Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιζω high reps (20) δισετ και παλι παλμους δεν ανεβαζω σε μεγαλο βαθμο! Τελος παντων οπως ειπα και πριν γενικα ειναι διαφορετικς προπονησεις οποτε και επηρεαζει λιγοτερο/περισσοτερο οπως και απο οργανισμο σε οργανισμο

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εμενα παντως δεν μου αρεσει να εχω χρονικη πιεση με την εννοια του χρονομετρου στην προπονηση .Εχω φυσικο χρονομετρο ξερω πολυ καλα ποτε να συντομευσω η' να επιμηκυνω το χρονικο διαστημα αναμεσα στις ασκησεις η΄την ενταση .Αλλα  δεν εχω αυστηρους χρονους μου κανει λιγο ψυχαναγκασμος ολο  αυτο .

Εξαιρουνται μονο οσοι κανουν πρωταθλητισμο που εκει επιβαλεται. 

Δημοσ.

Παιζω high reps (20) δισετ και παλι παλμους δεν ανεβαζω σε μεγαλο βαθμο! Τελος παντων οπως ειπα και πριν γενικα ειναι διαφορετικς προπονησεις οποτε και επηρεαζει λιγοτερο/περισσοτερο οπως και απο οργανισμο σε οργανισμο

Αμα κάνεις 20χιλιμετρα με 1000αρια στο 4 και μισο οπως κάνεις εσυ που να ιδρώσεις με τα καθισματα? :-D

άλλος ιδρωνει με ένα και άλλος στο 20ο .... ειναι με την φυσική κατασταση συνυφασμένο. :shifty:

Εγω πχ θα αρχισω να ιδρώνω απο το 2ο σετ και μετά σε καθισματα με αλτηρες 15 κιλους σε κάθε χέρι 15 επαναληψεων το κάθε σέτ και στο κατέβασμα μενω 2-3 δευτερολεπτα.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα κάνεις 20χιλιμετρα με 1000αρια στο 4 και μισο οπως κάνεις εσυ που να ιδρώσεις με τα καθισματα? :-D

άλλος ιδρωνει με ένα και άλλος στο 20ο .... ειναι με την φυσική κατασταση συνυφασμένο. :shifty:

Εγω πχ θα αρχισω να ιδρώνω απο το 2ο σετ και μετά σε καθισματα με αλτηρες 15 κιλους σε κάθε χέρι 15 επαναληψεων το κάθε σέτ και στο κατέβασμα μενω 2-3 δευτερολεπτα.

Ο ιδρωτας ειναι μηχανισμος του σωματος μας στην προσπαθεια του να κρατησει την θερμοκρασια σταθερη για αυτο το καλοκαιρι ιδρωνεις χωρις να κανεις τιποτα ενω το χειμωνα μπορεις να βγεις για τρεξιμο και να μην ιδρωσεις καθολου. Δεν εχει καμια σχεση με την φυσικη κατασταση. Παιζει ρολο η διατροφη σε ενα βαθμο πχ  η καταναλωση αλατιου.

Το point μου ειναι οτι δεν ο ιδρωτας δεν ειναι δειγμα για να μετρας αν κανεις καλη προπονηση η οχι γιατι αν ηταν ετσι θα μασταν ολοι κλεισμενη σε μια σαουνα και θα γινομασταν φετες.

• Like 2
Δημοσ.

Spect γνωριζω οτι ο ιδρωτας ειναι μηχανισμος της ομοιοστασης. Και οτι οι ιδρωτοποίοι αδένες θα ενεργοποιηθούν για να κρατηθει σταθερη η θερμοκρασια του σώματος. Εγω έγραψα οτι οταν κάνεις ασκησεις που ενεργοποιούν περισσοτερους μυς καις και περισσοτερο λίπος. Πχ περισσοτερο λιπος θα κάψεις απο τα καθισματα παρα απο μια άσκηση μυϊκης απομόνωσης. Στην πρώτη ασκηση ενεργοποιούνται περισσοτεροι μύς.

Δεν ειπα οτι ειναι δεικτης καλής προπονησης. Απλα τα καθισματα που προκαλούν τον ιδρώτα (ευκολοτερα) ειναι απο τις καλυτερες ασκησεις για τα ποδια. Μπαίνουν και άλλες παράμετροι στη μέση μετά δεν μπορω να βγάλω τέτοιο συμπερασμα το κυριοτερο ειναι η τεχνική σε κάθε άσκηση και η στάση του σώματος.

Πάλι χθες ένας εκανε λαθος (αυτη τη φορά) ειμαι σιγουρος έκανε υπερέκταση στο μηχάνημα για πιέσεις στήθους. Αυτο που εγραψα και πιο πριν.

Εγω πηγαινω γυμναστηριο αφου πρώτα εχω κοιτάξει τις ασκησεις και στο Ιντερνετ και μετά ρωτάω και εκει αμα έχω κάποια απορια.

Επισης ειμαι υπερ των λιγοτερων κιλών και περισσοτερες επαναληψεις με σωστη τεχνική παρα να φορτώνω κιλά και να χάνω την σταθεροτητα της άσκησης. Καραδοκούν και κήλες. Μην νομιζουμε οτι ειμαστε άτρωτοι.

Δημοσ.

Χρόνια τώρα. Γι αυτό αν έχεις δει στα γυμναστήρια κάτι τύπους που κάνουν κυκλικό λες και τους κυνηγάνε ή τίποτα complex χαζων ασκήσεων είναι αυτοί με τα καλύτερα αποτελέσματα. Λόγω ιδρώτα :)

Ανάλογα και συνηδιτοποιημένα βέβαια, τι θεωρεί κανείς καλύτερο αποτέλεσμα , υπάρχουν διάφοροι τρόποι εκγύμνασης.

• Like 1
Δημοσ.

Trilobite για σένα ρε :P

IMG_0655.jpg

Ωχ..! για μένα?!? Δεν το περίμενα αυτό από σένα... :P  Θένκια! θα τα δοκιμάσω στην υγειά σου!

Μάου κύλησα! αλλά αφού το λέει η τζιάρ ότι είναι καλύτερο απ' το monster το οποίο είναι καλύτερο απ' το ρέντμπουλ.. ψήθηκα! (τώρα θα μου πεις τι δεν είναι καλύτερο απ' το ρέντμπουλ.. Έλα ρε φίλε.. δε θέλω κακίες! :P)  Λοιπόν αρχίζω με red grape κι ελπίζω να επιζήσω!

• Like 3
Δημοσ.

Ωχ..! για μένα?!? Δεν το περίμενα αυτό από σένα... :P  Θένκια! θα τα δοκιμάσω στην υγειά σου!

Μάου κύλησα! αλλά αφού το λέει η τζιάρ ότι είναι καλύτερο απ' το monster το οποίο είναι καλύτερο απ' το ρέντμπουλ.. ψήθηκα! (τώρα θα μου πεις τι δεν είναι καλύτερο απ' το ρέντμπουλ.. Έλα ρε φίλε.. δε θέλω κακίες! :P)  Λοιπόν αρχίζω με red grape κι ελπίζω να επιζήσω!

Ενεργειακα δεν γουστάρω αλλα ένα μπριζεράκι καρπουζι χαλαρά το κοπανάω σε καμια απο τις τσάρκες μου ή και γκόρντον σπεϊς B)

Δημοσ.

Mε το καρπουζομπριζεράκι είχα φάει μεγάλο κόλλημα ένα φεγγάρι.. Αλλά μου πέρασε. Αυτά όμως δεν περιέχουν ταυρίνη ρε δικηγόρε :shifty: οπότε τα θέτω αυτομάτως οφ τόπικ  :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Mε το καρπουζομπριζεράκι είχα φάει μεγάλο κόλλημα ένα φεγγάρι.. Αλλά μου πέρασε. Αυτά όμως δεν περιέχουν ταυρίνη ρε δικηγόρε :shifty: οπότε τα θέτω αυτομάτως οφ τόπικ  :shifty:

Σε μενα μιλάς για οφ τοπικ κολλητέ? εχω ηδη ποινές στη πλάτη! Η τελευταια ηταν οταν υπερασπίστηκα τις θέσεις μας στο άλλο θρεντ αλλα δεν μετανιώνω για αυτη μου την πράξη!!! Οτι πιστεύω το λέω πάντα. Ενιγούεϊ θα ανοιξω αλλο τοπικ για ποτάκια.

Δημοσ.

Άσταυτά και τα ποτά και πες πού θα βρω fruyo με δημητριακά και ανανά! Δεν το βρίσκω πουθενά, παίζει να το σταμάτησαν οι τρελοί, 18 ετών γιαούρτι ρε, έλεος ρε :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Άσταυτά και τα ποτά και πες πού θα βρω fruyo με δημητριακά και ανανά! Δεν το βρίσκω πουθενά, παίζει να το σταμάτησαν οι τρελοί, 18 ετών γιαούρτι ρε, έλεος ρε :cry:

Έχει ζάχαρη. Ειναι επιδορπιο γιαουρτιου! Αρα δεν ειναι και τοσο φιτνεσ. Ωστοσο ειναι πολυ ωραιο!!! Εγω θα σου προτεινω κατι αλλο αμα θελεις να δοκιμασεις. Γιαουρτι απλο 2% με κουάκερ μέσα μέλι 20γρ περιπου ανακατεύεις με λιγες σταφιδες και άμα θες χώσε και 20-25γρ κουβερτουρα ΙΟΝ τριψε λιγο και ριξτην μέσα. Μετα θα το τρώς συνεχεια ειναι γαμάτο. Και ειναι και φιτνεσ σημαντικο.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις κατεβηκα απο παρνηθα μιλαμε οτι εχει αλλο κρυο οχι μαλακιες ,παγωσε ο εγκεφαλος μου .

Η προπονηση βγηκε μια χαρα ομως ,σημερα ηταν μια καλη μερα .Τωρα που κοντευει μεσημερι  θα φαω πολυ δυνατο πρωινο και μετα μπανιο αραγμα  και το μεσημερι gym :)

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...