Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ιδανικά τί είναι καλύτερο να φας αν γυρνάς από προπόνηση αργά και κοιμάσαι 45' αφού φας;

Ένα γιαουρτάκι 2% με 2 κουταλιές της σουπας σταφίδες.

ή βαλε μια κουταλια του γλυκου μέλι χωρις τις σταφιδες.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Aυριο στήθος - ώμους. Γουστάρω πάγκο με 1000! Τις προαλλες πηγα μεσημέρι νωρις για να αποφυγω τον κοσμο μια μέρα που ειχα ρεπο.... παιδια πάω στο διαδρομο κάνω 5 λεπτά ένα ζέσταμα και ενώ εκεινη τη στιγμή η μπάρα στον πάγκο ηταν άδεια μετά που τελειωνω και με τις διατάσεις την βλέπω πάλι να έχει γεμισει με βάρη και να μην κάνει κανεις. Ρε διαολε λεω ουτε 10 λεπτά δεν πέρασαν. Πάω εκει εκνευρισμένος και λέω ρε μάγκες ποιος έκανε εδώ? ποιος? κανεις δεν απαντησε. Ηρθε ενας που τον φώναξα να με βοηθησει να βγάλουμε τα πιαστράκια που ειχαν μαγκώσει. Τσιμπάω μετα τα βάρη και τα πάω στη θέση τους μουρμουριζοντας ... :cry:  :cry:

Έβαλα τα δικά μου τα οποια μετα όταν τελειωσα ξαναπηγα στη θέση τους. Πάντα τα βάρη που κάνω τα πάω στη θέση τους.

Ελπιζω εκεινος που το άκουσε και εκανε το κοροϊδο την επομενη φορά να φιλοτιμηθεί να πάει τα βάρη στη θέση τους.

Σημερα και χθές ειχα ξεκουραση - ύπνο και καλο φαγητο.

Δημοσ.

Ε δεν πειραζει εκανες και ζεσταμα...παντου υπαρχουν αυτα.

Εμενα εκανε το ξεχωριστο χωρο για τα ελευθερα, κροςφιτ, αλλα ο παραδιπλα κολλητα γυμναστηρια του εστειλε μεικτο κλιμακιο με μηχανικο, υγειονομικό κλπ, και μεχρι να φτιαξει καποια θεματα το κλεισε. Δεν με χαλασε αυτο αλλωστε θα γινει νομιμος και θα ναι πιο ευχαριστα,με χαλασε που ολα τα ρακ τα χει εκει και γεμισε το χωρο του γυμναστηριου σμιθ. Προχτες του ειπα βαλε το παλιο το ρακ στην θεση του, δεν την παλευω με τις φλωριες, θελω να κανω στρατιωτικές και τα σμιθ τερματιζουν πριν τεντωσουν τα χερια μου.

Τελικα ανοιξε την πορτα να κανω αυτο που ηθελα αλλα δεν ειναι λυση αυτο. Αν ειναι να γυρισω πισω στο γκαραζ που γυμναζομουν παλια.

Εγω χτες και σημερα ποδηλατο. Αν και η διατροφη μου πηγαι περιπατο, λογο δουλειας τρεξιματος σε μνημοσηνα, λιγος υπνος.

Το μονο που παρατηρησα σαν θετικο ειναι οτι καθε παρασκευη κανω ωμους κοιλιακους χωρις να πηγαινω δουλεια σαν ρεπο σκεφτειτε το, ξεκιναω στρατιωτικες ορθιος με αλτηρες, 4σετ*12 ρεπ 15+15κιλα αλτηρα 10ρεπ 17+17κθλα αλτηρα 8ρεπ 19+19κιλα αλτηρα συνεχεια προσπαθουσα να κανω με 25+25κιλα αλτηρα και δεν μπορουσα να τα σηκωσω και επεφτα στα 21+21κιλα για 6επαναληψεις, αυτη την παρασκευη πηγα μετα απο την δουλεια χωρις να χε προηγηθει ξεκουραση ολα βγηκαν οπως τις προηγουμενες παρασκευες απλα το τελευταιο σετ καταφερα και σήκωσα τους 25κιλους αλτηρες. Μερικες φορες η πιεση της μερας βοηθαει στην προπονηση και το αντιθετο.

Δημοσ.

Ε δεν πειραζει εκανες και ζεσταμα...παντου υπαρχουν αυτα.

Εμενα εκανε το ξεχωριστο χωρο για τα ελευθερα, κροςφιτ, αλλα ο παραδιπλα κολλητα γυμναστηρια του εστειλε μεικτο κλιμακιο με μηχανικο, υγειονομικό κλπ, και μεχρι να φτιαξει καποια θεματα το κλεισε. Δεν με χαλασε αυτο αλλωστε θα γινει νομιμος και θα ναι πιο ευχαριστα,με χαλασε που ολα τα ρακ τα χει εκει και γεμισε το χωρο του γυμναστηριου σμιθ. Προχτες του ειπα βαλε το παλιο το ρακ στην θεση του, δεν την παλευω με τις φλωριες, θελω να κανω στρατιωτικές και τα σμιθ τερματιζουν πριν τεντωσουν τα χερια μου.

Τελικα ανοιξε την πορτα να κανω αυτο που ηθελα αλλα δεν ειναι λυση αυτο. Αν ειναι να γυρισω πισω στο γκαραζ που γυμναζομουν παλια.

Εγω χτες και σημερα ποδηλατο. Αν και η διατροφη μου πηγαι περιπατο, λογο δουλειας τρεξιματος σε μνημοσηνα, λιγος υπνος.

Το μονο που παρατηρησα σαν θετικο ειναι οτι καθε παρασκευη κανω ωμους κοιλιακους χωρις να πηγαινω δουλεια σαν ρεπο σκεφτειτε το, ξεκιναω στρατιωτικες ορθιος με αλτηρες, 4σετ*12 ρεπ 15+15κιλα αλτηρα 10ρεπ 17+17κθλα αλτηρα 8ρεπ 19+19κιλα αλτηρα συνεχεια προσπαθουσα να κανω με 25+25κιλα αλτηρα και δεν μπορουσα να τα σηκωσω και επεφτα στα 21+21κιλα για 6επαναληψεις, αυτη την παρασκευη πηγα μετα απο την δουλεια χωρις να χε προηγηθει ξεκουραση ολα βγηκαν οπως τις προηγουμενες παρασκευες απλα το τελευταιο σετ καταφερα και σήκωσα τους 25κιλους αλτηρες. Μερικες φορες η πιεση της μερας βοηθαει στην προπονηση και το αντιθετο.

Μαλακία με τα ρακ. 

Κι εγώ αυτό το θέμα έχω με τους αλτήρες. Ειδικά για πιέσεις ώμων γαμιέται. Πέρσι δεν έκανα κάτω από 10-12 reps επειδή δεν μπορούσα να πάρω με ασφάλεια πιό βαριούς αλτήρες. Φέτος που κάνω πιέσεις στον επικλινή πάλι κάτω από 10 δεν πάω...προχτές έκανα με 32,5 και μάλλον την άλλη βδομάδα 35 θα πάω αλλά μετά θα μείνω εκεί με βλέπω. 

Επίσης κάτι συμβουλές με το σπρώξιμο με τα γόνατα δεν μου δουλεύουν με πιό βαριά κιλά.

Δημοσ.

Τι κάνεις αξημέρωτα ρε συ πάνω στα βουνά;

Προπονηση ρε συ, να προσομειωνει και  ελαχιστα  τις καιρικες συνθηκες .Εχει ενα συγκεκριμενο  σημειο που δινει 580 m υψομετρικη διαφορα.

Αυτο μας ενδιαφερει να εχει μεγαλη κλιση  . 

Στην Αθηνα δεν υπαρχει αλλο σημειο με αυτα τα χαρακτηριστικα και να ειναι κοντα .

• Like 2
Δημοσ.

Προπονηση ρε συ, να προσομειωνει και  ελαχιστα  τις καιρικες συνθηκες .Εχει ενα συγκεκριμενο  σημειο που δινει 580 m υψομετρικη διαφορα.

Αυτο μας ενδιαφερει να εχει μεγαλη κλιση  . 

Στην Αθηνα δεν υπαρχει αλλο σημειο με αυτα τα χαρακτηριστικα και να ειναι κοντα .

Κάτι σαν Αλπινιστής δηλαδή. Μεγάλη μαγκιά και πολύ ζόρικο να συνδυάζεις τις καταδύσεις και τον αλπινισμό που θέλουν αντοχές ,ταχυδύναμη και σιδερένια πνευμόνια με το bodybuilding.

Εύγε νέε μου :)

--------------   

Λοιπόν δείτε την οπωσδήποτε.

Ταινία μικρού μήκους.

Τερατώδης ψυχομαμάκιας bodybuilder έκπληξη!!!

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι σαν Αλπινιστής δηλαδή. Μεγάλη μαγκιά και πολύ ζόρικο να συνδυάζεις τις καταδύσεις και τον αλπινισμό που θέλουν αντοχές ,ταχυδύναμη και σιδερένια πνευμόνια με το bodybuilding.

Εύγε νέε μου :)

--------------   

Λοιπόν δείτε την οπωσδήποτε.

Ταινία μικρού μήκους.

Τερατώδης ψυχομαμάκιας bodybuilder έκπληξη!!!

Έχασε τον πατέρα του ο κακομοιρης και ψάχνει ενα στηριγμα. Οσο για τις γκομενες δεν μου κάνει καμια εντυπωση επιδειξεις μια ζωη. Τον πηγε τωρα η άλλη να τον δειξει στις φιλες της. Βεβαια εγω δεν θα έβγαζα την μπλουζα θα έλεγα οτι δεν θέλω. Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο σπαστος και οχι τοσο μονοκοματος αλλα δεν φαινεται κακος άνθρωπος.

Δημοσ.

Ένα γιαουρτάκι 2% με 2 κουταλιές της σουπας σταφίδες.

ή βαλε μια κουταλια του γλυκου μέλι χωρις τις σταφιδες.

Αν προσθέσω δύο αυγά και λίγη φέτα πριν το γιαούρτι όχι ε?

Γιατί δεν ξέρω αν απ' το γιαούρτι θα παίρνω ικανή ποσότητα πρωτεϊνης

Δημοσ.

Φουλ μαρούλι , αγγούρι , τόνο σε νερό και λίγο ελαιόλαδο

η φουλ μαρούλι αγγούρι 4 ασπράδια κ λίγο ελαιόλαδο

και μετά από καμιά ωρίτσα νάνι!

όχι τυριά

• Like 1
Δημοσ.

Απο το γιαουρτι θα πάρεις περιπου 20γρ. και 4γρ λίπος.

Απο την φέτα θα πάρεις 8γρ και 10γρ λιπος (μια ποσοτητα των 30γρ)

Τα ασπράδια τα εχει προτεινει ο Μάους ειναι μια πολυ καλη προταση με 0 υδατανθρακες και θερμιδες

αλλα εντάξει ενα ασπραδι έχει 6γρ πρεπει να φάς 4. Για να ξεπεράσεις το γιαουρτι.

Α μπορεις να φάς και τονο. Αλλα δεν ειναι για κάθε μερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι στο γυμναστηριο που παω κανουν παραπονα για τα νεα μηχανηματα τυπου σμιθ και πάγκους που εβαλε, κανεις δεν τα προτειμαει...οι παγκοι ογκώδης και για να τους μετακινησεις θες παλαγκο.σημερα εκανα πιεσεις στηθους σε επικληνη με αλτηρες και το μετανιωσα. Επίσης ενας ρωσος τουμπανο εκανε μια επαναληψη πιεσεις στηθους με αλτηρες σε επικληνη θεση και κατευθειαν αλλαξε παγκο .

Δημοσ.

Ερασιτεχνικο κικ μποξ.

Ξερει κανεις τι παιζει επειδη στο γκουγκλε δεν βλεπω κατι.

Ηλικιες, χρονια προετοιμασιας, ελευθερος χρονος που θελει κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

Έχασε τον πατέρα του ο κακομοιρης και ψάχνει ενα στηριγμα. Οσο για τις γκομενες δεν μου κάνει καμια εντυπωση επιδειξεις μια ζωη. Τον πηγε τωρα η άλλη να τον δειξει στις φιλες της. Βεβαια εγω δεν θα έβγαζα την μπλουζα θα έλεγα οτι δεν θέλω. Θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο σπαστος και οχι τοσο μονοκοματος αλλα δεν φαινεται κακος άνθρωπος.

καλά ναι , δε νομίζω γενικά να παίζει αυτό , δηλαδή πας σε ένα σπίτι κ βγάζεις τη μπλούζα να το παίξεις gogo boy χαχαχ

Σχετικά με την αντίδραση του ήταν εντελώς άκυρη , καταρχάς με τόσο φάρμακο όσο μαμάκιας και να ήταν θα έβγαζες αρκετό rage πάνω τους , τα ανδρογόνα δεν ειναι αστείο , μπορούν να μετατρέψουν τον χειρότερο φλώρο που δεν μιλάει καν σε ψυχάκια (υπο τις κατάλληλες συνθήκες και υποβόσκουσες ψυχικές ανισορροπίες) , το έχω δει να συμβαίνει  

προσωπικά αν και δεν είμαι έτσι εμφανισιακά , μου έχει τύχει το καλοκαίρι π φοράω αμάνικες (γυμναστηριακές που φαίνεται κ πλάτη) και φαίνεται το σώμα μου να με κοιτάξει σε τέτοια φάση(με το γελάκι)  κάποιος non lifter απο κάποια παρέα κλπ και μόλις του πω "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?" φεύγουν τα γέλια και κοιτάνε αλλού μαζί με την παρέα του 

ΕΝΑΣ δεν έχει αντιμιλήσει , γιατί ? γιατι οι δάρτες οι αρχιδάτοι δεν ψάχνουν να κοροϊδέψουν αυτό που δεν έχουν ,  δεν χρειάζονται να προσπαθήσουν να μειώσουν κάποιον για να τον φέρουν στα μέτρα τους γιατι δεν νιώθουν μειονεκτικά , συν οτι δάρτης δε γεννιέται κανείς , έχουν ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες, έχουν αφιερώσει χρόνο σε κάτι που γουστάρουν κ ξέρουν κ σέβονται αυτό π έχει καταφέρει ο άλλος με κόπο.  

τώρα κάτι τελευταίοι μπάμιες που το μόνο που ξέρουν είναι καφές clubάκι και κανα lolάκι τι να καταλάβουν κ τι να σεβαστούν , εδώ δε σέβονται τον εαυτό τους  

Απο το γιαουρτι θα πάρεις περιπου 20γρ. και 4γρ λίπος.

Απο την φέτα θα πάρεις 8γρ και 10γρ λιπος (μια ποσοτητα των 30γρ)

Τα ασπράδια τα εχει προτεινει ο Μάους ειναι μια πολυ καλη προταση με 0 υδατανθρακες και θερμιδες

αλλα εντάξει ενα ασπραδι έχει 6γρ πρεπει να φάς 4. Για να ξεπεράσεις το γιαουρτι.

Α μπορεις να φάς και τονο. Αλλα δεν ειναι για κάθε μερα.

τα ασπράδια γαμάνε γενικά , είναι η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης, θα τα έτρωγα κ παραπάνω απο 6 τη μέρα αλλα θα πεθάνω στο κλανίδι κ δε λέει  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αμα κάποιος κοιτάξει ειρωνικα ριξτου μια χαιρετουρα και τελειωσε. Θα δεις ότι δεν θα συνεχισει. Αν συνεχισει σηκω και φυγε, χαζος είναι θα σε μπλέξει :cry:  επισης αμα δεν τον ξέρεις τον άλλον καλυτερα να μην τον πεις βλακα ακομα και αν είναι. Μπορει ακομη να εχει και μια δυσκολη μερα ή να αντιμετωπιζει κάποιο πρόβλημα και να μη θέλει αγριάδες. Δεν είναι πάντα για αγριάδες.

Εμενα μια φορά ειχε κατεβει ενας από το αμαξι πρέπει να ηταν φορτωμένος από πυγμαχια αυτος αλλα εντάξει δεν τα έχασα. Μου ειπε να κατεβάσω το παράθυρο να μου πει και καλα αλλα εγω του ειπα ότι το παραθυρο είναι ισα ισα για να ακουω μια ιδέα κάτω και ότι τον ακουω ..... ρωτησε αυτό που ηθελε του ειπα ένα με συγχωρεις και σηκωθηκε και εφυγε γιατι οντως εφταιγα. Είναι συχνο λάθος αυτό να μην κρατας αποσταση ασφαλειας και να δινεις στον άλλο τη δυνατοτητα να επιτεθει στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτος δεν μπορουσε να γυρισει γροθια γιατι ειχα το τζάμι θα  εκοβε το χέρι του και επισης θα του το επιανα μετα θα τον τραβουσα και θα φιλουσε το παραθυρο με τη μουρη :cry: θα γκάζωνα και θα εφευγα.

Το παν δεν είναι να εισαι παντοτε ογκοτερος αλλα και εξυπνότερος.

Αλλα επειδή δεν μπορουσε να κανει τιποτα περιοριστηκε στο να μιλάει εξω από το αμαξι. B)

Ειχα κατσει μια φορα σε αγριο ξυλο μπροστα από του στεργιου στην μεταμορφωση ο τυπος μαλλον εβρισε κάποιον και αυτοι ηταν 4 κατεβηκαν από το αμαξι ο ενας τον πλησιασε και του έσκασε κουτουλια. Που τον αφηνεις να πλησιασει? τι περιμενεις? εγω θα του ειχα κοπανησει μια καλη στα γεννητικά οργανα και θα προσκυνουσε. Και ας ηταν ο διπλάσιος. Δεν μασάμε από μαλακιες.

Δημοσ.

καλά ναι ,

Σχετικά με την αντίδραση του ήταν εντελώς άκυρη , καταρχάς με τόσο φάρμακο όσο μαμάκιας και να ήταν θα έβγαζες αρκετό rage πάνω τους , τα ανδρογόνα δεν ειναι αστείο , μπορούν να μετατρέψουν τον χειρότερο φλώρο που δεν μιλάει καν σε ψυχάκια (υπο τις κατάλληλες συνθήκες και υποβόσκουσες ψυχικές ανισορροπίες) , το έχω δει να συμβαίνει  

D

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά άκουσα συζήτηση ότι υπάρχουν φάρμακα που βοηθάνε στο "κόψιμο" σε περίοδο γράμωσης που σε μετατρέπουν σε ευαίσθητη ψιψίνα γεμάτο ανασφάλειες.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...