος πήγα στο χωράφι κι άνοιξα με το πατοφτυαρο 25 τρύπες για ελιές. Το γαμημενο χώμα στέγνωσε και σε σημεία ήταν σα να έσκαβα πέτρα. Δεν εχω μυ που να μην πονάει. Άντρες ρε! 4
DDevil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Eγω πηγα για προπονηση στηθος και ώμους Στηθος - Πιέσεις στήθους σε πάγκο - Πιέσεις στήθους με αλτηρες σε επικλινή - Πιέσεις στήθους σε μηχάνημα - Κάμψεις (με το βάρος του σώματος) Ωμους - Πιέσεις ώμων με αλτηρες - Πιέσεις ώμων σε μηχάνημα - Προτάσεις ώμων με τροχαλια - Εκτάσεις ώμων με αλτήρες. Κοιλιακους - Ραχιαιους Διατάσεις και δρομο. Σημεια προσοχης : Zέσταμα στην αρχή , με πολύ λιγα κιλά , όχι πολλά κιλά τοσα οσα να νιώθεις την άσκηση και να ζορίζεσαι λιγο στις 2-3 τελευταιες επαναλήψεις , στο στηθος προσοχη στην υπερέκταση μην φευγει το χέρι πισω από τον ώμο στο κατέβασμα. Στους ώμους στις προτάσεις κωλαράκι πισω λυγισμένα ποδια , στηθος προς τα έξω , ποδια λυγισμένα! Σώμα σταθερο. Οπου έχω λάθος μου λέτε Προ λιγου γυρισα σπιτι και καθάρισα 200γρ τσιπούρα έβαλα ένα πιάτο μπροκολο και εκοψα σαλατα λάχανο την οποια έλουσα με λεμονι και λιγο λάδι , μισο παξιμάδι. Καληνύχτα! Τα λεμε αυριο.
gon1332 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Φουλ μαρούλι , αγγούρι , τόνο σε νερό και λίγο ελαιόλαδο η φουλ μαρούλι αγγούρι 4 ασπράδια κ λίγο ελαιόλαδο και μετά από καμιά ωρίτσα νάνι! όχι τυριά Έκανα μία τονοσαλάτα σήμερα που με: μαρούλι, τόνο νερό, γιαούρτι, cottage, αχλάδι (yolo) και μπαλσάμικο. Η μόνη παραφωνία το αχλάδι, αλλά είπα γιατί όχι; 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ερασιτεχνικο κικ μποξ. Ξερει κανεις τι παιζει επειδη στο γκουγκλε δεν βλεπω κατι. Ηλικιες, χρονια προετοιμασιας, ελευθερος χρονος που θελει κλπ κλπ κλπ. Αστο δεν κανεις εσυ για αυτα εχουν πολυ ταλαιπωρια ,βρες κατι πιο light . ΓΙα σενα το λεω να μην χαλασεις τα λεφτα σου τσαμπα,χρονο δεν λεω γιατι εχεις αφθονο . Μετά απο προπόνηση άνω σώματος πήγα στο χωράφι κι άνοιξα με το πατοφτυαρο 25 τρύπες για ελιές. Το γαμημενο χώμα στέγνωσε και σε σημεία ήταν σα να έσκαβα πέτρα. Δεν εχω μυ που να μην πονάει. Άντρες ρε! αχαχα δεν υπαρχεις .Εχεις παει σε αλλο level to DIY training . 1
Vapir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά άκουσα συζήτηση ότι υπάρχουν φάρμακα που βοηθάνε στο "κόψιμο" σε περίοδο γράμωσης που σε μετατρέπουν σε ευαίσθητη ψιψίνα γεμάτο ανασφάλειες. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο κ πίστεψε με έχω ακούσει για τα πάντα μιας ξέρω χρόνια ατομα π πίνουν/παίρνουν τα πάντα. Η μόνη περίπτωση σαν αυτή π περιγράφεις είναι όταν δεν ξέρουν τι κάνουν κ έρχεται η ώρα που βγαίνουν απ το φάρμακο κ έχουν για μήνες λιγότερη τεστοστερόνη από γυναίκα. Πλακώνονται στα φάρμακα γονιμότητας που προορίζονται για να βοηθήσουν γυναίκες να μείνουν έγκυος σε υπερποσοτητες Κ έχουν το side effect της κλαψομουνιας. Αχχαχα Εγώ δεν έχω θέμα δέχομαι ότι μπορεί κ να με σαπίσουν όπως θα δεχθούν ότι μπορεί να τους σαπισω, γενικα δεν δίνω σημασία αλλά αν είμαι φορτωμένος δεν εχω κ πολύ όρεξη για ειρωνείες
margaritagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Φέρανε μια μπάρα στο τζιμ απ αυτές που "μπαίνεις μέσα", που τις λένε συνήθως deadlift bars. Ωραιο εργαλείο, πανβαρύ βέβαια καμία 20αρια κιλά . Εκανα 6 καθίσματα κ πήρα ενα ωραιο ψυχολογικό αβαντάζ 1
wizzy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω λέγονται trap bars, αλλά ΟΚ, απλά το αναφέρω. 1
margaritagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δε ξερω καθόλου! Στο Google βρηκα οτι χρησιμοποιούνται για άρσεις Σαν αυτή ειναι, μοιαζει http://www.ironcompany.com/valor-fitness-super-hex-trap-bar.aspx
Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα μία τονοσαλάτα σήμερα που με: μαρούλι, τόνο νερό, γιαούρτι, cottage, αχλάδι (yolo) και μπαλσάμικο. Η μόνη παραφωνία το αχλάδι, αλλά είπα γιατί όχι; Ωραίος ! Την επόμενη φορά, καρότο στον τρίφτη , αγγουράκι , κάνα κομματάκι μαύρη φρυγανιά και πετάμε το τυρί χαλάει ολο το σκηνικό ! Ακριβές μπαρες αυτές Μαργαριτα , τα χώνουν στο γυμναστήριο σου και καλα κάνουν , τα περισσοτερα σημερα δεν αλλάζουν ουτε αλτηρες, κοροϊδεύουν τον κόσμο ! 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλά μαους πόσα δίνει η Μαργαρίτα και.ποσα δίνουν οι άλλοι όμως
margaritagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλα ναι το καλο μ εμάς ειναι οτι η τιμή ανταποκρίνεται στη ποιότητα και την παροχή των υπηρεσιών. Ομως υπάρχουν γυμναστήρια που πραγματικά κοροϊδεύουν κι όχι τωρα στη κρίση αλλα και παλαιότερα με υψηλότερα ετήσια συμβόλαια, που και πάλι δεν ηταν σωστοί. 1
stathis97 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλα ναι το καλο μ εμάς ειναι οτι η τιμή ανταποκρίνεται στη ποιότητα και την παροχή των υπηρεσιών. Ομως υπάρχουν γυμναστήρια που πραγματικά κοροϊδεύουν κι όχι τωρα στη κρίση αλλα και παλαιότερα με υψηλότερα ετήσια συμβόλαια, που και πάλι δεν ηταν σωστοί. Πόσα δίνεις; (Aπό καθαρά περιέργεια ρωτάω)
DDevil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν έχω θέμα δέχομαι ότι μπορεί κ να με σαπίσουν όπως θα δεχθούν ότι μπορεί να τους σαπισω, γενικα δεν δίνω σημασία αλλά αν είμαι φορτωμένος δεν εχω κ πολύ όρεξη για ειρωνείες Kαλα αυτό μια κουβεντα είναι το να σε σαπίσουν. Αμα ο άλλος σου βγάλει κανενα μαχαιρι και σε καρφώσει στη κοιλια την έκατσες. Ποτε δεν ξέρεις ο άλλος που θα πεις βλάκα στο δρομο τι τρέλα κουβαλάει. Είναι άγνωστος. Για αυτό και δεν τον αφηνεις να πλησιασει σε αποσταση που μπορει να σε κτυπησει. Αυτος που λεω εγω τον αφησε και πλησιασε πολύ και του έβαλε κουτουλια στο τέλος. Και εμενα εκεινος αμα κατεβαζα το παράθυρο μπορει να με κτυπουσε. Δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κανεις. Κυκλοφορουν θρασύτατοι ανθρωποι , άνθρωποι βαρυποινίτες με άδειες από φυλακές, βλέπεις πως είναι το συστημα στην Ελλάδα ο άλλος βγαινει και με άδειες ή μηπως τοσους και τοσους έχουν σακατέψει ειτε μπράβοι ειτε άλλοι. Για αυτό πέρα από το γυμναστηριο και τα βάρη πρέπει να ξέρεις κάποια στοιχεια μαχητικής τέχνης γιατι μπορει να χρειαστεί. Εστω και αυτό που σου λεω τωρα εγω δεν το ηξερα μας το μάθανε στο κράβ μαγκά. Δεν πάς στο κραβ μαγκα για να φτιάξεις σώμα ουτε σε άλλες τέτοιες σχολές πάς για να μαθεις 2-3 λαβές που μπορει να χρειαστουν. Και μη σε παραπλανει το γεγονος ότι κάποιος είναι αδυνατος και δεν φαινεται γυμνασμένος. Ποτε δεν ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος κάποια αθλήματα δεν φαινονται. Και οσο για τις ειρωνιες αμα ξέρεις πως δεν θα τον ξαναδείς τον άλλον κάνε το κοροϊδο. Και φυγε. Φαινεται ότι έχει ψυχολογικά και ψάχνεται. Εμενα μια φορά ενας στο στρατο με ειχε βρισει χωρις λιγο αλλα όχι πολύ φωναχτά το άκουσα βεβαια..... δεν ειπα τιποτα εκανα πως δεν άκουσα. Αλλα ειχα προετοιμαστεί αν πλησιάσει να φάει μερικές μπουνιές στο ξαφνικο και χωρις προειδοποιηση. 2
Fotis13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δε ξερω καθόλου! Στο Google βρηκα οτι χρησιμοποιούνται για άρσεις Σαν αυτή ειναι, μοιαζει http://www.ironcompany.com/valor-fitness-super-hex-trap-bar.aspx Δεν μπαινω εγω εκει μεσα να με πληρωνεις .Φοβαμαι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις