DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 To Red Bull πρέπει να βγαίνει από το Red Bullshit, πήρα μια φορά να το δοκιμάσω και δεύτερη γουλιά δεν κατάφερα να πιω. Ελα ρε δεν είναι τωρα αυτά για γυμναστηριο ..... φαντασου να έπινα κάτι τέτοιο και να πηγαινα μετά να βαρέσω προβολές με 15 κιλά αλτηρες και καπάκι σουπερ σέτ καθίσματα και κάμψεις. Θα γινει αεροπλάνο η καρδια. Για μενα νιώθεις κουρασμένος? φροντισε τον οργανισμο σου φυσικά. Πέσε για ύπνο 1 ώρα. Απλό.
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγω δουλεύω αλλιως φιλε. Τον ύπνο μου θα τον ριξω και στις 7 το απόγευμα αν έχω προπονηση και μετα θα πάω γυμναστηριο στις 8. Σημερα το πρόγραμμα ηταν δουλειά 8 με 4 .... μετά σπιτι φαγητο .... μετα ύπνο .... γυμναστηριο και τώρα φαγητο και ξαναφευγω για κάτι έκτακτο στη δουλειά. Καλυτερα να μην πινεις τιποτα τέτοιο πριν την προπονηση. Φάε μια μπανανα ή λιγο ποιοτικο υδατάνθρακα να σου δώσει ενεργεια. Εγω ειχα φάει 2 ώρες πριν φακές + γιγαντες + ρυζι και μετα έφαγα και ένα μανταρινι πριν την προπονηση και πηγαινα σφαιρα. + 1.5 ώρα ύπνο. Και αποψε είμαι και για δουλειά τρεξιμο και μέχρι το ξημέρωμα άμα λάχει. Δεν μασάω. ΥΓ Ειμαι από τους τύπους που άμα πέσουν στο κρεβάτι τους κοιμούνται μέσα σε ένα λεπτό. Ακομα και αν με κυνηγάνε τοκογλυφοι τους γράφω ολους στα @@ μου και κοιμάμαι! Ναι μαζί σου για τον ύπνο αλλά δεν βγαίνει σε όλους είτε λόγω δυσκολίας να τους πάρει ή υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις. Το καλύτερα να μην πίνεις τίποτα τέτοιο που το βασίζεις ? Γιατί υπάρχουν κάποιες δεκάδες έρευνες και μετα-αναλύσεις που δείχνουν ότι η καφείνη έχει ergogenic effects. Προσοχή, μιλάω για την καφείνη, είτε σε καφέ είτε σε energy drinks. Tις άλλες μαλακίες που έχουν μέσα αυτά τα ποτά είναι για εντυπωσιαμό. Όσο για τον ποιοτικό υδατάνθρακα που λες, έχουν διαφορετικά pathways δράσης η καφείνη με τον υδατάνθρακα οπότε δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Για μενα νιώθεις κουρασμένος? φροντισε τον οργανισμο σου φυσικά. Πέσε για ύπνο 1 ώρα. Απλό. Από πότε δεν είναι ο καφές φυσικός?
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ελα ρε δεν είναι τωρα αυτά για γυμναστηριο ..... . Θα γινει αεροπλάνο η καρδια. Συμφωνώ, αλλά θα έλεγα δεν είναι αυτά για.. γενικά! Αλλά τι να πεις.. περί ορέξεως... ρεντ μπουλ!
margaritagr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ παντως ειχα ρωτήσει τον καρδιολόγο μας περι ενεργειακών , η απάντηση δεν ηταν μη πίνεις καθόλου αλλα "όχι και συνέχεια". Δε θεωρώ οτι σ ενα νέο άτομο χωρίς πρόβλημα, θα υπάρξει θεμα απο ενα Hell. Άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν 2-3 καφέδες ημερησίως , τι να κλ@σει το χελάκι εκει Να μη παρεξηγηθώ , φυσικά δε λέω οτι "ειναι καλα", αλλα το να πιεις μια στο τοςο αν σ αρέσει, ή κάποιες μέρες που νιώθεις οτι το χρειάζεσαι δε το βρίσκω κακό. Επισης προσωπικά έχω θεμα, δε μπορω να πιω καφέ και να φύγω ή να μαι εκτός σπιτιού, γιατί μου φέρνει τουαλέτα το ενεργειακό ειναι safe 3
Votritis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 To Red Bull πρέπει να βγαίνει από το Red Bullshit, πήρα μια φορά να το δοκιμάσω και δεύτερη γουλιά δεν κατάφερα να πιω. Ειχα πιει ενα, πριν αρκετα χρονια, βραδυ,μου λεει ενας φίλος μου δεν θα κοιμηθείς μεχρι το πρωί ,τελικα δεν κοιμήθηκα μεχρι το απόγευμα! 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 πριν καμμια15ετια και βαλε ειχε συμβει θανατος σε πολυ γνωστο μαγαζι στην παραλιακη απο καταναλωση ρεντμπουλ μαζι με Ursus Red ! εναν πιτσιρικα τον πηρανε τεσσερις απο το μαγαζι κ το πορισμα που βγηκε ελεγε οτι εφταιγε αυτος ακριβως ο συνδυασμός, βέβαια το θάψανε και τα καναλια κ οι εφημερίδες.. ειδικά το ρεντμπουλσιτ δεν πρέπει να το συνδυάζετε με τίποτα με αλκοολ κ με προπόνηση. 3
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 πριν καμμια15ετια και βαλε ειχε συμβει θανατος σε πολυ γνωστο μαγαζι στην παραλιακη απο καταναλωση ρεντμπουλ μαζι με Ursus Red ! εναν πιτσιρικα τον πηρανε τεσσερις απο το μαγαζι κ το πορισμα που βγηκε ελεγε οτι εφταιγε αυτος ακριβως ο συνδυασμός, βέβαια το θάψανε και τα καναλια κ οι εφημερίδες.. ειδικά το ρεντμπουλσιτ δεν πρέπει να το συνδυάζετε με τίποτα με αλκοολ κ με προπόνηση. Χαχα πριν αρχήσω να πίνω σκέτα τα ποτά, έπινα για αρκετό καιρό tanqueray με red bull. Όπως και να έχει, οκ, μία στο τόσο τα ενεργειακά ποτά δεν κάνουν και κάτι. Απλά μην νομίζουν πολλοί ότι είναι μαγεία...ο καφές ή το χαπάκι καφείνης ακριβώς την ίδια δουλειά θα κάνουν και φθηνότερα. Υ.Γ. εντωμεταξύ ποιός πίνει red bull όταν υπάρχουν τα monster ? 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εν τω μεταξύ έχω πάθει ψύξη πίσω στην πλάτη (προς τα αριστερά-με πονάει πολύ όταν βηχω και όταν κάνω απότομες κινήσεις ) και 2-3 μέρες δεν τραβάω καθόλου στις προπονήσεις. Μη σας τύχει... :/ Αφού έβγαλα 60 κιλά squat σήμερα πάλι καλά. Με έχει ρίξει αυτή η μαλακία... 1
margaritagr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Όντως το Red Bull το κλασικό , δε λεει σε γεύση και το monster ειναι καλύτερο. Ακόμα καλύτερα ομως ειναι τα Hell, μιλάμε πρέπει πια να χω δοκιμάσει ΚΑΘΕ γεύση. Ειχα βρει ενα περίπτερο με ψυγείο hell και λέω ευκαιρία τωρα να παρω διαφορετικά να δοκιμάσω. Πήρα 10 κουτάκια κι ο περιπτεράς τα κοιτάει γουρλώνει μάτι... "εσυ θα τα πιεις ολα αυτά;;;" μπαίνει το τρόλ μέσα μου "ε μωρε για 4-5 μέρες φτάνουν" , τέζα ο μεσήλικας Μαους το ξερω αυτο που λες!!! Ποτέ μου δεν το έχω συνδυάσει με αλκοόλ!!! Βέβαια βλέπω να γινεται συνεχώς γύρω μου και ολοι ζουν αλλα σε καμία περίπτωση δε το κάνω.... 1
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ναι μαζί σου για τον ύπνο αλλά δεν βγαίνει σε όλους είτε λόγω δυσκολίας να τους πάρει ή υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις. Το καλύτερα να μην πίνεις τίποτα τέτοιο που το βασίζεις ? Γιατί υπάρχουν κάποιες δεκάδες έρευνες και μετα-αναλύσεις που δείχνουν ότι η καφείνη έχει ergogenic effects. Προσοχή, μιλάω για την καφείνη, είτε σε καφέ είτε σε energy drinks. Tις άλλες μαλακίες που έχουν μέσα αυτά τα ποτά είναι για εντυπωσιαμό. Όσο για τον ποιοτικό υδατάνθρακα που λες, έχουν διαφορετικά pathways δράσης η καφείνη με τον υδατάνθρακα οπότε δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Από πότε δεν είναι ο καφές φυσικός? Το βασιζω σε αυτο που ειπε και ο Μάους οτι η καφεϊνη απο μονη της ανεβάζει παλμούς οποτε μετά πας να ανεβάσεις και εσυ παλμούς με την προπονηση οποτε η καρδιά λογικά πάντα εισέρχεται σε μια φάση έντονου στρέσ. Κάτι που μπορει να την βλάψει. Ειναι υπερβολή. Εγω δεν πινω ποτέ καφέ δεν μ αρεσει καθολου απορω τι ωραιο του βρισκετε. Εκεινο που θα κατέβαζα ευκολα αντι για καφέ ειναι μιλκ σεήκ ! Οπως ακριβως απαγορευεται η προπονηση και οταν εισαι κουρασμένος , τα αλλα περι υποχρεώσεων τα ακουω γενικα και απο συναδελφους που ειναι παντρεμενοι κυριως εγω ειμαι σινγκλ και έχω πολυτέλειες δεν εχω παιδια να διαβάσω ή να τα πάω σε δραστηριοτητες οποτε το προγραμμα μου ειναι απλό. Πάντως ακομα και 40 λεπτά υπνο ειναι οκ. Άν δεν σε παιρνει ισως θα πρέπει να χαΛΑΡΏσεις περισσοτερο γιατι εχω και εγω γνωστο που ουτε το βραδυ δεν κοιμαται ο τυπος ομως ειναι κομπρεσερ και ιδιαιτερα κολλημενος σαν ανθρωπος παρα το οτι ειναι γαμω τα παιδια. Εγω γράφω αρκετα πράγματα φιλε δεν σκάω και σε ποστο πολυ απαιτητικο σε δουλειά φάση. Κινδυνεύω ανα πάσα στιγμη απο πολλές μπάντες. Αλλα εντάξει δεν τρέχει και τιποτα με το αγχος.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ειχα πιει ενα, πριν αρκετα χρονια, βραδυ,μου λεει ενας φίλος μου δεν θα κοιμηθείς μεχρι το πρωί ,τελικα δεν κοιμήθηκα μεχρι το απόγευμα! Ό,τι πρέπει για να βρυκολακιάσεις δηλαδή Ακόμα καλύτερα ομως ειναι τα Hell, μιλάμε πρέπει πια να χω δοκιμάσει ΚΑΘΕ γεύση. Ω γαμώτο τώρα ψήθηκα
bosei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Το βασιζω σε αυτο που ειπε και ο Μάους οτι η καφεϊνη απο μονη της ανεβάζει παλμούς οποτε μετά πας να ανεβάσεις και εσυ παλμούς με την προπονηση οποτε η καρδιά λογικά πάντα εισέρχεται σε μια φάση έντονου στρέσ. Κάτι που μπορει να την βλάψει. Ειναι υπερβολή. Εγω δεν πινω ποτέ καφέ δεν μ αρεσει καθολου απορω τι ωραιο του βρισκετε. Εκεινο που θα κατέβαζα ευκολα αντι για καφέ ειναι μιλκ σεήκ ! Λυπάμαι αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Δηλαδή Αφού 1: η καφείνη ανεβάζει παλμούς και αφού 2: ανεβάζει και η άσκηση = η καρδιά θα εκραγεί από το στρες. Το ότι η καρδιά χτυπάει ελαφρώς γρηγορότερα δεν πάει να πει κάτι. Και στους sprinter οι παλμοί max-άρουν...δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι. Επίσης, φιλικά στο λέω, επιχειρηματολογείς για πράγματα που υποθέτεις ή νομίζεις πως ισχύουν...είναι σαν να αρχίζω να μιλάω για φυσική μιλόντας λογικά και υποθέτοντας. 2
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τι επιχειρηματα ρε συ? εδω πριν κάνω κάτι εχω επιτελειο απο πισω απο γιατρους - οικονομολογους και δικηγορους (για την δουλειά μου) δεν κινούμαστε τυχαια σε τιποτα που ειναι σοβαρο και μπορει να μας βλάψει. Λάθος εντυπωση έχεις για μενα. τι να επιχειρηματολογησω δηλαδη? μου λεει ο γιατρος οτι ο καφές και το τσιγάρο ανεβάζουν παλμους και πιεση. Τέλος το παιρνω σαν αξιωμα. Γιατρος ειναι ξέρει. Εντάξει τωρα δεν θα σου πω τι να κάνεις .... αλλα υπάρχουν και άλλοι που επιχειρηματολογουν οτι και το καπνισμα ακομα δεν τους επηρεάζει στη γυμναστική. Αυτο ειναι σφάλμα ομως η καρδια κουράζεται δεν μπορεις να καπνιζεις και να γυμνάζεσαι. Πιο πολυ συμβουλευτικά λέω τη γνωμη μου .... ο καθενας ακολουθει οτι νομιζει.
TEOKOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 'Ασε τον δικηγόρο σου να λέει ότι θέλει. Η καφεΐνη είναι σούπερ για όποιους δεν έχουν πρόβλημα και δεν το παρακάνουν και ΔΕΝ την συνδιάζουν με διάφορα Άντε πάρε και ένα αρθράκι από τα αμέτρητα που υπάρχουν http://www.iatronet.gr/diatrofi/swsti-diatrofi/article/3983/katanalwsi-kafeinis-kai-athlitismos.html
Mikeasdf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 πριν καμμια15ετια και βαλε ειχε συμβει θανατος σε πολυ γνωστο μαγαζι στην παραλιακη απο καταναλωση ρεντμπουλ μαζι με Ursus Red ! εναν πιτσιρικα τον πηρανε τεσσερις απο το μαγαζι κ το πορισμα που βγηκε ελεγε οτι εφταιγε αυτος ακριβως ο συνδυασμός, βέβαια το θάψανε και τα καναλια κ οι εφημερίδες.. ειδικά το ρεντμπουλσιτ δεν πρέπει να το συνδυάζετε με τίποτα με αλκοολ κ με προπόνηση. Γενικα δεν ειναι καλο να βαζεις αλκοολ με ενεργειακα ποτα γιατι το αλκοολ ριχνει τους παλμους της καρδιας αν θυμαμαι καλα και το αλλο κανει το αντιθετο. Καλυτερα neat Επειδη εχω και γω στο γυμναστηριο ατομα που ερχονται με τον καφε, μετα απο 1 σημειο πιστευω πως δε σε πιανει και ειναι placebo γιατι ο οργανισμος συνηθιζει στην ποσοτητα και την σταθεροτητα και χρειαζεται παραπανω συνεχως.Προσωπικα εχω δοκιμασει και μονστερ και χελλ και καφε, δε με επιασε τιποτα. Μονο ο φραπες με πιανει και αυτο εφοσον εχω αδειο στομαχι αλλα γενικα δεν πινω καφε, ουτε επινα, μια στο διμηνο μπορει να πιω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις